Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από invincible »

Sick Bastard έγραψε:
invincible έγραψε: Δηλαδή πόσο στοίχισαν ΤΣΟΛΑΚ , ESITI, ΜΟΥΡΓΚ ,NINOYA , PEREZ όλοι μαζί ?
Ένα χαμένο πρωτάθλημα, έναν ευρωπαϊκό διασυρμό, ένα -26 από το προηγούμενο και κάτι συμβόλαια που δεν μπορούμε να ξεφορτωθούμε, όπως αυτά του Εσίτι.
Ναι εγώ δεν λέω τι έγινε μετά, εγώ λέω ότι πέρσι το καλοκαίρι αν αυτά τα 11 εκ μεταγραφές τα έδινε ο Μελ ή ο Χοντρος τώρα θα ρίχνανε πυροτεχνήματα τα ραδιόφωνα. τώρα πανηγυρίζουν για τις μεταγραφές ενώ στο χορτάρι δεν είδαμε τίποτα σπουδαίο για ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΑΡΗΣ και ΟΣΦΠ . Σορυ κιόλας.

Εντάξει πέρσι άλλαξες δύο προπονητές και 4 φορές άλλαξες σύστημα μπρος πίσω αλλά πείρες ένα καπελάκι στο τέλος.
Εντάξει τι να πω. Τόσο πια καταστροφή όλα.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Την μεταγραφή του καλοκαιρού πάντως, την ανακοίνωσαν πριν λίγο οι Λευκορώσοι της Shakhtjor Soligorsk.
https://www.transfermarkt.com/dario-kol ... ler/463855
Και επί της ουσίας βέβαια καλό φορ και με προοπτική :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:
joshua έγραψε:Να δεχτουμε πως ολοι συμφωνουμε στο οτι το μεταγραφικο πλανο ηταν ελλιπες και πως υπαρχουν κενα στο ροστερ,απλα καποιοι πιστευουν οτι παρολα αυτα υπαρχουν οι λυσεις για μια εξαιρετικη πορεια και καποιοι αλλοι οτι αυτα τα κενα θα μας κοστισουν σοβαρα και να παμε παρακατω?

Εσύ σε ποιούς ανήκεις joshua γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Nα υποθεσω οτι τρολαρεις ε? Αντε να απαντησω...Για να βγει η χρονια αξιοπρεπως ετσι οπως ειμαστε και οταν λεω αξιοπρεπως εννοω τη δευτερη θεση,θα πρεπει να μας βγουν ΟΛΑ,επειδη το ροστερ ειναι μετρημενα κουκια.Με ενα συνηθες ποσοστο ευστοχιας στις μεταγραφες θα εχουμε σοβαρο προβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 03 Σεπ 2021, 12:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

JohnDag έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:Για ευρωπη μιλαμε αρα δεν μετραω Καγκαβα

Μπισε
Μουργκ
Αντριγια
Μιτριτσα
κωσταντελιας
Καντουρι

Και μαζι με τον Σφι μπορουν να παιξουν και Κουτσιας Ακπομ

Και οι Βιερινια Σιντκλει ειναι πιο πολυ εξτρεμ παρα μπακ

Βλεπεις καποιον απο ΠΑΟΚ Β?
Τώρα εσύ "παίζεις" μάνατζερ και μπαίνεις στο μυαλό του προπονητή.

Κάνοντας τα δικά σου σχέδια πάνω σε πράγματα που ποτέ δεν δοκίμασε ο Λουτσε ούτε καν στα φιλικά. Λες και δεν ξέρεις πως δουλεύει και πως λειτουργεί ο Ραζβαν.

Γι αυτό σου λέω, άλλο τα δεδομένα και άλλο αυτά που θες να δεις εσύ.

5 παιχτες είναι για πίσω από τον φορ.

- Μπισεσβαρ
- Καντουρι
- Ζιφκο
- Μουργκ
- Μιτριτσα

Αυτοί θα μοιραστούν τα ματς και ας ελπίσουμε ο μεν πρώτος να αντέξει και ο δε δεύτερος να μην βγάλει άλλον τραυματισμό μέχρι τον Γενάρη.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπερδευεσαι. Μανατζερ παιζουν οσοι συμβουλευουν τον προπονητη να το γυρισει σε 3-5-2 και οσοι επιμενουν μετρωντας τις θεσεις πισω απο τον φορ να μη μετρανε τον Καντουρι και να τον βαζουν στο 8 πραγματα που δεν εχει κανει ΠΟΤΕ ο Λουτσεσκου σε 70+ παιχνιδια στον ΠΑΟΚ.
Αυτα που εγραψα τα εχει ηδη κανει. οποτε δεν λεω αυτα που θελω αλλα αυτα που εχει κανει ο προπονητης
Και ο Κουτσιας εχει παιξει μαζι με τον Σφι σε επισημο παιχνιδι και ο Ακπομ
Μπορει να μη παρακολουθεις πολυ ΠΑΟΚ και να μη τα εχεις προσεξει αλλα τα γεγονοτα αυτα ειναι
black death

Δημοσίευση από black death »

joshua έγραψε:Εμενα ο Μιτριτσα μου αρεσει αλλα να μην γραφουμε και οτι θελουμε? Τελευταια φορα νουμερα αντιστοιχα του Τζολη εκανε πριν 3 χρονια στη Κραιοβα.Περσι και προπερσι μετριες χρονιες εκανε με 4 και 5 γκολ...
16 γκολ σε 41 ματς ειχε στο mls. Δεν ειναι αντιστοιχα του τζολη δηλαδη; Ειναι ασχημα για εξτρεμ;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Γκουερινο έγραψε:
Μπορει να μη παρακολουθεις πολυ ΠΑΟΚ και να μη τα εχεις προσεξει αλλα τα γεγονοτα αυτα ειναι
Αυτή την γελοιότητα την χρησιμοποιείς πολυ συχνά τελευταία και καλό είναι να την κόψεις.

Και η ειρωνεία καλό είναι να έχει μέτρο. Το ξέρουμε κι εμείς αυτό το παιχνιδάκι να το παίζουμε και καλύτερα από σένα.

Επίσης, μάθε να κάνεις συζήτηση και να απαντάς σε αυτά που γράφει ο συνομιλητής σου, όχι αυτά που νομίζεις ότι γράφει.

Over and out από μένα, τα ξαναλέμε όταν ξεκαβαλησεις από το καλάμι που σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι έχεις το αλάθητο του Πάπα.

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Λιαγιτς παντως μαλλον οδευει προς Ρωσια,αν και υπαρχουν και tweets που μιλουν για εμας...Αν ηταν εξυπνοι στη σουπερλιγκ θα πιεζαν την ΕΠΟ να αλλαξει τις ημερομηνιες των παραθυρων περα απο αυτες των δυνατων πρωταθληματων για να κερδισουν ενα πλεονεκτημα απεναντι τους,οπως κανουν Τουρκια,Ρωσια,Πορτογαλια μεταξυ αλλων...

https://habermotto.com/efendi-efendi-gi ... k-yolunda/
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

τελικα τωρα τι γινετε τελειωσαμε η ακομα παιζουμε για δεκαρι ?
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

JohnDag έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
Αυτή την γελοιότητα την χρησιμοποιείς πολυ συχνά τελευταία και καλό είναι να την κόψεις.

Και η ειρωνεία καλό είναι να έχει μέτρο. Το ξέρουμε κι εμείς αυτό το παιχνιδάκι να το παίζουμε και καλύτερα από σένα.

Επίσης, μάθε να κάνεις συζήτηση και να απαντάς σε αυτά που γράφει ο συνομιλητής σου, όχι αυτά που νομίζεις ότι γράφει.

Over and out από μένα, τα ξαναλέμε όταν ξεκαβαλησεις από το καλάμι που σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι έχεις το αλάθητο του Πάπα.

+1926
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

JohnDag έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:

Υπαρχουν πολλοι που γραφουν κατα καιρους οτι λογω δουλειας δεν προλαβαινουν οποτε δεν καταλαβαινω για ποια γελοιοτητα μιλας. Συμβαινει
Εσυ εγραψες οτι ειναι της φαντασιας μου πραγματα που εχει κανει ο προπονητης σε επισημα παιχνιδια.
Η δεν τα εχεις δει η παραποιεις τα γεγονοτα. Διαλεξε εσυ τι ισχυει απο τα δυο
Με το να κανεις παραθεση την μιση απαντηση για να μη φανει οτι εχεις λαθος δεν κερδιζεις κατι ουτε με το να επιτιθεσαι οταν αποδεικνυεται οτι εχεις λαθος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μόνο εγώ μάλλον ασχολούμαι ακόμα με τον Λιάγιτς και τις μεταγραφές…
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Βρε τι κάνετε ακόμα εδώ εσείς ; :D

Εγώ παίδες αποχαιρετώ
Τα λέμε τον χειμώνα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε θα σκάσει ο Σέρβος λέμε…
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Γκουερινο έγραψε:
JohnDag έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:

Υπαρχουν πολλοι που γραφουν κατα καιρους οτι λογω δουλειας δεν προλαβαινουν οποτε δεν καταλαβαινω για ποια γελοιοτητα μιλας. Συμβαινει
Εσυ εγραψες οτι ειναι της φαντασιας μου πραγματα που εχει κανει ο προπονητης σε επισημα παιχνιδια.
Η δεν τα εχεις δει η παραποιεις τα γεγονοτα. Διαλεξε εσυ τι ισχυει απο τα δυο
Με το να κανεις παραθεση την μιση απαντηση για να μη φανει οτι εχεις λαθος δεν κερδιζεις κατι ουτε με το να επιτιθεσαι οταν αποδεικνυεται οτι εχεις λαθος
Το να έχω, σύμφωνα με εσένα, λάθος περιποιεί τιμή για μένα.

Όλα σου τα ποστ μια μόνιμη αντίδραση σε όποιον δεν λέει ότι θες να ακούσεις, βουτηγμενα στην τοξικότητα και στην ειρωνεία.

Καλή συνέχεια, δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε.

Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

joshua έγραψε:Βρε θα σκάσει ο Σέρβος λέμε…
Αν σκάσει ο Σέρβος και είσαι από Θεσσαλονίκη κερνάω καφέ.
Αν έρθει βασικά οποιαδήποτε μεταγραφή κερνάω καφέ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”