δυσκολα εισαι...πελκινιο δεν βγαινειjoshua έγραψε:Πηγε ο Μεγερ στη Φενερ τελικα...Θα τον δω τουλαχιστον με τον γαυρο...![]()

δυσκολα εισαι...πελκινιο δεν βγαινειjoshua έγραψε:Πηγε ο Μεγερ στη Φενερ τελικα...Θα τον δω τουλαχιστον με τον γαυρο...![]()
εγω παντως αυτον θα αφηνα εκτος ... καντουρι και ινγκασον επιστρεφουν τον οκτωβριοjoshua έγραψε:Και φανταζεσαι λεει να δουμε καναν Καγκαβα εκτος...Θα αυτοκτονησω...
Τα ψωνίζουν τα χαφακια τους όλοι σιγά σιγά ..joshua έγραψε:Πηγε ο Μεγερ στη Φενερ τελικα...Θα τον δω τουλαχιστον με τον γαυρο...![]()
Είναι τόσο δύσκολο να διαφωνήσεις απλά όπως έκανε π.χ. ο joshua χωρίς να βρίσεις;black death έγραψε:Χαοτικη διαφορα ειδε ο φιλος στα χαφ. Ουτε κρος-μοντριτς να ειχε ο γαυρος. Δεν φτανει που διαβαζουμε οφτοπικ, διαβαζουμε και μπαρουφες.
Θα ήθελα να ξέρω με τι συμβόλαιο ....joshua έγραψε:Πηγε ο Μεγερ στη Φενερ τελικα...Θα τον δω τουλαχιστον με τον γαυρο...![]()
Αντικειμενικά σε ατομικό επίπεδο μάλλον εσύ άλλη μπαλίτσα βλεπεις .. ο σκατογαυρος στο κέντρο έχει πολύ καλύτερο υλικό το βλέπεις δε το βλέπεις εσύ. Αλλά όλα είναι κ στο πως θα τους μοντάρει ο κάθε captain κ ευτυχως ο λουτσε είναι καλύτερος από τον τραχανοπλαγια του γαυρου.black death έγραψε:Χαοτικη διαφορα ειδε ο φιλος στα χαφ. Ουτε κρος-μοντριτς να ειχε ο γαυρος. Δεν φτανει που διαβαζουμε οφτοπικ, διαβαζουμε και μπαρουφες.
συμφωνω απολυτως για τα χαφ , πρωτη φορα εχουμε βαθος και ποιοτητα στα χαφ και δεν υστερουμε (φτανει ο αουγκουστο να πιασει τα στανταρ του) , δυστυχως στα πλαγια μπακ δεξια εχουμε ενα θεμα γιατι τον τευλορ απο σεντρα τουλαχιστον δεν τον βλεπω να το χει ,...joshua έγραψε:Εγώ τα χάφ μας δεν τα φοβάμαι. Μια χαρά κατάπια πέρσι αυτά του γαύρου και χωρίς Κουρτιτς. Τα ακραία μπακ μας είναι ένα στοίχημα,ο Μιτριτσα είναι στοίχημα, ο Ινγκασον να γυρίσει δυνατός,ο Μπισεσβαρ να βγάλει καλό σερί παιχνιδιων,ο Καγκαβα να ανεβεί σε σχέση με ότι έχει δείξει,ο Ακπομ να ξεχάσει τη περσινή χρόνια. Είναι πολλά τα ερωτηματικά δυστυχώς…