Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Εγώ νομίζω αύριο θα έρθει το πολυσυζητημένο δεκαρι μας. Λογικά θα είναι ο Ljajic αλλά κι αν δεν καταφέρουμε να τον κλείσουμε αυτόν πιστεύω θα υπάρχει μπακ απ' πλαν κάποιος άλλος.
mbison έγραψε:Βιντεο Ιβαν αναλυση.
1. Ο Ιβάν ξέρει ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινησει στις 11/9.
Άρα το βιντεο χρονολογείται κάπου μετά τις τελευταιες ανακοινωσεις περι έναρξης της sl και δεν ειναι πχ χτεσινό.
2. Ο Λου ευχαριστεί για τους 3 free players and also Tsumpa που ήθελαν να ερθουν σα τρελλοι.
Άρα μαλλον αναφερεται σε Τειλορ, Ολιβειρα, Κουρτιτς. Βεβαια κ ο Σιντκλει εκλαιγε για να ρθει.
Το οτι ευχαριστεί μπορει να σημαίνει πιθανότατα ότι τελείωσαν οι μεταγραφές. Τοτε ευχαριστουμε, όταν τελειώνει κάτι. Επίσης ήρθαν παίκτες που ηθελαν να ερθουν σαν τρελλοί κ όχι αυτοί που το σκέφτονταν 10 φορες όπως πχ ο Τζοβινκο.
3. Η καμερα εστιάζει στο ξύλινο κουφωμα = παράθυρο για μεταγραφές. Και μάλλον ελεύθερου γιατί κολλάει κ με την ελευθερία του Ιβάν, να βγει απ το δωμάτιο.

-
Αυτό είναι μια παλαιολιθική προσέγγιση από την εποχή των προβάτων...seahawk έγραψε:Ήρεμα μάγκες μου!! Πιστεύω οτι κάποιον θα κλείσουν. Οτι και να γίνει πάντως, ΠΙΣΤΗ στην Ομαδαρα μας!! Ποιος δεν θέλει 10αρι, τερμα, εξτρεμ επιπλέον? Οτι αποφασισουν, εμεις εκει που ειναι η δουλειά μας. Στο γηπεδο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η δουλειά αυτού που υποστηρίζει μια ομάδα είναι όχι η απλή υποστήριξη της ομάδας, αφού κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει και το ξέπλυμα ενεργειών μέσα στον υπόλοιπο οργανισμό της ομάδας που ζημιώνουν την ομάδα.
Αυτός που υποστηρίζει μια ομάδα πρέπει να διακρίνεται επομένως από πραγματική αγάπη για την ομάδα, αλλά επίσης και από κριτικό πνεύμα.
- ΑποστόληςΑ
A-ΨΟ-ΓΟ!buffalobill4 έγραψε:
Περιμένει το αγόρι καραμπολες και μεταγραφές τελευταία μέρα του Αυγούστου και του λέει ο ντεπ. Αγόρι μου εμείς είμαστε ΠΑΟΚ
- invincible
ΑΡΔ likes this post. Thanks for πρωτοσέλιδο !
Φερτε Γκαρι ρε! θα πει σε λίγο ένα μέλος του paokmnia.

-
Αυτό πριν δύο μήνες θα έπαιζε σημαντικό ρολο.
Σήμερα;
Δεν ξέρω.
Καθόλου άσχημα δε θα ήταν να τον φέρναμε όμως
- rade paprica
Μας θέλει ο Λιαλιτς;panpangr77 έγραψε:Sergen Yalçın: "Ljajic'i PAOK istiyor."
-
Υπάρχει κανένα θετικό σημάδι για αύριο η τζάμπα η αναμονή;rainmaker έγραψε:Σα κολασμενος