Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kosths BXL

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από kosths BXL »

joshua έγραψε:Πηγε ο Μεγερ στη Φενερ τελικα...Θα τον δω τουλαχιστον με τον γαυρο... :( :cry:
δυσκολα εισαι...πελκινιο δεν βγαινει :lol: :lol: :lol:
maceio

Δημοσίευση από maceio »

joshua έγραψε:Και φανταζεσαι λεει να δουμε καναν Καγκαβα εκτος...Θα αυτοκτονησω...
εγω παντως αυτον θα αφηνα εκτος ... καντουρι και ινγκασον επιστρεφουν τον οκτωβριο
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Πηγε ο Μεγερ στη Φενερ τελικα...Θα τον δω τουλαχιστον με τον γαυρο... :( :cry:
Τα ψωνίζουν τα χαφακια τους όλοι σιγά σιγά ..
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

black death έγραψε:Χαοτικη διαφορα ειδε ο φιλος στα χαφ. Ουτε κρος-μοντριτς να ειχε ο γαυρος. Δεν φτανει που διαβαζουμε οφτοπικ, διαβαζουμε και μπαρουφες.
Είναι τόσο δύσκολο να διαφωνήσεις απλά όπως έκανε π.χ. ο joshua χωρίς να βρίσεις;
Άποψη εξέφρασα. Δεν είμαι προπονητής ή αναλυτής, οπαδός είμαι. Όσο αξία έχει η δική μου άποψη έχει και οποιουδήποτε άλλου εδώ μέσα.
Η διαφορά είναι ότι εγώ ποτέ δεν έχω επιτεθεί σε κανένα προσωπικά ούτε χαρακτήρισα απαξιωτικά οποιαδήποτε άποψη συνοπαδού.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ο Γάβρος έχει εξαιρετικά χαφ, γιατί αποφάσεις παίρνουν δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές με παραστάσεις, ο ένας εκ των οποίων ήταν και από τα 2-3 καλύτερα χαφ που ήρθαν στην Ελλάδα και ξέρει πόσο σημαντική είναι η θέση. Ο Καμαρά είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Καλό είναι να ξέρουμε ποιοι είναι οι ανταγωνιστές μας, κι όχι να τους απορρίπτουμε μόνο και μόνο επειδή δεν παίζουν σε μας.

Ωστόσο και στον Γάβρο έχουν γκρίνια και ζήτημα αναδόμησης του ρόστερ, το οποίο φέτος έχει πολλά καινούρια πρόσωπα και δύο ερωτηματικά στο τέρμα (αν δεν είναι υγιής ο Βατσλικ, αλλιώς είναι καλύτερος του Σα) και στο φορ που ο Ελ Αραμπι γερνάει. Ξεκινώντας την σεζόν είναι ίσως στα ίδια με πέρυσι, αλλού καλύτεροι αλλού χειρότεροι. Εμείς έχουμε χειρότερο ρόστερ από πέρυσι, αλλά πιο καταφερτζη προπονητή που ξέρει πως να παίρνει αποτελέσματα. Να μην ξεχνάμε όμως ότι στην πρώτη του θητεία πολλά ματς τα πήραν οι σπουδαίοι παίκτες που είχαμε. Φέτος δεν μπορεί να βασίζεται τόσο σ'αυτό
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ τα χάφ μας δεν τα φοβάμαι. Μια χαρά κατάπια πέρσι αυτά του γαύρου και χωρίς Κουρτιτς. Τα ακραία μπακ μας είναι ένα στοίχημα,ο Μιτριτσα είναι στοίχημα, ο Ινγκασον να γυρίσει δυνατός,ο Μπισεσβαρ να βγάλει καλό σερί παιχνιδιων,ο Καγκαβα να ανεβεί σε σχέση με ότι έχει δείξει,ο Ακπομ να ξεχάσει τη περσινή χρόνια. Είναι πολλά τα ερωτηματικά δυστυχώς…
G.P.N 69

Δημοσίευση από G.P.N 69 »

Θα ήθελα να ξέρω με τι συμβόλαιο ....
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

black death έγραψε:Χαοτικη διαφορα ειδε ο φιλος στα χαφ. Ουτε κρος-μοντριτς να ειχε ο γαυρος. Δεν φτανει που διαβαζουμε οφτοπικ, διαβαζουμε και μπαρουφες.
Αντικειμενικά σε ατομικό επίπεδο μάλλον εσύ άλλη μπαλίτσα βλεπεις .. ο σκατογαυρος στο κέντρο έχει πολύ καλύτερο υλικό το βλέπεις δε το βλέπεις εσύ. Αλλά όλα είναι κ στο πως θα τους μοντάρει ο κάθε captain κ ευτυχως ο λουτσε είναι καλύτερος από τον τραχανοπλαγια του γαυρου.
black death

Δημοσίευση από black death »

Οτι το καμαρα-εμβιλα εχει χαοτικη διαφορα δηλαδη απ'το κουρτιτς-σβαμπ. Ναι οντως διαφωνω τοσο πολυ που μαλλον που μαλλον βλεπω αλλη μπαλα.
Φιλε anthimox, δεν επιτεθηκα σε εσενα αλλα στην αποψη σου. Με ομολογουμενως ακομψο αλλα και ταιριαστο χαρακτηρισμο.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Ρε παιδιά εγω που ελπίζω ακόμη για μπαμ να αλλάξω πλευρό;

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
maceio

Δημοσίευση από maceio »

joshua έγραψε:Εγώ τα χάφ μας δεν τα φοβάμαι. Μια χαρά κατάπια πέρσι αυτά του γαύρου και χωρίς Κουρτιτς. Τα ακραία μπακ μας είναι ένα στοίχημα,ο Μιτριτσα είναι στοίχημα, ο Ινγκασον να γυρίσει δυνατός,ο Μπισεσβαρ να βγάλει καλό σερί παιχνιδιων,ο Καγκαβα να ανεβεί σε σχέση με ότι έχει δείξει,ο Ακπομ να ξεχάσει τη περσινή χρόνια. Είναι πολλά τα ερωτηματικά δυστυχώς…
συμφωνω απολυτως για τα χαφ , πρωτη φορα εχουμε βαθος και ποιοτητα στα χαφ και δεν υστερουμε (φτανει ο αουγκουστο να πιασει τα στανταρ του) , δυστυχως στα πλαγια μπακ δεξια εχουμε ενα θεμα γιατι τον τευλορ απο σεντρα τουλαχιστον δεν τον βλεπω να το χει ,...
το μεγαλυτερο στοιχημα για μενα ειναι να φορμαριστει ενα τουλαχιστον φορ μας.
τον ινγκασον δεν τον φοβαμαι και για τον μιτριτσα εμπιστευομαι τον λουτσε...για τον καγκαβα δεν μπορω να δω κανενα φως στο τουνελ (μακαρι να κανω λαθος)
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Δεν θα βοηθήσει εάν αλλάξεις πλευρό.Θα συνεχίσεις να ελπίζεις.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Φέρτε το γαλλακι βρε αφού δεν φέρατε τον Μέγιερ…
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Στην μάχη του κέντρου πιο μεγάλο ρόλο παίζει ο προπονητής παρά το υλικό. Με Κανιας και Σαχωφ που δεν ήταν και παικταραδες είδαμε πολύ ωραία πράγματα.

Με Φερέιρα σε όλα τα παιχνίδια σχεδόν είχαμε χάσει το κέντρο έχοντας καλύτερους παίκτες στο κέντρο από όλες τις ομάδες που μας έκοψαν βαθμούς. Να θυμίσω μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές για τον ΠΑΟΚ, την κατοχή μπάλας 65% υπέρ του Βόλου.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Οι θέσεις που δεν μπορεί καθόλου να συνεισφέρει ο προπονητής, όσο καλός και να είναι, είναι ο τερματοφύλακας και ο φορ, συμπτωματικά εκεί που ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικό πρόβλημα. Αυτές οι δύο θέσεις κρίνουν τον τίτλο συνήθως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”