Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Οπότε παιχτες υπάρχουν άλλα δεν χρισημωποιουνται
Και κάτι άλλο
Μεταγραφές κάνεις όταν βρεις καλύτερους
Από αυτούς που έχεις στην τιμή που θέλεις
Ακουστικάν πολλά ονόματα εδώ μέσα
Αλλά τα ποσά ήταν πολύ μεγάλα
Και αν τα καταφέρεις και τα δύο θα πρέπει νΑ θέλει και ο παίχτης να έρθει
Και κάτι άλλο
Μεταγραφές κάνεις όταν βρεις καλύτερους
Από αυτούς που έχεις στην τιμή που θέλεις
Ακουστικάν πολλά ονόματα εδώ μέσα
Αλλά τα ποσά ήταν πολύ μεγάλα
Και αν τα καταφέρεις και τα δύο θα πρέπει νΑ θέλει και ο παίχτης να έρθει
- invincible
Φίλε ο Ιβαν είναι εγκλωβισμένος. Δεν τον θέλουν στην Ελλάδα. Τον απειλούσαν. Διπλασίασε την ασφάλεια του μέχρι που με κυβέρνηση Γαμιοτάκη φύγανε όλοι, όχι μόνο αυτός, από πρόξενους μέχρι ο Μουζενίδης κτλ.bersekeros έγραψε:Τι να βγούνε ρε συ αδερφέ Πάπριτσα, να πούνε και τα παιδιά που είχανε πληροφορίες;
Πληροφορίες είχανε και μας τις μεταφέρανε, όπως τους τις μεταφέρανε τις πληροφορίες.
Χρειάζεται επικοινωνία από τον Αρχηγό.
Εγώ σαν berse, θέλω να μου επικοινωνήσει κάποια πράγματα ο Μεγάλος Ιβάν.
Ας είναι και σε γραπτή δήλωση.
Ας είναι και σε βίντεο. Δε με νοιάζει.
Κάτι να μου πει για τα φετεινά δρώμενα.
Το έχω ανάγκη. Κάτι.
Οτιδήποτε.
Στην Ελλάδα υπάρχει εγκληματική οργάνωση και συμβόλαια θανάτου που τα ελέγχουν άλλα συμφέροντα.
Είχε και θεματάκι με την υγεία του τον εγκλώβισαν όλες τις επιχειρήσεις του με γραφειοκρατίες κτλ και αποφάσισε να πάει στην συντήρηση. Ακόμα και να θέλει να πουλήσει τον ΠΑΟΚ δεν θα τον αφήσουν με τις επαγγελματικές επιτροπές να τον πουλήσει σε κάποιο δυνατό. Γενικά στην Ελλάδα όλα φιλτράρονται πλέον δεν μπορεί να μπει ο καθένας να επενδύσει και να κάνει ότι θέλει. Μιλάμε αυτή την στιγμή για την Ελλάδα το μεγαλύτερο προτεκτοράτο στον κόσμο με το μεγαλύτερο χρέος επίσημα στον κόσμο. ο Γαμιοτάκης ξεπουλάει την χώρα είδη πούλησε την ΔΕΔΗΕ πρόσφατα και έβαλε τον χοντρό μέσα στις ανεμογεννήτριες και σε αλλες μιζοδουλειές . Ο Γαμιοτάκης εξυπηρετεί επιχειρηματικά συμφέροντα και εκτελεί εντεταλμένη υπηρεσία μόνο και διαταγές αυτών που δίνουν τα δανικά.
- bersekeros
Φίλε μου invincible τα δέχομαι όλα αυτά που λες.
Αλήθεια, πιστεύω κι εγώ, ότι είναι.
Τι τον εμποδίζει να (μας) μιλήσει;
- invincible
Εγώ πιστεύω ότι κάτι τον εμποδίζει, κάτι τον απειλούν μπορεί ή τον έχουν συμβουλέψει αν θες και λέει άσε έχω την κόντρα τώρα με τον Γαμιοτάκη θα φύγει και θα χωθώ μετά, έχει τα λεφτά απλά τώρα αν τον είπαν από τις μυστικές υπηρεσίες κάτσε πίσω και περίμενε. Βέβαια αυτά δεν λέγονται αλλά θα μπορούσε να σου πει κάτι άλλο , ένα ψέμα επικοινωνιακό να ησυχάσεις αλλά κάτι ξέρει και αποφάσισε να πράξει έτσι. Και φυσικά το ξέρουν αυτό κάτω στην Αθηνά αν ρωτήσεις τα ΑΡΔ κτλ θα σου πουν ξέρουν ότι πάταξε λευκή πετσέτα. Εδώ βγήκε ο Ρουλης με ανακοίνωση και σου είπε στα μουτρα ''αλλάξαν τα κόζια''' . Τον αναγκάσανε να πετάξει λευκή πετσέτα. Τώρα τι θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρουμε εμείς αλλά αυτός το ξέρει. Ας κάτσουμε να δούμε. Δεν είναι και πέτρινα χρόνια. 1 αντε 2 χρόνια το πολύ θα περάσουν μετά θα τους γλεντάς εσύ. Ετσι είναι ...bersekeros έγραψε:Φίλε μου invincible τα δέχομαι όλα αυτά που λες.
-
Καλα αμα περιμενεις να αλλαξει η κυβερνηση καλα κρασαinvincible έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι κάτι τον εμποδίζει, κάτι τον απειλούν μπορεί ή τον έχουν συμβουλέψει αν θες και λέει άσε έχω την κόντρα τώρα με τον Γαμιοτάκη θα φύγει και θα χωθώ μετά, έχει τα λεφτά απλά τώρα αν τον είπαν από τις μυστικές υπηρεσίες κάτσε πίσω και περίμενε. Βέβαια αυτά δεν λέγονται αλλά θα μπορούσε να σου πει κάτι άλλο , ένα ψέμα επικοινωνιακό να ησυχάσεις αλλά κάτι ξέρει και αποφάσισε να πράξει έτσι. Και φυσικά το ξέρουν αυτό κάτω στην Αθηνά αν ρωτήσεις τα ΑΡΔ κτλ θα σου πουν ξέρουν ότι πάταξε λευκή πετσέτα. Εδώ βγήκε ο Ρουλης με ανακοίνωση και σου είπε στα μουτρα ''αλλάξαν τα κόζια''' . Τον αναγκάσανε να πετάξει λευκή πετσέτα. Τώρα τι θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρουμε εμείς αλλά αυτός το ξέρει. Ας κάτσουμε να δούμε. Δεν είναι και πέτρινα χρόνια. 1 αντε 2 χρόνια το πολύ θα περάσουν μετά θα τους γλεντάς εσύ. Ετσι είναι ...bersekeros έγραψε:Φίλε μου invincible τα δέχομαι όλα αυτά που λες.
- invincible
Μπορεί να μην αλλάξει η κυβέρνηση αλλά ένα κόλπο γκρόσο θα το βρεί. Εδώ βρήκε τρόπο και μπήκε στην Ελλάδα και ταρακούνησε την Ελλάδα, πήρε τον ΠΑΟΚ , κανάλια, λιμάνια κτλ έριξε το ΠΟΚ κτλ. δεν θα βρει έναν τρόπο. Θα βρει . Τι θα είναι αυτό δεν το ξέρουμε. θα δούμε. Να κάνουμε υποθέσεις. Που ξέρουμε. Ας δουμε. Εντάξει δεν είναι και πέτρινα χρόνια. Μπορεί αύριο να πουλήσει το λιμάνι σε ένα τεράστιο φαντ και μαζί με το λιμάνι να δώσει και τον ΠΑΟΚ αν δεν βρει αδιέξοδο να επιστρέψει δυναμικά . Θα δούμε.
Ούτε η επιστημονική φαντασία βοηθάει, στη δική μας περίπτωση.
Όταν έχουν τέτοια θέματα, η Ομάδα προσφέρεται ως ασπίδα και φροντίζουν τα αφεντικά να έχουν τον κόσμο πίσω τους, συσπειρωμένο και ευχαριστημένο.
Όταν έχουν τέτοια θέματα, η Ομάδα προσφέρεται ως ασπίδα και φροντίζουν τα αφεντικά να έχουν τον κόσμο πίσω τους, συσπειρωμένο και ευχαριστημένο.
Δεν ξέρω φίλε, δεν είμαι μπροστά στις αποφάσεις και στα συμβούλια. Ούτε ξέρω γιατί πήραν τους παίχτες που πήραν ή αν είχαν πλάνο ή όχι. Όταν δεν θέλεις να ξοδέψεις και δεν εχεις κάποιον που θα παίρνει τις αποφάσεις, βλέπεις και τα αναλογα αποτελεσματα.joshua έγραψε:Ρε omerta στο ειπε και ο φιλος λιγο πιο πανω.Το προβλημα μας δεν ειναι το οτι δεν ξοδεψαμε αλλα το οτι ο τροπος που κινηθηκαμε δειχνει μηδεν πλανο.Φτιαξτε ενα ροστερ να βγει η χρονια φαση και αυτο απλα δεν εχει λογικη.
Τον τρόπο λειτουργίας του Ιβάν τον ξέρουμε, καλος η κακος αυτός είναι.
Και στα καλά και στα άσχημα μαζί. Ας εφοδιαστουμε με μπόλικη υπομονή φέτος. Μου θυμίζει έντονα τη χρονια Αγγέλου.
Ο Ιβάν είναι ο τελευταίος κυριολεκτικά άνθρωπος στον πλανήτη που θα πετούσε λευκή πετσέτα.
- Montrealiotis
Σίγουρα έχει τους λόγους του για ότι κάνει και πιστεύω ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας.
Αλλα αν είναι να πατήσουμε φρενο, ας το κάνουμε σωστά, προετοιμαζοντας την ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Βάλε να παίξει τον Τσιγγαρα, τον Μιχαηλίδη, τον Μιχαι, τον Κωνσταντελια... και όχι τον Εσίτι, τον Βαρελα, τον Καγκαβα κλπ. Και δεν λεω να τους ρίξεις όλους μαζί μέσα, σταδιακά...
Τι πρόσφερε δηλαδή ο Εσίτι και ο Καγκαβα?
Φέρε και κάβα νέο παίκτη
Αλλα αν είναι να πατήσουμε φρενο, ας το κάνουμε σωστά, προετοιμαζοντας την ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Βάλε να παίξει τον Τσιγγαρα, τον Μιχαηλίδη, τον Μιχαι, τον Κωνσταντελια... και όχι τον Εσίτι, τον Βαρελα, τον Καγκαβα κλπ. Και δεν λεω να τους ρίξεις όλους μαζί μέσα, σταδιακά...
Τι πρόσφερε δηλαδή ο Εσίτι και ο Καγκαβα?
Φέρε και κάβα νέο παίκτη
Και τρελαίνεται λέει και στέλνει δανεικό τον Τευλορ στο Ισραήλ (ανοιχτές οι μεταγραφές μέχρι αύριο εκεί), και φέρνει τον Aurier.
Καπάκια και Kadeem Harris (τέλειο εξτρέμ για αλλαγή πολύ γρήγορος) να κάνει και παρέα με Τσούμπα.
Κερασάκι ένας Ραμίρεζ,
και να δεις πως γυρίζει το κλίμα.
2,5 μυριακια υπόθεση.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καπάκια και Kadeem Harris (τέλειο εξτρέμ για αλλαγή πολύ γρήγορος) να κάνει και παρέα με Τσούμπα.
Κερασάκι ένας Ραμίρεζ,
και να δεις πως γυρίζει το κλίμα.
2,5 μυριακια υπόθεση.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PaokPatraG4
- invincible
Παιδιά και στο παρελθόν δεν στο έκανε σωστά ο Ιβαν με επικοινωνιακό όπως λέτε ξεχάσατε. Κάποιοι ξεχάσανε όταν ο ΠΑΟΚ ήταν σε χειρότερη μοίρα και ο ΙΒαν έλεγε : '' και την Μπαρτσελόνα να φέρω τώρα τίποτα δεν θα άλλαξει και δεν θα πάρω πρωτάθλημα '' ... Δηλαδή από όλα τα χρόνια που ήταν ο Ιβαν στην Ελλάδα δεν είχαμε χρονιές που είμασταν στην δίαιτα και τέταρτοι και τα λοιπά. Πάντα παίρναμε 1η ή 2η θέση ?