Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Ποιος ηταν ο εκβιασμος? Θα του εκοβε τη μπαλα ο Γουμενος? Ελα τωρα και στο ξαναλεω στα δικα μου ματια δεν αξιζει να ασχολουμαστε με συναισθηματισμους στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο πλην της αγαπης μας για την ομαδα.
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Σε αυτόν το κύκλο (πρώην) παικτών περιορίζεται η μεταγραφική εμβέλεια ή ο μεταγραφικός ορίζοντας του ΠΑΟΚ του Σαββίδη με τις πολλές επενδύσεις ?
Ακπομ, Γκάρυ, Πρίγιοβιτς (έπαιξε η περίπτωση), Λούκας Περεθ (έπαιξε η περίπτωση), Στοχ (πέρυσι) Ουαρντά (πηγαινοέρχεται), κ.λπ. κ.λπ. ???
Ακπομ, Γκάρυ, Πρίγιοβιτς (έπαιξε η περίπτωση), Λούκας Περεθ (έπαιξε η περίπτωση), Στοχ (πέρυσι) Ουαρντά (πηγαινοέρχεται), κ.λπ. κ.λπ. ???
-
Dimg4
ελα ρε, γνωριζομαστε χρονια εδω μεσα. Αφου ξερεις οτι αλλιως τα ξερεις και αλλιως τα ξερω οποτε ας μεινουμε ον τοπικ.joshua έγραψε:Ποιος ηταν ο εκβιασμος? Θα του εκοβε τη μπαλα ο Γουμενος? Ελα τωρα και στο ξαναλεω στα δικα μου ματια δεν αξιζει να ασχολουμαστε με συναισθηματισμους στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο πλην της αγαπης μας για την ομαδα.
Ο αλλος ο γραφικος δεν ξερω γιατι πεταχτηκε, βασικα αν κρινω απο το συντομο παρελθον του.. ξερω.
Βρε ο Πελκας μαθαμε οτι ειχε χασει τον υπνο του μεχρι να ολοκληρωθει η μεταγραφη του στη Φενερ,με τον Γκαρυ θα στενοχωρηθω? Η καλυτερη λυση απο οτι εχει ακουστει μεχρι σημερα θα ηταν αν μπορουσε να ερθει...
Παίδες ο Γκάρυ Ροντρίγκεζ για μένα ήταν ο καλύτερος εξτρεμ που έχω δει στον ΠΑΟΚ όσο καιρό είναι στην ομάδα ο Σαββίδης. Καλύτερος από Ζιβκοβιτς καλύτερος από Τζόλη καλύτερος από Λούκας όταν έπαιζε εξτρεμ. Επίσης είναι ενεργός με την έννοια πως δεν είναι ελεύθερος κανένα τρίμηνο οπως πχ ο Τζιοβάνι Ντος Σαντος η ο Γκαστον Ραμιρεζ.
Δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής, είναι ελαφρύς οπότε θα μπει γρήγορα στο ροτέισον, παίζει και στις δύο πλευρές και αν έρθει ίσως ο Ζιβκοβιτς στο 10 να είναι καλύτερος. Σίγουρα μεσοεπιθετικά με Γκαρυ Ροντρίγκεζ είμαστε πλέον πλήρης. Σίγουρα το ποδόσφαιρο στην αραβία είναι τεμπέλικο αλλά αυτός πρόπερσυ έπαιζε Φενερ, το καλοκαίρι τον κυνηγούσε να τον φέρει ο Μάρτινς.
Απορώ ρε Dimg4 και Γκουερίνο4, είναι δυνατόν έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα φέτος να είστε κατά της απόκτησης του ελεύθερου Γκάρυ Ροντρίγκεζ?
Δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής, είναι ελαφρύς οπότε θα μπει γρήγορα στο ροτέισον, παίζει και στις δύο πλευρές και αν έρθει ίσως ο Ζιβκοβιτς στο 10 να είναι καλύτερος. Σίγουρα μεσοεπιθετικά με Γκαρυ Ροντρίγκεζ είμαστε πλέον πλήρης. Σίγουρα το ποδόσφαιρο στην αραβία είναι τεμπέλικο αλλά αυτός πρόπερσυ έπαιζε Φενερ, το καλοκαίρι τον κυνηγούσε να τον φέρει ο Μάρτινς.
Απορώ ρε Dimg4 και Γκουερίνο4, είναι δυνατόν έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα φέτος να είστε κατά της απόκτησης του ελεύθερου Γκάρυ Ροντρίγκεζ?
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Ο όρος γραφικός σε ποιον αναφέρεται ? Για λέγε φίλε μου ΠΑΟΚτσηDimg4 έγραψε:ελα ρε, γνωριζομαστε χρονια εδω μεσα. Αφου ξερεις οτι αλλιως τα ξερεις και αλλιως τα ξερω οποτε ας μεινουμε ον τοπικ.joshua έγραψε:Ποιος ηταν ο εκβιασμος? Θα του εκοβε τη μπαλα ο Γουμενος? Ελα τωρα και στο ξαναλεω στα δικα μου ματια δεν αξιζει να ασχολουμαστε με συναισθηματισμους στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο πλην της αγαπης μας για την ομαδα.
Ο αλλος ο γραφικος δεν ξερω γιατι πεταχτηκε, βασικα αν κρινω απο το συντομο παρελθον του.. ξερω.
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Ελα Dimg4, ποιον χαρακτηρίζεις γραφικό του οποίου ξέρεις και το σύντομο παρελθόν ??
Που είσαι ?
Που είσαι ?
- Metagrafakias
Το μονο ψεμα που ισωσ υπαρχει στο σκυλο ειναι η ελευθερια του που δεν ξερουμε κατα ποσο ισχυει στο transfermarkt εχει κανονικα συμβολαιο ακομα....Απο κει και περα αν ειναι οντως ελευθρος το θεωρω δεδομενο οτι ασχολουμαστε μαζι του και μακαρι θα πω εγω,αν ερθει αλλαζουν οι ισοροπιες υπερ μας κατα πολυ και ο Καντουρι μπορει να παει στον αξονα και ο ζιβκο ακομα και ο Μουργκ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΑΚΑΡΙ!!!!
Και ο Μιτριτα είναι παίκτης για το 10. Έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά του Τζιοβινγκο..Metagrafakias έγραψε:Το μονο ψεμα που ισωσ υπαρχει στο σκυλο ειναι η ελευθερια του που δεν ξερουμε κατα ποσο ισχυει στο transfermarkt εχει κανονικα συμβολαιο ακομα....Απο κει και περα αν ειναι οντως ελευθρος το θεωρω δεδομενο οτι ασχολουμαστε μαζι του και μακαρι θα πω εγω,αν ερθει αλλαζουν οι ισοροπιες υπερ μας κατα πολυ και ο Καντουρι μπορει να παει στον αξονα και ο ζιβκο ακομα και ο Μουργκ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΑΚΑΡΙ!!!!
Καλά κάνει και απαντάει στο σκουπίδι Σιμόπουλο και ο Κυριάκος και ο Δούκας. Άλλο αυτό και άλλο οι μεταγραφές και η επικοινωνία με τον κόσμο. Δεν μπορεί η Θεσσαλονίκη και εκπροσωπείται από τέτοιους βουλευτές, και όταν κάποιος είναι εχθρός του ΠΑΟΚ καλά κάνει η ΠΑΕ και τον δίνει στον κόσμο της ομάδας. Εχεις δει κανέναν του βουλευτή πειραιά να κάνει δήλωση για μαρινάκη?ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Και με την ευκαιρία, ο Κυρ κυρ (ως αντιπρόεδρος και καλά) αντί να ασχολείται με έναν παππού βουλευτή (Σιμόπουλο) καλό θα ήταν να βγεί να εξηγήσει στον ΛΑΟ πως λειτούργησε η παε σε σχέση με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και είχαμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα. Αρκετά με τους εχθρούς που βολεύουν τον κάθε κυρ κυρ να βγαίνει και να πουλάει παοκτσηλίκι. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ? Αυτό με ενδιαφέρει εμένα. Εκεί να τον δω να βγει να εξηγηθεί, κι αυτόν και την οικογένεια.
+1nunies4 έγραψε:Και ο Μιτριτα είναι παίκτης για το 10. Έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά του Τζιοβινγκο..Metagrafakias έγραψε:Το μονο ψεμα που ισωσ υπαρχει στο σκυλο ειναι η ελευθερια του που δεν ξερουμε κατα ποσο ισχυει στο transfermarkt εχει κανονικα συμβολαιο ακομα....Απο κει και περα αν ειναι οντως ελευθρος το θεωρω δεδομενο οτι ασχολουμαστε μαζι του και μακαρι θα πω εγω,αν ερθει αλλαζουν οι ισοροπιες υπερ μας κατα πολυ και ο Καντουρι μπορει να παει στον αξονα και ο ζιβκο ακομα και ο Μουργκ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΑΚΑΡΙ!!!!
-
Dimg4
Εσυ που κολλας και θιχτηκες?ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ο όρος γραφικός σε ποιον αναφέρεται ? Για λέγε φίλε μου ΠΑΟΚτσηDimg4 έγραψε:ελα ρε, γνωριζομαστε χρονια εδω μεσα. Αφου ξερεις οτι αλλιως τα ξερεις και αλλιως τα ξερω οποτε ας μεινουμε ον τοπικ.joshua έγραψε:Ποιος ηταν ο εκβιασμος? Θα του εκοβε τη μπαλα ο Γουμενος? Ελα τωρα και στο ξαναλεω στα δικα μου ματια δεν αξιζει να ασχολουμαστε με συναισθηματισμους στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο πλην της αγαπης μας για την ομαδα.
-
black death
Ρε σαταναδες
Εγω θα πω παντως οτι ο γκαρι κοντευει 31 και βασιζοταν πολυ στην ταχυτητα. Επισης παιζει κυριως αριστερα που πηρες παιχτη με προοπτικες. Οχι οτι θα με χαλαγε αλλα ειναι λιγο περσινα ξινα σταφυλια.