Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από joshua »

Γκουερινο έγραψε:
stravostomis έγραψε:Ο Seaman δεν ξέρω αν είναι καλύτερος από τους scouters του ΠΑΟΚ αλλά ξέρω στα σίγουρα ότι πολύ περισσότερες ώρες ασχολείται με το αντικείμενο σε σχέση με αυτούς που το έχουν για επάγγελμα και πληρώνονται με μεγάλα ποσά.

Πολύ σε γουστάρω ρε φίλε, ξέρεις μπαλίτσα.
Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα, για αυτο μεσα στους 1000 αμπαλους υπαρχουν και πεντε Seaman
Που να συμφωνούσε και σε τίποτα μαζί σου ο seaman… :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

boogeyman77 έγραψε:
joshua έγραψε:Max meyer ρε…
Wonderkid στα ξεκινήματα του και μέχρι πριν 2 χρόνια η μόνη περίπτωση να έρθει Ελλάδα ήταν για διακοπές. Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι παίζει με την πάρτη του.Προσωπικά από παλαίμαχους και πολυτραυματίες θα προτιμούσα να πάρω με αυτόν το ρισκο που αν μου έβγαινε θα ισοδυναμούσε με jackpot.Πριν λίγες μέρες έπαιζε στα ρεπορτάζ του βάζελου.....Μαζί με Fernando (DM),Loris Benito(LB),Bennasser(MC),,Jemerson(CB),Wisdom(RB),Fede Cartabia (AMR),Ferreyra (CF)και Arboleda (GK) Ότι πιο ποιοτικό κατ'εμέ στους ελεύθερους κάτω τον 30,χωρίς βεβαρημένο ιστορικό τραυματισμών και σχετικά προσιτοί. Από τους υπερήλικες top class Ben Arfa(AMC) και Sergio Romero(GK).Ιδιάζουσες περιπτώσεις αυτές των "δικών" μας Κατράνη(LB) και Παπαδόπουλου (CB) καθώς και του χιλιοειπωμένο παλαιότερα Mattheus Oliveira
Μάλλον δεν πρέπει να είναι τόσο προσιτός για να μην έχει βρει ομάδα ακόμα. Η ζητάει πολλά για τις μικρομεσαίες της Γερμανίας η που δεν θέλει να ακούσει για πρωταθλήματα όπως το ελληνικό και ζητάει πααααρα πολλά για εμάς. Δεν γίνεται να μην έχουμε συζητήσει με τον Κουτσολιακο για τη πάρτη του.
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Συμφωνώ ότι ποσοτικά χρειαζόμαστε έναν μεσοεπιθετικό που θα παίζει κατά βάση στο 10 και θα μπορεί να παίξει και στα πλάγια ή το ανάποδο . Κάποιες περιπτώσεις που κοιτάτε , τουλάχιστον σύμφωνα με το transfermarkt , έχουν ως κύρια θέση το κέντρο ( 8αρι ) και μετά το 10 χωρίς να παίζουν στα πλάγια . Δεν ξέρω αν κολλάνε με το υπάρχον ρόστερ.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Αν υπαρξει αθλητικογραφος που θα καταφερει να απαριθμησει ολες τις μετακινησεις παικτων που γινανε στον ΠΑΟΚ κατηγοριοποιωντας τες μαλιστα σε αγορασμενους ελευθερους δανεικους πουλημενους δανεισμενους και αποδεσμευμενους στις τελευταιες 17 μεταγραφικες (χειμερινες και καλοκαιρινες) συνολικα περιοδους ξεκινωντας απ τον Ιανουαριο του 2013 και φτανοντας μεχρι το φετινο καλοκαιρι θα εχει τον σεβασμο μου απο δω και στο εξης.

Αν τυχον καταφερει να κανει και τη σουμα των εξοδων και εσοδων τους πιθανότατα να δικαιουται και Πουλιτζερ.-

ΥΓ. Αραγε η κυρια Γκοντσαρεβα να εχει κρατημενη καμια αντιστοιχη λιστα; Μηπως να την ρωτουσε καποιος τους;
joss

Δημοσίευση από joss »

Γκουερινο έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
Υπαρχουν 10 (ΔΕΚΑ) παικτες για 4 θεσεις μπροστα. Δεν βασιζονται σε καμμια τυχη. Βασιζονται στις ικανοτητες των παικτων που εσεις νομιζετε αχρηστους αλλα οι ειδικοι ξερουν οτι μπορουν να προσφερουν πολλα. Ακριβως ιδια περιπτωση με αυτη που ανεφερα δηλαδη
Οκ να δουμε. Θα φανει αν θα προσφερουν πολλα ο μπισεσβαρ και ο καγκαβα, οποτε θα φανει και αν οι "ειδικοι" ξερουν παραπανω απο εμας
Φανηκε ηδη οτι οι ειδικοι ξερουν πολυ περισσοτερα απο τους οπαδους που ξερουν μονο απο πλειστεισιον. Ο πρωην παικτης Μπισε ο Καντουρι που δεν επρεπε να ανανεωσουμε και ο Μουργκ που δεν εκανε μας εβαλαν στους ομιλους.
Και ο Αντριγια που πρεπει να του δωσουμε 1.5 εκ ηταν απων σε 7 ημιχρονα.
Ο Αντρίγια απών ξεαπών, τουλάχιστον για την ώρα, είναι ο,τι καλύτερο έχει το ροστερ. Κάνει κι αυτός πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Γενικά είμαστε τυχεροί που έχουμε Ζιφκοβιτς και Καντουρι και που ο Μπισεσβαρ όσο κεφτεδακι κι αν είναι ξέρει κιλά μπαλιτσας.
Χρειαζόμαστε όμως 2-3 προσθήκες που να αυξήσουν το ταλέντο και την ταχύτητα στην ομάδα και να την κάνουν ξεκάθαρο φαβορι. Αυτές δεν ήρθαν.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

joshua έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
stravostomis έγραψε:Ο Seaman δεν ξέρω αν είναι καλύτερος από τους scouters του ΠΑΟΚ αλλά ξέρω στα σίγουρα ότι πολύ περισσότερες ώρες ασχολείται με το αντικείμενο σε σχέση με αυτούς που το έχουν για επάγγελμα και πληρώνονται με μεγάλα ποσά.

Πολύ σε γουστάρω ρε φίλε, ξέρεις μπαλίτσα.
Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα, για αυτο μεσα στους 1000 αμπαλους υπαρχουν και πεντε Seaman
Που να συμφωνούσε και σε τίποτα μαζί σου ο seaman… :mrgreen:
Δεν εχω διαφωνησει σε τιποτα απο ολα οσα λεει οποτε η δικη μου αισθηση ειναι οτι συμφωνουμε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τον οποίο Μαξ μαγια το σακί ο Γκίσντολ τον έβαζε σχεδόν μπροστά από τα στόπερ.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

[youtube]tBcsxh-juGw[/youtube]

πακέτο ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Τετ 01 Σεπ 2021, 16:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gaz έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
gaz έγραψε: Επίσης φίλε gika να σου πω ότι κι εγώ είχα διαρκείας στην 3 αλλά αγόρασα τώρα στην 4 γιατί δεν βγαίνω και για να μπορώ να πάρω και στο μπάσκετ.
Να σε φιλησω αγορι μ.
Φίλε να ξες ότι εσύ είσαι ο λόγος που θα πάρω διαρκείας στο μπάσκετ. Έχω να δω αγώνα από το 1993.
Συγκινηθηκα ρε μαγκα αληθεια. Κι εσυ κι εγω καναμε ενα καλο για την ΠΑΟΚΑΡΑ. ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ.
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Ακούγεται τίποτα για κανέναν ελεύθερο;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Δεν ακούγεται κιχ.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Afanas έγραψε:Ακούγεται τίποτα για κανέναν ελεύθερο;
Δεν υπαρχει καμια αξιολογη περιπτωση.
Το scouting team δουλευει απο τωρα σκληρα για τον Ιανουαριο ωστε να παρουσιαστουμε ετοιμοι για την μεταγραφικη περιοδο.

ΥΓ. Μα τι λεω αχαχαχαχα :lol:
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Ότι έγινε έγινε δηλαδή. Άντε να δούμε
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Parolos έγραψε:Παιδιά 3,5Μ συμβόλαιο είχε ο Γάλλος.

Πολλούς και άσχημους τραυματισμούς στο παρελθόν.
1200-1300 λεπτά ανά σεζόν.

Πολυτέλεια χωρίς λόγο θα τον θεωρούσα.

Να ξυλωθουμε κάνα 1,5Μ νομίζω too much.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είπαμε δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής. Σημειωτέο όμως ότι η Γαλλική φορολογία είναι η υψηλότερη στην Ευρώπη. Οπότε στα καθαρά είμαστε μέσα σε αυτά που υποτίθεται ότι θέλουμε να δώσουμε για το βασικό 10άρι.

Ο τραυματισμός του (μυϊκός), που λες, είχε να κάνει με σοβαρή ζημιά στον προσαγωγό, που του στέρησε τη συμμετοχή στο μουντιάλ του 14 και τη μεταγραφή στη Ρεάλ που τον ήθελε, καθώς με την επάνοδό του έπαθε και υποτροπή σε ένα παιχνίδι του ΕL. Δε νομίζω ότι έχει κάποιο θέμα πλέον με αυτό, παρότι είναι βέβαιο ότι ήταν καθοριστικός για την καριέρα του.

Αν θέλουμε να δώσουμε το μεγάλο συμβόλαιο που λένε, δε νομίζω πως υπάρχει καλύτερη περίπτωση αυτή τη στιγμή.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το μεγάλο πρόβλημα του Γάλλου είναι ότι το μυϊκό του συστήμα δεν αντέχει σε συνεχή καταπόνηση παιχνιδιών,ένας πολύ χειρότερος καντουρι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”