Αυτό που είπες ισχύει. Γενικά ΟΛΑ τα ακραία μας μπακ έχουν περισσότερο επιθετικές ικανότητες παρά ανασταλτικές, όπερ σημαίνει ότι θα είμαστε ευάλωτοι στο transition. Το πρόβλημα λύνεται είτε με ταχυδυναμικά χαφ μπροστά από τα στόπερ (που δεν έχουμε) και θα κλείνουν τρύπες, είτε με τρία στόπερ (που δεν το προτιμάει ο προπονητής), που θα περιορίζουν κάπως τις μαύρες τρύπες.joshua έγραψε:Μα εγώ δεν είπα ότι τα σχόλια γενικά ήταν κακά. Αυτό που λέω είναι ότι σχολιάστηκε η επιθετική τους προσήλωση σε σχέση με την αμυντική και όταν δυο παίκτες παίζουν στην ίδια πλευρά αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- bersekeros
Τώρα που θα αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια, θα δούμε πραγματικά σε τι κατάσταση, θα είμαστε εμείς και σε τι κατάσταση είναι και οι υπόλοιποι.
Στα μέχρι τώρα παιχνίδια μας φιλικά και επίσημα, πλην του φιλικού ματς με την Αϊντχόφεν, δεν δεχτήκαμε πίεση και πολλές ευκαιρίες από τους αντιπάλους, παρά τις όποιες αμυντικές μας αδυναμίες στις άκρες / πτέρυγες της άμυνας.
Λόγω των ντουμπλαρισμάτων / αλληλοκάλυψης μεταξύ των παικτών.
Οι περισσότερες ελληνικές ομάδες, αμυντικά θα μας παίξουν και αυτό που θα κληθούμε να φέρουμε εις πέρας, θα είναι η διάσπαση των γνωστών αμυνών λεωφορείων.
Όσο για το σκοράρισμα, όλη η μεσαία και μεσοεπιθετική γραμμή μας, έχει το Potential, ανά πάσα στιγμή να χρηστεί σκόρερ. Είναι θέμα χημείας / δεσίματος παιχνιδιού μεταξύ των ποδοσφαιριστών και αγωνιστικού ρυθμού.
Στο σκοράρισμα θα βοηθήσουν επίσης συνεπικουρικά και οι επιθετικογενείς αρετές των ακραίων αμυντικών μας.
Όσον αφορά κάποια μεταγραφή ελεύθερου παίκτη μέχρι τις 17/9, νομίζω ότι λόγω μέσης ηλικίας του ρόστερ, συνεχών παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι το Γενάρη και για κάλυψη κενών που ενδέχεται να πιέσουν το ρόστερ λόγω αγωνιστικών τραυματισμών ή κόπωσης,
οποιαδήποτε μεταγραφή παίκτη, είτε λέγεται Γκάρι Ροντρίγκεζ, είτε λέγεται Τζιοβίνκο, είτε λέγεται Κυριάκος Παπαδόπουλος, είτε λέγεται Μπεν Αρφά ή Γκαστόν Ραμίρεζ,
θα μπορούσε να συμβάλλει θετικά σε αυτή την κατεύθυνση, ώστε να μην έχουμε απώλεια βαθμών, λόγω έλλειψης βάθους στο ρόστερ σε συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Στα μέχρι τώρα παιχνίδια μας φιλικά και επίσημα, πλην του φιλικού ματς με την Αϊντχόφεν, δεν δεχτήκαμε πίεση και πολλές ευκαιρίες από τους αντιπάλους, παρά τις όποιες αμυντικές μας αδυναμίες στις άκρες / πτέρυγες της άμυνας.
Λόγω των ντουμπλαρισμάτων / αλληλοκάλυψης μεταξύ των παικτών.
Οι περισσότερες ελληνικές ομάδες, αμυντικά θα μας παίξουν και αυτό που θα κληθούμε να φέρουμε εις πέρας, θα είναι η διάσπαση των γνωστών αμυνών λεωφορείων.
Όσο για το σκοράρισμα, όλη η μεσαία και μεσοεπιθετική γραμμή μας, έχει το Potential, ανά πάσα στιγμή να χρηστεί σκόρερ. Είναι θέμα χημείας / δεσίματος παιχνιδιού μεταξύ των ποδοσφαιριστών και αγωνιστικού ρυθμού.
Στο σκοράρισμα θα βοηθήσουν επίσης συνεπικουρικά και οι επιθετικογενείς αρετές των ακραίων αμυντικών μας.
Όσον αφορά κάποια μεταγραφή ελεύθερου παίκτη μέχρι τις 17/9, νομίζω ότι λόγω μέσης ηλικίας του ρόστερ, συνεχών παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι το Γενάρη και για κάλυψη κενών που ενδέχεται να πιέσουν το ρόστερ λόγω αγωνιστικών τραυματισμών ή κόπωσης,
οποιαδήποτε μεταγραφή παίκτη, είτε λέγεται Γκάρι Ροντρίγκεζ, είτε λέγεται Τζιοβίνκο, είτε λέγεται Κυριάκος Παπαδόπουλος, είτε λέγεται Μπεν Αρφά ή Γκαστόν Ραμίρεζ,
θα μπορούσε να συμβάλλει θετικά σε αυτή την κατεύθυνση, ώστε να μην έχουμε απώλεια βαθμών, λόγω έλλειψης βάθους στο ρόστερ σε συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
- ΑποστόληςΑ
Συνοψίζω τώρα τις ευκαιρίες μεταγραφών για Γενάρη:
Α) Τερματοφύλακες:
1. Daniel Bachmann (Γουτφορντ), Αυστριακός, διεθνής
2. Ilya Lantratov (Χιμκι), Ρώσος
Β) 10αρια:
1. Rojas ( Ρασιγκ Κλουμπ), Παραγουανός, διεθνής
2. Cordova (Aμερικα), Μεξικανός, διεθνής
Α) Τερματοφύλακες:
1. Daniel Bachmann (Γουτφορντ), Αυστριακός, διεθνής
2. Ilya Lantratov (Χιμκι), Ρώσος
Β) 10αρια:
1. Rojas ( Ρασιγκ Κλουμπ), Παραγουανός, διεθνής
2. Cordova (Aμερικα), Μεξικανός, διεθνής
Κάποιοι στις προηγούμενες σελίδες είστε άρρωστοι. Πολύ άρρωστοι για να μη πω τίποτα χειρότερο. Δε περίμενα να δω κάτι τέτοιο εδώ μέσα
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Κυριακή κοντή γιορτή.
Όλοι, παίχτες-ομαδες, και όλα θα μετρηθούν στο χορτάρι
Όλοι, παίχτες-ομαδες, και όλα θα μετρηθούν στο χορτάρι
- stravostomis
Ήθελα και εγώ να το γράψω, αλλά γιατί αποτελεί έκπληξη για σένα, αν επιτρέπεται; Εγώ το περίμενα εδώ και μέρες να γραφτεί.sn0ufel4 έγραψε:Κάποιοι στις προηγούμενες σελίδες είστε άρρωστοι. Πολύ άρρωστοι για να μη πω τίποτα χειρότερο. Δε περίμενα να δω κάτι τέτοιο εδώ μέσα
Για ποιο πράγμα λέτε?
ΥΓ: Α για τα βιντεα
ΥΓ: Α για τα βιντεα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Κυρ 05 Σεπ 2021, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάντως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα έχω την αίσθηση ότι η οποια προσθήκη στο 10 θα συνοδευτεί με αποχώρηση Καγκάβα. Χωρίς κάποια πληροφόρηση. Πιο πολύ αίσθηση ειναι.
Όσο δεν υπογράφει κάπου ο Τζιοβινκο εγώ πιστεύω πως στο τέλος θα καταλήξει σε εμάς.
Εκτός και αν ισχύει αυτό που έχουν γράψει κάποια παιδιά εδώ.joshua έγραψε:Όσο δεν υπογράφει κάπου ο Τζιοβινκο εγώ πιστεύω πως στο τέλος θα καταλήξει σε εμάς.
Ότι έχει αποφασίσει να γυρίσει Καναδά και περιμένει τον Δεκέμβρη που ξεκινάει εκεί το πρωτάθλημα
sn0ufel4 έγραψε:Κάποιοι στις προηγούμενες σελίδες είστε άρρωστοι. Πολύ άρρωστοι για να μη πω τίποτα χειρότερο. Δε περίμενα να δω κάτι τέτοιο εδώ μέσα
Αν έχουν βάση δημοσιεύματα ότι Ο Ben Arfa παζαρεύεται από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, εγώ τουλάχιστον κάπως περίεργα αισθάνομαι. Το μισό συμβόλαιο θα έβγαινε από extra διαρκείας μέσα σε 5 μέρες.
Από την Ραπίντ;;;;;;;;;seaman έγραψε:Αν έχουν βάση δημοσιεύματα ότι Ο Ben Arfa παζαρεύεται από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, εγώ τουλάχιστον κάπως περίεργα αισθάνομαι. Το μισό συμβόλαιο θα έβγαινε από extra διαρκείας μέσα σε 5 μέρες.
nunies4 έγραψε:Εκτός και αν ισχύει αυτό που έχουν γράψει κάποια παιδιά εδώ.joshua έγραψε:Όσο δεν υπογράφει κάπου ο Τζιοβινκο εγώ πιστεύω πως στο τέλος θα καταλήξει σε εμάς.
Ότι έχει αποφασίσει να γυρίσει Καναδά και περιμένει τον Δεκέμβρη που ξεκινάει εκεί το πρωτάθλημα
Το πιθανότερο είναι αυτό.
Δε πιστεύω ότι ασχολούμαστε με άλλη προσθήκη.
Πάμε για Γενάρη.