...και σκότωσα για ένα εισιτήριο!

Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Re: ...και σκότωσα για ένα εισιτήριο!

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Hideguti έγραψε:Αξεχαστο ματς. Το κορακι θυμαμαι σφυριξε φαουλ ενω αν ειχε αφησει το πλεονεκτημα θα βγαιναμε τετ-α-τετ.
Καλά, μην είσαι τόσο σίγουρος οτι θα σκοράραμε ακόμα και στο πιο ανεπανάληπτο tete a tete.
Ενώ με τον Κωστάκη, satisfaction guaranteed, "πάρε νά'χεις" κάθε φορά που η μπάλα στηνόταν έξω από την περιοχή.

Ηθελε μπούγιο μπροστά του ο Φρατζέσκος, γούσταρε να βλέπει ανθρώπινο τείχος, στη σειρά τους αντιπάλους, εκτελεστικό απόσπασμα, άλλος να πιάνει τα αχαμνά του, άλλος τη μάπα του και στην εκτέλεση επάνω να βλέπεις τον τρόμο ζωγραφισμένο στην έκφρασή τους για το κακό που ερχόταν.
Πραγματικό φαινόμενο αυτό που συνέβαινε με τον τύπο με το "8" στην πλάτη.
Μέχρι και ανέκδοτα είχαν κυκλοφορήσει εκείνη την εποχή, με αφορμή την πρωτοφανή εκτελεστική του δεινότητα από κτυπήματα φάουλ!

Και ειδικά, τον βάζελο, όπου τον έβρισκε, τον πηδούσε!
Και πανηγυρισμοί, όχι χαζά, σαν κάποιους που σκοράρουν εναντίον της πρώην τους ομάδας και σκύβουν με σεμνότητα το κεφάλι.
Ο Φρατζέσκος τους το κολλούσε και πετούσε από χαρά!
Κι εμείς, μαζί του.
Hideguti έγραψε:Βαλε το εισητηριο της τεσσαρας στο Κυπελλο το '85 και της αλλης τεσσαρας στο πρωταθλημα την σαιζον 87-88. Το κερατο μου μεσα...
Βαρδινογια-Βαρδινογιαννη π**σταρα,
βαλε στον κω- βαλε στον κ*λο τα λεφτα!!
Ωχ, ωχ!
Ο Hide τα πήρε στο scalp!

Κούλαρε φίλε, σού χαλάω εγώ χατήρι;
Στο εισιτήριο δε, του '85, καμαρώστε τον ωραιότατο γραφικό χαρακτήρα τού αδελφού μου.
(που ίσα με χίλιες φορές του έχω πει, ρε πού*τη μου, να μην γράφει τίποτα επάνω στα αποκόμματα!)

Τρομερά παιχνίδια και τα δύο.
Ειδικά όμως, αυτό του ημιτελικού τού 1985, το θυμάμαι κάθε φορά που nowadays ακούω το σύνθημα με τον στίχο "η Τούμπα πάλι θα ναι καζάνι".
Ούτε με την Νάπολι συνέβη αυτό που έγινε στην Τούμπα εκείνο το καλοκαιρινό βράδυ.
Δεν θυμάμαι άλλη φορά, το γήπεδο, να βράζει τόσο πολύ.
Ολος ο κόσμος, να ουρλιάζει, όλοι στο πόδι και να ξελαρυγγιάζονται, μια απίστευτη, αυθόρμητη, ανοργάνωτη φασαρία, αυτήν την ανάμνηση έχω από την τεσσάρα τού πρωταθλητή στο βάζελο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

paokovia έγραψε:
ehemithos 199 έγραψε:(πως τον λεγανε αυτον που τους καθαρισε στο οακα??)
Ο τρισμέγιστος Κουτσουπιάς :) :)
αρρωστεια ο κουτσουπιας!!! :) :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Stelios80

Δημοσίευση από Stelios80 »

Σπάνια κρατάω αποκόμματα εισιτηρίων και σχεδόν ποτέ δεν παίρνω αυτόγραφα. Οπότε αυτήν ίσως να είναι η μόνη μου συνεισφορά στο παρόν τόπικ.
Σεζόν 1988-89, ίσως στο πρώτο μου ματς του μπασκετικού ΠΑΟΚ, αντίπαλο δε θυμάμαι, κερδίσαμε πάντως.
Στην εικόνα με το μονό αυτόγραφο, είναι η υπογραφή του μετέπειτα δημάρχου Πειραιά... Κάτω από το πέταλο του Παλέ έχει κάτι σκαλάκια (6-7 νομίζω) που οδηγούν στα αποδυτήρια. Εγώ ήμουν πάνω στα σκαλιά, αυτός περπατούσε πλησιάζοντας στα σκαλιά και όμως τον έβλεπα κατάφατσα...
Στην άλλη εικόνα, πάνω αριστερά ("στο Στέλιο χαιρετισμούς" !!!) είναι το αυτόγραφο του Μπιλ Μέλις. Ακριβώς κάτω από το "Bill", είναι είτε η υπογραφή του Μέλις είτε η υπογραφή κάποιου άλλου (ίσως του Μακαρά).
Δίπλα από το αυτόγραφο του Μέλις είναι εκείνο του Πρέλεβιτς (γράφει και #7), ο οποίος θυμάμαι ότι μιλούσε αγγλικά καθώς νομίζω ήταν η πρώτη χρονιά του στον ΠΑΟΚ.
Πιο κάτω είναι ένα άλλο αυτόγραφο που πολύ θα ήθελα να ξέρω ποιανού είναι. Ελπίζω να ξέρει ο Πρακτορινός για να μου πει!
Στη δεξιά σελίδα νομίζω είναι τα αυτόγραφα των Μάικλ Τζόουνς (#8), Τζων Κόρφα (#10) και (μάλλον) Νίκου Σταυρόπουλου (Νο 5).
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

παο-ΠΑΟΚ 0-1, 28 Φεβρουαρίου 1999, Ο.Α.Κ.Α. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GORDON την Παρ 12 Ιουν 2009, 18:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Χμμμ, μήπως Πρακτορίνε δεν ήταν Οκτώβρης το ματς, αλλά Μάρτης??
Γιατί για να διεξήχθη 21η αγωνιστική, κάτι δεν πάει καλά..

Αλλωστε, μην ξεχνάμε ότι τον επόμενο Οκτώβρη, του ίδιου έτους, παίζαμε και πάλι στο ΟΑΚΑ με το βάζελο σε εκείνο το 1-1 με το γκολ του Νάγκμπε, ματς που δυστυχώς, επισκιάστηκε από το τραγικό συμβάν με τα 6 αδέρφια μας από το Κορδελιό!!
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Φίλε Free4, εδώ Gordon !

Έχεις απόλυτο δίκαιο. Ήταν Φεβρουάριος. Οκτώβρη έγινε το παιχνίδι του πρώτου γύρου που κερδίσαμε 2-0, πάλι με ένα φάουλ του Φρατζέσκου και ένα ακόμη από τον Κατσαμπή..

My mistake...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GORDON την Παρ 12 Ιουν 2009, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ναι Γκορντον..
Αδερφέ μου Πρακτορίνε, χίλια συγνώμη!! :) :)
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Με στεναχώρησες.
Τες πα.

:D
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Τετάρτη 3/10/1991, δεύτερος αγώνας του πρώτου γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η Σεβίλλη ξανά στο δρόμο μας. Πρώτο παιχνίδι 0-0 και μεγάλη αισιοδοξία για πρόκριση.

Πολύ καλή εμφάνιση, αλλά εκείνη τη μέρα η τύχη δε μας ήθελε με τίποτα. Ευκαιρίες, δοκάρια αλλά το 0-0 έμεινε και μετά την παράταση. Στα πέναλτι, αστοχούν Σκαρτάδος και Μαγκντί και έτσι έρχεται ένας πολύ – πολύ άδικος αποκλεισμός...
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Final Four Κυπέλλου Πρωταθλητριών Μπάσκετ 1993, ΣΕΦ.
Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία μας...
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

Stadium of Peace & Friendship

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Φοβερό ντοκουμέντο και φωτογραφίας απίστευτης ιστορικής κι όχι μόνο αξίας..

Α ρε Ραγκάτσι!!
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Μαλίν (Μέχελεν) - ΠΑΟΚ 0-1.
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

ΠΑΟΚ-οσφπ, 20/4/97, 30η αγωνιστική πρωταθλήματος 1996-97.

Τελικό σκορ 0-0, παρά τη φοβερή ατμόσφαιρα, την καλή εμφάνιση και ένα εκπληκτικό φάουλ του Φρατζέσκου που απέκρουσε με απίστευτο ομολογουμένως τρόπο ο ελευθερόπουλος...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Multimedia”