Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι αυτό το θέμα το κυρίαρχο νομίζω.renegade έγραψε:Για τους Ρομέρο, δεν δίνω ούτε 1/1000 να δεχτεί να πάρει αυτή τη στιγμή ο λουτσέσκου παίκτη χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία
Βάλε βρε το όπλο μέσα να πούμε! Νταή!ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Η απογοήτευση στον κόσμο έχει πιάσει ποσοστά ρεκόρ. Είναι ολοφάνερο.
Θα έχει αυτό αντανάκλαση σε πολλά επίπεδα.
Να το ξέρουν όλοι ιβαν και λουτσεσκου κ.λπ
Μόνη ελπίδα να έρθουν αποτελέσματα που θα ανατρέψουν το κλίμα.
Αλλιώς, να βρουν τρύπα ΟΛΟΙ
ο Όσκαρ (το δεκάρι, ο υποτιθέμενα πιο καλός) έχει παίξει Αλαβές, ένα χρόνο το 2017. Με χρηματιστηριακή αξία 4εκ και 6εκ, πρέπει να είναι οικονομικά ακριβούτσικοι. Πάντως συμφωνώ μαζί σου ότι με Λούτσε παίκτες απευθείας από λατινική αμερική δύσκολο...αλλά ας εμείς ας σχολιάζουμε και προτείνουμε, δεν τρέχει τίποτα....renegade έγραψε:Για τους Ρομέρο, δεν δίνω ούτε 1/1000 να δεχτεί να πάρει αυτή τη στιγμή ο λουτσέσκου παίκτη χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία
Εδώ έχουν χάσει άλλοι αρνητές της πραγματικότητας μία περιουσία με συνεχόμενα πονταρίσματα στην ρουλέτα στο 5 εσύ τουλάχιστον με το F5 το πολύ πολύ να βγάλεις καμία φούσκα στο δάκτυλο. Σιγά το πράγμα τουλάχιστον είσαι αισιόδοξος.nunies4 έγραψε:Οτι περιμενω με συνεχομενα F5 το αρθρο "Ανατροπη με Τζιοβινγκο" με κανει αισιοδοξο η αρνητη της πραγματικοτητας;;
Τα έχουμε σχολιάσει όλα αυτά το πρωί.dimitris88 έγραψε:ο Όσκαρ (το δεκάρι, ο υποτιθέμενα πιο καλός) έχει παίξει Αλαβές, ένα χρόνο το 2017. Με χρηματιστηριακή αξία 4εκ και 6εκ, πρέπει να είναι οικονομικά ακριβούτσικοι. Πάντως συμφωνώ μαζί σου ότι με Λούτσε παίκτες απευθείας από λατινική αμερική δύσκολο...αλλά ας εμείς ας σχολιάζουμε και προτείνουμε, δεν τρέχει τίποτα....renegade έγραψε:Για τους Ρομέρο, δεν δίνω ούτε 1/1000 να δεχτεί να πάρει αυτή τη στιγμή ο λουτσέσκου παίκτη χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία
Θα βάλω ένα να πιω. Πετιτ σαμπλι!seaman έγραψε:Τον Igor Kharatin τον γούσταρε η Λέγκια στο μεταξύ τους παιχνίδι και τον αγόρασε από τους Ούγγρους. Και φτηνά μάλιστα. Ένα εκατομμυριάκι μόνο. Εξαιρετικό αμυντικό χαφ και από μάνατζερ που κάνουμε πολλές δουλειές.
Σημειωτέο ότι για τον Σίντκλεϊ τη δουλειά την κάναμε μέσω του Σαμπλί
Πέρα από την πλάκα θεωρώ ότι σε ένα μήνα ίσως έχουμε μια σαφή εικόνα του καγκαβα.JohnDag έγραψε:Ναι γιατί ο Καγκαβα υπολογίζεται
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk