Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Δηλαδη στην Ελτσε και οσες ομαδες πηραν ελευθερους ειναι μυρωδιαδες και εμεις γατες; Αυτο μας λετε;
Πορευόμαστε δηλαδή με τον Καγκάβα σαν 10αρι...
Δεν ξέρω αλλά αυτό μου ακούγεται κάπως...
Δεν ξέρω αλλά αυτό μου ακούγεται κάπως...
-
mbison
Βλέποντας τον Μαυροπάνο σκέφτηκα ότι ο Ιβάν πιστεύει (δικαίως) ότι μπορούμε να επενδύσουμε στους νέους κ να τους βελτιώνουμε, παρά να τα χώνουμε στις μεταγραφες. Γι αυτό φέτος είπε να δοκιμάσει μ ένα καλό προπονητικο τιμ.
serres60 έγραψε:Δηλαδη στην Ελτσε και οσες ομαδες πηραν ελευθερους ειναι μυρωδιαδες και εμεις γατες; Αυτο μας λετε;
Ναι,εγώ αυτό λέω.
Ειδικά όταν πρόκειται για παίχτες χωρίς προετοιμασία που ελιαζαν τα @@ τους όλο το καλοκαίρι, όχι απλά μυρωδιαδες αυτοί που τους πηραν-πάρουν,κορόιδα με περικεφαλαία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Κυρ 05 Σεπ 2021, 12:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μοναδική περίπτωση που αξίζει να φέρεις τώρα είναι ο Γάλλος ο σοφίτας.
Παικτουρα που αξίζει να τον περιμένεις ένα μήνα να βρει τον Ρυθμό του.
Παικτουρα που αξίζει να τον περιμένεις ένα μήνα να βρει τον Ρυθμό του.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Έχεις απόλυτο δίκιο ότι αυτό πρέπει να γίνει, αλλά:sn0ufel4 έγραψε:Συμφωνώ με Μπάνε. Ο παίκτης έπρεπε ήδη να είχε έρθει δεν αξίζει να χαλάσεις λεφτά για ένα στοίχημα ενώ σε τρεις μήνες μπορείς να πάρεις νορμάλ παίκτη και με αγώνες στα πόδια του. Μέχρι τότε προτιμώ να δω Κωσταντελια και Κουτσια να παίρνουν αυτά τα λεπτά συμμετοχής. Μόνο κέρδος θα έχουμε
1ον, Νορμάλ παίκτη ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει. Αυτοί που έχει στην λίστα του θέλουν λεφτά, κι αυτοί που μπορεί να πληρώσει δεν είναι στην λίστα του.
2ον, Τον Ιανουάριο θα πάρουμε κανέναν δανεικό στην καλύτερη. Δεν βλέπω τι θα έχει αλλάξει ως τότε. Άντε κανέναν ανενεργό με ένα χαμηλό ποσό, που θα μπει να παίξει Μάρτιο.
3ον, Ο Κωνσταντέλιας αν είναι σωματικά έτοιμος (γιατί πολλοί λένε ότι δεν είναι), θα έπρεπε φέτος να πάρει το 30% των λεπτών στην θέση αυτή. Με προπονητή Λουτσεσκου θα είναι επιτυχία αν κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.
Ομαδαρα η ελτσε. Με παικταραδες. Περσι επαιζε με 40χρονο φορ οποτε λουκουμι θα τους ερθει ο Παστορεserres60 έγραψε:Δηλαδη στην Ελτσε και οσες ομαδες πηραν ελευθερους ειναι μυρωδιαδες και εμεις γατες; Αυτο μας λετε;
Τωρα οποιος απο αυτους και να ερθει θα θελει κανα τριμηνο να ξαναγινει ποδοσφαιριστης. Οποτε καλυτερα ξεχαστε τους και παμε με αυτους που εχουμε.
Και εγω προσωπικα δεν εχω απαιτησεις ουτε απο το ροστερ μας ουτε απο τους προπονητες μας. Αν γινει κατι καλο θα γινει μονο απο αυτους.
Παντως ειναι κριμα γιατι χανουμε απανωτες ευκαιριες να ανεβασουμε την ομαδα εκει που της αξιζει και εμεις για καποιο αδιανοητο λογο την κραταμε πισω. Το επομενο βημα κατεπαναληψη δεν το κανουμε.
Και εγω προσωπικα δεν εχω απαιτησεις ουτε απο το ροστερ μας ουτε απο τους προπονητες μας. Αν γινει κατι καλο θα γινει μονο απο αυτους.
Παντως ειναι κριμα γιατι χανουμε απανωτες ευκαιριες να ανεβασουμε την ομαδα εκει που της αξιζει και εμεις για καποιο αδιανοητο λογο την κραταμε πισω. Το επομενο βημα κατεπαναληψη δεν το κανουμε.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Κανένα μίσος, η ομάδα αντιδρά σπασμωδικά σε ότι γίνεται. Αν θες να βλέπεις σε όλα κάτι θετικό, είναι ζήτημα οπτικής γωνίας. Εγώ βλέπω πλήρη έλλειψη πλάνου και λογικής από το νταμπλ κι έπειτα.renegade έγραψε:Πολύ μίσος ρε συ Ράιαν για την ομάδα... πάρα πολύ
-
kosths BXL
ε αν δεν εχεις εμπιστοσυνη το γεναρη εχεις τωρα να βρουν απο τους ελευθερους ο οποιος ομως να παιξει ?...οπως βρηκαν περυσι τον κρμεντσικ οπως βρηκαν τον μπαμπα οπως βρηκαν τον κουρτιτς μπορουν να βρουν και δεκαρι...λαθη γινονται αλλα γινονται και σωστα ...φυσικα και μπορουνα να βρουν παικτηjoshua έγραψε:Αντε να στο θεσω και αλλιως...Εχεις εμπιστοσυνη οτι τον Γεναρη θα βρουν ενεργο παικτη σε καλη ηλικια οταν δεν βρηκαν 4 μηνες?
+1926.Kαι οτι γινει...θα σκυλιάσουν για να παιξουν...sn0ufel4 έγραψε:Συμφωνώ με Μπάνε. Ο παίκτης έπρεπε ήδη να είχε έρθει δεν αξίζει να χαλάσεις λεφτά για ένα στοίχημα ενώ σε τρεις μήνες μπορείς να πάρεις νορμάλ παίκτη και με αγώνες στα πόδια του. Μέχρι τότε προτιμώ να δω Κωσταντελια και Κουτσια να παίρνουν αυτά τα λεπτά συμμετοχής. Μόνο κέρδος θα έχουμε
Τι εννοεις οτι θα βρουν αλλον ενα δανεικο και αγυριστο οπως οι προηγουμενοι? Κατορθωμα...kosths BXL έγραψε:ε αν δεν εχεις εμπιστοσυνη το γεναρη εχεις τωρα να βρουν απο τους ελευθερους ο οποιος ομως να παιξει ?...οπως βρηκαν περυσι τον κρμεντσικ οπως βρηκαν τον μπαμπα οπως βρηκαν τον κουρτιτς μπορουν να βρουν και δεκαρι...λαθη γινονται αλλα γινονται και σωστα ...φυσικα και μπορουνα να βρουν παικτηjoshua έγραψε:Αντε να στο θεσω και αλλιως...Εχεις εμπιστοσυνη οτι τον Γεναρη θα βρουν ενεργο παικτη σε καλη ηλικια οταν δεν βρηκαν 4 μηνες?