Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Οσο για τις μεταγραφες. Γνωμη μου παντα. Αν δεν αρχισουμε να ταιζουμε μανατζερ και πηγαινουμε με τον σταυρο στο χερι, παντα θα δυσκολευομαστε να κανουμε την δουλεια μας. Δεν ξερω αν το θελουμε εμεις σαν οπαδοι, αλλα σιγουρα δεν τον θελει ο Σαββιδης. Και για αυτο ισως δεν βρισκουμε και εναν ΤΔ που να εχει την ιδια αποψη.
@astral Είπαμε, αυτή είναι η επιδερμική ανάλυση. Παράθεση ονομάτων.
Ο Μπισε στα 33 θα βγάζει συνεχόμενα ματς Πέμπτη-Κυριακη;
Τον Καγκαβα τον μετράς για αξιόπιστη λύση; ποτέ το απέδειξε ότι πρέπει να λογίζεται ως τέτοια;
Ο Καντουρι θα λείπει ενάμιση μήνα. Ξέρεις όταν επιστρέψει ποτέ θα τραυματιστεί ξανά και για πόσο;
Παλικαρια, μην προσπαθείτε να χρυσώσετε το χάπι.
Χρειαζόμαστε επειγόντως παίχτη για την 3αδα πίσω από τον φορ.
Και απορώ γιατί το συζητάμε όταν έχει δηλώσει ο ίδιος ο προπονητής ότι θέλει παίχτη εκεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μπισε στα 33 θα βγάζει συνεχόμενα ματς Πέμπτη-Κυριακη;
Τον Καγκαβα τον μετράς για αξιόπιστη λύση; ποτέ το απέδειξε ότι πρέπει να λογίζεται ως τέτοια;
Ο Καντουρι θα λείπει ενάμιση μήνα. Ξέρεις όταν επιστρέψει ποτέ θα τραυματιστεί ξανά και για πόσο;
Παλικαρια, μην προσπαθείτε να χρυσώσετε το χάπι.
Χρειαζόμαστε επειγόντως παίχτη για την 3αδα πίσω από τον φορ.
Και απορώ γιατί το συζητάμε όταν έχει δηλώσει ο ίδιος ο προπονητής ότι θέλει παίχτη εκεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τετ 01 Σεπ 2021, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμένα προσωπικά με φοβίζει πιο πολύ η ασυνέχεια αυτής της ομάδας … με πολλούς κομβικούς παίκτες που έπρεπε να θεωρούνται λύσεις από τον πάγκο πλέον (Βαρέλα , κρεσπο, Βιέρι , μπισε).obanebane έγραψε:Κενά δεν υπάρχουν,ούτε ένα.
Αν κάποιος πιστεύει ότι υπάρχει έλλειψη ποιότητας σε κάποιες θέσεις, είναι εντελώς διαφορετικό από το να επαναλαμβάνει ότι υπάρχουν κενά.
Είναι δεδομένο πλέον ότι του χρόνου θα πρέπει να γίνει ολική αναδόμηση με τόσα συμβόλαια να λήγουν αντί για μια πιο ορθολογική μετάβαση από φέτος που είχαμε χρόνο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ζιφκοβιτς
Μουργκ
Μιτριτσα
Καντουρι
Μπισεσβαρ
Καγκαβα
Αυτοί οι 6 υπολογίζονται για τις τρεις θέσεις.
Οκ και εγώ υπολόγιζα τον Καντουρι για πιο πίσω αλλά ο Λουτσεσκου έχει άλλη άποψη.
Επίσης υπάρχουν ο Κωσταντελιας που μπορεί να πάρει κάποια παιχνίδια κυπέλου και ο Σιντκλει που μπορεί να παίξει στην άκρη μπροστά.
Οκ δεν είναι όλα καλώς καμωμένα,να περιμένουμε όμως και τι θα πει ο προπονητής.
Επίσης από που προκύπτει ότι ο Καντουρι θα επιστρέψει σε δύο μήνες που γράφουν κάποιοι εδώ μέσα;
Είπαμε αλλά μερικοί το έχουν γαμησει εντελώς.
Μουργκ
Μιτριτσα
Καντουρι
Μπισεσβαρ
Καγκαβα
Αυτοί οι 6 υπολογίζονται για τις τρεις θέσεις.
Οκ και εγώ υπολόγιζα τον Καντουρι για πιο πίσω αλλά ο Λουτσεσκου έχει άλλη άποψη.
Επίσης υπάρχουν ο Κωσταντελιας που μπορεί να πάρει κάποια παιχνίδια κυπέλου και ο Σιντκλει που μπορεί να παίξει στην άκρη μπροστά.
Οκ δεν είναι όλα καλώς καμωμένα,να περιμένουμε όμως και τι θα πει ο προπονητής.
Επίσης από που προκύπτει ότι ο Καντουρι θα επιστρέψει σε δύο μήνες που γράφουν κάποιοι εδώ μέσα;
Είπαμε αλλά μερικοί το έχουν γαμησει εντελώς.
- FreeWatcher
Μη βάζεις σε παρακαλώ ερωτηματικό στον Κωσταντελια. Εαν ερχόταν χθες με μεταγραφη θα ηταν το νεξτ μπιγκ θινγκ του ελληνικου πρωταθληματος εδω μεσα.astral έγραψε:Murg
Zivkovic
Mitrita
Biseswar
Kagawa
El Kaddouri
Konstantelias (?)
6-7
Ασε που κατα την προσωπικη μ γνωμη για πισω απο τον φορ μπορεί να παίξει κ ο Κουτσιας! Θα δείξει ο χρονος...
Αρα 7-8!
Το οτι χρησιμοποιειται εκει ο Ελ Καντουρι δεν σημαινει οτι ειναι και μεσοεπιθετικος.Αν πιστευει κανεις οτι με Ελ Καντουρι αριστερο εξτρεμ θα διασπασεις τα λεωφορεια της σουπερλιγκ ειναι γελασμενος. Επιπλεον ουτε ο Μπισεσβαρ ειναι αριστερο εξτρεμ.Εξτρεμ εχουμε μονο τρια.
Υποθετικά θα μιλάμε;giliopoulos έγραψε:Ε τι θα πει αυτο ρε μπανε..obanebane έγραψε:Κενά δεν υπάρχουν,ούτε ένα.
Αν κάποιος πιστεύει ότι υπάρχει έλλειψη ποιότητας σε κάποιες θέσεις, είναι εντελώς διαφορετικό από το να επαναλαμβάνει ότι υπάρχουν κενά.
Δηλαδη αν αντι για μπισεσβαρ καγκαβα ειχα κωνσταντελια βρακα παλι θα ελεγες οτι δεν υπαρχουν κενα επειδη ειναι καλυμενα αριθμητικα??
Έχουμε αυτούς που έχουμε και ποσοτικά είναι οκ,μένει να φανεί στο γήπεδο τι μπορούν να προσφέρουν.
- FreeWatcher
Για εκει τον κρατησε κ μαλιστα με παχυ συμβολαιο ο προπονητης και ολοι το ξερουμε!joshua έγραψε:Το οτι χρησιμοποιειται εκει ο Ελ Καντουρι δεν σημαινει οτι ειναι και μεσοεπιθετικος.Αν πιστευει κανεις οτι με Ελ Καντουρι αριστερο εξτρεμ θα διασπασεις τα λεωφορεια της σουπερλιγκ ειναι γελασμενος. Επιπλεον ουτε ο Μπισεσβαρ ειναι αριστερο εξτρεμ.Εξτρεμ εχουμε μονο τρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Τετ 01 Σεπ 2021, 09:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχουμε ένα αβαντάζ για πρώτη φορά φέτος όσο αναφορά τους ελεύθερους.
Η σεζόν μας ουσιαστικά ξεκινάει σε 1,5 μήνα, 16/10 στο Καραϊσκάκη.
Άρα όποιος και να έρθει και να μην έχει κάνει προετοιμασία έχει έναν μήνα καθαρότατο μπροστά του άνετα και χωρίς αγωνιστικό κόστος.
Άρα είναι ευκαιρία να αποκτηθούν 1-2 με γνώμονα και την επόμενη χρονιά.
Τεράστια ευκαιρία είναι ο Angel Romero που έμεινε ελεύθερος από Αργεντινή.
Ο μισθός του ήταν 370 χιλιάρικα.
Τέλεια προσθήκη μικρού κόστους να γεμίσεις τα εξτρέμ για βάθος.
Κι ένας τέτοιος μας κάνει. Πολύ καλή φυσική κατάσταση ακούραστο εξτρέμ, δουλευταρας στο γήπεδο και γρήγορος.
Νομίζω ότι όλοι θα πέσουν με τα μούτρα σ αυτό το εξτρέμ αλλά αν ενδιαφερθουμε θα είμαστε από τις πρώτες του επιλογές. Με 450-500 ως κίνητρο τον φέρνεις.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η σεζόν μας ουσιαστικά ξεκινάει σε 1,5 μήνα, 16/10 στο Καραϊσκάκη.
Άρα όποιος και να έρθει και να μην έχει κάνει προετοιμασία έχει έναν μήνα καθαρότατο μπροστά του άνετα και χωρίς αγωνιστικό κόστος.
Άρα είναι ευκαιρία να αποκτηθούν 1-2 με γνώμονα και την επόμενη χρονιά.
Τεράστια ευκαιρία είναι ο Angel Romero που έμεινε ελεύθερος από Αργεντινή.
Ο μισθός του ήταν 370 χιλιάρικα.
Τέλεια προσθήκη μικρού κόστους να γεμίσεις τα εξτρέμ για βάθος.
Κι ένας τέτοιος μας κάνει. Πολύ καλή φυσική κατάσταση ακούραστο εξτρέμ, δουλευταρας στο γήπεδο και γρήγορος.
Νομίζω ότι όλοι θα πέσουν με τα μούτρα σ αυτό το εξτρέμ αλλά αν ενδιαφερθουμε θα είμαστε από τις πρώτες του επιλογές. Με 450-500 ως κίνητρο τον φέρνεις.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγγνώμη αλλά τελικά όντως για θαυματοποιό τον φέραμε τον Λουτσέσκου μου φαίνεται.
Περιμένουμε να αναγεννήσει τον Μπίσεσβαρ, που δυο χρόνια σερνότανε ασύστολα.
Περιμένουμε να αναστήσει τον Καγκάβα, ο οποίος 2 χρόνια είναι επίσης για χαρακίρι.
Και περιμένουμε να θεραπεύσει τις θλάσεις του Ελ Καντουρί, ο οποίος είναι προφανέστατα ποιοτικότατος αλλά εγνωσμένα γυάλινος.
Άρα αναγάγουμε σε σταθερές δύο παίκτες που μέχρι πρότινος είχαν σοβαρά κουσούρια και έναν παίκτη που ελπίζουμε να διαψεύσει το ιατρικό ιστορικό του.
Περιμένουμε να αναγεννήσει τον Μπίσεσβαρ, που δυο χρόνια σερνότανε ασύστολα.
Περιμένουμε να αναστήσει τον Καγκάβα, ο οποίος 2 χρόνια είναι επίσης για χαρακίρι.
Και περιμένουμε να θεραπεύσει τις θλάσεις του Ελ Καντουρί, ο οποίος είναι προφανέστατα ποιοτικότατος αλλά εγνωσμένα γυάλινος.
Άρα αναγάγουμε σε σταθερές δύο παίκτες που μέχρι πρότινος είχαν σοβαρά κουσούρια και έναν παίκτη που ελπίζουμε να διαψεύσει το ιατρικό ιστορικό του.
Εγω μαζι σου, αλλα μετα θα μου λενε οτι χρυσωνω χαπια κλπ.FreeWatcher έγραψε:Μη βάζεις σε παρακαλώ ερωτηματικό στον Κωσταντελια. Εαν ερχόταν χθες με μεταγραφη θα ηταν το νεξτ μπιγκ θινγκ του ελληνικου πρωταθληματος εδω μεσα.astral έγραψε:Murg
Zivkovic
Mitrita
Biseswar
Kagawa
El Kaddouri
Konstantelias (?)
6-7
Ασε που κατα την προσωπικη μ γνωμη για πισω απο τον φορ μπορεί να παίξει κ ο Κουτσιας! Θα δείξει ο χρονος...
Αρα 7-8!
Τα νουμερα βγαινουν για το ροστερ, αλλα καποιες θεσεις θελουν ποιοτικη αναβαθμιση. Για μενα ποιοτικα σε άλλες θεσεις υπαρχει μεγαλυτερο προβλημα (πχ δεξι μπακ, τερμα) αλλα δεν μπορουν να φτιαξουν ολα σε μια μεταγραφικη, ουτε να γινουν 10 αλλαγες στο ροστερ που εβγαλε την προετοιμασία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τετ 01 Σεπ 2021, 09:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
giliopoulos έγραψε:Ε τι θα πει αυτο ρε μπανε..obanebane έγραψε:Κενά δεν υπάρχουν,ούτε ένα.
Δηλαδη αν αντι για μπισεσβαρ καγκαβα ειχα κωνσταντελια βρακα παλι θα ελεγες οτι δεν υπαρχουν κενα επειδη ειναι καλυμενα αριθμητικα??
Τετοια ελεγε κι ο Ρεμπε ο ασχετος περυσι...μη τα λεμε τωρα μεταξυ μας
Κανενα απο τα παιδια με τα inside info;
Το παλευουν για ελευθερο; Συμεριζονται την αναγκη για παικτη η τσαμπα περιμενουμε;
Το παλευουν για ελευθερο; Συμεριζονται την αναγκη για παικτη η τσαμπα περιμενουμε;
Οσο δεν βγαινει non-paper που να λεει τελος οι μεταγραφες, να ελπιζεις.