Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
black death

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από black death »

nunies4 έγραψε:
tzelas έγραψε:Για τον Καγκάβα το γράφω σήμερα 1η Σεπτέμβρη 2021 ότι το καλοκαίρι θα θέλουμε να τον ανανεώσουμε.
ο Καγκαβα εχει κατι απο Ελ Σιντ.....Παιζεις με την χ,ψ ομαδα και στο 60-65 σηκωνεται ο Καγκαβα για αλλαγη....
Λιγο να σεβεσαι τον εαυτο σου σαν ποδοσφαιριστης και να γνωριζεις, ψιλομαγκωνεις......Λες "φφφφ ρε μαλακα μπαινει ο Καγκαβα".......

Εδω εμεις καθε μα καθε φορα που παιρνει την μπαλα λεμε τωρα θα κανει το φοβερο, τωρα θα κανει το φοβερο, τωρα θα......
Δεν εχεις αδικο εδω.
Επισης λες "πω αυτοι εχουν τον καγκαβα παγκο, ομαδαρα".
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

seaman έγραψε:Δεν ξέρω αν πρέπει να ασχοληθούμε και με τον Clément Grenier. Δεν τον πήραν τα χρόνια, στα 31 του είναι και η περσινή του χρονιά λέει μάλλον ναι. https://www.transfermarkt.com/clement-g ... eler/72479.
Δεν έχει πάρα πολλά παιχνίδια στην καριέρα του γιατί ήταν συνήθως παγκίτης, αλλά που, 8 χρόνια στη Λυών και 1 στη Ρόμα, ενώ με Ντεσάμπ έπαιξε και 5 φορές στην εθνική. Δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστης και ξεκίνησε ως δεκάρι, αλλά περισσότερο έπαιξε ως κεντρικός χαφ. Τον Γενάρη του 18 τον άφησαν ελεύθερο να πάει στη Γκινκάμπ, όπου έκανε πολύ καλά παιχνίδια στο 10 και "ανάγκασε" τη Ρεν 6 μήνες μετά να δώσει 4 εκ για να τον αγοράσει. Πέρσι είχε γεμάτη χρονιά και βάζω ενδεικτικά ένα πρόσφατο βιντεάκι

[youtube]fseBzGw60Ro[/youtube]
Σήμερα μου είπε κάποιος για αυτόν τον παίχτης
Ο ίδιος μου είχε πει για Λουτσε μεγάλο διάστημα πριν ανακοινωθεί !
Άβαταρ μέλους
Ovalencianos

Δημοσίευση από Ovalencianos »

seaman έγραψε:Δεν ξέρω αν πρέπει να ασχοληθούμε και με τον Clément Grenier. Δεν τον πήραν τα χρόνια, στα 31 του είναι και η περσινή του χρονιά λέει μάλλον ναι. https://www.transfermarkt.com/clement-g ... eler/72479.
Δεν έχει πάρα πολλά παιχνίδια στην καριέρα του γιατί ήταν συνήθως παγκίτης, αλλά που, 8 χρόνια στη Λυών και 1 στη Ρόμα, ενώ με Ντεσάμπ έπαιξε και 5 φορές στην εθνική. Δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστης και ξεκίνησε ως δεκάρι, αλλά περισσότερο έπαιξε ως κεντρικός χαφ. Τον Γενάρη του 18 τον άφησαν ελεύθερο να πάει στη Γκινκάμπ, όπου έκανε πολύ καλά παιχνίδια στο 10 και "ανάγκασε" τη Ρεν 6 μήνες μετά να δώσει 4 εκ για να τον αγοράσει. Πέρσι είχε γεμάτη χρονιά και βάζω ενδεικτικά ένα πρόσφατο βιντεάκι

[youtube]fseBzGw60Ro[/youtube]

Ωραιότατος...Scouting team ξυπνάτε!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμένα θετικές εντυπώσεις μου άφησε και αυτός: https://www.transfermarkt.com/farouk-mi ... ler/339005

Βρωμοσουτο…
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Seaman, από τραυματισμούς πώς πάει ο Γάλλος;
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

giliopoulos έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
Υπαρχουν 10 (ΔΕΚΑ) παικτες για 4 θεσεις μπροστα. Δεν βασιζονται σε καμμια τυχη. Βασιζονται στις ικανοτητες των παικτων που εσεις νομιζετε αχρηστους αλλα οι ειδικοι ξερουν οτι μπορουν να προσφερουν πολλα. Ακριβως ιδια περιπτωση με αυτη που ανεφερα δηλαδη
Οκ να δουμε. Θα φανει αν θα προσφερουν πολλα ο μπισεσβαρ και ο καγκαβα, οποτε θα φανει και αν οι "ειδικοι" ξερουν παραπανω απο εμας
Φανηκε ηδη οτι οι ειδικοι ξερουν πολυ περισσοτερα απο τους οπαδους που ξερουν μονο απο πλειστεισιον. Ο πρωην παικτης Μπισε ο Καντουρι που δεν επρεπε να ανανεωσουμε και ο Μουργκ που δεν εκανε μας εβαλαν στους ομιλους.
Και ο Αντριγια που πρεπει να του δωσουμε 1.5 εκ ηταν απων σε 7 ημιχρονα.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Ο Seaman δεν ξέρω αν είναι καλύτερος από τους scouters του ΠΑΟΚ αλλά ξέρω στα σίγουρα ότι πολύ περισσότερες ώρες ασχολείται με το αντικείμενο σε σχέση με αυτούς που το έχουν για επάγγελμα και πληρώνονται με μεγάλα ποσά.

Πολύ σε γουστάρω ρε φίλε, ξέρεις μπαλίτσα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το γαλλακι μου θύμισε λίγο Ιβιτς στα καλά του…Ωραίος παίκτης…
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

joshua έγραψε:Το γαλλακι μου θύμισε λίγο Ιβιτς στα καλά του…Ωραίος παίκτης…
+1926
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αντικειμενικα....υπαρχουν ελπιδες για παικτη;;;
seaman πολυ καλη περιπτωση
προωθησε το στν Ραζβαν απευθειας..... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

PAOKevolution έγραψε:Seaman, από τραυματισμούς πώς πάει ο Γάλλος;
Ως ποδοσφαιριστής είχε και τα θεματάκια του, αλλά όχι τα χοντρά που ανησυχούν. Τα τελευταία χρόνια ελάχιστα παιχνίδια έχει χάσει από μικροτραυματισμούς.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

stravostomis έγραψε:Ο Seaman δεν ξέρω αν είναι καλύτερος από τους scouters του ΠΑΟΚ αλλά ξέρω στα σίγουρα ότι πολύ περισσότερες ώρες ασχολείται με το αντικείμενο σε σχέση με αυτούς που το έχουν για επάγγελμα και πληρώνονται με μεγάλα ποσά.

Πολύ σε γουστάρω ρε φίλε, ξέρεις μπαλίτσα.
Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα, για αυτο μεσα στους 1000 αμπαλους υπαρχουν και πεντε Seaman
gaz

Δημοσίευση από gaz »

kataramenos5 έγραψε:
gaz έγραψε: Επίσης φίλε gika να σου πω ότι κι εγώ είχα διαρκείας στην 3 αλλά αγόρασα τώρα στην 4 γιατί δεν βγαίνω και για να μπορώ να πάρω και στο μπάσκετ.
Να σε φιλησω αγορι μ.
Φίλε να ξες ότι εσύ είσαι ο λόγος που θα πάρω διαρκείας στο μπάσκετ. Έχω να δω αγώνα από το 1993.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

joshua έγραψε:Max meyer ρε…
Wonderkid στα ξεκινήματα του και μέχρι πριν 2 χρόνια η μόνη περίπτωση να έρθει Ελλάδα ήταν για διακοπές. Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι παίζει με την πάρτη του.Προσωπικά από παλαίμαχους και πολυτραυματίες θα προτιμούσα να πάρω με αυτόν το ρισκο που αν μου έβγαινε θα ισοδυναμούσε με jackpot.Πριν λίγες μέρες έπαιζε στα ρεπορτάζ του βάζελου.....Μαζί με Fernando (DM),Loris Benito(LB),Bennasser(MC),,Jemerson(CB),Wisdom(RB),Fede Cartabia (AMR),Ferreyra (CF)και Arboleda (GK) Ότι πιο ποιοτικό κατ'εμέ στους ελεύθερους κάτω τον 30,χωρίς βεβαρημένο ιστορικό τραυματισμών και σχετικά προσιτοί. Από τους υπερήλικες top class Ben Arfa(AMC) και Sergio Romero(GK).Ιδιάζουσες περιπτώσεις αυτές των "δικών" μας Κατράνη(LB) και Παπαδόπουλου (CB) καθώς και του χιλιοειπωμένο παλαιότερα Mattheus Oliveira
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Παιδιά 3,5Μ συμβόλαιο είχε ο Γάλλος.

Πολλούς και άσχημους τραυματισμούς στο παρελθόν.
1200-1300 λεπτά ανά σεζόν.

Πολυτέλεια χωρίς λόγο θα τον θεωρούσα.

Να ξυλωθουμε κάνα 1,5Μ νομίζω too much.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”