Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από nunies4 »

stravostomis έγραψε:
nunies4 έγραψε:

Και αυτο σου διασφαλιζει η καλυτερη μεταγραφη που εκανες φετος. Ο Ραζβαν..Εδω θα ειμαστε. Ο ΠΑΟΚ βαθμους δεξια και αριστερα σε μικρα ματς δεν θα πεταει οπως περυσι...
Μακάρι φίλε μου. Είναι όμως λίγο άδικο να φορτώνεις τον προπονητή με όλες τις αρμοδιότητες όταν δεν έγιναν αυτά που ζήτησε.
Κατσε μισο λεπτο γιατι αυτη η ...."ρηση" αρχιζει και παιρνει διαστασεις μεγαλυτερες και γιγαντωνεται.
Οταν ηρθε μιλησε για 4-5 προσθηκες. Οι προσθηκες που ηθελε εγιναν. Ολες. Και του δεξιου-αριστερου μπακ και του 6αρο8αριου, και του φορ (εις διπλουν) και του αριστερου εξτρεμ.
Το μονο που δεν εγινε ειναι αυτο του 2nd striker-επιτελικου χαφ, που να σου πω ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν ηθελε παικτη για την θεση σαν θεση η αν ηθελε Τζιοβινγκο η θανατος....
Αλλα ας πουμε οτι ηθελε παικτη για αυτη την θεση. Μονο αυτο δεν εγινε. Υπαρχουν ακομα 15 μερες. Για να δουμε.
Αν με ρωτας μετα την πωληση Τζολη θα επρεπε να παμε και για ενα ακομα εξτρεμ. Αλλα οκ προφανως δεν το θεωρει προτεραιοτητα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

stravostomis έγραψε:
nunies4 έγραψε:

Και αυτο σου διασφαλιζει η καλυτερη μεταγραφη που εκανες φετος. Ο Ραζβαν..Εδω θα ειμαστε. Ο ΠΑΟΚ βαθμους δεξια και αριστερα σε μικρα ματς δεν θα πεταει οπως περυσι...
Μακάρι φίλε μου. Είναι όμως λίγο άδικο να φορτώνεις τον προπονητή με όλες τις αρμοδιότητες όταν δεν έγιναν αυτά που ζήτησε.

Μαζί σου ,αν βγει και πει όμως ότι δεν έγιναν όσα ήθελε και δεν θα κρυφτεί,αυτό είναι σίγουρο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Έτσι όπως τα καταφέραμε, τον χειμώνα έχουμε τις εξής ανάγκες κατ εμέ:

Τέρμα
Δεξί μπακ
Χαφ
Δεκαρι
Θυμασαι τι λεγαμε? Αλλα εγω ημουν μιρλας που φωναζα για τα κενα...
Τωρα ας μεινουμε με τα κενα και να ξεκινησουμε τις προσευχες να μην τραυματιστεί κανενας αλλος και παιζουμε στο τελος με τον ΠΑΟΚ Β...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γράφτηκαν 10-20 απόψεις με σοβαρότητα και επίγνωση και των λαθών και της κατάστασης που επικρατεί.

Οι υπόλοιπες κραυγές περί παρατειμενης ομάδας, περί λευκής πετσέτας και τα λοιπά που κατακλύζουν τα μέσα είναι ίδιου του επιπέδου των περισσότερων αρδ της πόλης που αρέσκονται σε αυτό το παιχνιδι.

Περιμένουμε για το δεκάρι και τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tosintrellas

Δημοσίευση από tosintrellas »

Όπως έχει ειπωθεί τόσες φορές, με Κούλη δεν πας για τρέλες. Πας με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ασφάλεια και προσοχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tosintrellas την Τετ 01 Σεπ 2021, 09:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κενά δεν υπάρχουν,ούτε ένα.
Αν κάποιος πιστεύει ότι υπάρχει έλλειψη ποιότητας σε κάποιες θέσεις, είναι εντελώς διαφορετικό από το να επαναλαμβάνει ότι υπάρχουν κενά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Έτσι όπως τα καταφέραμε, τον χειμώνα έχουμε τις εξής ανάγκες κατ εμέ:

Τέρμα
Δεξί μπακ
Χαφ
Δεκαρι
Τέρμα ήθελε ο λουτσεσκου;;

Χαφ κι άλλο ήθελε;;

Δεξί μπακ ποτέ κρίθηκε και βγήκε άχρηστο;;;

Λίγο ψυχραιμία παίδες.

Τα λόγια ότι ο εσιτι του έκανε δεν τον έβαλε ο Σαββίδης να τα πει.

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Oχι μπανε...Μεσοεπιθετικα το κενο ειναι και ποσοτικο εκτος απο ποιοτικο.5 μεσοεπιθετικοι για 3 θεσεις ειναι λιγοι,πολυ λιγοι...
icue

Δημοσίευση από icue »

Ποιοι 5 για ποιες θεσεις;

Επισης εμενα μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε που μειναν Εσιτι και Καγκαβα παντως.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Murg
Zivkovic
Mitrita
Biseswar
Kagawa
El Kaddouri
Konstantelias (?)

6-7
Συμφωνώ οτι υπάρχει θεμα ποιότητας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τετ 01 Σεπ 2021, 09:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγω επιμένω.

Το πρόβλημα στους μεσοεπιθετικους είναι υπαρκτό και είναι πλέον και αριθμητικό πέρα από ποιοτικο.

Επίσης, υπάρχει εκπεφρασμενη η θέληση του προπονητή για επιπλέον παίχτη στην θέση 10. Δε νομίζω να ξεχνάνε κάποιοι το "I hope yes". Πρόσφατο είναι.

Άρα, καλα τα "θα τους μαμησουμε όλους" (προσωπικά το θεωρώ και εγώ πιθανό λόγω πίστης στον Ραζβαν) αλλά χρειαζόμαστε απαραιτήτως έναν έξτρα μεσοεπιθετικο.

Ήρθε η ώρα να το πάρουν πλέον απόφαση, να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να φέρουν έναν καλό παίχτη να βοηθήσουν επιτέλους τον προπονητή και την ομαδα.

Έστω και την ύστατη στιγμή.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

obanebane έγραψε:Κενά δεν υπάρχουν,ούτε ένα.
Αν κάποιος πιστεύει ότι υπάρχει έλλειψη ποιότητας σε κάποιες θέσεις, είναι εντελώς διαφορετικό από το να επαναλαμβάνει ότι υπάρχουν κενά.
Ε τι θα πει αυτο ρε μπανε..
Δηλαδη αν αντι για μπισεσβαρ καγκαβα ειχα κωνσταντελια βρακα παλι θα ελεγες οτι δεν υπαρχουν κενα επειδη ειναι καλυμενα αριθμητικα??
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

sourmenetes έγραψε:Γράφτηκαν 10-20 απόψεις με σοβαρότητα και επίγνωση και των λαθών και της κατάστασης που επικρατεί.

Οι υπόλοιπες κραυγές περί παρατειμενης ομάδας, περί λευκής πετσέτας και τα λοιπά που κατακλύζουν τα μέσα είναι ίδιου του επιπέδου των περισσότερων αρδ της πόλης που αρέσκονται σε αυτό το παιχνιδι.

Περιμένουμε για το δεκάρι και τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

αυτη τη στιγμη η ομαδα ψαχνει για ελευθερο απο αυτα που ξερετε η το αφησαμε το θεμα ?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Έχουμε δύο δημόσιες τοποθετήσεις Λουτσέσκου για τις επιθυμίες του, οι οποίες τελικά δεν ικανοποιήθηκαν.
Η πρώτη ήταν για την έλευση τεχνικού διευθυντή και η δεύτερη το I hope yes για την εξτρά μεταγραφική κίνηση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

icue έγραψε:Ποιοι 5 για ποιες θεσεις;

Επισης εμενα μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε που μειναν Εσιτι και Καγκαβα παντως.
6 ειναι.
Ζιβκο, Μουργκ, Μιτριτσα, Ομαρ, Μπιρσε, Καγκαβα....
Το οτι εμεινε δεν σου λεει κατι; Θεωρει οτι δεν εχει παικτη με τετοια χαρακτηριστικα. Αυτος ξερει καλυτερα τι περιμενει να του δωσει ο Εσιτι.
Να θυμισω οτι στον ΠΑΟΚ των προκριματικων δεν ειδαμε /υπηρχαν Αουγκουστο και Ινγκι.
Μια χαρα ειναι το ροστερ. Το μονο κενο το ειπαμε. Υπομονη 15 μερες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”