Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από nunies4 »

Ουτε εγω οι διαπιστωσεις...
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

DimitrisS έγραψε:Εκκωφαντικη ησυχια.

Καλο σημαδι.
Μακάρι!!!
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Mitsospaoki4 έγραψε:
painkiller4 έγραψε:Εικόνα
Να δούμε τι εναλλακτική υπάρχει;
αυτός ήταν η εναλλακτική
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

O ΠΑΟΚ είναι καλύτερα από πέρσι γιατί έχει τον έλεγχο της ομάδας σε έναν σοβαρό προπονητή και ομάδα ...

κατά τα άλλα από ρόστερ είμαστε χειρότερα ... αδειάσαμε και μείναμε με λίγες σταθερές και κάποιους καινούριους ερωτηματικά τι θα προσφέρουν ...

αλλά τελευταίες ημέρες δεν λύνονται τα προβλήματα μας αδέρφια ... οι σοβαρές λύσεις θέλουν σοβαρή προετοιμασία ... απολαύστε επομένως τις τελευταίες ώρες χαλαρά χωρίς άγχος ...

αν κάτσει κάτι θα είμαστε σούπερ ... από το τίποτα ότι έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο ... εγώ όπως άδειασε το ρόστερ ... το μόνο που με φτιάχνει είναι ότι θα δοθούν ελπίζω ευκαιρίες σε κάποιους πιτσιρικάδες ... ελπίζω τουλάχιστον
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Mīngus έγραψε:Σήμερα το κατάλαβε ότι δε θέλει ΠΑΟΚ;

Καταλαβαίνω ότι πρώτα κάναμε επαφή με τη Μπεσίκτας για αυτόν
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Πλεον πιο πιθανο να μην παρουμε κανεναν τουλαχιστον για ευρωπη…
Μετα παμε για 15 Σεπτεμβρίου εννοειται τελευταια μερα για κανενα ελευθερο…
Μεταγραφικό πλανο απο τα Lidl λεγεται αυτο
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

nunies4 έγραψε:Ουτε εγω οι διαπιστωσεις...
Ξέρεις ποια είναι η διαπίστωση;;;Ότι εγώ γελάω με τους ΑΡΔ κ εσύ ψάχνεσαι να την πέσεις στον καθένα...
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

νομιζω να πηγαινεις να κανεις μεταγραφη ''μπαμ'' με 1εκ και κατι στην Ελλαδα ειναι αστειο ..αν θες να φερεις παιχταρα πρεπει να τα σκασεις και να μην λεμε δικαιολογιες του τυπου δεν θελει να παιξει Ελλαδα ...Δυστυχως η κλεψυδρα αδειαζει
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

bersekeros έγραψε:
gika έγραψε:Εγώ πιο πιθανό βλέπω άρθρο «χαλάει του Μιτριτσα» παρά να έρχεται παίκτης.
Αυτός μέχρι και βίντεο έχει γυρίσει.

Τι ακριβώς τυπικό / διαδικαστικό χαρτί περιμένουν να βγει από το MLS και την Αραβία δεν ξέρω,

αλλά αν δεν το έχουν μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας,
θα είναι λίγο χοντρό.

Ήδη πήγε πολύ, τόσες ημέρες.
Μπορεί να είναι έτσι κάτι αθώο όπως λένε αλλά αν η ΝΥ FC και οι Άραβες συμφώνησαν να γίνει ο δανεισμός αυτό θα το κάνανε first thing first λογικά. Εκτός αν είναι επικοινωνιακό καθαρά από την ΠΑΕ ή
ή Αν έχουν μετανιώσει για τον παίχτη γιατί προέκυψε τελευταία στιγμή καλύτερος (πχ Γκάρι) και για αυτό περιμένουν αλλά θα φανεί σήμερα αυτό.

Πάντως μου δείχνουν ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη το scouting team στον Λουτσέσκου. Όλες οι κινήσεις που κάνανε φέτος μου δείχνουν οτι δεν τον έχουν εμπιστοσύνη και φοβούνται μήπως πάρει κρυφές προμήθειες (όπως με τον Μπαγεβιτς) από παίχτες που θέλει. Δηλαδή ακατανόητοι δανεισμοί και πολλές διαπραγματεύσεις σε ελευθέρους παίχτες που πήραμε βλέπε Νέλσον για 50 και 100 χιλιάδες. Πέρασαν τα πάντα κόσκινο. Λες και οι ΤΔ παλιά δεν παίρνανε κρυφές προμήθειες. Δεν νομίζω ο Λουτσέσκου να μην ζήτησε ΤΔ ή είπε δεν θέλω κτλ αλλά απλά ζήτησε να του φέρουν συγκεκριμένους παίχτες μονο και σου λέει αν θες συγκεκριμένους παίχτες τι να τον κάνω τον ΤΔ.

Τέλος πολλά ονοματα πιστεύω βγαίνουν επικοινωνιακά . Δηλαδή δεν νομίζω ο Λουτσέσκου ζήτησε τον Σέρβο της Μπεσίκτας (με αυτό το παρελθον) ή τον Γκαστον Ραμιρεζ που έγραψε η μετροσπορ. Απλά ασχολήθηκαν στην ΠΑΕ με πολλές δύσκολες περιπτώσεις- ακατόρθωτες και κάνανε αστείες προτάσεις περισσότερο να δείξουν στον κόσμο ότι προσπαθούν να φέρουν μεγάλα ονόματα ξέροντας ότι με αυτά που δίνουν δεν πρόκειται να προχωρήσουν. Βλέπε και Κλάεσον κτλ. Γενικά φέτος ήταν η πιο φιάσκο μεταγραφική περίοδος. Δηλαδή δεν θυμάμαι ποτέ μόνο από εποχές ΣΠΟΡ του Βορρά και Μπουζα να διαβάζουμε ποιον παίχτη ''κοιτάει'' ή ποιον παίχτη ''θέλει'' ή ποιον παίχτη ''θα κάνει πρόταση η ΠΑΕ''' κτλ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

φερτε ρε εναν κανονικο παικτη και αφηστε τα μπαμ μπουμ.. ελεος δηλαδη...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

laska4 έγραψε:Ο Τζαντζαρας χθες έγραψε στο viber ότι τζιοβινκο ,Λούκας ,λιαγιτς δεν θέλουν να παίξουν Ελλάδα ..
Για τον Τζιοβίνκο δεν ξέρω / άκουσα,

αλλά στους υπόλοιπους δύο, προστίθεται (ακούστηκε) και ο Τσικίνιο, ότι ΔΕΝ θέλει να παίξει στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Αν δεν καταφέρουν να φέρουν παίχτη, είναι ακόμα ένα ξεκάθαρο σημάδι ανοργανωσιας και ανικανότητας.
Οργανώστε το τμήμα γιατί με αυτά που θέλουμε του χρόνου το καλοκαίρι...αυτοί εκεί μέσα δε τους εμπιστεύεσαι ούτε περίπτερο να οργανώσουν
Demir

Δημοσίευση από Demir »

bersekeros έγραψε:
laska4 έγραψε:Ο Τζαντζαρας χθες έγραψε στο viber ότι τζιοβινκο ,Λούκας ,λιαγιτς δεν θέλουν να παίξουν Ελλάδα ..
Για τον Τζιοβίνκο δεν ξέρω / άκουσα,

αλλά στους υπόλοιπους δύο, προστίθεται (ακούστηκε) και ο Τσικίνιο, ότι ΔΕΝ θέλει να παίξει στην Ελλάδα.
δεν θελουν να παιξουν με 1,2 εκ τον χρονο.. να τα λεμε σωστα.. αραβιες και μλσ και τουρκια πηγανε μια χαρα ...
icue

Δημοσίευση από icue »

Ε να τους δωσουμε τοτε 3-4 χαρτια το χρονο οπως στην Αραβια για να ερθουν. Γιατι οχι.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

όταν ο τωρινός βάζελος φέρνει τον Βιτάλ και η αεχ χωρίς ευρώπη φέρνει τον Ζούμπερ, μια χαρά παίκτες βρίσκεις και σε σχετικά καλές ηλικίες αν ξέρεις πως...εμείς πάμε στα δήθεν μπαμ με παλαίμαχους επειδή ΔΕΝ ξέρουμε πως
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”