Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Totem_pk

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Totem_pk »

DimitrisS έγραψε:Εκει στο ΜLS παιζει να δουλευουν λιγοτερο απο οτι στην Τουμπα ρε;
Αιντε στειλε τα εγγραφα να πουμε, κανε μια επισυναψη μεσω mail.
Ποσο δυσκολο ειναι;

Πτηση για Αμερικη να εκανε ενα μελος της ΠΑΕ, για να τα παρει χερι-χερι τα εγγραφα, προχθες που ηρθε ο παικτης, θα ειχαμε τελειωσει τωρα.
Ας επικοινωνησουν με τον συνδεσμο στο ΝΥ και θα τελειωσει παραυτα η φαση.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

stravostomis έγραψε:Αν το ζήτημα είναι ποσοτικό, έχει ακόμα 3 μέρες να πάρει έστω κάποιον που παίζει τη θέση, ακόμα και αν αυτός δεν κάνει την διαφορά.

Αν ούτε αυτό δεν είναι εφικτό, σκάβουμε τον λάκκο μας.

Εσύ βλέπεις να είναι ποσοτικό το θέμα;
Δε γίνεται πάνω στο πανικό μας να φέρουμε παίχτη,να πάρουμε κάποιον παλαίμαχο ή μετριότητα σαν αυτόν τον Γεφτιτς που έφερε η χάρτινη.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

παιδιά, δεκάρι θέλαμε πολύ πριν τραυματιστεί ο Καντουρί, από την αρχή του σίριαλ Τζιοβίγκο

κάποιον θα πάρουμε, δεν μπορεί...
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

obanebane έγραψε:
stravostomis έγραψε:Αν το ζήτημα είναι ποσοτικό, έχει ακόμα 3 μέρες να πάρει έστω κάποιον που παίζει τη θέση, ακόμα και αν αυτός δεν κάνει την διαφορά.

Δε γίνεται πάνω στο πανικό μας να φέρουμε παίχτη,να πάρουμε κάποιον παλαίμαχο ή μετριότητα σαν αυτόν τον Γεφτιτς που έφερε η χάρτινη.
Ουσιαστικά με ρωτάς αν θεωρώ αρκετό τον Καγκάβα. Διότι Καντουρι και Μπισεσβαρ και οι δύο μαζί μισή σεζόν (3 διοργανώσεων) δεν βγάζουν.

Όχι δεν τον θεωρώ αρκετό για να κυνηγήσω το νταμπλ. Σαν δικλείδα ασφαλείας μια χαρά θα ήταν ο Γεφτιτς. Για βασικός εννοείται πως όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stravostomis την Δευ 30 Αύγ 2021, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Ρε σεις θα το πω: 30/31 Αυγούστου, contrary to popular belief* που λεν στο χωριό μου, είναι πιθανότερο να έρθει μετριότητα παρά ποιότητα. Πολύ απλά διότι μένουν κατά κύριο λόγο αυτοί που δεν μπόρεσαν στους δύο μήνες της μεταγραφικής περιόδου να βρουν ομάδα ή μπήκαν στην transfer list λόγω κακής επίδοσης στην προετοιμασία.

*σε αντίθεση με την δημοφιλή άποψη
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Θυμίστε μου, έχουμε κλεισει παικτη τελευταια μερα μεταγραφών με Σαββίδη ποτε;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Καμία δικλείδα ασφαλείας τύπου Γεφτιτς δεν χρειάζεται η ομάδα.
Για τον Γκαγκαβα έχω πει τη γνώμη μου,αν όμως αυτοί που τον ζουν στις προπονήσεις έχουν διαφορετική άποψη και αποφασίσουν να τον κρατήσουν,τότε θα περιμένω να τον δω και να τον κρίνω.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Мир έγραψε:Θυμίστε μου, έχουμε κλεισει παικτη τελευταια μερα μεταγραφών με Σαββίδη ποτε;

Ναι τρεις μαζί.
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Δηλαδή από ένα απόσπασμα βίντεο στα πλαίσια της γενικότερης λειτουργίας του ΠΑΟΚ στα σοσιαλ μίντια, συναγουμε συμπεράσματα για τις εναπομεινουσες μεταγραφές.

Οτιδήποτε αρκεί να δικαιολογησουμε ανούσιο αρνητισμό

Έτοιμα τα τριμπαλα για τον καθένα φέτος
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Мир έγραψε:Θυμίστε μου, έχουμε κλεισει παικτη τελευταια μερα μεταγραφών με Σαββίδη ποτε;

Βιειρινια, Μαουριτσιο και Ζαμπρανο αν δεν κάνω λάθος
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

stravostomis έγραψε:
obanebane έγραψε:

Ουσιαστικά με ρωτάς αν θεωρώ αρκετό τον Καγκάβα. Διότι Καντουρι και Μπισεσβαρ και οι δύο μαζί μισή σεζόν δεν βγάζουν.

Όχι δεν τον θεωρώ αρκετό για να κυνηγήσω το νταμπλ. Σαν δικλείδα ασφαλείας μια χαρά θα ήταν ο Γεφτιτς. Για βασικός εννοείται πως όχι.
Δικλείδα ασφαλείας ο Γεφτιτς ε? Ε λοιπόν εγώ λέω οτι ειναι μια τρίχα απο τα αρ...δια του 18χρονου Κωνσταντελια που εσύ δεν υπολογίζεις καν!!! Ναι απο τον ανύπαρκτο για σενα Κωνσταντέλια.... Και ο χρονος θα δείξει!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

To σιγουρο ειναι οτι ο Λαγιτς ειναι ο στοχος και πως οι διαπραγματευσεις ειναι στο φορτε τους,διαφορετικα δεν θα εβγαινε διαρροη πως δεν εχει τελειωσει η υποθεση λογω προτασης απο ΗΑΕ.Τωρα αν υπαρχει εναλλακτικη σε περιπτωση οριστικου ναυαγιου δυσκολο να το πει κανεις...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Έχω χάσει τη μπάλα με το βίντεο.

Είτε είναι κονσέρβα ληγμενη από μέσα Ιουλίου που είχαμε πάρει τρεις παίκτες είτε πήραμε σήμερα 3 και περιμένουμε ανακοινώσεις.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ελζαρ, νομίζω χωρίς να είναι σίγουρος, στις 7:50 με τις μεταγραφές να κλείνουν στις 8
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Ανοίξτε μεταγραφες Ιανουαρίου μαγκες..... δεν βλέπω προκοπη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”