Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από zaffodb »

Psaras έγραψε:Έχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ. Είτε έρθει ο Μεσι είτε ο Μπαλαφας είτε ο κανένας το συνθημα πρέπει να ειναι: Πάμε να τους γ.... όλους μέσα έξω και να σηκώσουμε το Κονφερενς. Αντ' αυτου έχουμε διαρκή γκρίνια σαν τα παιδάκια που ο νονός τους έφερε βιβλίο λογοτεχνικό αντί για το ps5. Όπως δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα...έτσι δεν γίναμε ΠΑΟΚ και για τις μεταγραφές. Αγαπήστε την ομάδα για αυτό που είναι και πρεσβεύει και όχι για το αν την φανέλα την φοράει ο Καμπελα, ο Καγκαβα ή ο Ντελιας.

Ας μην κάνουμε λοιπόν σαν τις χήρες στο κρεβάτι ... ο,τι είναι να γίνει θα γίνει και οποιος είναι να έρθει θα έρθει. Χαλαρώστε και μην τσιτωνετε για μαλακιες. Έχουμε ζήσει Ρεμποσιους, Μαραφαλιεφ και Ιντιους..και μας βρωμάνε οι Καγκαβες, οι Καντουρηδες και οι Βαρελες.
+1926
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Mηπως δεν έχουν ΦΑΞ στο αμερικα και χάθηκαν τα χαρτιά?
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Ναι kleinmein πάμε στοίχημα. Εάν δεν συμβεί θα αυτομπαναριστείς για έναν μήνα. Εάν συμβεί θα το κάνω εγώ.΄

Δεν θέλω καν να φαντάζομαι τι θα γινόταν εδώ μέσα εάν είχαμε αποκλειστεί κιόλας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomas Murg την Τρί 31 Αύγ 2021, 09:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Ακόμα και τον Λάμπρου σήμερα 31 Αυγούστου τρέχουν να τον στείλουν σε κάναν ΟΦΗ.. Αλλά αυτες είναι πολύ προχω κινήσεις που δεν τις αντιλαμβάνεται η πλεμπα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εν τω μεταξυ ειναι δυνατον προπονητης να κανει τετοιες δηλωσεις για υπο παραχωρηση παικτη;
Συγκεκριμένα ο προπονητής της τουρκικής ομάδας σημείωσε: «Έχουμε χάσει εντελώς τις ελπίδες μας με τον Άντεμ Λιάγιτς, γι αυτό και τον αφήσαμε εκτός ομάδας κι εκτός των αποστολών. Έχω συναντηθεί ιδιαιτέρως με τον παίκτη τουλάχιστον 8 φορές. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες αλλά ποτέ δεν κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Τόσο για εμάς σαν σύλλογο, όσο και για τον ίδιο. Δεν είναι καθόλου καλή η απόδοσή του. Σήμερα του έγινε πρόταση από τον ΠΑΟΚ».
Δηλαδη τωρα, μετα απο αυτες τις δηλωσεις ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να τον θελει τοσο πολυ αυτον τον ποδοσφαιριστη και μαλιστα να τον πληρωσει και πολυ καλα;

Περιεργα πραγματα.

Υ.Γ. Τον προσανατολισμο μας σαν οπαδοι τον χασαμε καιρο τωρα, δυστυχως.
Άβαταρ μέλους
tsaknick

Δημοσίευση από tsaknick »

PaokPatraG4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Αηδία κ κοροϊδία κατάντησε όλο το θέμα....Καλύτερα να μην κλείσει ούτε ο Μιτριτσα να τελειώνουμε.... Όταν δεν έχεις διάθεση να σκασεις ούτε σεντ για μεταγραφή εδώ κ 3 μήνες και περιμένεις δήθεν τον Τζιοβινκο αυτά γίνονται....
Γιατι καλυτερα να μην κλεισει ο Μιτριτσα;
Γιατί έχουμε Λάμπρου....Κρίμα είναι να μην πάρει μια τελευταία ευκαιρία....
Σαν τη τελευταία συναυλία Scorpions/ΠΥΞ ΛΑΞ :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Εν τω μεταξύ, σε ένα video του Ljajic από την περίοδο της Besiktas που έπαιξε εδώ πριν μερικές σελίδες, μόνο καλές στιγμές δεν είχε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zaffodb την Τρί 31 Αύγ 2021, 09:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Κουράστηκα πάρα πολύ με τα ονόματα. Ειναι δυνατόν 3 μήνες να μην μπορούν να καλύψουν ένα βασικό κενό? Μεταγραφές για τις εφημερίδες κάνουν και πρέπει να είναι βετεράνος αυτός που θα έρθει;

Περιμένω ακόμα την ΠΑΕ να μας εξηγήσει ποια είναι η στρατηγική.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

DimitrisS έγραψε:Εν τω μεταξυ ειναι δυνατον προπονητης να κανει τετοιες δηλωσεις για υπο παραχωρηση παικτη;
Συγκεκριμένα ο προπονητής της τουρκικής ομάδας σημείωσε: «Έχουμε χάσει εντελώς τις ελπίδες μας με τον Άντεμ Λιάγιτς, γι αυτό και τον αφήσαμε εκτός ομάδας κι εκτός των αποστολών. Έχω συναντηθεί ιδιαιτέρως με τον παίκτη τουλάχιστον 8 φορές. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες αλλά ποτέ δεν κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Τόσο για εμάς σαν σύλλογο, όσο και για τον ίδιο. Δεν είναι καθόλου καλή η απόδοσή του. Σήμερα του έγινε πρόταση από τον ΠΑΟΚ».
Δηλαδη τωρα, μετα απο αυτες τις δηλωσεις ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να τον θελει τοσο πολυ αυτον τον ποδοσφαιριστη και μαλιστα να τον πληρωσει και πολυ καλα;

Περιεργα πραγματα.

δεν εχω λογια, αυτες οι δηλωσεις πρεπει να φτασουν στον Ιβαν για να καταλαβει ποιος του τρωει χρηματα και μετα απογοητευεται.
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

DimitrisS έγραψε:Εν τω μεταξυ ειναι δυνατον προπονητης να κανει τετοιες δηλωσεις για υπο παραχωρηση παικτη;

Περιεργα πραγματα.

Συμφωνώ, πολύ "περίεργες" δηλώσεις ΠΡΙΝ αποδεσμευτεί ο παίκτης. Ας ελπίσουμε να το έχουν ψάξει καλά σε τι φάση είναι ψυχολογικά ο Λιάγιτς πριν δεσμεύσουν το μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Άσχετο, μπορεί να αναφέρθηκε νωρίτερα, αλλά να ρωτήσω κάτι. Άλλαξε κάτι στο καθεστώς των «ελεύθερων», ενδεχομένως λόγω COVID; Μέχρι πρότινος τουλάχιστον, «ελεύθεροι» ώστε να μπορούν να εκμεταλλευθούν το μεγαλύτερο παράθυρο για μετεγγραφή (15/9) θεωρούνταν μόνο όσοι είχαν μείνει ελεύθεροι πριν την 1/7. Με αυτό το σκεπτικό Giovinco και Pastore δεν θα έπρεπε να θεωρούνται τέτοιοι...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

-Πώς θα ήθελα να γίνει σήμερα:

1) Ανακοίνωση Μιτριτα.

2) Ανακοίνωση Γκάρι.

3) Πρόταση για Εσίτι, και παίρνουμε Galdames ή Ntcham.

4) Πρόταση για Καγκάβα, και παίρνουμε Gaston Ramirez.

(Νταμπλ ασυζητητί.)

-Πώς θα κυλήσει σήμερα:

1) Ανακοίνωση Μιτριτα.

Έχετε στο μυαλό σας ότι έτσι θα γίνει σήμερα οπότε αν σκάσει τίποτα να μας βρει προ εκπλήξεως.
(Αυτό κάνω από τέλη Ιουλίου περίπου)

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

thomas Murg έγραψε:Ναι kleinmein πάμε στοίχημα. Εάν δεν συμβεί θα αυτομπαναριστείς για έναν μήνα. Εάν συμβεί θα το κάνω εγώ.΄

Δεν θέλω καν να φαντάζομαι τι θα γινόταν εδώ μέσα εάν είχαμε αποκλειστεί κιόλας.
Ωπα ρε μάγκα, για χαλάρωσε λίγο κ πρόσεχε πώς μιλάς...Γιατί τέτοια επίθεση; Σε λίγες μεταγραφικές περιόδους έχει γίνει ακριβώς αυτό που περιγράφω;;;Το αμέσως προηγούμενο ποστ μου να διάβαζες, θα καταλάβαινες πόσο θέλω να γίνει μεταγραφή.
Τι σχέση έχει το αν θα είχαμε αποκλειστεί;;; Ίσα ίσα λέγανε ότι αν περάσουμε τότε είναι που θα έρθει ο παίκτης που ζήτησε ο προπονητής. Δεν έχει σημασία τι ζητάω εγώ, ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ τον ζήτησε από τότε που αναφέρθηκε στον Τζιοβινκο Ο ΙΔΙΟΣ σε συνέντευξη τύπου.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

ρε μάγκες χαλαρά ....

δηλαδή ο Λούτσε σας φαίνεται για χαζός ? αν υπάρχει παίχτης που θέλει να έρθει με φιλοδοξίες να παίξει θα έρθει ... αλλιώς να μην έρθει καθόλου ...

ας ανακοινώσουν με το καλό σήμερα τον Ρουμάνο και βλέπουμε ... αφού φτάσαμε ως εδώ δεν χρειάζεται τελευταία ημέρα να χαλάτε τις καρδιές σας ... η ομάδα θα έχει κενά ... συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια ...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Το χειρότερο θα ειναι αν εχουν ολα ξεκαθαρίσει με τον Μιτριτσα από χθες, και δεν τον ανακοινωνουν για να το κανουν σημερα και να διασκεδασουν τις εντυπωσεις απο πιθανη μη έλευση αλλου παιχτη.
Θα μιλαμε για πρωτης ταξης υποτιμηση και χλευασμο απο την ΠΑΕ στον κοσμο της...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”