Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Metagrafakias »

https://www.transfermarkt.com/iago-falq ... eler/59340

βαση βιογραφικου αρκετα αξιολογη περιπτωση ο συγκεκριμενος
πολλα χρονια Καμπιονατο με αρκετα γκολ και ασιστ
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Metagrafakias έγραψε:https://www.transfermarkt.com/iago-falque/profil/spieler/59340

βαση βιογραφικου αρκετα αξιολογη περιπτωση ο συγκεκριμενος
πολλα χρονια Καμπιονατο με αρκετα γκολ και ασιστ
απο ορθοπεδικη κλινικη γραφεις? νοσηλευεται ακομη αυτος? :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Γκουερινο έγραψε:
Gospi έγραψε:
barlow4 έγραψε:Το δεκεμβρη θα ειμαστε πρωτοι στη βαθμολογια.
Συνεχιστε.
Θα αναιρεσει αυτο την διοικητική μας αστειοτητα?
Και δηλαδη αν κανει νταμπλ φετος ο Λουτσε και τον Ιουνη την κανει για Ιταλία, η επομενη μερα τι θα ξημερωσει για το μπουλουκι των κηφήνων?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδη αν γινει κανα θαυμα φετος και κανουμε νταμπλ θα ειναι αστεια και κηφηνες η διοικηση που με 6 κινησεις θα εχει παει την ομαδα απο το -26 στο νταμπλ

Αυτο ειναι αποψη? Σαν γκρινια για την γκρινια μου μοιαζει. Τον Μαιο του 19 καποιοι εδω μεσα εγραφαν οτι ειναι αηδιαστικος ο Λουτσεσκου γιατι επαιζε αντιποδοσφαιρο. Κατι παρομοιο εγραψες κι εσυ τωρα
Θα απαντησω μονο σε σενα, γιατι τουλαχιστον απο σενα περιμενα να αντιλαμβανεσαι τα ελληνικα και τα γραφομενα μου.
Το συγκεκριμένο ποστ λοιπον ηταν απαντηση στον αγαπητο Μπαρλοου που μιλησε για πρωτια τον Δεκεμβρη τη στιγμη που σχολιαζοταν ο σχεδιασμος της ομαδας.
Αν λοιπον παρουμε νταμπλ θα οφειλεται αποκλειστικα και μονο στον Λουτσεσκου και στις θαυματουργικες του ιδιοτητες
Και φυσικα θα το πανηγυρισω σαν τρελος.
Αλλα αυτο δεν θα αναιρεσει το γεγονος πως για ακομη μια χρονια οργανωτικα μαλακιστηκαμε.
Τελος πες μου εσυ, αν ο Λουτσεσκου φυγει ξαφνικα του χρονου, ποιο θα ειναι το αυριο στα μεταγραφικα του ΠΑΟΚ και ποιος θα τρεξει ολο τον σχεδιασμο, οταν ολα τα χει παρει πανω του ο Λουτσε λογω της στελεχιακης και διοικητικης ανυπαρξιας μας.
Μαθατε να βάζετε την ταμπελα της γκρινιας σε ο,τι δεν καθεται καλα στα αυτιά σας και νιωθετε καλα με τον εαυτο σας. Βαλτε το, το ερμο το μυαλο να σκεφτει λιγο παραπανω.
Εκτός κι αν βεβαια δεν σας ενδιαφερει πραγματικα η συζητηση εδω μέσα, αλλα μονο να την λετε στους αλλους για να τονωνεται το εγω σας. Γεμισε το φόρουμ με αρνητες της πραγματικότητας δηθεν στον βωμο της αισιοδοξιας και της στηριξης.

Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

για να φυγει ο Λουτσε πρεπει να φερει 7 μυρια...τον εδεσε κομπο ο ιβαν
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Για να δουμε...

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

obanebane έγραψε:Λοιπόν βροχοποιε,επειδή πίστεψες ότι σε ειρωνεύομαι,ίσως και να φάνηκε έτσι,δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Να σου πω τι πιστεύω ότι έγινε με τις φετινές σου πληροφορίες.
Απλά μάθαινες τις περιπτώσεις που είχαν προταθεί στην ΠΑΕ από διάφορους,ότι δηλαδή μαθαίνουν και οι αρδ της πόλης.
Ποτέ δεν έμαθες ούτε θα μάθεις τους πραγματικούς στόχους της ομάδας,εκτός αν έχουν κλείσει και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.
Όπως ο Τέιλορ για παράδειγμα.
Απλά αυτός που σου τα μετέφερε,τα μετέφερε ως ενδιαφέρον.
Αυτό πιστεύω,το καταλαβαίνει όποιος σε διάβασε όλο το καλοκαίρι.
Αυτή είναι η γνώμη μου και πάνω κάτω,στα είχα γράψει ήδη.
Κανένα πρόβλημα δεν έχω να μεταφέρει ο οποιοσδήποτε,ότι πληροφορία έχει,αρκεί να μην παρουσιάζεται ως δεδομένη.
Πάμε παρακάτω.
Τώρα όσον αφορά το πώς κινήθηκε ο ΠΑΟΚ στις ακριβές περιπτώσεις.
Εμένα προσωπικά, μου είναι ξεκάθαρο.
Πήγε στους μανατζαραιους παιχτων τυπου Κλαεσον,Κουρτιτς,Λιαγιτς τώρα στο τέλος και δεν ξέρω ποιών ακόμα και τους είπε.
Δίνω 1-1,2 το χρόνο,αρκεί να μην χρειαστεί να δώσω χρήματα στην ομάδα που ανήκουν.
Αυτό το κάνω για ετήσιο δανεισμό ή και για παραπάνω χρόνο αν καταφέρεις και μου φέρεις τον παίχτη ως ελεύθερο.
Ήταν φυσιολογικό λοιπόν να φάμε τα μούτρα μας,γιατί;
Γιατί κάποιοι από αυτούς έπαιρναν πολλά και το 1,2 ήταν ψίχουλα ή γιατί αν έμεναν ελεύθεροι θα μπορούσαν να βρουν πολύ πάνω από 1,2.
Για τον Τζιοβινκο πιθανόν να ανεβήκαμε στα 1,5 όπως γράφτηκε γιατί τον ήθελε πολύ ο Λουτσεσκου,μιλάμε όμως για ψίχουλα μπροστά σε αυτά που έχει μάθει και πιθανόν να μπορεί να πάρει ακόμα για μια διετία από Αραβοαμερικες.
Με λίγα λόγια,πήγαμε με την ίδια τακτική σε όλες τις δύσκολες περιπτώσεις και καταφέραμε να φέρουμε δύο από αυτές στα μέτρα μας (Κουρτιτς,Ολιβειρα) γιατί τα συμβόλαια τους κυμαίνονταν πάνω κάτω σε αυτά που δίναμε.
Αυτά.
Πρώτον, κανεις μεγα λάθος. Καταρχας δεν παρουσίασα ποτέ τίποτα ως δεδομένο. Ακριβώς αυτό έκανα: στόχους ανέφερα, όχι κλεισμένες συμφωνίες ούτε δεδομένες. Χίλιες φορές το επανέλαβα.

Δεύτερον, μπορείς να μου πεις ποιο από τα ονόματα που έγραψα ή για τα οποία προϊδεασα (αποφευγοντας επίτηδες να τα αναφέρω) ΔΕΝ ήταν στόχος της ομάδας;

Τρίτον, αν παράλληλα τα έμαθαν (με κάποιες μέρες ή εβδομάδες καθυστέρηση όπως συνήθως γινόταν) και κάποιοι αρδ της ΠΑΕ, εγώ πρέπει να νιώσω κάπως δηλαδή; Προφανώς όλα ή τα περισσότερα κάποια στιγμή μαθαίνονται.

Από εκεί και πέρα ειπαμε, άμα κλείσει οριστικά το παράθυρο σε λίγες μέρες θα κάτσω να κάνω λίστα. Γιατί σχεδόν όλο το καλοκαίρι δε ξέρω αν το θυμάσαι, έλεγα ότι δεν θέλω να διακινησω ονόματα.

Και τέλος, το τι είναι στόχος του ΠΑΟΚ και το είναι απλό ενδιαφέρον, όταν μπορέσουν να το διευκρινίσουν οι ίδιοι, μετα θα δεχτώ κι εγώ την οποια κριτική. Αλλά με τόσο δυσλειτουργική και δυσλεκτικη παε στο κομμάτι των μεταγραφών, είναι αστείο να μου κουνάς το δάχτυλο για το τι παρουσίαζα και πως. Όντας μάλιστα σίγουρος ότι έκανα λάθος. Ειδικά από τη στιγμή που όταν άρχισαν δήθεν τα μεγάλα ονόματα να είναι στόχοι, προς το τέλος Αυγούστου και έπειτα, εγώ σιγασα και έγραφα ρητά ότι δεν έχω μάθει κάτι. Εγώ με βεβαιότητα μιλούσα αν δεν απατώμαι από τα μέσα Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου. Που δεν έγιναν και τόσο πολλές κινήσεις πια.

Τεϊλορ, Νέλσον, Σίλβα (που δεν ήρθε) Τζοβινκο (που φαντάζομαι έμαθες ότι ήταν πραγματικά στόχος) Ρεμποτσο (που οι αρδ ούτε καν τον ανέφεραν επί δύο εβδομάδες, μετά τον έμαθαν) κλπ
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

καποια σαιτ γραφουν οτι το προσπαθουν ακομη...για μια μεταγραφη ελευθερου και...το ονομα του τζιοβιγκο...οσο δεν κλεινει σε αλλη ομαδα....
παρτε ρε τον γερο τζιοβιγκο να κανει με τον Μητριτσα παρεα στο στρουμφοχωριο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μόνο ο Γκαρυ υπάρχει επι της ουσίας…
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

για γκαρι τελικα ενδιαφερομαστε οντως η οχι ?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Η ομάδα αν και καθαρά αριθμητικά είναι οκ πάσχει πολύ στο δίδυμο Εσίτι Καγκάβα και στα εξτρέμ όπου το βάθος το δίνει ο κατά συνθήκη εξτρέμ Μπίσεσβαρ.
Φανταστείτε μόνο να μπορούσαμε αύριο να κλείσουμε Φερνάντο και Γκαστόν αντί για Εσίτι και Καγκάβα και εξτρέμ τον Γκάρυ Ροντρίγκεζ.

Θα είχαμε μεσοεπιθετικά
Γκάρυ Μιτρίτσα Γκαστόν Μπίσεσβαρ Ζίβκοβιτς Μουργκ Ελ Καντουρί
και χαφ
Κούρτιτς Φερνάντο Σβαμπ Ντάγκλας Τσιγγάρα

Νομίζω δε θα μας χαλούσε κανέναν.
kosths BXL

makispaspartou έγραψε:Η ομάδα αν και καθαρά αριθμητικά είναι οκ πάσχει πολύ στο δίδυμο Εσίτι Καγκάβα και στα εξτρέμ όπου το βάθος το δίνει ο κατά συνθήκη εξτρέμ Μπίσεσβαρ.
Φανταστείτε μόνο να μπορούσαμε αύριο να κλείσουμε Φερνάντο και Γκαστόν αντί για Εσίτι και Καγκάβα και εξτρέμ τον Γκάρυ Ροντρίγκεζ.

Θα είχαμε μεσοεπιθετικά
Γκάρυ Μιτρίτσα Γκαστόν Μπίσεσβαρ Ζίβκοβιτς Μουργκ Ελ Καντουρί
και χαφ
Κούρτιτς Φερνάντο Σβαμπ Ντάγκλας Τσιγγάρα

Νομίζω δε θα μας χαλούσε κανέναν.
ο γκαστον ειναι ολο το καλοκαιρι ελευθερος ...για πιο λογο να τον παιρναμε τωρα ? τον γεναρη θα παιξει αν ερθει...το ιδιο και ο φερναντο ...δεν υπαρχει λογο να παρεις αυτους του παικτες τωρα και να γεμισεις 2 θεσεις που μπορεις να παρεις καλες προσθηκες το γεναρη...το μονο που εχει νοημα τωρα ειναι ο γκαρι
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Θεωρητικά μιλάμε πάντα. Θα πάρεις καλύτερους από ελεύθερο Φερνάντο και Γκαστόν? Προφανώς και δεν τους πήραμε λόγω υψηλών οικονομικών απαιτήσεων. Και αν τους παίρναμε έστω και τώρα θα ήταν γιατί έπεσαν στις απαιτήσεις τους.
kosths BXL

δεν ειναι ετσι ρε φιλε...εγω ρωτησα πριν καποιες μερες εδω μεσα αν καποιος εχει εικονα απο τον γκαστον περυσι...μιλησα με ενα φιλαρακι μου χθες που βλεπει ιταλια πολυ και μου ειπε οτι περυσι σερνοτανε...τωρα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος παικτης η οτι σε εμας δεν θα επαιζε καλα αλλα ειναι ενα στοιχειο...αυτο που σου ειπα ειναι οτι γτ να παρεις τωρα παικτες ελευθερους οι οποιοι θα προσφερουν ΑΝ προσφερουν τον γεναρη και να μην περιμενεις τον γεναρη για να παρεις καλυτερες λυσεις...ο γκαρι απο την αλλη δεν πεφτει σε αυτη την κατηγορια γτ ξερεις τι παιρνεις...οτι ηταν ειναι, ουτε τραυματισμους ειχε ουτε τιποτα εξακολουθει να ειναι σφαιρα και τωρα εχει και περισσοτερη εμπειρια...τωρα προφανως θεωρητικα θα ηταν καλυτερα να ειχες γκαστον και φερναντο απο καγκαβα και εσιτι αλλα σκεψου οτι ο καγκαβα και ο εσιτι λογικα θα αντικατασταθουν συντομα...λογικα τον γεναρη (για τον καγκαβα σιγουρα τον βλεπω, για τον εσιτι ειναι 50-50) οποτε γτ να μην τους αντικαταστασεις με τις καλυτερες δυνατες λυσεις και να παρεις τωρα 2 ελευθερους που δεν θα σου δωσουν και τιποτα μεχρι το γεναρη γτ ειναι ανενεργοι και δεν εκαναν προετοιμασια
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δε βαρεθήκατε;

Στο topic μεταγραφών χειμώνα, θα σας βάλουμε να πληρώνετε 0.50€ κάθε ποστ, τα οποία θα πηγαίνουν υπέρ ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Και η ΚΑΕ θα βγάλει λεφτά και εσείς θα πάψετε να χαλιέστε υπέρ του δέοντος και το φόρουμ θα κερδίσει με τα ελάχιστα πλέον off-topic.

8-)

Αλλά εμείς θα τα δώσουμε όντως στη ΚΑΕ, όχι σαν κάτι άλλους που είπαν θα δώσουν και δεν δίνουν.
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

δεχεστε επιταγες;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”