Οχι λιγότερα, γιατί είπαμε στην Ελλάδα για να ρθει καλός παίκτης θα ζητήσει περισσότερα. Είναι οι συνθήκες..astral έγραψε:Του έδωσε δηλαδή 2.5 η Έλτσε? Απλά από περιέργεια γιατί πολύ 2.5αρι έπαιζε από όλους .

Οχι λιγότερα, γιατί είπαμε στην Ελλάδα για να ρθει καλός παίκτης θα ζητήσει περισσότερα. Είναι οι συνθήκες..astral έγραψε:Του έδωσε δηλαδή 2.5 η Έλτσε? Απλά από περιέργεια γιατί πολύ 2.5αρι έπαιζε από όλους .
μερικοι ειναι ικανοι να το κανουν και αυτοМир έγραψε:Να αρχίσουμε να ποσταρουμε ιατρικα μηχανήματα για μεταγραφή;
Γιατι παικτες δεν το βλέπω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν ζητάνε τα ίδια από όλες τις ομάδες οι παίκτες, πολύ πιθανό να έμεινε εκεί με λιγότερα. Επίσης πολύ πιθανό να αναφέρθηκε το 2,5 ως μεικτός μισθός, το οποίο περιπλέκει τα πράγματα.astral έγραψε:Του έδωσε δηλαδή 2.5 η Έλτσε? Απλά από περιέργεια γιατί πολύ 2.5αρι έπαιζε από όλους .
εσένα ακόμη δεν σε μπάναραν για το σπαμ?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν παίρνουμε κανένα διαρκείας μπάσκετ να περάσει η ώρα;;
Είμαι μοντ, έχω ασυλία.denyparxeisalio έγραψε:εσένα ακόμη δεν σε μπάναραν για το σπαμ?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν παίρνουμε κανένα διαρκείας μπάσκετ να περάσει η ώρα;;
Λίγο ακόμη να το γράψεις, με βλέπω να πηγαίνω να παίρνωΜπαρκαρούτσος έγραψε:Είμαι μοντ, έχω ασυλία.denyparxeisalio έγραψε:εσένα ακόμη δεν σε μπάναραν για το σπαμ?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν παίρνουμε κανένα διαρκείας μπάσκετ να περάσει η ώρα;;
Εσύ ακόμα να πάρεις διαρκείας μπάσκετ;
Για Σίλβα το μεσημέρι είχαν γράψει το εξήςgergeo4 έγραψε:Η Τζένοα ολοκληρώνει την απόκτηση Χιλιανού μέσου Πάμπλο Γκαλνταμές ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την αργεντίνικη Βελέζ.
σιλβα ;;;;
Η μεταγραφική αγορά της Σαμπντόρια, επιταχυνόμενη για τον Ρίνκον: φεύγει ο Αντριέν Σίλβα;
Sampnews24
31 Αυγούστου 2021
Μεταγραφική αγορά Sampdoria, επιταχυνόμενη για τον Rincon of Turin: μπορεί η άφιξή του να συνδεθεί με τον αποχαιρετισμό του Adrien Silva;
Στη μεσαία γραμμή, ο Tomas Rincon της Τορίνο παραμένει καυτός . Οι επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων συνεχίζονται για την πρώην Τζένοα. Ο Daniele Faggiano θα ήταν πεπεισμένος ότι θέλει να φέρει τον χαφ στη Σαμπντόρια, σύμφωνα με το Il Secolo XIX .
Ο Rincon θα ήταν η εναλλακτική λύση για τον Adrien Silva , ο οποίος κατακλύζεται από διάφορες προσφορές αγοράς από ξένες αγορές. Η Sampdoria θα μπορούσε να αγοράσει τον Rincon και, χρησιμοποιώντας το γεγονός ότι η αγορά των ΗΑΕ είναι ακόμα ανοιχτή, προσπαθήστε να δώσετε στους Πορτογάλους.
μπορει να μην ειναι τοσο απλο.astral έγραψε:Του έδωσε δηλαδή 2.5 η Έλτσε? Απλά από περιέργεια γιατί πολύ 2.5αρι έπαιζε από όλους .
Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο κατά τη γνώμη μου.nothu έγραψε:Με το πουλί στο χέρι θα μείνουμε απ ότι φαίνεται.