Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Όλα στο γήπεδο θα φανούν.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο λουτσεσκου ήρθε για να τους μαμήσει όλους….
Σε κανα 2 μηνο μόλις πάρουμε το πρώτο διπλό θα σας εξηγήσω
Σε κανα 2 μηνο μόλις πάρουμε το πρώτο διπλό θα σας εξηγήσω
-
Με βάση την ποδοσφαιρική λογική : η κουλά πήρε μια εντεκάδα παίκτες καινούριους ποιοτικότερους από ότι είχε. Προφανώς και θέλει χρόνο να μονταριστεί όποτε λογικά μόνο καλύτερη μπορεί να παρουσιαστεί με το χρόνο.. Ο ρουλης κράτησε το βασικό του κορμό και πήρε ποιοτικότερους παίκτες όποτε θα εμφανιστεί λογικά το ίδιο ανταγωνιστικός με πέρσι. Ο γαβρος κράτησε κάμαρα και ενισχύθηκε στα εξτρέμ όποτε λογικά δε θα έχει διάφορες με πέρσι. Ο βαζελος έχει σοβαρό προπονητή φέτος και έκανε δυο τρεις καλές προσθήκες. Μόνο καλύτερος μπορεί να εμφανιστεί.
Εμείς χάσαμε Κρμεντσικ Μπαμπα Ουαρντα Τζολη και στις θέσεις τους πήραμε Ακπομ Σιντκλει Μπισεσβαρ Μιτριτσα, στα χάφ μείναμε στα ίδια και ενισχυθηκαμε με Κουρτιτς και Εσιτι. Η μόνη αισιοδοξία είναι ο Λουτσεσκου. Σίγουρα θα παρουσιαστούμε καλύτεροι από πέρσι αλλά το πρωτάθλημα φαντάζει δύσκολο αφού ούτε την ψαλίδα με το γαβρο κλείσαμε ποιοτικά ενω απεναντίας ενισχύθηκαν και οι υπόλοιποι ανταγωνιστές.
Συνεπώς με ψύχραιμη ποδοσφαιρική λογική ταβάνι μας φέτος η δεύτερη θέση .
Εμείς χάσαμε Κρμεντσικ Μπαμπα Ουαρντα Τζολη και στις θέσεις τους πήραμε Ακπομ Σιντκλει Μπισεσβαρ Μιτριτσα, στα χάφ μείναμε στα ίδια και ενισχυθηκαμε με Κουρτιτς και Εσιτι. Η μόνη αισιοδοξία είναι ο Λουτσεσκου. Σίγουρα θα παρουσιαστούμε καλύτεροι από πέρσι αλλά το πρωτάθλημα φαντάζει δύσκολο αφού ούτε την ψαλίδα με το γαβρο κλείσαμε ποιοτικά ενω απεναντίας ενισχύθηκαν και οι υπόλοιποι ανταγωνιστές.
Συνεπώς με ψύχραιμη ποδοσφαιρική λογική ταβάνι μας φέτος η δεύτερη θέση .
- pisakaipoupoula
Πριν κανα μήνα ακούγαμε ποιος είναι ο Βιτάλ, ότι Τζούμπερ και Αμραμπάτ δεν θα χωρούσαν 18άδα σ εμάς και κάτι τέτοια...εμείς αποδυναμωθήκαμε από πέρσι τα σημεία αναφοράς πλην του Αντρίγια και του Βιερίνια δεν υπάρχουν πια και όλοι έχουν ένα χρόνο παραπάνω.. και πέρσι πηγαίναμε για αυτό που θα ζήσουμε φέτος αλλά ήρθανε Μπάμπα Ουάρντα Κρμέντικ πιάσανε και οι τρεις και τη γλιτώσαμε ξώφαλτσα, τώρα κανείς τους δεν είναι εδώ και όταν θα παίξουμε με κούλα και βάζελο μην μας έρθει τίποτα απότομα...sourmenetes έγραψε:Εσύ δηλαδή είδες κουλά και βαζελο σε 1 ματς και έβγαλες συμπέρασμα;;pisakaipoupoula έγραψε:Ε όχι και 1.1 για 30άρη ! Να είχε κλείσει τα 34 να το συζητούσαμε
Πέρα απ τη πλάκα το μόνο που δεν κατανοώ είναι η άφιξη Λουτσέσκου, τον έφεραν για να τον ξεφτιλίσουν μαζί με όσους έμειναν απ το 2019 στα 35 τους? Δεν καταλαβαίνω πραγματικά, και αν είδατε κούλα και βάζελο κάντε μια αναθεώρηση των φετινών μας στόχων όσο γίνεται νωρίτερα γιατί μας περιμένουν χοντρές πίκρες
Λες ο λουτσεσκου να είναι τόσο χαζός και να ήρθε για να ξεφτιλίστει;;
Ο Λούτσε αν δεν ήταν φρέσκος στην ομάδα θα είχε ήδη παραιτηθεί με τους παίκτες που του αφήσανε, έχει και ο ίδιος ευθύνη με τις εμμονές του στις ηλικίες στο τέρμα στον Τζιοβίνκο ξανά και ξανά ευκαιρίες στον τουρίστα Καγκάβα κτλ αλλά ελλείψει τεχν διευθυντή δε θα μπορούσε να κάνει και πολλά
Στ'@@ μας τι κάνει η κουλα και ο ρουλης
αλλά δε γίνεται να βαφτίζουμε τον Ολιβέιρα (αναπληρωματικό του ανσαριφαρντ) το καλύτερο φορ της ιστορίας μας, με ένα παιχνίδι με τη Μποεμιανς, αλλά ταυτόχρονα να λέμε σιγά τον παίχτη τον Ζουμπερ σε ένα ματς τον είδατε?
Λίγο μέτρο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αλλά δε γίνεται να βαφτίζουμε τον Ολιβέιρα (αναπληρωματικό του ανσαριφαρντ) το καλύτερο φορ της ιστορίας μας, με ένα παιχνίδι με τη Μποεμιανς, αλλά ταυτόχρονα να λέμε σιγά τον παίχτη τον Ζουμπερ σε ένα ματς τον είδατε?
Λίγο μέτρο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο Νικοβλακοπουλος εξηγει σημερα γιατι ο γαυρος θελει τον Γκαρι Ροντριγκεζ :
Επειδη λεει του χρονου ο Βαλμπουενα γινεται 38 και ο Ρονι Λοπεζ ειναι δανεικος ( και παρεπιπτοντως μεχρι τωρα ειναι χωμα).
Αυτο εγω το ζηλευω, γιατι δειχνει προγραμματισμο.
Ακομα κι αν δεν βγουν οι μεταγραφες.
Επειδη λεει του χρονου ο Βαλμπουενα γινεται 38 και ο Ρονι Λοπεζ ειναι δανεικος ( και παρεπιπτοντως μεχρι τωρα ειναι χωμα).
Αυτο εγω το ζηλευω, γιατι δειχνει προγραμματισμο.
Ακομα κι αν δεν βγουν οι μεταγραφες.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Αδεφέ δεν θα φανούν φάνηκαν στο γήπεδο! Ο Γαυρος έφερε Χ και τελευταια μερα πηρε μεταγραφή ότι καλύτερο μπορούσε να πάρει. Εμεις χάσαμε από τον ΠΑΣ που θα το δεις θα παλεψει για την σωτηρία του. Με προπονητή που πλήρωσε για να κοουτσαρει ομαδα Α εθνικής. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ φετος καλυτερα να μην εκανε μεταγραφες από το να φερει σαπακια παίκτες. Καλυτερα να έπαιζαν οι νεοι μας. Καθολου ενταση καθολου τρεξιματα καθολου παθος. Το χειρότερο δίδυμο Τερματατζιδων στην κατηγορία εχουμε. Και τον μεγαλύτερο Μ.Ο Ηλικίας. Μονο το παραδηγμα της μεγαλης ΜΙΛΑΝ μπορεί να μας σώσει φετος.sourmenetes έγραψε:Όλα στο γήπεδο θα φανούν.
- Metagrafakias
Vladlen Yurchenko δεκαρι σε καλη ηλικια με ανοδικη πορεια και στο μπατζετ που μπορουμε δεν μας κανει ο συγκεκριμενος????
περιμενω στο Γιβλαρταρ με τους ημιεπαγγελαματιες βασικο τον Κωνσταντελια τουλαχιστον αφου δεκαρι δεν εχουν σκοπο να παρουν μπας και μας βγει αυτο το ταλεντακι...
περιμενω στο Γιβλαρταρ με τους ημιεπαγγελαματιες βασικο τον Κωνσταντελια τουλαχιστον αφου δεκαρι δεν εχουν σκοπο να παρουν μπας και μας βγει αυτο το ταλεντακι...
-
οσοι γρψατε για αεκ...ο παππας του παππα ...ουτε καν ειδατε το ματς οτι στοιχημα θελετε....πολυ κακη η αεκ μεχρι την κοκκινη καρτα...με μια ομαδα που ειναι φιλικη της...μετα την κοκκινη επαιξε που κλαιν μαιν με 10 ο ιωνικος τι θα εκανε...και για το ληκι η ντριμ τιμ που μερικοι λεγατε την ειδαμε με τον οφη....για εμας τα ειπαμε οποτε δεν τα ξαναλεω αλλα μην το παρρακανετε λεγοντας για ομαδαρες της κουλας και του γειτονιακου γτ εκτιθεστε
Περί μ.ο ηλικίας…Mattias_g4 έγραψε:Αδεφέ δεν θα φανούν φάνηκαν στο γήπεδο! Ο Γαυρος έφερε Χ και τελευταια μερα πηρε μεταγραφή ότι καλύτερο μπορούσε να πάρει. Εμεις χάσαμε από τον ΠΑΣ που θα το δεις θα παλεψει για την σωτηρία του. Με προπονητή που πλήρωσε για να κοουτσαρει ομαδα Α εθνικής. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ φετος καλυτερα να μην εκανε μεταγραφες από το να φερει σαπακια παίκτες. Καλυτερα να έπαιζαν οι νεοι μας. Καθολου ενταση καθολου τρεξιματα καθολου παθος. Το χειρότερο δίδυμο Τερματατζιδων στην κατηγορία εχουμε. Και τον μεγαλύτερο Μ.Ο Ηλικίας. Μονο το παραδηγμα της μεγαλης ΜΙΛΑΝ μπορεί να μας σώσει φετος.sourmenetes έγραψε:Όλα στο γήπεδο θα φανούν.
ΠΑΟΚ 26,97
Γκει 25,34
Αεχ 25,42
Λαγός 25,76
Ρούλα 27,87 με απαγόρευση μεταγραφών (υποτίθεται)
Μπακαλιστικα γιατί δεν ξέρεις ποιοι από αυτούς θα παίζουν …το Τρανσφερ έχει όλο το ρόστερ…
Με βασικούς ινγκι,σιντκλει,μιτριτσα, πχ πέφτει και άλλο ο μ.ο αυτών που θα παίζουν…
- black_star_ninja
Καλησπερα. Δεν ειναι σωστο αυτο που γραφεις. Ο ΜΟ ηλικιας παει πακετο με τα λεπτα συμμετοχης. Φαντασου να παιζουν 11 παικτες ανω των 30 και να εχεις 6 αλλαγες 18 ετων.DamoN έγραψε:Περί μ.ο ηλικίας…Mattias_g4 έγραψε:Αδεφέ δεν θα φανούν φάνηκαν στο γήπεδο! Ο Γαυρος έφερε Χ και τελευταια μερα πηρε μεταγραφή ότι καλύτερο μπορούσε να πάρει. Εμεις χάσαμε από τον ΠΑΣ που θα το δεις θα παλεψει για την σωτηρία του. Με προπονητή που πλήρωσε για να κοουτσαρει ομαδα Α εθνικής. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ φετος καλυτερα να μην εκανε μεταγραφες από το να φερει σαπακια παίκτες. Καλυτερα να έπαιζαν οι νεοι μας. Καθολου ενταση καθολου τρεξιματα καθολου παθος. Το χειρότερο δίδυμο Τερματατζιδων στην κατηγορία εχουμε. Και τον μεγαλύτερο Μ.Ο Ηλικίας. Μονο το παραδηγμα της μεγαλης ΜΙΛΑΝ μπορεί να μας σώσει φετος.sourmenetes έγραψε:Όλα στο γήπεδο θα φανούν.
ΠΑΟΚ 26,97
Γκει 25,34
Αεχ 25,42
Λαγός 25,76
Μπακαλιστικα γιατί δεν ξέρεις ποιοι από αυτούς θα παίζουν …το Τρανσφερ έχει όλο το ρόστερ…
Με βασικούς ινγκι,σιντκλει,μιτριτσα, πχ πέφτει και άλλο ο μ.ο αυτών που θα παίζουν…
Edit: γραψε λαθος, τωρα ειδα οτι γραφουμε το ιδιο πραγμα.
Εμένα δεν με νοιάζει ο Μ.Ο. Ηλικίας των παικτών. Πρώτον γιατί με τα νούμερα παίζεις όπως θέλεις, πχ στην εντεκάδα αν δει κάποιος μπορεί να είχαμε 30+. Και κατά δεύτερο ο Μπισε και πριν 2 χρόνια παλι 60λεπτο έβγαζε. Ενώ πχ ένας αλλος 35αρης μπορεί να βγάζει 90λέπτο.
Εμένα με νοιάζει η οργάνωση και η πρόβλεψη. Το σίχαμα το κάνει καλα αυτό. Αγωνιστικά μιλάω πάντα. Όπως λέει και το παλικάρι παραπάνω και όπως κάνανε και με τον Χασαν. Ο αραμπις του χρόνου θα φύγει ο Τσικινιο αν τους βγει θα είναι ο ένας από τους δυο και τον Χασαν τον στείλανε (μα αγωνιστικό κόστος) να πάρει κιααλα παιχνίδια και να είναι ο έτερος μπροστά στα φορ. Κάνουν πολλά τέτοια αυτοί. Εμείς από την άλλη πραγματικά δεν κάνουμε τιποτα σχετικό. Όπως κάτσει.
Εμένα με νοιάζει η οργάνωση και η πρόβλεψη. Το σίχαμα το κάνει καλα αυτό. Αγωνιστικά μιλάω πάντα. Όπως λέει και το παλικάρι παραπάνω και όπως κάνανε και με τον Χασαν. Ο αραμπις του χρόνου θα φύγει ο Τσικινιο αν τους βγει θα είναι ο ένας από τους δυο και τον Χασαν τον στείλανε (μα αγωνιστικό κόστος) να πάρει κιααλα παιχνίδια και να είναι ο έτερος μπροστά στα φορ. Κάνουν πολλά τέτοια αυτοί. Εμείς από την άλλη πραγματικά δεν κάνουμε τιποτα σχετικό. Όπως κάτσει.
Αν δεις όμως και μέσο όρο 11δων, η διαφορά είναι αρκετή. Σχεδόν στα 31 έτη ήμασταν προχθές! 1 χρόνο πάνω από όλους τους... Και με Σβιντερσκι αντι για Ολιβέιρα (-6 έτη), με Ντάγκλας αντί για Κούρτιτς (-8 έτη), με Τέιλορ αντί Σίντκλει ή Ροντρίγκο (-2 έτη) δηλαδη άνετα ανεβαίνει και άλλο η ηλικία μας. Λείπουν οι Αντρίγια (αντί Μουργκ, μικρή ηλικιακα διαφορά νομιζω 1 έτος), Καντουρί (+1 από Σβαμπ)...DamoN έγραψε:Περί μ.ο ηλικίας…Mattias_g4 έγραψε:Αδεφέ δεν θα φανούν φάνηκαν στο γήπεδο! Ο Γαυρος έφερε Χ και τελευταια μερα πηρε μεταγραφή ότι καλύτερο μπορούσε να πάρει. Εμεις χάσαμε από τον ΠΑΣ που θα το δεις θα παλεψει για την σωτηρία του. Με προπονητή που πλήρωσε για να κοουτσαρει ομαδα Α εθνικής. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ φετος καλυτερα να μην εκανε μεταγραφες από το να φερει σαπακια παίκτες. Καλυτερα να έπαιζαν οι νεοι μας. Καθολου ενταση καθολου τρεξιματα καθολου παθος. Το χειρότερο δίδυμο Τερματατζιδων στην κατηγορία εχουμε. Και τον μεγαλύτερο Μ.Ο Ηλικίας. Μονο το παραδηγμα της μεγαλης ΜΙΛΑΝ μπορεί να μας σώσει φετος.sourmenetes έγραψε:Όλα στο γήπεδο θα φανούν.
ΠΑΟΚ 26,97
Γκει 25,34
Αεχ 25,42
Λαγός 25,76
Καλησπέρα… συμφωνώ το ξέρω….όλο είναι λάθος.το θεμα με την ηλικία των παιχτών το κάνουμε κόσκινο όλοι μας για να τονίσουμε την ένταση και τα τρεξίματα που δεν έχουμε…
Ο Ρούλης πχ που υστερεί σε όλα τα αλλά εκτός από ένταση και τρεξίματα έχει μεγαλύτερο μ.ο ηλικίας….
Μπορεί πχ να έχεις τερματοφυλακα 48 χρόνων και όλους τους παίχτες μέχρι 20. Τότε έχεις πολύ νεανική ομάδα . Ο μ.ο όμως ανεβαίνει.
Όπως και σε εμάς αν ο σιντκλει λέμε τώρα κάνει για βασικός και φύγει η ηλικία του βιειρι. Ο ινγκι πάει στην θέση του Βαρελα ο μιτριτσα του μπισε και πάει λέγοντας ο μέσος όρος αυτόματα πέφτει. Όποτε πρέπει να ξεκολλήσουμε με αυτό. Άσχετα αν και εγώ θα ήθελα παίχτες με μεγαλύτερη ένταση ανεξάρτητα από την ηλικία τους.
Ο σβαμπ και ο σασα είναι ίδια ηλικία .
Ο καγκαβα 7 χρόνια μικρότερος από τον βαλμπουενα κλπ
Καταλαβαίνεις το ποιντ μου ;
Ο Ρούλης πχ που υστερεί σε όλα τα αλλά εκτός από ένταση και τρεξίματα έχει μεγαλύτερο μ.ο ηλικίας….
Μπορεί πχ να έχεις τερματοφυλακα 48 χρόνων και όλους τους παίχτες μέχρι 20. Τότε έχεις πολύ νεανική ομάδα . Ο μ.ο όμως ανεβαίνει.
Όπως και σε εμάς αν ο σιντκλει λέμε τώρα κάνει για βασικός και φύγει η ηλικία του βιειρι. Ο ινγκι πάει στην θέση του Βαρελα ο μιτριτσα του μπισε και πάει λέγοντας ο μέσος όρος αυτόματα πέφτει. Όποτε πρέπει να ξεκολλήσουμε με αυτό. Άσχετα αν και εγώ θα ήθελα παίχτες με μεγαλύτερη ένταση ανεξάρτητα από την ηλικία τους.
Ο σβαμπ και ο σασα είναι ίδια ηλικία .
Ο καγκαβα 7 χρόνια μικρότερος από τον βαλμπουενα κλπ
Καταλαβαίνεις το ποιντ μου ;
-
η βασικη 11αδα ειναι πολυ καλη ισως και η καλυτερη στην ελλαδα το Πασχαλακης, ινγκασον, κρσεπσο, σιντκλει, βιερι η τειλορ, κουρτιτς, σβαμπ, μιτριτσα, καντουρι, αντριγια, σβιντερσκι η ακπομ ειναι πολυ καλη 11αδα....απλα δεν υπαρχει παγκος αν βγαλουμε μια καλη αλλαγη στα χαφ που μπορει αν ειναι ο ντοουγκλας η ο τσιγγαρας και μια καλη αλλαγη στα φορ....απλα αυτη τη στιγμη εχουμε φουλ απουσιες και δεν εχουμε παγκο να τις καλυψει...