Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- invincible
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
denyparxeisalio έγραψε:Λίγο ακόμη να το γράψεις, με βλέπω να πηγαίνω να παίρνωΜπαρκαρούτσος έγραψε:Είμαι μοντ, έχω ασυλία.denyparxeisalio έγραψε: εσένα ακόμη δεν σε μπάναραν για το σπαμ?
Εσύ ακόμα να πάρεις διαρκείας μπάσκετ;
Challenge accepted!
Σουντουλίδης: Στον ΠΑΟΚ η Νο1 υπόθεση που απασχολεί τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου, αυτή του μεσοεπιθετικού, μοιάζει να είναι κολλημένη, καθώς δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη ούτε στην περίπτωση του Άντεμ Λιάιτς, η οποία από προχτές ήρθε στο προσκήνιο, άλλα ούτε προχωράει κάποια άλλη από τα ονόματα που έχουν εξεταστεί το τελευταίο διάστημα.
- Μπαρκαρούτσος
Ο Giovinco χαιρέτησε φίλους, γνωστούς, γείτονες, υπαλλήλους, περαστικούς;
Εγω προσωπικά, θα περιμένω και την λήξη της μεταγραφικης επίσημα για να κάνω τον απολογισμό και να βγάλω τα συμπεράσματα μου.
Καλό είναι να μην προτρέχουμε, λίγες ώρες έμειναν και δεν ξέρουμε τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες.
Μέχρι τουλάχιστον να βγει το non paper απο την ΠΑΕ μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση συνεχίζω να θεωρώ επιτακτική την απόκτηση ενός παίχτη στην θέση 10 έστω και την ύστατη στιγμή.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό είναι να μην προτρέχουμε, λίγες ώρες έμειναν και δεν ξέρουμε τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες.
Μέχρι τουλάχιστον να βγει το non paper απο την ΠΑΕ μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση συνεχίζω να θεωρώ επιτακτική την απόκτηση ενός παίχτη στην θέση 10 έστω και την ύστατη στιγμή.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- black_star_ninja
Δεν ξερω αν ειναι οπως λες αρρωστακι, εγω τον θεωρω πολυ αντικειμενικο.nunies4 έγραψε:O Μηλιος παντως στο live του στο sdna ειπε οτι η αισθηση του ειναι οτι ο ΠΑΟΚ θα παρει παικτη μεχρι το βραδυ
Βεβαια ο Σωτηρης ειναι αρωστακι και ισως και αυτος εκφραζει επιθυμια....
- Σουριναμέζος
Προφανώς και θα ζητήσει παραπάνω λεφτά ένας παίκτης για να έρθει Ελλάδα από ότι θα ζητούσε από ομάδες που παίζουν στην La Liga ή την Serie A, δεν δικαιολογείται από την ΠΑΕ ούτε να μην το γνωρίζει ούτε να θεωρεί ότι προσπαθούν να την πιάσουν κορόιδο. Σε μια πρόταση δεν είναι μόνο το οικονομικό είναι όλο το πακέτο που σου προσφέρεται και στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα επαγγέλματα. Αν το συνολικό πακέτο είναι χειρότερο για να σε πείσουν θα πρέπει οι οικονομικές απολαβές να είναι μεγαλύτερες. Όπως για τον ίδιο παίκτη πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερο συμβόλαιο από ότι η Βιγιαρεάλ για να δεχθεί να έρθει στην Ελλάδα έτσι και η Χ Κινέζικη ομάδα πρέπει να του δώσει μεγαλύτερο συμβόλαιο από ότι θα δίναμε εμείς για να τον πείσει να πάει στην Κίνα
Ειναι αρωστακι φιλε.....Η ψυχη που βγαζει η πενα του Σωτηρη οταν γραφει για τον ΠΑΟΚ δεν υπαρχει. Και ναι, ειναι και αντικειμενικος οσο μπορει. Δεν ειναι σαλιαρης.....black_star_ninja έγραψε:Δεν ξερω αν ειναι οπως λες αρρωστακι, εγω τον θεωρω πολυ αντικειμενικο.nunies4 έγραψε:O Μηλιος παντως στο live του στο sdna ειπε οτι η αισθηση του ειναι οτι ο ΠΑΟΚ θα παρει παικτη μεχρι το βραδυ
- PaokPatraG4
Ο Μήλιος είπε ότι δεν μπορεί να δηλωθεί ο Μιτριτσα χωρίς τα έγγραφα....Του τεστιν το πρωινό άρθρο του 24 μάλλον είναι για Πούλιτζερ.....
- thomas Murg
Πέρσι την αντίστοιχη στιγμή το είχε ξεκόψει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάρουμε.black_star_ninja έγραψε:Δεν ξερω αν ειναι οπως λες αρρωστακι, εγω τον θεωρω πολυ αντικειμενικο.nunies4 έγραψε:O Μηλιος παντως στο live του στο sdna ειπε οτι η αισθηση του ειναι οτι ο ΠΑΟΚ θα παρει παικτη μεχρι το βραδυ
Ακριβώς. Το ίδιο ισχύει σε όλες τις δουλειές. Για να δουλέψεις ως εργοταξιακός μηχανικός στην Αθήνα, παίρνεις ένα μεσαίο μισθό. Για το ίδιο έργο σε νησί, θα σου καλύψουν σπίτι - εισιτήρια - αποδείξεις φαγητού + μεγαλύτερο μισθό..Σουριναμέζος έγραψε:Προφανώς και θα ζητήσει παραπάνω λεφτά ένας παίκτης για να έρθει Ελλάδα από ότι θα ζητούσε από ομάδες που παίζουν στην La Liga ή την Serie A, δεν δικαιολογείται από την ΠΑΕ ούτε να μην το γνωρίζει ούτε να θεωρεί ότι προσπαθούν να την πιάσουν κορόιδο. Σε μια πρόταση δεν είναι μόνο το οικονομικό είναι όλο το πακέτο που σου προσφέρεται και στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα επαγγέλματα. Αν το συνολικό πακέτο είναι χειρότερο για να σε πείσουν θα πρέπει οι οικονομικές απολαβές να είναι μεγαλύτερες. Όπως για τον ίδιο παίκτη πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερο συμβόλαιο από ότι η Βιγιαρεάλ για να δεχθεί να έρθει στην Ελλάδα έτσι και η Χ Κινέζικη ομάδα πρέπει να του δώσει μεγαλύτερο συμβόλαιο από ότι θα δίναμε εμείς για να τον πείσει να πάει στην Κίνα
δεν φτανει που τους δινουμε ηλιο, φραπεδιες, ελεεινιδες γκομενες, κανονικα επρεπε να πληρωνουν για να ερχονται..που αλλου τετοιες συνθηκεςmbison έγραψε:Οχι λιγότερα, γιατί είπαμε στην Ελλάδα για να ρθει καλός παίκτης θα ζητήσει περισσότερα. Είναι οι συνθήκες..astral έγραψε:Του έδωσε δηλαδή 2.5 η Έλτσε? Απλά από περιέργεια γιατί πολύ 2.5αρι έπαιζε από όλους .![]()
- invincible
O Γκαρι σίγουρα θα βρει καλύτερα λεφτά σε καμία Τουρκία.
Δανεικό και γυρισμένο πίσω τον Μάιο θα πάρουμε στο τέλος.
Ο Μιτριτσα θα δηλωθεί αν δεν έρθουν ποτέ τα έγγραφα θα μείνει χωρίς ομάδα το πολύ πολύ να γυρίσει πίσω στο NY αλλά δεν θα φταίμε εμείς. Οπότε θα είναι σαν να κάναμε μεταγραφή αντι Τζολη αλλά δεν κάναμε.
Δανεικό και γυρισμένο πίσω τον Μάιο θα πάρουμε στο τέλος.
Ο Μιτριτσα θα δηλωθεί αν δεν έρθουν ποτέ τα έγγραφα θα μείνει χωρίς ομάδα το πολύ πολύ να γυρίσει πίσω στο NY αλλά δεν θα φταίμε εμείς. Οπότε θα είναι σαν να κάναμε μεταγραφή αντι Τζολη αλλά δεν κάναμε.