Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Alastor έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:στο μεταξύ η ζέλα έσκασε λέει 2 μύρια για παίχτη
2 μύρια.
Η ζέλα
Κι εμείς έχουμε δώσει 350 χιλιάρικα για ένα παίχτη της Τρίπολης

μαλάκα νευρικό γέλιο
Ειλικρινα δεν με χαλαει να αγοραζω μονο ελευθερους. Περσι πηρα αντριγια και σβαμπ. Με ζαγορ ειχα παρει κοντρερας,γκαρσια,ιβιτς σε μια χρονια.

Απτους ελευθερους που κυκλοφορουν υπαρχουν παικτες που υπερπληρουν τα κριτηρια μας. Το γιατι δεν μπορεσαμε ( η δεν θελαμε ) να κλεισουμε εναν απο αυτους ειναι το ερωτημα με ολο το ζουμι
+++
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Guitarman έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Guitarman έγραψε:Είμαι χρόνια εδώ μέσα... Νομίζω πως η φετινή γκρίνια ξεπερνάει κάθε προηγούμενο... Που να μην βλέπαμε και βελτίωση της ομάδας στα παιχνίδια...

Κιθαριστα εχεις δικιο οτι ισως η γκρινια φετος ειναι μεγαλυτερη απο ποτε, παραλληλα ομως νομιζω οτι ειναι η μονη φορα που η γκρινια ειναι δικαιολογημενη. Εγω που καθε χρονο μαλωνα με τους "γκρινιαρηδες" στις μεταγραφικες, τωρα δεν μπορω να πω τιποτα σε κανεναν. Ειτε εγιναν τραγικα πραγματα στο διαδικαστικο των μεταγραφων ειτε εγιναν τραγικα πραγματα στο επικοινωνιακο.
Ρε Σικ ΟΚ, ναι. Συμφωνώ απολύτως ότι το επικοινωνιακό είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Αλλά εδώ μιλάμε για παράκρουση.

Εδώ και δυο μήνες διαβάζουμε στο νήμα του Ιβάν δύο πράγματα: 1) Ιβάν μας παράτησες - Εσύ φταις για όλα. 2) Ιβάν είσαι άρρωστος - Κουράγιο. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Έρχεται η καταστροφή! Πέφτει μετεωρίτης στη Γη!

Εδώ και ενάμιση μήνα διαβάζουμε στο νήμα του Λουτς: 1) Είναι κολλημένος με την ομάδα του 2019 - Δε θέλει παίκτες. 2) Θέλει παίκτες και δε τους παίρνει - Θα φύγει νύχτα. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Έρχεται η καταστροφή! Πέφτει μετεωρίτης στη Γη!

Για το τι διαβάζουμε σε αυτό το νήμα δε θα πω... Αν διαβάσεις τι είχε ειπωθεί τη μέρα της νίκης στη Κροατία και τι γράφεται σήμερα, νομίζεις ότι είναι άλλες οι δύο ομάδες στις οποίες αναφέρονται.

Προφανώς τα παραπάνω δεν ίσχύουν για όλους, αλλά για πάρα πολλούς. Πολλοί από αυτόυς βέβαια αν τους πεις περί γαύρου και στημένων πρωκταθλήματος/κυβέρνησης θα σου το επιβεβαιώσουν 100%.

Και αναρωτιέμαι: Αν όλοι αυτοί που φέρνουν συνεχώς την καταστροφή ήταν ο Σαββίδης, θα βάζανε ΠΑΛΙ ένα σκασμό λεφτά ενώ ξέρουν ότι παίζουν με συμμαδεμένη τράπουλα? Δε νομίζω...

Και καταλήγω: Ο ΠΑΟΚ φέτος έκανε μέτριες κινήσεις. Αυτό οφείλεται στο ότι ο Ιβάν αποφάσισε (και ΚΑΛΩΣ) να μη ξοδεύει αβέρτα και ζήτησε από ανθρώπους που δεν έχουν τα κατάλληλα κονε, να φέρουν καλούς παίκτες με νορμάλ συμβόλαια. Αυτά θα στα έκανε μόνο ένας ΤΔ επιπέδου τον οποίο όμως δεν έχεις. Δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότερες κινήσεις έχουν την υπογραφή του Λουτς που μέσω του πατέρα έχει κονε. Άρα πρόβλημα υπάρχει σίγουρα. Και θεωρώ όχι μόνο επικοινωνιακό αλλά και ουσιαστικό. Ωστόσο τόση μίρλα δε δικαιολογείται. Έχει χαθεί η μπάλα...

Να εξομολογηθω οτι εχει μια βδομαδα που συμφωνω με τον Guitarman 101%. Φαντασου τι στιγμες ζουμε. Αν φερναμε παικτες και βγαιναν πχ Εσιτι Τσολακ ακομα και Μουργκ θα ακουγαμε ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ οτι κλεβουνε λεφτα απο τον Ιβαν και φταινε τα λιμα στην διοικηση (που δεν ποτε δεν κατονομαζονται) και πρεπει να διωξουμε τον ΤΔ. Και εγω απογοητευμενος ειμαι που δεν στηριχθηκε οσο επρεπε ο Λουτσε, αλλα η χρονια ξεκινησε καλα, αισιοδοξια και παμε για πρωταθλημα και 16 Κονφερενς.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

οτι δηλαδή η πλειοψηφία εδώ μέσα εμπιστεύεται αυτούς που έστησαν το φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό φιάσκο, να στήσουν του χρόνου ομάδα από το μηδεν?
με ελάχιστους παίχτες με συμβόλαιο, και πολλά συμβόλαια που λήγουν, αυτοί οι ανίκανοι θα μπορέσουν να έχουν την ομάδα έτοιμη για τα ευρωπαικά παιχνίδια?
παρτε τεχνικο διευθυντη και στηστε το ολο τμημα απο την αρχη
george188

Δημοσίευση από george188 »

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν πήραμε 10αρι ενώ ο προπονητής το ζητάει τόσο καιρό. Είναι τραγικό. Δεν είναι θέμα ποσοτικό στο ρόστερ,μια χαρά γεμάτο είναι αλλά όταν σου ζητάει 10αρι οφείλεις να του πάρεις. Δεν ξέρω που χάθηκε η μπάλα φέτος,ας το βρούνε.
Από εκεί και πέρα το κλίμα στα πέριξ της ομάδας είναι άρρωστο και ειδικότερα εδώ μέσα. Το τεντωσατε κάποιοι, όλοι πίκρα έχουμε αλλά όχι κ έτσι.. ήμαρτον παιδιά, αρρώστια με τόση μιζέρια
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

παντως το γεγονός οτι εμεινε ο εσιτι των 800χιλ. για να ειναι 4-5ος στην ιεραρχια κ για να παιζει 15-20' ειναι χειροτερο και απο τη μη αποκτηση δεκαριου...................
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ακριβώς..

Ας αλλάξουμε λίγο το τροπάριο μας!

Σωστή η κριτική αλλά αυτό δεν είναι κριτική.

Βγαίνουν και λένε τις συνήθεις μαλακιες

"λευκή πετσέτα, πάει το πρωταθλημα" κτλ. Κλτ τη ώρα που δεν έχουμε δει τπτ.

Την ώρα που δεν ξέρουν καν τους αντιπάλους.

Χαλαρώστε λίγο παίδες.

Ναι δε. Γίνανε όσα επρεπε

Ναι δεν ενισχύθηκε η ομάδα όσο έπρεπε αν και ακόμα δεν έκλεισαν ολα

Αλλά βάλτε ένα φρένο στο

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΆΝΕΤΕ!

ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ!!

Αν τη μισή τρελά τη βγάζατε στο γήπεδο θα το παίρνατε μόνοι σας το ματς..

Είδαμε και τους αντιπάλους.
Σιγά τα ωά!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Το πρωτάθλημα φέτος δεν έχει καμία αξία εκτός από το πρεστίζ, δεδομένης της θέσης μας στις ευρωπαϊκές κληρώσεις. Και πρώτοι να βγούμε θα παίξουμε από Ιούλιο 3 γύρους προκριματικών, όλοι ως "αδύναμοι" στην κλήρωση.

Τα επόμενα 3 με 5 χρόνια, ανάλογα με τους βαθμούς που θα μαζέψουμε στην Ευρώπη, θα κριθεί το μεσοπρόθεσμο μέλλον του συλλόγου.

Φέτος μας έτυχε μια σχετικά βατή κλήρωση και εκεί πρέπει να πέσει το βάρος, έτσι ώστε το 2026 να είμαστε σε θέση να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για να γίνουν όλα αυτά, τα κλειδιά πρέπει να πάνε στον Λουτσέσκου μακροπρόθεσμα, χωρίς Μαράκι και λοιπούς κηφήνες, για να μην πω κάτι χειρότερο.

Αν δεν είναι αυτό το πλάνο, να βάλουν τον Κυρ Κυρ να μας το πει, να το ξέρουμε.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Anthimox έγραψε:
joshua έγραψε:
seaman έγραψε:Αυτά είναι χτεσινά. Το ίδιο site χτες συμπλήρωνε ότι απέρριψε την πρότασή μας.

Το μόνο δημοσίευμα που λέει ότι θα υπογράψει με εμάς αύριο ως ελεύθερος, είναι αυτό που ανέβηκε κατά τις 9 από το fotosport
seaman εσυ που το κατεχεις καλυτερα ξερεις αν ισχυει αυτο που λεω? Αν ενας παικτης μεινει ελευθερος αυριο μπορει να εκμεταλευτει το παραθυρο για ελευθερους?
Δεν μπορεί. Όταν όμως λες ότι είσαι βέβαιος δεν θέλω να σε πάω κόντρα :)
Αν γινόταν αυτό πρακτικά θα μπορούσε να γίνει οποιαδήποτε μεταγραφή. Θα άφηνε η ομάδα ελεύθερο τον παίκτη π.χ. στις 10 Σεπτεμβρίου και αυτός στις 11 θα υπέγραφε στη νέα ομάδα. Παλιότερα το παράθυρο των ελεύθερων ίσχυε για ποδοσφαιριστές που έμεναν ελεύθεροι μέχρι 1 Ιουνίου. Τελευταία χρόνια άλλαξε και επιτρέπουν όλους όσους μένουν ελεύθεροι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
Εικόνα

Έχουν όμως υπάρξει περιστατικά σε διάφορες εθνικές Ομοσπονδίες με "κρατημένα" πρωτόκολλα και αργοπορημένες δηλώσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 31 Αύγ 2021, 23:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Εγώ το πρόβλημα στην θέση 10 το βλέπω κυρίως ποσοτικό και όχι ποιοτικό. Την ποιότητα την έχει ο Μπίσε αδιαμφισβήτητα και αν ο Καγκάβα είναι καλύτερος από πέρσι, όχι στα γνώριμα επίπεδα του αλλά τουλάχιστον όχι μια σκιά, την έχει και αυτός την ποιότητα. Το θέμα είναι ότι μια σεζόν με 50+ 90λεπτα δεν μπορούν να την βγάλουν οι δυό τους καθώς δεν έχουν πλέον τις αντοχές, ίσα ίσα που θα τους εκθέσεις.

Τώρα για την λύσα που υπάρχει με την Ευρωπαϊκή λίστα προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί. Έξι αγώνες είναι οι όμιλοι του κόνφερενς, για την επόμενη φάση δηλώνεται νέα λίστα. Το να λείπει ένας παίκτης από αυτούς τους 6 αγώνες δεν νομίζω ότι μας επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό, το Πέμπτη - Κυριακή είναι που με απασχολεί.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Sorry αλλά δεν είναι σιγα τα ωά κ οι 4 ομάδες που θα σε χτυπήσουν ενισχύθηκαν κ ειναι πολυ καλύτερες από πέρσι. Εμείς ξεκινάμε με έναν αστείο μεταγραφικό σχεδιασμό και κλείνουμε χωρις να έχουμε γεμίσει τα κενά μας.
Προσωπικά είμαι πάρα πολύ απαισιόδοξος κ στο μονο που ελπίζω ειναι ο λουτσεσκου να τους ξεζούμισει βγάζοντας το 100% από τον καθένα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Demir έγραψε:Να μην πάρουν κανένα … τζάμπα πεταμένα λεφτά .. πάμε ως έχουμε και ας κοιτάξουν να συμμαζέψουν την ομάδα ( ανανεώσεις κτλ) κι να στήσουν την επόμενη …θα έχουμε πολλές αλλαγές του χρόνου , να είμαστε έτοιμοι ,
Γιατί είναι τζάμπα πεταμένα λεφτα;;
Μέχρι πριν 2 ώρες πεθαιναμε για ένα 10αρι και τώρα ειναι πεταμένα λεφτά;

Αυτες οι αντιθέσεις είναι τρελές.

Η ομάδα μια χαρά συμμαζεμενη είναι. 2 ανανεώσεις έχει να κάνει και να δει αν θα ανανεώσει συμβόλαια μεγάλων σε ηλικία παικτών.

Έχει προπονητή για 3 χρόνια που έχει το γενικό προσταγμα.

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Χαλαρώστε ρε. Τώρα τι νόημα έχει να κράξεις; Τώρα ότι έγινε έγινε. Τώρα στήριξη στην ομάδα και πάμε να τους πατήσουμε.

Το μόνο που μπορεί να γίνει τώρα είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης να αξιολογήσει αυτούς που διοικούν μιας και φέτος δεν υοαρχει η γλάστρα τδ να κρυφτούν όλοι πισω του. Αν είναι ευχαριστημένος ο Ιβάν με αυτήν την εικόνα οργάνωσης της παε, να συνεχίσει και να τους αυξήσει και τα μισθα. Αν όχι να τους στείλει και να φέρει κανονικούς διοικητικούς.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

stravostomis έγραψε:Το πρωτάθλημα φέτος δεν έχει καμία αξία εκτός από το πρεστίζ, δεδομένης της θέσης μας στις ευρωπαϊκές κληρώσεις. Και πρώτοι να βγούμε θα παίξουμε από Ιούλιο 3 γύρους προκριματικών, όλοι ως "αδύναμοι" στην κλήρωση.

Τα επόμενα 3 με 5 χρόνια, ανάλογα με τους βαθμούς που θα μαζέψουμε στην Ευρώπη, θα κριθεί το μεσοπρόθεσμο μέλλον του συλλόγου.

Φέτος μας έτυχε μια σχετικά βατή κλήρωση και εκεί πρέπει να πέσει το βάρος, έτσι ώστε το 2026 να είμαστε σε θέση να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για να γίνουν όλα αυτά, τα κλειδιά πρέπει να πάνε στον Λουτσέσκου μακροπρόθεσμα, χωρίς Μαράκι και λοιπούς κηφήνες, για να μην πω κάτι χειρότερο.

Αν δεν είναι αυτό το πλάνο, να βάλουν τον Κυρ Κυρ να μας το πει, να το ξέρουμε.
1)το πρωταθλημα έχει 100% αξία καθώς είναι καθαρός στόχος εδώ και μια 5ετια

2)ναι στην Ευρώπη πρέπει να δοθεί βάρος.

4)αν είναι το Μαράκι κηφινας θα είχες πέσει τα τριπλά εκ εκτός. Σε μια εταιρεία αν δεν έχει άνθρωπο να ελέγξει έσοδα έξοδα είσαι σπίτι χωρίς κλειδαριά. Επίσης να ξέρεις ότι όλοι αυτοί οι κηφινες έχουν αφεντικό.

kos

Δημοσίευση από kos »

rainmaker έγραψε:Το αστείο είναι πως στην ομάδα όλα αυτά τα ήξεραν και τα ομολογούσαν ένα μήνα τώρα

Προσωπικά αν με ρωτουσες θα έλεγα ότι πιστεύω ακόμα σε εξάρσεις και του μπισε και του Ιάπωνα.

Αλλά από μόνοι τους λένε ότι δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν για βασικές επιλογες
Χωρίς παρεξήγηση, γιατί δεν τους ρωτάς να μας πεις και εμάς....

Δηλαδή θα σκάσω....

Διαβάζω ότι οι ίδιοι θεωρούν ότι πρέπει να γίνουν αλλά είμαι μιρλας όταν ζητάω να καλύψουν τα κενά που οι ίδιοι έχουν εντοπιστεί.
Παράνοια.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

WestBlock4 έγραψε:Sorry αλλά δεν είναι σιγα τα ωά κ οι 4 ομάδες που θα σε χτυπήσουν ενισχύθηκαν κ ειναι πολυ καλύτερες από πέρσι. Εμείς ξεκινάμε με έναν αστείο μεταγραφικό σχεδιασμό και κλείνουμε χωρις να έχουμε γεμίσει τα κενά μας.
Προσωπικά είμαι πάρα πολύ απαισιόδοξος κ στο μονο που ελπίζω ειναι ο λουτσεσκου να τους ξεζούμισει βγάζοντας το 100% από τον καθένα.
Σε θεωρητικό επίπεδο όλα αυτά.

Γιατί και εμείς ενισχύθηκαμε στην επίθεση, στο κέντρο και ίδια άμυνα. Και. Καλύτερο προπονητή.

Άρα ενισχυμένοι είμαστε.

Δεν πάει έτσι.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”