Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Προκειμένου να μπλέξουμε με κανα μεγάλο συμβόλαιο παλι με παίκτες που έχουν προβλήματα καλύτερα να μην φέρουνε κανένα. Ας μείνουμε έτσι μέχρι τον χειμώνα και βλεπουμε. Ουτως η άλλως τώρα και να έρθει κάποιος από τον χειμώνα θα μπορεί να δώσει πράματα. Αρκεί μέχρι τότε να μην κάψουμε αυτούς που έχουμε. Μη δηλαδή κάψουμε πχ τον Αντριγια η τον Σβαμο με τα συνεχή παιχνίδια υψηλής έντασης.
- black_star_ninja
δε χρειαζεται να παιζουν ταυτοχρονα. Μια ο ενας μια ο αλλος..renegade έγραψε:Το μεγάλο πρόβλημα του Γάλλου είναι ότι το μυϊκό του συστήμα δεν αντέχει σε συνεχή καταπόνηση παιχνιδιών,ένας πολύ χειρότερος καντουρι
Εντάξει τσάμπα πιστεύω ότι το συζητάμε, δεν έρχεται ο συγκεκριμένος στην Ελλάδα...και αν γίνει καμιά " στραβή " και έρθει,θα μιλάμε για τον πιο ποιοτικο ποδοσφαιριστη της Λίγκα με διαφοράblack_star_ninja έγραψε:δε χρειαζεται να παιζουν ταυτοχρονα. Μια ο ενας μια ο αλλος..renegade έγραψε:Το μεγάλο πρόβλημα του Γάλλου είναι ότι το μυϊκό του συστήμα δεν αντέχει σε συνεχή καταπόνηση παιχνιδιών,ένας πολύ χειρότερος καντουρι
- black_star_ninja
Προφανως.. εδω δεν ηρθαν αλλοι και αλλοι..renegade έγραψε:Εντάξει τσάμπα πιστεύω ότι το συζητάμε, δεν έρχεται ο συγκεκριμένος στην Ελλάδα...και αν γίνει καμιά " στραβή " και έρθει,θα μιλάμε για τον πιο ποιοτικο ποδοσφαιριστη της Λίγκα με διαφοράblack_star_ninja έγραψε:δε χρειαζεται να παιζουν ταυτοχρονα. Μια ο ενας μια ο αλλος..renegade έγραψε:Το μεγάλο πρόβλημα του Γάλλου είναι ότι το μυϊκό του συστήμα δεν αντέχει σε συνεχή καταπόνηση παιχνιδιών,ένας πολύ χειρότερος καντουρι
παιδια εσεις που εχετε καποιοες πληροφοριες ψαχνουν κανεναν ελευθερο η τελειωσαμε και με αυτους?
Noμιζω κανεις δεν ξερει...Σιγουρα το ψαχνουν,τωρα το ποσο εντονα και με τι πιθανοτητες...Εγω θα ελεγα πως αν δεν γινει κατι μεχρι αυριο που για να γινει αυριο θα πρεπει να γινει ουσιαστικα σημερα το ξεχναμε...Δεν νομιζω οτι θα ασχοληθουν με παικτη χωρις δικαιωμα συμμετοχης στην Ευρωπη εκτος και αν τελευταιες μερες ερθει ο Τζιοβινκο και πει υπογραφω με τα μισα...
-
dimitris88
φίλε σε παραδέχομαι, εξαιρετικές περιπτώσεις (ιδίως ο Όσκαρ, το δεκάρι). Σε πολύ καλή ηλικία (29 ετών) δίδυμοι, ο άλλος ο Άνχελ είναι δεξί winger. Το μόνο θέμα είναι ότι είναι ξένοι (Παραγουανοί) και δεν ξέρω τι γίνεται με τις θέσεις των ξένων μας, ενώ δεν ξέρω και το κασέ τους. Έλυσαν το συμβόλαιο τους 28 Αυγούστου δηλ δεν έρχονται από απραξία, μια και στην Αργεντινή είναι σε φουλ αγωνιστική σεζόν. Ο λόγος της λύσης ήταν αδυναμία του κλάμπ (Σαν Λορέντζο) να τους πληρώσει.... Που τους ξετρύπωσες ρε μπαγάσα....gergeo4 έγραψε:[youtube]tBcsxh-juGw[/youtube]
πακέτο ....
- paokovios1974
Εντάξει το κατάλαβα το plan της παε τζιοβιγκο θέλει ο λουτσε τζιοβιγκο θα περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμη
παρακολουθω πολυ λατινικη αμερικη.λογω αγαπης στο αργεντινικο ποδοσφαιρο βλεπω τα ματς και o oscar μου ειχε κανει κλικ.dimitris88 έγραψε:φίλε σε παραδέχομαι, εξαιρετικές περιπτώσεις (ιδίως ο Όσκαρ, το δεκάρι). Σε πολύ καλή ηλικία (29 ετών) δίδυμοι, ο άλλος ο Άνχελ είναι δεξί winger. Το μόνο θέμα είναι ότι είναι ξένοι (Παραγουανοί) και δεν ξέρω τι γίνεται με τις θέσεις των ξένων μας, ενώ δεν ξέρω και το κασέ τους. Έλυσαν το συμβόλαιο τους 28 Αυγούστου δηλ δεν έρχονται από απραξία, μια και στην Αργεντινή είναι σε φουλ αγωνιστική σεζόν. Ο λόγος της λύσης ήταν αδυναμία τ ου κλάμπ (Σαν Λορέντζο) να τους πληρώσει.... Που τους ξετρύπωσες ρε μπαγάσα....gergeo4 έγραψε:[youtube]tBcsxh-juGw[/youtube]
πακέτο ....
δε χρειαζεται.διωξιμο εσιτι-καγκαβαseaman έγραψε:Βρήκαμε διαβατήρια για τα δίδυμα από το Ξηρόμερο?
Tα θυμάσαι τα παλιά που ψάχναμε από τις φωτογραφίες να δούμε σε ποιον από τους δίδυμους είχαμε κάνει πρόταση?
Για τους Ρομέρο, δεν δίνω ούτε 1/1000 να δεχτεί να πάρει αυτή τη στιγμή ο λουτσέσκου παίκτη χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία
- invincible
Αν πάρουμε ένα από τα δίδυμα Romero πως θα ξεχωρίσουμε ότι ο μανατζερ θα μας στείλει τον καλό το δεκάρι αφού είναι ίδιοι θέλετε να την πατήσουμε ?
Δηλαδή εδώ κοτσαμ Μπατατούδης έστειλε στην Σαντερλαντ τον Τάισον με 1,5 εκ ευρώ και οι Άγγλοι είπαν μετά ότι τους ξεγέλασαν άλλον είδαν στο σκαουτινκ άλλον έστειλε ο Μπατατούδης.
Είναι επικίνδυνη μεταγραφή τα δίδυμα. Προτιμώ τα ορφανά. Γιατί πορεύονται.
Δηλαδή εδώ κοτσαμ Μπατατούδης έστειλε στην Σαντερλαντ τον Τάισον με 1,5 εκ ευρώ και οι Άγγλοι είπαν μετά ότι τους ξεγέλασαν άλλον είδαν στο σκαουτινκ άλλον έστειλε ο Μπατατούδης.
Είναι επικίνδυνη μεταγραφή τα δίδυμα. Προτιμώ τα ορφανά. Γιατί πορεύονται.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.
Ομάδες που είναι πλήρεις, δεν χρειάζονται μεταγραφές.
Τους αρκεί η ποιοτική δουλειά στις προπονήσεις.
Μεταγραφές να κάνουν οι άλλοι, που θέλουν να καλύψουν κενά του ρόστερ τους.
Εγώ έχω Καγκάβα ρε.
Έχεις κανείς άλλος παίχτη με τις παραστάσεις του Καγκάβα;
Α, ναι, έχει ο γαύρος.
Τον...Καρεμπέ.
Α, όχι, αυτός δεν υπολογίζεται ως παίχτης....
Ομάδες που είναι πλήρεις, δεν χρειάζονται μεταγραφές.
Τους αρκεί η ποιοτική δουλειά στις προπονήσεις.
Μεταγραφές να κάνουν οι άλλοι, που θέλουν να καλύψουν κενά του ρόστερ τους.
Εγώ έχω Καγκάβα ρε.
Έχεις κανείς άλλος παίχτη με τις παραστάσεις του Καγκάβα;
Α, ναι, έχει ο γαύρος.
Τον...Καρεμπέ.
Α, όχι, αυτός δεν υπολογίζεται ως παίχτης....