Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Στο τοπικ του ιβαν κάποια παλικάρια για να χλευάσουν την παραφιλολογία γράψανε χαριτολογώντας ότι δεν ειναι ο ιβαν αυτος ,αλλά ηθοποιός.
Αν κάποιος μου το έλεγε για τον καγκαβα πάντως θα τον πίστευα…
Αν κάποιος μου το έλεγε για τον καγκαβα πάντως θα τον πίστευα…
- sourmenetes
- Moderator
4,1 λένε.obanebane έγραψε:Nikol4s έγραψε:Άρχισαν οι σεισμοί... κυριολεκτικά.....
Αλλά εγώ περιμένω 2 μπόμπες
Γερός πολύ,διάβαζω φόρουμ και βλέπω Τσιτσιπα και τον ένιωσα έντονα.
Κράτησε πολύ λίγο,ευτυχώς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι ο λουκας ζηταει 2,5 εκ...
Στο ράδιο είπε ο βασιλο το μεσημέρι ότι ζηταεΙ 1,5 εκ. Με 2+1 χρόνο συμβολαιο και εμείς πιστεύουμε ότι είναι πολλά για Λούκας τόσα και είμαστε κοντά στο 1 εκ.
Επίσης άσχετο θα μπορούσε να ανοίγει τοπίκ μετά το πέρας των μεταγραφών ,
"Σχόλια και παραλειπόμενα μεταγραφών καλοκαιριού " πχ
Στο ράδιο είπε ο βασιλο το μεσημέρι ότι ζηταεΙ 1,5 εκ. Με 2+1 χρόνο συμβολαιο και εμείς πιστεύουμε ότι είναι πολλά για Λούκας τόσα και είμαστε κοντά στο 1 εκ.
Επίσης άσχετο θα μπορούσε να ανοίγει τοπίκ μετά το πέρας των μεταγραφών ,
"Σχόλια και παραλειπόμενα μεταγραφών καλοκαιριού " πχ
Εδώ έπεσε στο τραπέζι να μας κλείσουν το τοπικ τελευταία μέρα των μεταγραφών, εσύ θέλεις και παραλειπόμενα; 

- sourmenetes
- Moderator
https://www.sandzaklive.com/adem-ljajic ... istanbulu/
Εδώ λέει ότι είναι κοντά στη μεταγραφή ο λαγιτς σε εμάς.
Εδώ λέει ότι είναι κοντά στη μεταγραφή ο λαγιτς σε εμάς.
- stravostomis
Ο Χωριανόπουλος λέει ενδιαφέρθηκαμε για Μπάρκα αλλά δεν ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα 

- sourmenetes
- Moderator
Σα να διαβάζεις αρδ...
Ο ένας έκλεισε ο άλλος δεν έκλεισε..
Χάχαχαχα
Ο ένας έκλεισε ο άλλος δεν έκλεισε..
Χάχαχαχα
obanebane έγραψε:Εδώ έπεσε στο τραπέζι να μας κλείσουν το τοπικ τελευταία μέρα των μεταγραφών, εσύ θέλεις και παραλειπόμενα;

- stravostomis
Οι Τούρκοι τον βρίζουν γιατί λένε δεν θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ και θέλει να κάτσει πάνω στο συμβόλαιο του
Η πραγματικη αγαπη που εχεις για την ομαδα σου φαινεται απο το οτι πιστευεις οτι γινεται ξεπλυμαJohnEconomist έγραψε:Αυτό είναι μια παλαιολιθική προσέγγιση από την εποχή των προβάτων...seahawk έγραψε:Ήρεμα μάγκες μου!! Πιστεύω οτι κάποιον θα κλείσουν. Οτι και να γίνει πάντως, ΠΙΣΤΗ στην Ομαδαρα μας!! Ποιος δεν θέλει 10αρι, τερμα, εξτρεμ επιπλέον? Οτι αποφασισουν, εμεις εκει που ειναι η δουλειά μας. Στο γηπεδο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η δουλειά αυτού που υποστηρίζει μια ομάδα είναι όχι η απλή υποστήριξη της ομάδας, αφού κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει και το ξέπλυμα ενεργειών μέσα στον υπόλοιπο οργανισμό της ομάδας που ζημιώνουν την ομάδα.
Αυτός που υποστηρίζει μια ομάδα πρέπει να διακρίνεται επομένως από πραγματική αγάπη για την ομάδα, αλλά επίσης και από κριτικό πνεύμα.
Και επειδη σε προηγουμενο ποστ μας ενημερωσες οτι ενας αυτοδημιουργητος δισεκατομμυριουχος αγεται και φερεται απο τις εξελιξεις εσυ που εισαι τοσο γατονι και το επιασες αμεσως για πες μας σε ποια θεση στη λιστα forbes βρισκεσαι
- stravostomis
Χαλάρωσε λίγο και ξαναδιάβασε τι έγραψε ο φίλος. Ξέπλυμα δεν σημαίνει μόνο χρήματος. Γράφει ρητά "ξέπλυμα ενεργειών".Γκουερινο έγραψε:Η πραγματικη αγαπη που εχεις για την ομαδα σου φαινεται απο το οτι πιστευεις οτι γινεται ξεπλυμαJohnEconomist έγραψε:Αυτό είναι μια παλαιολιθική προσέγγιση από την εποχή των προβάτων...seahawk έγραψε:Ήρεμα μάγκες μου!! Πιστεύω οτι κάποιον θα κλείσουν. Οτι και να γίνει πάντως, ΠΙΣΤΗ στην Ομαδαρα μας!! Ποιος δεν θέλει 10αρι, τερμα, εξτρεμ επιπλέον? Οτι αποφασισουν, εμεις εκει που ειναι η δουλειά μας. Στο γηπεδο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η δουλειά αυτού που υποστηρίζει μια ομάδα είναι όχι η απλή υποστήριξη της ομάδας, αφού κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει και το ξέπλυμα ενεργειών μέσα στον υπόλοιπο οργανισμό της ομάδας που ζημιώνουν την ομάδα.
Αυτός που υποστηρίζει μια ομάδα πρέπει να διακρίνεται επομένως από πραγματική αγάπη για την ομάδα, αλλά επίσης και από κριτικό πνεύμα.
Και επειδη σε προηγουμενο ποστ μας ενημερωσες οτι ενας αυτοδημιουργητος δισεκατομμυριουχος αγεται και φερεται απο τις εξελιξεις εσυ που εισαι τοσο γατονι και το επιασες αμεσως για πες μας σε ποια θεση στη λιστα forbes βρισκεσαι
Αυτό γίνεται στην ΑΕΧ και στον Δαφνοτσιμπουκωμένο χρόνια τώρα. Είναι μια λογική ανησυχία γιατί και σε αυτούς έτσι ξεκίνησε. Με φίμωση κάθε είδους κριτικής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stravostomis την Τρί 31 Αύγ 2021, 00:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Την μεταγραφή παίκτη από ομάδα νομίζω μπορούμε σιγά σιγά να την ξεχνάμε…Πολύ μικρό καλάθι για ελεύθερο μέχρι τη Πέμπτη…
Πλέον δυστυχώς συμφωνώ και εγώ.joshua έγραψε:Την μεταγραφή παίκτη από ομάδα νομίζω μπορούμε σιγά σιγά να την ξεχνάμε…Πολύ μικρό καλάθι για ελεύθερο μέχρι τη Πέμπτη…