Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από barlow4 »

Tην κυριακη η πρωτη τεσσαρα.
Συνεχιστε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Metagrafakias έγραψε:o Garry παντως και επισημα ελευθερος αλλα μαλλον θελει λεφτα....
Μπα...

Σε φάπες θα τον πληρώσουμε και ευχαριστημένος θα είναι..
Χάχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

dimitris88 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Η επόμενη ανάλυση περί ΝΔ και σύριζα και λοιπά σκατα θα πάρουν πουλο.

Αντε γιατί πάλι αρχίσατε να το χεζετε καποιοι.

δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος σου και το που ακριβώς πάει το χέσιμο. Εκτός και εάν ο ίδιος έχεις κάποιους δικούς σου λόγους και φοβάσαι ίσως κάποιες συνέπειες και δεν θέλεις να αγγίζονται τα ονόματα νδ, σύριζα, κτλ, οπότε θέλεις να το κρατάς το πράγμα σ΄ένα επιφανειακό και ρηχό επίπεδο αλλά ασφαλές για σένα και το forum. Σεβαστό ότι θέμα και εάν έχεις....αλλά ο ΠΑΟΚ είναι και πολιτική άποψη, πολιτική στάση. Προσοχή είπα πολιτική και όχι κομματική. Ο ΠΑΟΚ από την ίδρυση του ήταν πολιτική πράξη διακήρυξης ελευθερίας και οράματος αναβίωσης των χαμένων πατρίδων, γι' αυτό και πάντα αντιδράει, καταγγέλει και πολεμάει τους δυνάστες....τώρα εάν εσύ θέλεις να πατήσεις το καζανάκι και να το εξαφανίσεις αυτό γιατί το θεωρείς χέσιμο κάντο.....ελεύθερος είσαι....ο ΠΑΟΚ είπαμε, ενσαρκώνει το ιδανικό της ελευθερίας, ακόμη και γι' αυτό....
Επειδή για χεσιμο είναι και η ΝΔ και ο σύριζα και όλοι για μένα και επειδή

ΚΑΜΊΑ. ΣΧΈΣΗ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΏΝ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑΤΑ

Ειπα να σταματήσει!

Το ύφος μου σε όσους δεν καταλαβαίνουν,ενω κάθε μέρα κάποιος απο μας επισημαίνει να μη ξεσκιζετε τα τόπικ με άσχετα θέματα, ποιο πρέπει να είναι;;;

Κάθε σεζόν γίνεται το ίδιο πράγμα.

Και λεμε κρατήστε μια συνοχή.

Ε δε γίνεται να διαβάζουμε οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τις μεταγραφές. Πείτε τα στο σωστό τοπικ.

Τι συνεπείς να έχω ρε φίλε;;
Θα μου κόψουν το μεροκάματο;;

Αυτες οι συστάσεις γινονται σχεδόν σε καθημερινή βάση για να έχουμε μια ροή στην κουβέντα. Όταν μπαίνω για να δω μεταγραφές και βλέπω ανάλυση ΝΔ, σύριζα, μετεγγραφές λουλάς γαβρου και ένα κάρο άσχετα δε θέλω καν να ασχοληθώ.

Και κάποιοι μπαίνουν μόνο εδώ για να ενημερώνονται.

Οφείλουμε να τους σεβομαστε!

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Alastor έγραψε:Ειναι ξεκαθαρο τελικα οτι η ομαδα ποτε δεν ειχε βλεψεις για μεταγραφη στο 10. Επεσε τρελο δουλεμα επικοινωνιακα απτην ΠΑΕ οτι και να λεμε

Ναι,ποσοτικα στο 10 εχουμε Μπισε-Καγκαβα και εν αναγκη Καντουρι. Το γεγονος ομως οτι ο ιαπωνας ειναι βετερανος και ο Μπισε 35 χρονων,μας κανει να χουμε μισο παικτη στην ουσια. Εξου και η αναγκη ενισχυσης στο 10,οχι οτι δεν υπηρχε ικανος αριθμος παικτων

Σε ποσοτικο επιπεδο ειμαστε καλυμενοι,αλλα εχουμε μαζεψει πολλα συμβολαια που πολλα πληρωνονται και λιγα προσφερουν. Ελπιζω σε ταχυδαχτυλουργικα σκουφεσκου φετος και του χρονου καλο ξεσκαρταρισμα απο βετερανους μισθοφορους τυπου καγκαβα και αμπαλους τυπου εσιτι.
Ποσο ειναι ο Μπίσεσβαρ;;

Εδώ είμαστε!

Πλάκα θα τους κάνει στην Ελλάδα ο. Μπισεσβαρ στο 10!

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ettien26 έγραψε:Πιστεύω ότι το κλειδί για φέτος λέγεται Μίτριτσα.

Αν μπορέσει να κάνει την διαφορά θα πάμε καλά.

Τους υπόλοιπους λιγο -πολύ τους γνωρίζουμε.
Και ο μουργκ θα είναι πολύ πιο ενεργός.

Επίσης θεωρώ ότι αν ο σιντλευ κάνει τα βασικά ο Αντελινο θα πάει μπροστά και θα βοηθήσει σε γκολ και ασσιστ.

Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Δεν μας φτανανε τα δικα μας εχουμε και την Ελτσε να κλεινει Λουκας και Παστορε.
Χαχαχα
Θα καθομαι να τους βλεπω να δω τι χασαμε. Η τι κερδισαμε.
Totem_pk

Εγω παλι πιστευω οτι αμα βγει ο Σιντλευ θα ειναι πρωτοι αυτος και ο Αρχηγος για τα μπακ. Αριστερα δεξια. Ετσι θα εχουμε και μια ισοροπια. Νομιζω οτι εκει ειναι το μεγαλο στοιχημα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Γιατι ρε γαμω να μη φερεις ενα παιχταρα στο 10 να τους πηδηξουμε ολους ακομα περισσοτερο?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ιδού η απορία...

Χάχαχαχα

Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

dimitris88 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Η επόμενη ανάλυση περί ΝΔ και σύριζα και λοιπά σκατα θα πάρουν πουλο.

Αντε γιατί πάλι αρχίσατε να το χεζετε καποιοι.

δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος σου και το που ακριβώς πάει το χέσιμο. Εκτός και εάν ο ίδιος έχεις κάποιους δικούς σου λόγους και φοβάσαι ίσως κάποιες συνέπειες και δεν θέλεις να αγγίζονται τα ονόματα νδ, σύριζα, κτλ, οπότε θέλεις να το κρατάς το πράγμα σ΄ένα επιφανειακό και ρηχό επίπεδο αλλά ασφαλές για σένα και το forum. Σεβαστό ότι θέμα και εάν έχεις....αλλά ο ΠΑΟΚ είναι και πολιτική άποψη, πολιτική στάση. Προσοχή είπα πολιτική και όχι κομματική. Ο ΠΑΟΚ από την ίδρυση του ήταν πολιτική πράξη διακήρυξης ελευθερίας και οράματος αναβίωσης των χαμένων πατρίδων, γι' αυτό και πάντα αντιδράει, καταγγέλει και πολεμάει τους δυνάστες....τώρα εάν εσύ θέλεις να πατήσεις το καζανάκι και να το εξαφανίσεις αυτό γιατί το θεωρείς χέσιμο κάντο.....ελεύθερος είσαι....ο ΠΑΟΚ είπαμε, ενσαρκώνει το ιδανικό της ελευθερίας, ακόμη και γι' αυτό....
Ρε ειστε με τα καλα σας; Λετε οτι ο admin φοβαται την αναφορα σε πολιτικα κομματα και πετατε και σποντες; Και αυτη η αναφορα θα ανεβαζε το επιπεδο του φορουμ; Συνελθετε απο τη ζωούλα σας που που βγαζετε μανιφεστα ενω ειστε οφ-τοπικ.
Totem_pk

Dimg4 έγραψε:Γιατι ρε γαμω να μη φερεις ενα παιχταρα στο 10 να τους πηδηξουμε ολους ακομα περισσοτερο?
Την Κυριακη. Στο ημιχρονο….
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Totem_pk έγραψε:Εγω παλι πιστευω οτι αμα βγει ο Σιντλευ θα ειναι πρωτοι αυτος και ο Αρχηγος για τα μπακ. Αριστερα δεξια. Ετσι θα εχουμε και μια ισοροπια. Νομιζω οτι εκει ειναι το μεγαλο στοιχημα.
Αυτό είναι το πλάνο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αυτο που γραφεις ενα ινσαιντ ινφο και καπακι δεν γραφεις διευκρινιση :lol:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Το ιδανικό πλάνο κατά την άποψή μου, προϋποθέτει προσαρμογή αναλόγως του αντιπάλου, rotation και διαχείριση.

Και ετοιμοπόλεμους παίκτες.

Δεν θα ήθελα να βλέπω τον αρχηγό να ξεζουμίζεται για 90λεπτα και δεν πιστεύω ότι θα το βλέπω, όσο περνάει ο χρόνος και έρχονται σε αγωνιστικό ρυθμό, τα νέα αποκτήματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”