Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ποιος Σάμαρης ρε παιδιά, μεγάλος σε ηλικία και σε θέση που θεωρητικά είμαστε πιο καλυμμένοι από κάθε άλλη. Θέλουμε παίκτη που να έχει το γκολ γιατί δεν έχω ιδέα από πού και πως θα το παίρνουμε φέτος.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

invincible έγραψε:
rainmaker έγραψε:Ο Κλαεσον είναι δεκαρι;

Και ο καμπελα τι είναι;
O Κλάεσον δεν είναι με τίποτα playmaker γιατί στην Ελλάδα αυτό εννοούμε δεκάρι. Ο Καμπέλα είναι όμως μπορεί να σου φτιάξει παιχνίδι. Και σύγχρονο θα έλεγα δεκάρι δηλαδή δεν μένει μόνο στο να σου κάνει παιχνίδι.
ο Λουτσέσκου δεν θέλει οργανωτή αλλά δεκάρι δεύτερο επιθετικό, κάποιον που να παίζει καλά ανάμεσα στις γραμμές τους αντιπάλου και να σκοράρει, ο Κλάεσον το έχει αυτό. Αλήθεια μάθαμε πόσα ζήτησαν οι ρώσοι και παγώσαμε τις συζητήσεις; Εμείς νομίζω δίναμε 2-2,5εκ....Με τον παίκτη γραφόταν ότι τα είχαμε βρει για τριετές συμβόλαιο και ότι είχε μιλήσει και ο Λουτσέσκου μαζί του και του είχε εξηγήσει το πλάνο....
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Περίμενα κατά τις 7 να βγαίνανε τα πρώτα « δεν βρίσκει τώρα , πάμε για Γενάρη»
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

dimitris88 έγραψε:
invincible έγραψε:
rainmaker έγραψε:Ο Κλαεσον είναι δεκαρι;

Και ο καμπελα τι είναι;
O Κλάεσον δεν είναι με τίποτα playmaker γιατί στην Ελλάδα αυτό εννοούμε δεκάρι. Ο Καμπέλα είναι όμως μπορεί να σου φτιάξει παιχνίδι. Και σύγχρονο θα έλεγα δεκάρι δηλαδή δεν μένει μόνο στο να σου κάνει παιχνίδι.
ο Λουτσέσκου δεν θέλει οργανωτή αλλά δεκάρι δεύτερο επιθετικό, κάποιον που να παίζει καλά ανάμεσα στις γραμμές τους αντιπάλου και να σκοράρει, ο Κλάεσον το έχει αυτό. Αλήθεια μάθαμε πόσα ζήτησαν οι ρώσοι και παγώσαμε τις συζητήσεις; Εμείς νομίζω δίναμε 2-2,5εκ....Με τον παίκτη γραφόταν ότι τα είχαμε βρει για τριετές συμβόλαιο και ότι είχε μιλήσει και ο Λουτσέσκου μαζί του και του είχε εξηγήσει το πλάνο....
Εγω πιστευω δανεικο τον ζητησανε αλλα απο Κρασνονταρ δεν παιζει να παρουμε παικτη τζαπα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Εγώ δεν βλέπω μόνο τον Στεργιαδη ο οποίος είναι προσγειωμένο παιδί χωρίς έπαρση. Αλλά γενικά και τους πιο μανιακούς που ακούω δεν λένε κάτι συγκεκριμένο αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια.

dimitris88 φίλε μου το θέμα με τον Κλάεσον το ξέρει ο Ρειν καλά αλλά εγώ δεν το πίστεψα ποτέ ότι θα γίνει για διάφορους λόγους.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ettien26 έγραψε:Ο Τσικίνιο παίζει να είναι και η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση απ' όλους...ίσως και η πλέον εφικτή...
Δεν έρχεται. Δεν θέλει ελληνικό πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ettien26 έγραψε:Ο Τσικίνιο παίζει να είναι και η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση απ' όλους...ίσως και η πλέον εφικτή...
Για Τσικινιο ο Βασιλοπουλος (η ο Τζορμπα δν θυμαμαι) σημερα το πρωι ειπε οτι η Μπενφικα ζητησε μαλλια και σταματησαμε την συζητηση
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Αλάνια καλησπέρα. Επειδή έχω χάσει επεισόδια. Με μιτριτσα τι ακριβώς γίνεται;

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Όλοι ζητάνε πολλά λεφτά .. μήπως να στοχεύανε χαμηλότερα ;;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Παικτης που κυνηγαμε και για τον οποιο εχει πληροφορια ο Μηλιος δεν ειναι ελευθερος λεει.
Αρα ουτε Παστορε....
Απο αυτους που ανεφερε μονο Τσικινιο και Κλαεσον μενουν
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

NickGavanas έγραψε:Εγω συνεχίζω να ελπίζω για Τζιοβινκο. Αναμφισβητητα δεν ειναι κακια περιπτωση ο Pastore και Ljalic αλλα ο κοντος προσθετει παρα πολλα πραγματα στην ομαδα που της λειπουν και δεν μπορουν να προσφερει κανενας απο τους επιτελικους μεσους που εχουμε και απο αυτους που συζητιουνται.

-Σκοραρει πιο ευκολα
-Εχει ψύχωση με το κυνήγι τίτλων
-Ειναι πολυ καλος εκτελεστης στημένων κατι που ολοι το παραβλεπουμε , θα χρειαστουμε γκολ απο στημενα φετος μιας και το 90% των αντιπάλων μας θα ειναι εξω απο την περιοχη τους και θα μας δινουν φαουλ

Ξερω είμαι στον κόσμο μου αλλα θεωρώ οτι ο Giovinco ειναι ακριβως αυτο που χρειαζεται η ομαδα , δεν θα χαλαστω αν ερθει καποιος αλλος βεβαια ετσι πως ηρθαν τα πραγματα
Με το Τζιοβίνκο αυτό που αναφέρει ο Βασιλόπουλος είναι ότι ακόμα διεκδικεί 2εκ από τους άραβες, θα τα διεκδικήσει μέσω Fifa. Και για να μπορέσει να το κάνει αυτό, για να έχει δικαίωμα να το κάνει, δεν θα πρέπει να έχει ομάδα μέχρι τέλος του χρόνου, στη λογική ότι έμεινε άνεργος άρα πρέπει να του καταβάλουν όλο το συμβόλαιο. Οπότε η μόνη περίπτωση για να δεχτεί κάποια πρόταση είναι είτε να πει εγκαταλείπω τα 2εκ που διεκδικώ ή να του δώσει η καινούργια ομάδα και έτσι να μην έχει ζημιά. Δλδ μαζί μ' ένα συμβόλαιο 1,5 εκ το χρόνο για δύο χρόνια το κοστούμι πάει στα 5εκ. Γι' αυτό και πήγε Καναδά που εκεί το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά, οπότε θα βρει μια ομάδα εκεί και παράλληλα θα μπορέσει να πάρει και τα 2εκ από τους Άραβες. Άρα Τζιοβίνκο δεν παίζει με τίποτα τουλάχιστον τώρα!!
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

DamoN έγραψε:
nunies4 έγραψε:εχει γουστο να παιζει κανενας Καμπελα και σημερα η ΠΑΕ να δωσει το part2 του βιντεο που ο Ιβαν ρωταει τον Ραζβαν τον θες αυτον; Να στον παρω;
Και ο ρασβαν να απαντάει.
Όχι, τι να τον κάνω;
:D :D :D :D

και δάκρυσε και η εικόνα στον τοίχο...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Επίσης μετά τα φετινά πρέπει να καταλάβουμε πόσο μεγάλος μάγκας ήταν ο Μιχελ με αυτούς που έφερε, με τι λεφτά, με τι μισθούς και την ηλικία που τους έφερε.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

aivas19 έγραψε:
Για Τσικινιο ο Βασιλοπουλος (η ο Τζορμπα δν θυμαμαι) σημερα το πρωι ειπε οτι η Μπενφικα ζητησε μαλλια και σταματησαμε την συζητηση
Για κανονική μεταγραφή ναι, αλλά νομίζω ότι για δανεικό τον θέλαμε.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

ΔΕΝ θέλουμε 10άρι. 6 έχουμε.

- Μπίσεσβαρ

- Καγκάβα

- Καντουρί

- Αντρίγια (έρχεται και ο Ζαμπά το Γενάρη για δεξιά)

- Κωνσταντέλιας

- Μιτρίτσα (άμα χρειαστεί)

Χιούμορ κάνω. Αλλά νταξ.

Μια μεταγραφή δεν θα παίξει ακόμα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”