Θα το βάζω συνέχεια...sourmenetes έγραψε:Πάλι καλά που δε γράφεις καθημερινά!!!Macho έγραψε:Δηλαδή επειδή δεν ήρθε (ακόμη) δεκαρι/playmaker/επιτελικός- που πρωτίστως χρειάζεται ποσοτικά για την ώρα, αν και είμαι της άποψης του επιπροσθετου εξτρεμ που παίζει στον άξονα- ήρθε η καταστροφή του κόσμου και "λευκή πετσέτα", "κάνουλα", "άχρηστοι όλοι" και τα λοιπά.
Τα της "επικοινωνίας" και της ιδιοσυγκρασίας του ΠΑΟΚτση είναι και ήταν πάντα ανέκδοτα για μένα.
Όσο για τους αρδ/ρεπόρτερ εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε συμφωνία με την πολιτική σκηνή έχουμε αυτούς που μας αξίζουν. Δεν γίνεται όμως από τη μία κάθε χρόνο να ξεκιναμε με δεδομένο πως είναι αρδ, στην πορεία να αναλύουμε σε 10.000 σελίδες την κάθε λαλακια τους ως δεδομένο και στο τέλος να ζητάμε αίμα απο παντού.
Οι μεταγραφές δεν τελείωσαν.
Η ομάδα είναι πολύ καλή με προοπτικές να γίνει πάρα πολύ.
Κανένα πρωτάθλημα δεν εξαρτάται από ένα παίκτη που δεν ήρθε ακόμα. Βελτιώνονται οι πιθανότητες; ναι αλλά πρώτα τραγουδάει η χοντρή
Η λειτουργία στις μεταγραφές φέτος ηταν αρκετά δυσλειτουργικη. Ήταν.
Ανεξάρτητα εάν το σημερινό κλίμα δημιουργεί εντυπώσεις πως πρέπει να ανατιναξουμε τα πάντα. Δύο
πολύ συγκεκριμένα στοιχεία χρειάζεται να αλλάξουν.
Υ. Γ. Σταματήστε επιτέλους έντεχνα να προσπαθείτε να επιτεθείτε στον Σαββιδη. Ευθύνες και κουραφέξαλα. Τα νούμερα που δίνουμε είναι πάρα πολύ καλά. Πάντα όλοι θα αναφέρονται στα 100-200-500 παραπάνω που δεν δόθηκαν στον τάδε και στον δεινα. Μπούρδες. Με τα χρήματα που ξαναλέω δίνουμε άλλοι έχουν την ευθύνη στόχευσης/επιλογής/διαπραγμάτευσης.
Κάθε φορά η ίδια σαπουνόπερα.
Κατσαρόλες θα συνεχίσουν να έρχονται. Εδώ θα είμαστε
Χαίρομαι...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μ αρέσει!
Ελπίζω να μπορούν κάποιοι να καταλάβουν έστω κάτι παραπάνω..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk