Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Καλά το ότι κατεβάζουμε τέτοια Β ομάδα το λες και ντροπή. Αν ήταν έτσι ας δηλωναμε συμμετοχή του χρόνου. Ούτε ένας παίχτης με προοπτική για την Α ομάδα, εκτός του Τζήμα ίσως.
Δε ξέρω πως θα σταθεί αυτή η ομάδα στη β εθνική. Γιολαρισμα κι ότι γίνει φάση.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε ξέρω πως θα σταθεί αυτή η ομάδα στη β εθνική. Γιολαρισμα κι ότι γίνει φάση.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πιστεύουν για τη Β ομάδα…Έχουν καταλάβει ότι πρέπει να εξυπηρετεί τους στόχους της Α η κινούνται ανεξάρτητα; Ο στόπερ που πρέπει να αποκτηθεί θα πρέπει να συνδέεται με τη Α ομάδα. Δεν θα πάρεις έναν παίκτη β εθνικής ,αλλά παίκτη που είτε θα μπει στο ρόστερ της πρώτης και θα ανεβοκατεβαίνει ο Μιχαηλιδης με τον Μιχαι,είτε κάποιο σχετικά νεαρό αλλά με προοπτικές πχ ένα πρώην μεγάλο ταλέντο από γνωστή ακαδημία!
Υ.Γ Παλεύω όσο μπορώ βλέπετε να κρατήσω ζωντανή την ελπίδα για μεταγραφή. Κρίμα που δεν ψάχνει για επιτελικό ο Σνάουτσνερ… Τον Λιάγιτς στη Β ομάδα θα έστελνα…
Υ.Γ Παλεύω όσο μπορώ βλέπετε να κρατήσω ζωντανή την ελπίδα για μεταγραφή. Κρίμα που δεν ψάχνει για επιτελικό ο Σνάουτσνερ… Τον Λιάγιτς στη Β ομάδα θα έστελνα…
Τι να καταλαβουν φιλε Josh. Η Β επρεπε να παιζει τα ιδια συστηματα με την Α και να εκπαιδευει νεους παικτες στις απαιτησεις της πρωτης. Στερουμαστε ποδοσφαιρκης λογικης σε τεραστιο βαθμο.joshua έγραψε:Εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πιστεύουν για τη Β ομάδα…Έχουν καταλάβει ότι πρέπει να εξυπηρετεί τους στόχους της Α η κινούνται ανεξάρτητα; Ο στόπερ που πρέπει να αποκτηθεί θα πρέπει να συνδέεται με τη Α ομάδα. Δεν θα πάρεις έναν παίκτη β εθνικής ,αλλά παίκτη που είτε θα μπει στο ρόστερ της πρώτης και θα ανεβοκατεβαίνει ο Μιχαηλιδης με τον Μιχαι,είτε κάποιο σχετικά νεαρό αλλά με προοπτικές πχ ένα πρώην μεγάλο ταλέντο από γνωστή ακαδημία!
Στα νέα προφίλ πάντως που δημιουργούν στο site, τον Ντέλια τον έχουν στον ΠΑΟΚ Β
-
mbison
Έτσι, Κλάσον τον έλεγε ο ξερόλας σπίκερ. Αλλά το Πριστίνα είναι σίγουρα λάθος, γιατί Πρίστινα είναι το σωστό. Οπότε λογικά ο συγκεκριμένος έχει σκοτώσει πολλά ονόματα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μέτριος ο Κλάσον σήμερα.Totem_pk έγραψε:Αυτος ο Κλαεςσον παλι. Τι φαση. Τον Ολσον θελω… η και τους δυο. Μονο μη με ακουσει κανεις και παει και φερει καναν Ολσεν….
-
Luigi Vampa
Μπα το πιο πιθανό να έχει ψάξει πως το λένε οι ντόπιοι το Πριστινα πάρα να κάνει λάθος ο Σπυρόπουλος στα ονόματα. Είναι το φετίχ τουmbison έγραψε:Έτσι, Κλάσον τον έλεγε ο ξερόλας σπίκερ. Αλλά το Πριστίνα είναι σίγουρα λάθος, γιατί Πρίστινα είναι το σωστό. Οπότε λογικά ο συγκεκριμένος έχει σκοτώσει πολλά ονόματα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μέτριος ο Κλάσον σήμερα.Totem_pk έγραψε:Αυτος ο Κλαεςσον παλι. Τι φαση. Τον Ολσον θελω… η και τους δυο. Μονο μη με ακουσει κανεις και παει και φερει καναν Ολσεν….
Βεβαια ισως και να κανουμε λαθος. Νεες ομαδες ειναι και η Α και η Β και ισως θελουν χρονο να τις μονταρουνε να τις στελεχωσουνε κλπ. Ας δουμε πως θα εξελιχθει το θεμα στον χρονο.Totem_pk έγραψε:Τι να καταλαβουν φιλε Josh. Η Β επρεπε να παιζει τα ιδια συστηματα με την Α και να εκπαιδευει νεους παικτες στις απαιτησεις της πρωτης. Στερουμαστε ποδοσφαιρκης λογικης σε τεραστιο βαθμο.joshua έγραψε:Εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πιστεύουν για τη Β ομάδα…Έχουν καταλάβει ότι πρέπει να εξυπηρετεί τους στόχους της Α η κινούνται ανεξάρτητα; Ο στόπερ που πρέπει να αποκτηθεί θα πρέπει να συνδέεται με τη Α ομάδα. Δεν θα πάρεις έναν παίκτη β εθνικής ,αλλά παίκτη που είτε θα μπει στο ρόστερ της πρώτης και θα ανεβοκατεβαίνει ο Μιχαηλιδης με τον Μιχαι,είτε κάποιο σχετικά νεαρό αλλά με προοπτικές πχ ένα πρώην μεγάλο ταλέντο από γνωστή ακαδημία!
[youtube]Z21RVZki9Zg[/youtube]mbison έγραψε:Έτσι, Κλάσον τον έλεγε ο ξερόλας σπίκερ. Αλλά το Πριστίνα είναι σίγουρα λάθος, γιατί Πρίστινα είναι το σωστό. Οπότε λογικά ο συγκεκριμένος έχει σκοτώσει πολλά ονόματα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μέτριος ο Κλάσον σήμερα.Totem_pk έγραψε:Αυτος ο Κλαεςσον παλι. Τι φαση. Τον Ολσον θελω… η και τους δυο. Μονο μη με ακουσει κανεις και παει και φερει καναν Ολσεν….
Στο 1ο μόλις δευτερόλεπτο προφέρει ο δημοσιογράφος το όνομά του, το οποίο είναι Κλά-ε-σον με το "ε" είναι μεν σύντομο αλλά υπαρκτό.
- ΑποστόληςΑ
Λείπει και ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ να μας διαφωτίσει για τοπ πώς προφέρεται. Πάντως σαν απόδοση ήταν μέτριος χθες.
- ΑποστόληςΑ
Το ίδιο σύστημα παίζουν τουλάχιστον σε διάταξη ο Γκαρσία και ο Λουτσεσκου.Totem_pk έγραψε:Βεβαια ισως και να κανουμε λαθος. Νεες ομαδες ειναι και η Α και η Β και ισως θελουν χρονο να τις μονταρουνε να τις στελεχωσουνε κλπ. Ας δουμε πως θα εξελιχθει το θεμα στον χρονο.Totem_pk έγραψε:Τι να καταλαβουν φιλε Josh. Η Β επρεπε να παιζει τα ιδια συστηματα με την Α και να εκπαιδευει νεους παικτες στις απαιτησεις της πρωτης. Στερουμαστε ποδοσφαιρκης λογικης σε τεραστιο βαθμο.joshua έγραψε:Εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πιστεύουν για τη Β ομάδα…Έχουν καταλάβει ότι πρέπει να εξυπηρετεί τους στόχους της Α η κινούνται ανεξάρτητα; Ο στόπερ που πρέπει να αποκτηθεί θα πρέπει να συνδέεται με τη Α ομάδα. Δεν θα πάρεις έναν παίκτη β εθνικής ,αλλά παίκτη που είτε θα μπει στο ρόστερ της πρώτης και θα ανεβοκατεβαίνει ο Μιχαηλιδης με τον Μιχαι,είτε κάποιο σχετικά νεαρό αλλά με προοπτικές πχ ένα πρώην μεγάλο ταλέντο από γνωστή ακαδημία!
Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε πάρει 4-5 παίχτες με προοπτική μήπως και γίνουν late boomer.
Για μένα ο ΠΑΟΚ Β θα έπρεπε να λειτουργεί σε μικρογραφία όπως η Α ομάδα.
Να είναι ομάδα πρότυπο στη Β εθνική.
Η Τσέλσι κοστολογεί τον Μπαμπά 8μυρια που στην ουσία έπαιζε στη δεύτερη ομάδα της.
Γιατί όχι και σε εμάς κάτι τέτοιο, αναλογικά πάντα.
Δλδ αν πάρεις έναν 21 χρονών από ακαδημίες Άγιαξ κλπ, έχω ποσταρει κάποιους σαν παράδειγμα, με συμβόλαια 40-50χιλιαδες και τον πουλήσεις 600χιλιαρικα είναι άσχημα?
+ Ότι σε μια ατυχία, να τραυματιστούν δύο μπακ κι ένας να έχει τιμωρία, να μπορεί να καλύψει το κενό ώστε να μη χρειαστεί να παίξει ο Κρέσπο δεξί μπακ.
Και το πιο σημαντικό είναι ότι για να κάνεις ομάδα πρότυπο στη Β εθνική πρέπει να τερματιζεις στις 3 πρώτες θέσεις. Έτσι όπως είμαστε πάμε για φούντο στη Γ.
Η ομάδα μόλις έχει συσταθεί και εκεί δηλαδή να εξαντλήσουμε την αυστηρότητα μας για την λειτουργία της ,γιατί έτσι.
- PAOK_Antarctica
Για φούντο δεν πάμε γιατί οι Β ομάδες δεν θα πέφτουν κατηγορία για τα πρώτα 3 χρόνια.