Ε Σπυρόπουλος OPEN μάλλον εκτός αν το αγοράσει κανένας το φιλικό δεν νομίζω.Мир έγραψε:Τηλεοπτικό;invincible έγραψε:Θα παίξουμε φιλικό το Σάββατο στις 18:00 με την Βέροια του Δερμιτζάκη στην Βέροια! Έστειλαν έλεγξαν χλοοτάπητες τα πάντα οκ. Χαμός θα γίνει στην Βέροια. Που είσαι Βεριώτη ψυχάρα δείξε μας τον αγώνα. Θα το Σάββατο Sidcley Akomp και Μιτριτσα !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- invincible
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- ilovegame27
jibbie έγραψε:ειναι αληθεια οτι στο βιντεο παρουσιασης του Mitrita το intro ελεγε
winger is found...but the attacking midfielder is still missing?
Αttacker midfielder έχεις 2!
sTILL mISSING o οπαδός της ομάδας που αγαπάει την ομάδα!
Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο αλλιώς αγαπήστε την ομάδα που υποτίθεται οτι υποστηρίζετε!
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Ένα γαμημένο καλοκαίρι που η ομάδα να είναι ετοιμη και με πλήρες ρόστερ με ορθολογικές κινήσεις, έγκαιρα όταν πρέπει για να πετύχει τους στόχους της, ΔΕΝ θυμάμαι.
Πάντα θα γίνεται κάτι και θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.
Για μένα οι κινήσεις φέτος παρέπεμπαν σε άλλες εποχές. Εποχές χωρίς οικονομική ευμαρεια. Εποχές που ψειρίζαμε και ψειρίζαμε να γλυτώσουμε να πληρώσουμε κάτι παραπάνω !!
Αν έφτανε η στιγμή που θα μου έλεγαν ότι επί Σαββίδη θα γινόταν αυτό, δεν θα το πίστευα.
ΟΚ.
Θα έρθουν τα αποτελέσματα που θα κρίνουν τα πάντα και τους πάντες.
Ειλικρινά, όταν ανακοινώθηκε ο Λουτσέσκου ήμουν από τους πρώτους που πανηγύριζα διότι θεωρούσα δεδομένη την ενίσχυση της ομάδας για να περάσει τον πήχη των αήττητων νταμπλ. Αλλά, έπεσα τραγικά έξω.
Το λέω και πραγματικά θλίβομαι. Και ήμουν πάντα αντίθετος σε όσους γκρινιαζαν. Φέτος με όσα έχουν γίνει, δεν μπορώ να μην κάνω το ίδιο.
Πάντα θα γίνεται κάτι και θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.
Για μένα οι κινήσεις φέτος παρέπεμπαν σε άλλες εποχές. Εποχές χωρίς οικονομική ευμαρεια. Εποχές που ψειρίζαμε και ψειρίζαμε να γλυτώσουμε να πληρώσουμε κάτι παραπάνω !!
Αν έφτανε η στιγμή που θα μου έλεγαν ότι επί Σαββίδη θα γινόταν αυτό, δεν θα το πίστευα.
ΟΚ.
Θα έρθουν τα αποτελέσματα που θα κρίνουν τα πάντα και τους πάντες.
Ειλικρινά, όταν ανακοινώθηκε ο Λουτσέσκου ήμουν από τους πρώτους που πανηγύριζα διότι θεωρούσα δεδομένη την ενίσχυση της ομάδας για να περάσει τον πήχη των αήττητων νταμπλ. Αλλά, έπεσα τραγικά έξω.
Το λέω και πραγματικά θλίβομαι. Και ήμουν πάντα αντίθετος σε όσους γκρινιαζαν. Φέτος με όσα έχουν γίνει, δεν μπορώ να μην κάνω το ίδιο.
- stravostomis
Θα είμαστε εκείinvincible έγραψε:Θα παίξουμε φιλικό το Σάββατο στις 18:00 με την Βέροια του Δερμιτζάκη στην Βέροια! Έστειλαν έλεγξαν χλοοτάπητες τα πάντα οκ. Χαμός θα γίνει στην Βέροια. Που είσαι Βεριώτη ψυχάρα δείξε μας τον αγώνα. Θα δούμε το Σάββατο Sidcley Akomp και Μιτριτσα !
- invincible
Αγαπάμε Βεριώτη και Βεροια καλά θα βουλιάξει από το πρωί εκεί η Βέροια χαμός θα γίνει. Με τον Παυλάρα τον φίλο μου η Βέροια φέτος θα την ανεβάσει.stravostomis έγραψε:Θα είμαστε εκείinvincible έγραψε:Θα παίξουμε φιλικό το Σάββατο στις 18:00 με την Βέροια του Δερμιτζάκη στην Βέροια! Έστειλαν έλεγξαν χλοοτάπητες τα πάντα οκ. Χαμός θα γίνει στην Βέροια. Που είσαι Βεριώτη ψυχάρα δείξε μας τον αγώνα. Θα δούμε το Σάββατο Sidcley Akomp και Μιτριτσα !
- Darklord67
Συγγνώμη ρε παιδιά,μόλις πριν από λίγο μπήκα και δεν ξέρω τίποτα.Ανακοινώθηκε ο Ρουμάνος;Ακούγεται τίποτε άλλο;
ιιι τι ειπεεεεilovegame27 έγραψε:jibbie έγραψε:ειναι αληθεια οτι στο βιντεο παρουσιασης του Mitrita το intro ελεγε
Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο αλλιώς αγαπήστε την ομάδα που υποτίθεται οτι υποστηρίζετε!
- pagotatzis
Eγω πιστευω πως ισως ισχυει αυτο που θελει να περιμενουμε να μεινει ελευθερος ο Λιαγιτς...
Who is Akomp?Αγκοπ στο Τρελος παλαβος και Βεγγος?invincible έγραψε:Θα παίξουμε φιλικό το Σάββατο στις 18:00 με την Βέροια του Δερμιτζάκη στην Βέροια! Έστειλαν έλεγξαν χλοοτάπητες τα πάντα οκ. Χαμός θα γίνει στην Βέροια. Που είσαι Βεριώτη ψυχάρα δείξε μας τον αγώνα. Θα δούμε το Σάββατο Sidcley Akomp και Μιτριτσα !
- ilovegame27
jibbie έγραψε:ιιι τι ειπεεεεilovegame27 έγραψε:jibbie έγραψε:ειναι αληθεια οτι στο βιντεο παρουσιασης του Mitrita το intro ελεγε
Απλά ΤΡΑΓΙΚΟΣ!
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Δημοσίευσηαπό paokmono » Δευτ Αύγ 16, 2021 9:33 pm
Η μεγαλη απορία μου ήταν πώς μέσα σε ένα χρόνο από τον στόχο της βιωσιμότητας (περσινή συνέντευξη Ρέμπε) περάσαμε στο all in για πρωτάθλημα εδώ και τώρα και μεγάλο μεταγραφικό budget.
Το μήνυμα Σαββίδη στην πρόσληψη Λουτσεσκου, δεν δηλώνει κάτι τέτοιο (όσον αφορά το "άμεσα") αλλά οι περισσότεροι της ψ...ς του το χαβα, και πίστεψα κι εγώ ότι μάλλον έχουν δίκιο.
Με τις έως τώρα κινήσεις, τείνω να πιστέψω ότι παρασύρθηκα από το κλίμα και να επανέλθω στη λογική, ότι δλδ τελικά ισχύει το πλάνο βιωσιμότητας, το οποίο έχει μια σχετική άνεση κινήσεων λόγω των πωλήσεων Τζολη-Γιαννουλη και των ανελπιστων περσινων προκρισεων επί Μπεσίκτας και Μπενφίκα που όπως αποδείχτηκε (πώληση Άκπομ πριν το ματς με Κρασνοντάρ) ήταν εκτός προγράμματος.
Παραμένω αισιόδοξος ότι οι στόχοι θα επιτευχθούν, με το βλέμμα στο 2026. Μακάρι να έχουν δίκιο οι πολλοί και να τους πετύχουμε από φέτος.
Αριστερό Μπακ, αριστερό εξτρέμ, δεκαρι η φορ, θεωρώ ότι είναι το maximum που μπορούμε να περιμένουμε μέχρι 31/8, κάτι το οποίο θα μας φέρει στο επίπεδο πληρότητας που ήμασταν όταν τελείωσε το προηγούμενο πρωτάθλημα (έφυγαν Μπαμπά, ουαρντα, τζολης, κρμεντσικ). Περισσότερες πιθανότητες δίνω να πάρουμε λιγότερους, παρά περισσότερους (επιπλέον χαφ, τερματοφύλακα, δεξί Μπακ). Οτιδηποτε επιπλέον ευπρόσδεκτο, αλλά μάλλον δεν υπάρχει το budget ωστε όλοι όσοι θα έρθουν να θεωρηθούν παίχτες που μας αλλάζουν επίπεδο. Δλδ, οποια υπέρβαση γίνει σε μια θέση, θα επιβαρύνει αρνητικά την άλλη.
Θετικό στοιχείο, ότι όσα ονόματα ακούστηκαν, δείχνουν ότι θέλουμε πραγματικά καλούς παίχτες. Αρνητικό, ότι μάλλον δεν μας θέλουν αυτοί. Και για να κλείσω,
Όλους τρέλα σας πουλάμε
και θα σας ........
Επεξεργασία: και για να μην αρχίσουμε τις κουβέντες σχετικά με το τι δηλώνει ο Λουτσεσκου, αν ρωτήσουμε τον Μιλόγεβιτς και τον Γιοβανοβιτς, θα μας πουν ότι σαν μεγάλες ομάδες έχουν στόχο το πρωτάθλημα και μπλα μπλα μπλα
Δημοσίευσηαπό paokmono » Δευτ Αύγ 16, 2021 9:33 pm
Η μεγαλη απορία μου ήταν πώς μέσα σε ένα χρόνο από τον στόχο της βιωσιμότητας (περσινή συνέντευξη Ρέμπε) περάσαμε στο all in για πρωτάθλημα εδώ και τώρα και μεγάλο μεταγραφικό budget.
Το μήνυμα Σαββίδη στην πρόσληψη Λουτσεσκου, δεν δηλώνει κάτι τέτοιο (όσον αφορά το "άμεσα") αλλά οι περισσότεροι της ψ...ς του το χαβα, και πίστεψα κι εγώ ότι μάλλον έχουν δίκιο.
Με τις έως τώρα κινήσεις, τείνω να πιστέψω ότι παρασύρθηκα από το κλίμα και να επανέλθω στη λογική, ότι δλδ τελικά ισχύει το πλάνο βιωσιμότητας, το οποίο έχει μια σχετική άνεση κινήσεων λόγω των πωλήσεων Τζολη-Γιαννουλη και των ανελπιστων περσινων προκρισεων επί Μπεσίκτας και Μπενφίκα που όπως αποδείχτηκε (πώληση Άκπομ πριν το ματς με Κρασνοντάρ) ήταν εκτός προγράμματος.
Παραμένω αισιόδοξος ότι οι στόχοι θα επιτευχθούν, με το βλέμμα στο 2026. Μακάρι να έχουν δίκιο οι πολλοί και να τους πετύχουμε από φέτος.
Αριστερό Μπακ, αριστερό εξτρέμ, δεκαρι η φορ, θεωρώ ότι είναι το maximum που μπορούμε να περιμένουμε μέχρι 31/8, κάτι το οποίο θα μας φέρει στο επίπεδο πληρότητας που ήμασταν όταν τελείωσε το προηγούμενο πρωτάθλημα (έφυγαν Μπαμπά, ουαρντα, τζολης, κρμεντσικ). Περισσότερες πιθανότητες δίνω να πάρουμε λιγότερους, παρά περισσότερους (επιπλέον χαφ, τερματοφύλακα, δεξί Μπακ). Οτιδηποτε επιπλέον ευπρόσδεκτο, αλλά μάλλον δεν υπάρχει το budget ωστε όλοι όσοι θα έρθουν να θεωρηθούν παίχτες που μας αλλάζουν επίπεδο. Δλδ, οποια υπέρβαση γίνει σε μια θέση, θα επιβαρύνει αρνητικά την άλλη.
Θετικό στοιχείο, ότι όσα ονόματα ακούστηκαν, δείχνουν ότι θέλουμε πραγματικά καλούς παίχτες. Αρνητικό, ότι μάλλον δεν μας θέλουν αυτοί. Και για να κλείσω,
Όλους τρέλα σας πουλάμε
και θα σας ........
Επεξεργασία: και για να μην αρχίσουμε τις κουβέντες σχετικά με το τι δηλώνει ο Λουτσεσκου, αν ρωτήσουμε τον Μιλόγεβιτς και τον Γιοβανοβιτς, θα μας πουν ότι σαν μεγάλες ομάδες έχουν στόχο το πρωτάθλημα και μπλα μπλα μπλα
Και εμεις τι σκατα εξετάσεις του καναμε οταν τον υπογραψαμε? Τους τσεκαρει κανεις ή κουτουρου?seaman έγραψε:Η φυσική λέει ότι η έκρηξη, που περιγράφεις, εξαρτάται άμεσα από τη δύναμη και τον τον τρόπο που αυτή ασκείται στη σταθερή επιφάνεια, στο έδαφος δηλαδή. Είναι γνωστό ότι τη μπάλα στο υψηλό επίπεδο την έκοψαν στον Ιάπωνα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους αστραγάλους του. Δε νομίζω λοιπόν ότι έχει πέσει ο Ιάπωνας, απλά δεν μπορεί πλέον ή φοβάται να τοποθετήσει με ένταση τα πόδια του στο χόρτο και για αυτό μοιάζει ωσάν νωχελικός στις κινήσεις και στις αντιδράσεις του.nunies4 έγραψε:Είχα πει και προχθές ότι αν προσέξετε το τελευταίο πλάνο της παρακαμερας στη Ριέκα που δίνει την φανέλα σε ένα οπαδό, είναι κομμάτια. Τύφλα να έχουν τα 6-πακ... Κομμάτια όμως. Οπτικά δηλαδή, σωματικά μοιάζει πολύ καλά. Πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο που έχει χαθεί τόσο πολύ η έκρηξη.mbison έγραψε:Απορίας άξιο πώς ο Καγκάβα έπεσε τόσο πολύ στα 32 του,
Πλέον οι ειδικοι (γυμναστες) θα πουν αν μπορει να έρθει σ ενα επιπεδο sl, αλλιώς πρέπει να λυθεί το συμβόλαιο του και να έρθει άλλος καλύτερος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk