Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ πάλι θα πω μακάρι οι αποκλεισμοί αυτοί να σημαίνουν ότι θα πάμε για ελεύθερους μεσοεπιθετικό και δεξί μπακ...
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

μπορει να μου εξηγησει καποιος τι νοημα εχει να μενει εκτος ευρωπαικης λιστας το βασικο μας δεξι μπακ και ο καλυτερος μας στοπερ και να ειναι μεσα ο 2ος τερματοφυλακας?
δηλαδη στα κρισιμα παιχνιδια με κοπεγχαγη και σλοβαν με 1-2 τραυματισμους η λογω καρτων θα κατεβαζουμε πειραματικες 11αδες?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη αν εχω εστω μια απουσια ακομα πρωτη αλλαγη στα χαφ ειναι ο Κωνσταντελιας και ο Μιτριτσα εχει ουτε μια εβδομαδα στην ομαδα...Ποτε ειναι το πρωτο ευρωπαικο παιχνιδι?
maceio

Δημοσίευση από maceio »

seaman έγραψε:Ήμουν βέβαιος για αυτό όταν έγραφα για το ποιος θα ξενερώσει απόψε. Πως να τον κερδίσεις αυτόν τον ποδοσφαιριστή? Τσάμπα καίει η Λάμπα. Το να βάζεις μέσα το Ζίφκο σημαίνει ότι δεν έχεις και εμπιστοσύνη στον Ταλιχμανίδη ούτε για δεύτερο.
Και ο Ισλανδός (και για αυτόν αναμενόμενο) καλό Γενάρη από ότι φαίνεται. Από χιαστό νωρίτερα επανέρχεσαι και ποιος ξέρει τι βλάβη πραγματικά είχε στο γόνατο και αυτός.
ο Ζιφκο δεν αποκλειεται να γινει και βασικος αν συνεχισει ετσι ο σουπερμαν , ο ινγκασον εκτος απο τραυματιας ειναι και σε θεση που εχουμε αλλους 4, δεν σημαινει οτι θα αργησει να επιστρεψει τοσο πολυ , αλλα μετα απο τραυματισμο γιατι να τον ζορισει , μπορει να δηλωθει αργοτερα ....παντως για καγκαβα ο λουτσε στις δηλωσεις του με μποεμιανς δεν ειχε κρυψει την απογοητευση του , ουτε ειναι τυχαιο οτι ειχε βγει δημοσιευμα οτι μπορει να φυγει MLS αν δεν κανω λαθος ...ο παικτης πραγματικα οσο τον ειδαμε ηταν αλλου κι αλλου , αν δεν αποχωρησει θα ειναι αποτυχια της διοικησης
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Μήπως το κάνουν επίτηδες; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Η πορτογαλική αγορά πάντως είναι ανοικτή μέχρι 22/9. MLS και Ιαπωνική έχουν κλείσει (με την επιφύλαξη αν επιτρέπεται ο δανεισμός στο MLS γιατί κάπου το διάβασα και αυτό).
maceio

Δημοσίευση από maceio »

α γεια σου :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη θα χαρουμε αν φυγει ο Καγκαβα ετσι οπως ειναι το ροστερ? Ε ρε Μπισεσβαρ που να το φανταζοσουν αυτο οταν εφευγες δανεικος για Κυπρο...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Norte έγραψε:μπορει να μου εξηγησει καποιος τι νοημα εχει να μενει εκτος ευρωπαικης λιστας το βασικο μας δεξι μπακ και ο καλυτερος μας στοπερ και να ειναι μεσα ο 2ος τερματοφυλακας?
δηλαδη στα κρισιμα παιχνιδια με κοπεγχαγη και σλοβαν με 1-2 τραυματισμους η λογω καρτων θα κατεβαζουμε πειραματικες 11αδες?
Γιατί δεν θέλετε να καταλάβετε ότι στα μάτια του Ραζβαν η σειρά είναι αλλη? Ότι με υγιείς Βαρελά ,Κρέσπο αυτό είναι το δίδυμο μπετόν και μετά ο Ινγκι. Χωρια που είναι από μακροχρόνιο τραυματισμό και θεωρεί ότι θα αργήσει να επανέλθει.
Εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως αυτό το κόψιμο επηρεάσει την απόφαση του να ανανεώσει
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

falconakis έγραψε:Ρε παιδιά εγω που ελπίζω ακόμη για μπαμ να αλλάξω πλευρό;

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ναι αδερφέ. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Δηλαδη θα χαρουμε αν φυγει ο Καγκαβα ετσι οπως ειναι το ροστερ? Ε ρε Μπισεσβαρ που να το φανταζοσουν αυτο οταν εφευγες δανεικος για Κυπρο...
Βρήκαμε ποιος θα κάνει τα ρεπα του Μπιρσε στα εύκολα ματς στο πρωτάθλημα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πώς είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι σε ενα τουρνουά 6 αγώνων αλλά με διάρκεια κοντά στους τρεις μήνες θα δηλωθούν μόλις ένας έμπειρος τερματοφύλακας και δύο νεαροί?

Όσο για τον ινγκασον,ακόμα ενδυνάμωση στο πόδι του στο γυμναστήριο κάνει. Για να φτάσει στο επίπεδο που είναι οι συμπαίκτες του θέλει τουλάχιστον ενάμιση με δύο μήνες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 02 Σεπ 2021, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

renegade έγραψε:Πώς είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι σε ενα τουρνουά 6 αγώνων αλλά με διάρκεια κοντά στους τρεις μήνες θα δηλωθούν μόλις ένας έμπειρος τερματοφύλακας και δύο νεαροί?
Ποιοι το πιστεύουμε; Μπορείς να πατήσεις στο κουμπάκι που λέει quote και να απαντήσεις ατομικά στο σχόλιο στο οποίο αναφέρεσαι
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

renegade έγραψε:Πώς είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι σε ενα τουρνουά 6 αγώνων αλλά με διάρκεια κοντά στους τρεις μήνες θα δηλωθούν μόλις ένας έμπειρος τερματοφύλακας και δύο νεαροί?
το ρισκο του να τραυματιστει ο πασχαλακης που δεν εχει λειψει ποτε στα 4 χρονια του στην ομαδα ειναι ελαχιστο σε σχεση με το ρισκο να πας με πειραματα στα στοπερ και να βρεθεις να παιζεις στην δανια με τον λυρατζη βασικο...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Εμφανές είναι ότι μοιράζουν παιχνίδια Μπίσε και Καγκάβα. Δεν ξέρω βέβαια πως θα το πάρει αυτό ο Ιάπωνας. Δε νομίζω ότι θα φύγει πάντως
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”