Seaman σε τι κατασταση ειναι αυτος?seaman έγραψε:Αν έχουν βάση δημοσιεύματα ότι Ο Ben Arfa παζαρεύεται από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, εγώ τουλάχιστον κάπως περίεργα αισθάνομαι. Το μισό συμβόλαιο θα έβγαινε από extra διαρκείας μέσα σε 5 μέρες.
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
nunies4 έγραψε:Από την Ραπίντ;;;;;;;;;seaman έγραψε:Αν έχουν βάση δημοσιεύματα ότι Ο Ben Arfa παζαρεύεται από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, εγώ τουλάχιστον κάπως περίεργα αισθάνομαι. Το μισό συμβόλαιο θα έβγαινε από extra διαρκείας μέσα σε 5 μέρες.
Ρε παλικάρια δεν κουραστηκατε να θέλετε παλαίμαχους πρώην σταρ;
Πείτε μου έναν τέτοιο που έπαιξε μπάλα στον ΠΑΟΚ.
Όσοι ανήκουν στην κατηγορία των "ανεργων" του Σεπτεμβρίου, το ποδόσφαιρο δεν είναι προτεραιότητα γι'αυτούς ή δε μπορούν πλέον να ανταποκριθούν.
Γιατί εκεί στόχευσε η ομάδα. Αν η προδιαγραφή ήταν για έναν με πιο νορμάλ συμβόλαιο (γύρω στα 800) που θα δώσει βάθος στο ρόστερ θα διευρυναμε την έρευνα μαςobanebane έγραψε:nunies4 έγραψε:Από την Ραπίντ;;;;;;;;;seaman έγραψε:Αν έχουν βάση δημοσιεύματα ότι Ο Ben Arfa παζαρεύεται από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, εγώ τουλάχιστον κάπως περίεργα αισθάνομαι. Το μισό συμβόλαιο θα έβγαινε από extra διαρκείας μέσα σε 5 μέρες.
Ρε παλικάρια δεν κουραστηκατε να θέλετε παλαίμαχους πρώην σταρ;
Πείτε μου έναν τέτοιο που έπαιξε μπάλα στον ΠΑΟΚ.
Όσοι ανήκουν στην κατηγορία των "ανεργων" του Σεπτεμβρίου, το ποδόσφαιρο δεν είναι προτεραιότητα γι'αυτούς ή δε μπορούν πλέον να ανταποκριθούν.
Ρε παλικαρι και εσυ καταλαβαινεις οτι η χρονια δεν βγαινει? Η Ελτσε πηρε Παστορε με συμβολαιο ενος ετους...Η ραπιντ μπορει να παρει τον Μπεν Αρφα.Εμας δηλαδη θα μας χαλουσε κατι τετοιο? Εναν παικτη με σχετικα μικρο συμβολαιο για το ονομα του ως μια εξτρα λυση? 3 μηνες δεν βρηκαν εναν παικτη,πιστευεις οτι θα βρουν την παικτουρα με το γεματο βιογραφικο και. ενεργο τον Γεναρη?
Υπάρχει πιθανότητα να περιμένουμε να αφήσει στο 90 ελεύθερο τον λιαγιτς η Μπεσίκτας για να γλυτώσει μέρος του συμβόλαιο του ;;δεν μπορώ να καταλάβω πως θα κρατήσουν παίκτη ανενεργό τέλειος κ να του δίνουν τόσα λεφτά κ το καλοκαίρι να μένει κ ελεύθερος ..
-
kosths BXL
μονο με 1 χρονο συμβολαιο ομως ..δεν αξιζει να παρεις μπεν αρφα για 2 χρονια και αν δεν βγει του χρονου να μην μπορουμε να παρουμε παικτη επειδη αριμθμητικα θα εχουμε παικτες
- kataramenos5
Κατσε ρε Μπανε ενα καλοκαιρι φαγαμε με τον bon Jovi τζαμπα. Δε κοβεται ευκολα το ρημαδι. Κατι να κρατηθουμε..
Joshua
Προφανώς δεν ξέρεις τον Λουτσεσκου ή κάνεις ότι δεν τον ξέρεις.
Να πάρουμε παίχτη καμμένο γιατί η χρονιά δε βγαίνει και θα μας τη βγάλει ο καμμένος,πραγματικά με ξεπερνάει.
Οκ να δεχθώ ότι για λόγους που δεν ξέρω,έγινε μαλακια χοντρή, να την διορθώσουμε με χοντροτερη,τι νόημα έχει;
Στην κατηγορία που έγραψα,για μένα ξεκάθαρα πλέον,ανήκει και ο Τζιοβινκο.
Να πάρουμε παίχτη καμμένο γιατί η χρονιά δε βγαίνει και θα μας τη βγάλει ο καμμένος,πραγματικά με ξεπερνάει.
Οκ να δεχθώ ότι για λόγους που δεν ξέρω,έγινε μαλακια χοντρή, να την διορθώσουμε με χοντροτερη,τι νόημα έχει;
Συμφωνώ με Μπάνε. Ο παίκτης έπρεπε ήδη να είχε έρθει δεν αξίζει να χαλάσεις λεφτά για ένα στοίχημα ενώ σε τρεις μήνες μπορείς να πάρεις νορμάλ παίκτη και με αγώνες στα πόδια του. Μέχρι τότε προτιμώ να δω Κωσταντελια και Κουτσια να παίρνουν αυτά τα λεπτά συμμετοχής. Μόνο κέρδος θα έχουμε
Απο τη μια μου λες οτι δεν ξερω τον Λουτσεσκου και απο την αλλη λες οτι ο Τζιοβινκο που αποδεδειγμενα θελει ο Λουτσεσκου ειναι καμμενος και. σε ρωταω εγω ποσο πιο καμμενος ειναι πχ ο Μπεν αρφα των 50 συμμετοχων στη ligue 1 τα τελευταια 2 χρονια απο τον Τζιοβινκο?obanebane έγραψε:Joshua
Και οι δύο καμμένοι είναι,ούτε ο ένας ούτε ο άλλος θα έρθει γιατί δεν θέλει κανέναν πλέον ο Λουτσεσκου και καλώς δεν τους θέλει.
Ο Ιταλός ξύνει τα @@ του εδώ και καιρό και ο Γάλλος εδώ και πολύ καιρό.
Ο Ιταλός ξύνει τα @@ του εδώ και καιρό και ο Γάλλος εδώ και πολύ καιρό.
- invincible
Ο Ben Arfa και ο Quaresma είναι παίχτες που παίζουν ένα ποδόσφαιρο ζογκλερικό στυλ το οποίο είχε και ο Abdel Sattar Sabry που είχε κάποτε ο ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω πραγματικά στο σύγχρονο ομαδικό ποδόσφαιρο κατά πόσο χωράνε τέτοιοι παίχτες που κρατάνε την μπάλα και θέλουν να εξαντλήσουν στο 100% την τεχνική και την ντρίπλα την οποία έχουν κάνοντας ότι περνάει από την φαντασία τους. Στην ίδια λίστα ανήκει και ο πολυτραυματίας και ελεύθερος τώρα Diego Perotti
Αλήθεια πόσες φορές θα δοκιμάσει τέτοια σαν το βίντεο και πόσες θα πιάσουν :
[youtube]fBvVFCkGgL4[/youtube]
Αλήθεια πόσες φορές θα δοκιμάσει τέτοια σαν το βίντεο και πόσες θα πιάσουν :
[youtube]fBvVFCkGgL4[/youtube]
Αντε να στο θεσω και αλλιως...Εχεις εμπιστοσυνη οτι τον Γεναρη θα βρουν ενεργο παικτη σε καλη ηλικια οταν δεν βρηκαν 4 μηνες?
Όχι δεν έχω.
Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να κάνουμε ένα ακόμα λάθος προσπαθώντας να διορθώσουμε το προηγούμενο.
Προφανώς πίστευαν ότι θα έρθει ο Τζιοβινκος και δεν ασχολήθηκαν σοβαρά με εναλλακτικές,όταν το έκαναν ο καιρός ήταν λίγος πολύ λίγος.
Ας ελπίσουμε ότι αν αρχίσουν να ψάχνουν κάτι από τώρα, μέχρι τον Γενάρη να το έχουν βρει.
Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να κάνουμε ένα ακόμα λάθος προσπαθώντας να διορθώσουμε το προηγούμενο.
Προφανώς πίστευαν ότι θα έρθει ο Τζιοβινκος και δεν ασχολήθηκαν σοβαρά με εναλλακτικές,όταν το έκαναν ο καιρός ήταν λίγος πολύ λίγος.
Ας ελπίσουμε ότι αν αρχίσουν να ψάχνουν κάτι από τώρα, μέχρι τον Γενάρη να το έχουν βρει.