Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από barlow4 »

kataramenos5 έγραψε:Το θεμα ειναι να κανεις πρωτα ΟΜΑΔΑ. Αντο κανεις οι τιτλοι κι οι διακρισεις θ ακολουθησουν. Αν οχι μονο οταν βολεψουν οι συγκυριες.Ενας κουκος(Ραζβαν) δε φερνει την ανοιξη. Ποσα θαυματα να κανει?
Δε χρειαζονται θαυματα για να παιξει μπαλαρα η συγκεκριμενη ομαδα.Χρειαζεται ψυχολογια κ καλο κλιμα.
Το πρωταθλημα φετος θα ειναι πιο ανταγωνιστικο.Ο γαυρος δε θα περασει ευκολα ουτε στην αεκ ουτε στη βαζελα ουτε σε εμας.Επισης αν φτασει παλι να παιζει με ανδρουτσους δεν τον βλεπω γενικοτερα κ πολυ καλα.
Η βαζελα κ η αεκ θα ειναι επικινδυνες ομαδες.Πολυ πιο επικινδυνες απο τα τελευταια χρονια.Αλλα εμεις θα εχουμε κ πιο καλο προπονητη κ περισσοτερη συνοχη.
Ο αρης με -12 θα προσπαθησει να κανει ζημια στους ανταγωνιστες του προεδρου.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:https://www.sdna.gr/podosfairo/875584_bomba-megatonon-i-legkia-agorase-ton-rooyz-apo-ton-olympiako

Μολις βγηκε......
σδνα εγκυρο :lol:
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

σημερα που ακουσα απο καποιουσ δημοσιογραφους του ΠΑΟΚ ειναι οτι βγαινει απο την ΠΑΕ οτι παμε για παικτη και το πιο πιθανο για πλαγιο και οχι για 10 η σεκοντ στραικερ
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Τον Ριμπερι παντος τον χασαμε

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ποσο χρονων ειναι ο Ριμπερι και γιατι επαιξε για μας?
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Gospi έγραψε:
barlow4 έγραψε:Το δεκεμβρη θα ειμαστε πρωτοι στη βαθμολογια.
Συνεχιστε.
Θα αναιρεσει αυτο την διοικητική μας αστειοτητα?
Και δηλαδη αν κανει νταμπλ φετος ο Λουτσε και τον Ιουνη την κανει για Ιταλία, η επομενη μερα τι θα ξημερωσει για το μπουλουκι των κηφήνων?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδη αν γινει κανα θαυμα φετος και κανουμε νταμπλ θα ειναι αστεια και κηφηνες η διοικηση που με 6 κινησεις θα εχει παει την ομαδα απο το -26 στο νταμπλ

Αυτο ειναι αποψη? Σαν γκρινια για την γκρινια μου μοιαζει. Τον Μαιο του 19 καποιοι εδω μεσα εγραφαν οτι ειναι αηδιαστικος ο Λουτσεσκου γιατι επαιζε αντιποδοσφαιρο. Κατι παρομοιο εγραψες κι εσυ τωρα
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

dimpaok4 έγραψε:σημερα που ακουσα απο καποιουσ δημοσιογραφους του ΠΑΟΚ ειναι οτι βγαινει απο την ΠΑΕ οτι παμε για παικτη και το πιο πιθανο για πλαγιο και οχι για 10 η σεκοντ στραικερ
και ποτε με το καλο?
ποιοι δημοσιογραφοι ειναι αυτοι? εχουν ονομα?
mbison

Δημοσίευση από mbison »

dimpaok4 έγραψε:σημερα που ακουσα απο καποιουσ δημοσιογραφους του ΠΑΟΚ ειναι οτι βγαινει απο την ΠΑΕ οτι παμε για παικτη και το πιο πιθανο για πλαγιο και οχι για 10 η σεκοντ στραικερ
μονο για εξτρεμ εχει λογικη (Γκαρι), γιατι από μπακ γεμισαμε.
Άβαταρ μέλους
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Мир »

Dimg4 έγραψε:Ποσο χρονων ειναι ο Ριμπερι και γιατι επαιξε για μας?
38++ στο άνθος της ηλικίας του.

Περίμενε προσφορά μέχρι και Πέμπτη που πέρασε και θα ερχόταν με Rafale να υπογράφει

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Σε τι κατασταση ειναι?
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Συνεχιστε.
το πιστευω και μαλιστα τα χριστουγεννα θα λεμε για μεταφραφες των γεναρη για να το σηκωσουμε, οχι πολλες μια δυο μεταγραφες
η ομαδα σκαουτερς θα εχουν ετοιμες τις λιστες με τους παικτες
ο Λουτσε θα δηλωσει οτι ελπιζει σε κατι καλο...
ο Τζιοβιγκο θα ειναι ακομη ελευθερος και θα κανει το 1000 αποχαιρετηστηριο παρτι στην αραβια
ο Ιβαν θα λεει οτι το μπατζετ ειναι απεριοριστο, πειτε μου τι θελετε
το φορουμ του paokmania θα προτεινει δεκαδες παικτες
και ολοι μαζι θα περιμενουμε την 31 Γεναρη να γινουν μεταγραφες και τελικα...
τι στον π@@τσο εγινε και δεν θα παρουμε κανεναν? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Λοιπόν βροχοποιε,επειδή πίστεψες ότι σε ειρωνεύομαι,ίσως και να φάνηκε έτσι,δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Να σου πω τι πιστεύω ότι έγινε με τις φετινές σου πληροφορίες.
Απλά μάθαινες τις περιπτώσεις που είχαν προταθεί στην ΠΑΕ από διάφορους,ότι δηλαδή μαθαίνουν και οι αρδ της πόλης.
Ποτέ δεν έμαθες ούτε θα μάθεις τους πραγματικούς στόχους της ομάδας,εκτός αν έχουν κλείσει και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.
Όπως ο Τέιλορ για παράδειγμα.
Απλά αυτός που σου τα μετέφερε,τα μετέφερε ως ενδιαφέρον.
Αυτό πιστεύω,το καταλαβαίνει όποιος σε διάβασε όλο το καλοκαίρι.
Αυτή είναι η γνώμη μου και πάνω κάτω,στα είχα γράψει ήδη.
Κανένα πρόβλημα δεν έχω να μεταφέρει ο οποιοσδήποτε,ότι πληροφορία έχει,αρκεί να μην παρουσιάζεται ως δεδομένη.
Πάμε παρακάτω.
Τώρα όσον αφορά το πώς κινήθηκε ο ΠΑΟΚ στις ακριβές περιπτώσεις.
Εμένα προσωπικά, μου είναι ξεκάθαρο.
Πήγε στους μανατζαραιους παιχτων τυπου Κλαεσον,Κουρτιτς,Λιαγιτς τώρα στο τέλος και δεν ξέρω ποιών ακόμα και τους είπε.
Δίνω 1-1,2 το χρόνο,αρκεί να μην χρειαστεί να δώσω χρήματα στην ομάδα που ανήκουν.
Αυτό το κάνω για ετήσιο δανεισμό ή και για παραπάνω χρόνο αν καταφέρεις και μου φέρεις τον παίχτη ως ελεύθερο.
Ήταν φυσιολογικό λοιπόν να φάμε τα μούτρα μας,γιατί;
Γιατί κάποιοι από αυτούς έπαιρναν πολλά και το 1,2 ήταν ψίχουλα ή γιατί αν έμεναν ελεύθεροι θα μπορούσαν να βρουν πολύ πάνω από 1,2.
Για τον Τζιοβινκο πιθανόν να ανεβήκαμε στα 1,5 όπως γράφτηκε γιατί τον ήθελε πολύ ο Λουτσεσκου,μιλάμε όμως για ψίχουλα μπροστά σε αυτά που έχει μάθει και πιθανόν να μπορεί να πάρει ακόμα για μια διετία από Αραβοαμερικες.
Με λίγα λόγια,πήγαμε με την ίδια τακτική σε όλες τις δύσκολες περιπτώσεις και καταφέραμε να φέρουμε δύο από αυτές στα μέτρα μας (Κουρτιτς,Ολιβειρα) γιατί τα συμβόλαια τους κυμαίνονταν πάνω κάτω σε αυτά που δίναμε.
Αυτά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Γκουερινο έγραψε:
Gospi έγραψε:
Συνεχιστε.
Θα αναιρεσει αυτο την διοικητική μας αστειοτητα?
Και δηλαδη αν κανει νταμπλ φετος ο Λουτσε και τον Ιουνη την κανει για Ιταλία, η επομενη μερα τι θα ξημερωσει για το μπουλουκι των κηφήνων?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδη αν γινει κανα θαυμα φετος και κανουμε νταμπλ θα ειναι αστεια και κηφηνες η διοικηση που με 6 κινησεις θα εχει παει την ομαδα απο το -26 στο νταμπλ

Αυτο ειναι αποψη? Σαν γκρινια για την γκρινια μου μοιαζει. Τον Μαιο του 19 καποιοι εδω μεσα εγραφαν οτι ειναι αηδιαστικος ο Λουτσεσκου γιατι επαιζε αντιποδοσφαιρο. Κατι παρομοιο εγραψες κι εσυ τωρα
Γλιτσας ειναι.δεν τον παω μια.Κ επαιζε αντιποδοσφαιρο.Μαγκια του.Μακαρι να το παρει με ακομα χειροτερο ποδοσφαιρο φετος.Θα ποναει πιο πολυ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Athens έγραψε:
Συνεχιστε.
το πιστευω και μαλιστα τα χριστουγεννα θα λεμε για μεταφραφες των γεναρη για να το σηκωσουμε, οχι πολλες μια δυο μεταγραφες
η ομαδα σκαουτερς θα εχουν ετοιμες τις λιστες με τους παικτες
ο Λουτσε θα δηλωσει οτι ελπιζει σε κατι καλο...
ο Τζιοβιγκο θα ειναι ακομη ελευθερος και θα κανει το 1000 αποχαιρετηστηριο παρτι στην αραβια
ο Ιβαν θα λεει οτι το μπατζετ ειναι απεριοριστο, πειτε μου τι θελετε
το φορουμ του paokmania θα προτεινει δεκαδες παικτες
και ολοι μαζι θα περιμενουμε την 31 Γεναρη να γινουν μεταγραφες και τελικα...
τι στον π@@τσο εγινε και δεν θα παρουμε κανεναν? :lol: :lol:
Κ θα το παρουμε.
Μετα θα ζητησει γενναια αυξηση για καμπουρη κ μπισεσβαρ.κ θα φυγει στην ινδια.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

obanebane έγραψε:Λοιπόν βροχοποιε,επειδή πίστεψες ότι σε ειρωνεύομαι,ίσως και να φάνηκε έτσι,δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Να σου πω τι πιστεύω ότι έγινε με τις φετινές σου πληροφορίες.
Απλά μάθαινες τις περιπτώσεις που είχαν προταθεί στην ΠΑΕ από διάφορους,ότι δηλαδή μαθαίνουν και οι αρδ της πόλης.
Ποτέ δεν έμαθες ούτε θα μάθεις τους πραγματικούς στόχους της ομάδας,εκτός αν έχουν κλείσει και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.
Όπως ο Τέιλορ για παράδειγμα.
Απλά αυτός που σου τα μετέφερε,τα μετέφερε ως ενδιαφέρον.
Αυτό πιστεύω,το καταλαβαίνει όποιος σε διάβασε όλο το καλοκαίρι.
Αυτή είναι η γνώμη μου και πάνω κάτω,στα είχα γράψει ήδη.
Κανένα πρόβλημα δεν έχω να μεταφέρει ο οποιοσδήποτε,ότι πληροφορία έχει,αρκεί να μην παρουσιάζεται ως δεδομένη.
Πάμε παρακάτω.
Τώρα όσον αφορά το πώς κινήθηκε ο ΠΑΟΚ στις ακριβές περιπτώσεις.
Εμένα προσωπικά, μου είναι ξεκάθαρο.
Πήγε στους μανατζαραιους παιχτων τυπου Κλαεσον,Κουρτιτς,Λιαγιτς τώρα στο τέλος και δεν ξέρω ποιών ακόμα και τους είπε.
Δίνω 1-1,2 το χρόνο,αρκεί να μην χρειαστεί να δώσω χρήματα στην ομάδα που ανήκουν.
Αυτό το κάνω για ετήσιο δανεισμό ή και για παραπάνω χρόνο αν καταφέρεις και μου φέρεις τον παίχτη ως ελεύθερο.
Ήταν φυσιολογικό λοιπόν να φάμε τα μούτρα μας,γιατί;
Γιατί κάποιοι από αυτούς έπαιρναν πολλά και το 1,2 ήταν ψίχουλα ή γιατί αν έμεναν ελεύθεροι θα μπορούσαν να βρουν πολύ πάνω από 1,2.
Για τον Τζιοβινκο πιθανόν να ανεβήκαμε στα 1,5 όπως γράφτηκε γιατί τον ήθελε πολύ ο Λουτσεσκου,μιλάμε όμως για ψίχουλα μπροστά σε αυτά που έχει μάθει και πιθανόν να μπορεί να πάρει ακόμα για μια διετία από Αραβοαμερικες.
Με λίγα λόγια,πήγαμε με την ίδια τακτική σε όλες τις δύσκολες περιπτώσεις και καταφέραμε να φέρουμε δύο από αυτές στα μέτρα μας (Κουρτιτς,Ολιβειρα) γιατί τα συμβόλαια τους κυμαίνονταν πάνω κάτω σε αυτά που δίναμε.
Αυτά.
Εγω πιστευω οτι ειχε πληροφορηση μονο απο εναν.κ μεσα απο την παε.κ δεν τον παω μια αυτον της παε γιατι τα βγαζει παραεξω.κανει διαρροες.Κ ηταν οι πραγματικοι στοχοι.οχι απλο ενδιαφερον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”