Καλά, μην είσαι τόσο σίγουρος οτι θα σκοράραμε ακόμα και στο πιο ανεπανάληπτο tete a tete.Hideguti έγραψε:Αξεχαστο ματς. Το κορακι θυμαμαι σφυριξε φαουλ ενω αν ειχε αφησει το πλεονεκτημα θα βγαιναμε τετ-α-τετ.
Ενώ με τον Κωστάκη, satisfaction guaranteed, "πάρε νά'χεις" κάθε φορά που η μπάλα στηνόταν έξω από την περιοχή.
Ηθελε μπούγιο μπροστά του ο Φρατζέσκος, γούσταρε να βλέπει ανθρώπινο τείχος, στη σειρά τους αντιπάλους, εκτελεστικό απόσπασμα, άλλος να πιάνει τα αχαμνά του, άλλος τη μάπα του και στην εκτέλεση επάνω να βλέπεις τον τρόμο ζωγραφισμένο στην έκφρασή τους για το κακό που ερχόταν.
Πραγματικό φαινόμενο αυτό που συνέβαινε με τον τύπο με το "8" στην πλάτη.
Μέχρι και ανέκδοτα είχαν κυκλοφορήσει εκείνη την εποχή, με αφορμή την πρωτοφανή εκτελεστική του δεινότητα από κτυπήματα φάουλ!
Και ειδικά, τον βάζελο, όπου τον έβρισκε, τον πηδούσε!
Και πανηγυρισμοί, όχι χαζά, σαν κάποιους που σκοράρουν εναντίον της πρώην τους ομάδας και σκύβουν με σεμνότητα το κεφάλι.
Ο Φρατζέσκος τους το κολλούσε και πετούσε από χαρά!
Κι εμείς, μαζί του.
Ωχ, ωχ!Hideguti έγραψε:Βαλε το εισητηριο της τεσσαρας στο Κυπελλο το '85 και της αλλης τεσσαρας στο πρωταθλημα την σαιζον 87-88. Το κερατο μου μεσα...
Βαρδινογια-Βαρδινογιαννη π**σταρα,
βαλε στον κω- βαλε στον κ*λο τα λεφτα!!
Ο Hide τα πήρε στο scalp!
Κούλαρε φίλε, σού χαλάω εγώ χατήρι;
Στο εισιτήριο δε, του '85, καμαρώστε τον ωραιότατο γραφικό χαρακτήρα τού αδελφού μου.
(που ίσα με χίλιες φορές του έχω πει, ρε πού*τη μου, να μην γράφει τίποτα επάνω στα αποκόμματα!)
Τρομερά παιχνίδια και τα δύο.
Ειδικά όμως, αυτό του ημιτελικού τού 1985, το θυμάμαι κάθε φορά που nowadays ακούω το σύνθημα με τον στίχο "η Τούμπα πάλι θα ναι καζάνι".
Ούτε με την Νάπολι συνέβη αυτό που έγινε στην Τούμπα εκείνο το καλοκαιρινό βράδυ.
Δεν θυμάμαι άλλη φορά, το γήπεδο, να βράζει τόσο πολύ.
Ολος ο κόσμος, να ουρλιάζει, όλοι στο πόδι και να ξελαρυγγιάζονται, μια απίστευτη, αυθόρμητη, ανοργάνωτη φασαρία, αυτήν την ανάμνηση έχω από την τεσσάρα τού πρωταθλητή στο βάζελο.