Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Λοιπόν έχω να πω ότι ίσως να το κλείσουμε το τοπικ γιατί μια σκέφτομαι οκ δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στους ελεύθερους..
κι απ' την άλλη αρχίζει και μου φαίνεται όαση ακόμη κι ο Eugenio Isnaldo που είναι ένα απλό εξτρέμ σαν αυτά που παίρνει ο Αστέρας Τριπολιτσας ασουμε.
Δε ξέρω αν τον θυμάται κανένας.
Ένας γρήγορος με απλά υποφερτή μετάβαση και σέντρα.
Και με μόνο 160 χιλιάρικα συμβόλαιο.
Έχουμε αρχίσει και το χάνουμε τελείως σιγά σιγά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κι απ' την άλλη αρχίζει και μου φαίνεται όαση ακόμη κι ο Eugenio Isnaldo που είναι ένα απλό εξτρέμ σαν αυτά που παίρνει ο Αστέρας Τριπολιτσας ασουμε.
Δε ξέρω αν τον θυμάται κανένας.
Ένας γρήγορος με απλά υποφερτή μετάβαση και σέντρα.
Και με μόνο 160 χιλιάρικα συμβόλαιο.
Έχουμε αρχίσει και το χάνουμε τελείως σιγά σιγά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 01 Σεπ 2021, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέχρι τώρα υπήρχε διαρροή πως περιμένουμε τις τελευταίες μέρες Αυγούστου για να πάρουμε παίκτη από το πάνω ράφι και πως 100% θα γίνει προσθήκη.joshua έγραψε:Mην ειμαστε απολυτοι...Τα παιδια του φορουμ λενε πως απο την ΠΑΕ βγαινει οτι θα κινηθουμε.Να υποθεσω οτι ειναι τοσο αχρηστοι που διαρρεουν κατι τετοιο χωρις να εχουν στο μυαλο τους καποιο συγκεκριμενο ονομα που υπαρχει στη λιστα για το οποιο θα παλεψουν? Να το διαρρεουν περιμενοντας να δουν σημερα τι υπαρχει στη λιστα? Αρνουμαι να το πιστεψω...
Οι ίδιοι άνθρωποι τώρα διαρρέουν πως 100% θα γίνει προσθήκη ελεύθερου.
Δεύτερη φορά δεν τους ξαναπιστεύω. Εσύ έχεις καλύτερη καρδιά και περισσότερο εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και επιλέγεις να τους εμπιστευτείς ξανά. Ελπίζω να δικαιωθείς.
seaman έγραψε:Έως και 17 ξένοι (δεν παίζει ρόλο το κοινοτικός ή μη) μπορούν να δηλωθούν στην Ευρώπη. Επί της παρούσης έχουμε 20 ενεργούς
Πιστεύω ότι οι τρεις θα είναι.
Ολιβειρα,Ζιφκοβιτς Ζιφκο και Ινγκασον ή Καντουρι.
Δεν πιστεύω ότι θα αφήσει εκτός λίστας παίχτη που αυτή τη στιγμή είναι υγιής και έτοιμος αγωνιστικά,εκτός του τερματοφύλακα.
- PAOKevolution
- WestBlock4
Ρε μαγκα μου σε αλλο κόσμο ζεις εσυ για να καταλάβω? Μήπως έμεινες στο 2019?gaz έγραψε:Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους οπαδούς του πληκτρολογίου, των social και του ραδιοφώνου, που με την μιρλα τους κατάφεραν και έπεισαν πολλούς ότι ο ΠΑΟΚ φέτος θα προσπαθήσει να σωθεί. Πήγα χθες στην Τούμπα και δεν υπήρχε ούτε ένας να περιμένει για διάρκειας που άλλες χρονιές τελευταία μέρα είχε ουρά. Έτσι σε πέντε λεπτά πήρα το διάρκειας, έριξα μια ματιά στο άδειο γήπεδο, δακρυσα όταν έφερα μπροστά μου εικόνες φιέστας και εικόνες Γούμενου. Ρε Ιβάν γιατί δεν μας πήρες ένα δεκαρι; Καλά να πάθεις τώρα. Εμείς χωρίς δεκαρι δεν ερχόμαστε γήπεδο. Προτιμάμε καναπέ και κράξιμο. Αυτοί είμαστε.
Υ.Γ. Αύριο και ένα φτηνό διάρκειας στο μπάσκετ κι ας μην ξέρω ούτε έναν παίχτη.
Εγω λοιπόν που θα πάρω διάρκειας στο ονομα της μανας μου κ ζω στην Αθήνα παλευω 10 μερες να γίνει η ανανέωση χωρίς να φέρω τη μανα μου αλλά ευτυχώς έχω ακόμη κάποια κονε κάποιους να με βοηθήσουν..
Ζούμε σε μια χώρα που έχει γίνει ίδια με τη Τουρκία και το Αφγανιστάν οποτε πριν αρχίσεις να αναρωτιέσαι γιατί δε τσούλανε τα διάρκειας βγες πρώτα εξω κ ρωτα πόσος κοσμος είναι ανεμβολιαστος κ ψάχνει τρόπο να πάρει διαρκειας
H λίστα των ελεύθερων του Σεπτέμβρη είναι μια σαχλαμάρα διαρκείας. Καμία χρονιά δεν είχε παίχτες που να σε ανεβάζουν επίπεδο, εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων, που δεν ήταν και για τα κυβικά μας.
Στους ελεύθερους παίχτες που δεν σε αλλάζουν επίπεδο, αλλά συνιστούν μια τίμια επιλογή στο 10 είναι και ο Ουκρανός ο Vladlen Yurchenko. Δεν ήταν ακριβός, δεν είναι κουλός, δεν είναι κοινοτικός. Μπάλα ξέρει, συμμετοχικός στο παιχνίδι είναι, μαρκάρει κιόλας με καλά τρεξίματα και έρχεται και από καλή χρονιά. Από το πάνω ράφι θεωρείται στην Ουκρανία και μάλλον για να έχει μείνει ακόμα ελεύθερος ψάχνει για καλό πολυετές συμβόλαιο.
Στους ελεύθερους παίχτες που δεν σε αλλάζουν επίπεδο, αλλά συνιστούν μια τίμια επιλογή στο 10 είναι και ο Ουκρανός ο Vladlen Yurchenko. Δεν ήταν ακριβός, δεν είναι κουλός, δεν είναι κοινοτικός. Μπάλα ξέρει, συμμετοχικός στο παιχνίδι είναι, μαρκάρει κιόλας με καλά τρεξίματα και έρχεται και από καλή χρονιά. Από το πάνω ράφι θεωρείται στην Ουκρανία και μάλλον για να έχει μείνει ακόμα ελεύθερος ψάχνει για καλό πολυετές συμβόλαιο.
Πάντως η ΕΠΟ θα πρέπει να σκεφτεί να διατηρεί το μεταγραφικό παράθυρο πέρα των ημερομηνιών που λήγουν αυτές των μεγάλων πρωταθλημάτων,όπως κάνει πχ η Πορτογαλία. Αυτό θα διευκόλυνε τις ομάδες να φέρουν καλύτερους παίκτες και να δυναμώσει το πρωτάθλημα.
-
Εγώ από την αγορά των ελευθέρων θα πήγαινα σε διπλή μεταγραφή μήπως και την ύστατη ώρα αλλάξω τις εντυπώσεις του κόσμου. Εννοώ δεκάρι και χαφ. Τα δύο δίδυμα που προτείνω είναι είτε Gaston Ramirez μαζί με Fernando είτε Meyer και Ntcham( εφόσον δεν έχει υπογράψει ακόμη). Θεωρώ όμως ότι η ομάδα τον μόνο που συνεχίζει να παλεύει μέχρι την προθεσμία της ευρωπαικής λίστας είναι ο Τζιοβίνκο.
Εσυ seaman τι άποψη έχεις για Meyer; Η μεταγραφή του στην Αγγλία ήταν πισωγύρισμα αλλά δεν είναι πως ήταν και ανενεργός,έγραψε αρκετές συμμετοχές στην πρεμιέρ. Δεν αξίζει ένα αντίστοιχο ρίσκο με τον Ζιφκοβιτς; Και ο τελευταίος θυμίζω από δυο χρονιές σχεδόν ανενεργός ήρθε.
- stravostomis
Τι σχέση έχει αυτό; Όταν πήρε τον Λουτσέσκου, εμπιστεύτηκε τις ικανότητες του. Όταν δεν πήρε δεκάρι, εμπιστεύτηκε την τύχη, την αντοχή του Μπισεσβαρ και να μην τραυματιστεί ο Καντουρι. Δεν είναι το ίδιο να βασίζεσαι στην ικανότητα και στην τύχη.βΓκουερινο έγραψε:Οταν πηραμε τον Λουτσεσκου απο την Ξανθη υπηρχε η λογικη των ειδικων που ελεγε οτι πηραμε εναν προπονητη που πιστευουμε οτι θα μας φερει το πρωταθλημα και τελικα εφερε αηττητο νταμπλ και υπηρχε και η "λογικη" των αλλων που ελεγε οτι ειναι απαραδεκτο να εχεις δισεκατομμυριουχο προεδρο και να φερνεις τον προπονητη της Ξανθηςstravostomis έγραψε:Επίσης εγώ διαφωνώ με την οπτική που λέει ότι θα κρίνουμε από το αποτέλεσμα.
Ας πούμε ένα υποθετικό σενάριο ότι ο Ελ Καντουρι δεν θα ξανατραυματιστεί ούτε για ένα παιχνίδι φέτος. Αυτό θα σημαίνει, για εσάς, ότι καλά έκαναν και δεν έφεραν δεκάρι;
Οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται βάσει λογικής, όχι βάσει τύχης.
Με ποια λογικη απο τις δυο θες να παιρνουμε αποφασεις?
Η ομαδα τον Τζιοβινγκο ειδικα, οσο δεν παιρνει αλλον, θα τον παλευει μεχρι 17/9. Αυτη την αισθηση εχωmakispaspartou έγραψε:Εγώ από την αγορά των ελευθέρων θα πήγαινα σε διπλή μεταγραφή μήπως και την ύστατη ώρα αλλάξω τις εντυπώσεις του κόσμου. Εννοώ δεκάρι και χαφ. Τα δύο δίδυμα που προτείνω είναι είτε Gaston Ramirez μαζί με Fernando είτε Meyer και Ntcham( εφόσον δεν έχει υπογράψει ακόμη). Θεωρώ όμως ότι η ομάδα τον μόνο που συνεχίζει να παλεύει μέχρι την προθεσμία της ευρωπαικής λίστας είναι ο Τζιοβίνκο.
Ο μόνος που μου έκανε και μένα κλικ ως μια χαμηλού κόστους vfm κίνηση να σου πω την αλήθεια.seaman έγραψε:H λίστα των ελεύθερων του Σεπτέμβρη είναι μια σαχλαμάρα διαρκείας. Καμία χρονιά δεν είχε παίχτες που να σε ανεβάζουν επίπεδο, εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων, που δεν ήταν και για τα κυβικά μας.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- WeWillRockYou
Ερώτηση: στην ευρωπαϊκή λίστα θα μπορούσε να δηλωθεί ο Τζήμας από την Β' ομάδα ως γηγενής, ώστε να κερδίσουμε μια θέση ξένου;
Επιπλέον, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να μας ενδιαφέρει ως έξτρα λύση κάποιος από τους Σάμαρη /Κατράνη/ Καινούργιος, πάλι για αύξηση των θέσεων στην ευρωπαϊκή λίστα.
Επιπλέον, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να μας ενδιαφέρει ως έξτρα λύση κάποιος από τους Σάμαρη /Κατράνη/ Καινούργιος, πάλι για αύξηση των θέσεων στην ευρωπαϊκή λίστα.