Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eliask

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από eliask »

Σα να το βλέπω.
«Παρ´ όλες τις προσπάθειες οι άνθρωποι της ομάδας δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν κάποια από τις περιπτώσεις που απασχόλησαν και ως εκ τούτου θα στραφούν σε κάποιες περιπτωσεις από την ελεύθερη αγορά.»
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Αν το ζήτημα είναι ποσοτικό, έχει ακόμα 3 μέρες να πάρει έστω κάποιον που παίζει τη θέση, ακόμα και αν αυτός δεν κάνει την διαφορά.

Αν ούτε αυτό δεν είναι εφικτό, σκάβουμε τον λάκκο μας.
Άβαταρ μέλους
NickGavanas

Δημοσίευση από NickGavanas »

Μια χαρά λόγο ύπαξης έχει το βίντεο. Το είπα και το μεσημέρι , το συγχρονό ποδόσφαιρο έχει πάρα πολλές παραμέτρους που καλώς η κακώς δεν αντιλαμβανόμαστε.

Εγω αυτό που ένιωσα οτι θέλουν να δείξουν προς ΟΛΕΣ τι κατευθύνσεις είναι οτι δεν καιγόμαστε για παίκτη , κι αυτό εφόσον αυριο είναι η τελευταία μερα μεταγραφών σε βάζει με καλύτερους ορους σε διαπραγματεύσεις. Σκέψου να έλεγε ο Ιβαν κατι τύπου :" Οτι και να γίνει θα σου πάρω αυριο το δεκαρι που τοσο πολυ χρειαζομαστε ".
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Λαμπρου μάλλον έκλεισε ΟΦΗ

Sent from my iPhone using Tapatalk
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

rainmaker έγραψε:Να σας πω την αλήθεια εγώ δεν τρελάθηκα με το Σέρβο

Δε με πείθει ότι θα είναι σοβαρός και όσο αθλητικός πρέπει

Ελπίζω να υπάρχουν και άλλες ανοιχτές υποθέσεις.

Προσωπική άποψη είναι αυτό βέβαια, μπορεί να κάνω λάθος και να έρθει και να παίξει ιστορική μπαλαρα
για να κρίνουμε ένα παίκτη, πάντα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το ποδόσφαιρο που έχει στο μυαλό του ο προπονητής και τι θέλει αυτός να παίξει. Ο Ράζβαν θέλει "μπάλανς" πίσω και μπροστά κυριαρχία με κατοχή μπάλας. Αυτ'ό μπορεί να γίνει μόνο με "χιούτζ κουάλιτι" από τους μεσοεπιθετικούς....γι' αυτό προτιμάει μπαλάτους παίκτες και ας μην είναι και τόσο γρήγοροι. Θέλει να είναι πολύ καλοί στον έλεγχο της μπάλας. Εάν έχει να διαλέξει μεταξύ ενός ταχυδυναμικού αλλά άτεχνου και ενός μπαλάτου αλλά αργού, θα επιλέξει τον τεχνίτη. Το είχε κάνει αυτό εξάλλου την πρώτη φορά, όταν επέλεξε να μείνει στο ρόστερ ο Ουάρντα αντί του Πέδρο Ενρίκε. Γι' αυτό έχει πρώτη επιλογή τον Λάϊτς από όλους τους στόχους, γιατί τεχνικά είναι σούπερ, είναι χιούτζ κουάλιτι.τώρα τι θα γίνει τελικά είναι άλλο θέμα....
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Το βιντεακι το θεωρω βλακεια της επικοινωνιας. Καμια δουλεια δεν εχουμε εμεις να ακουμε τι λενε ο Προεδρος με τον Προπονητη της ομαδας. Δεν το ειδα και δεν θελω να το δω γιατι νομιζω οτι ετσι μειωνονται και ο Προεδρος και ο Προπονητης.
Εγω θελω να δω παραυτα ανακοινωση Μιτριτσα και αν προκυψει κατι ακομη εχει καλως.

Πηρα και το διαρκειας μου σημερα, δεν ανανεωσα γιατι ηθελα να αλλαξω θυρα και εγω τουλαχιστον ειμαι ετοιμος.
Αντε να τελειωσει αυτη η περιοδος να μπουμε στους αγωνες γιατι βαρεθηκα πραγματικα..

Υ.Γ. Φερτε Λουκας (οχι βεβαια με 2,5) και δεσαμε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από aivas19 »

kostas.doumpis έγραψε:
aivas19 έγραψε:
kostas.doumpis έγραψε:https://www.paok24.com/podosfairo/282603/ivan-se-loytseskoy-ayta-thelo-apo-omada-kai-paiktes-vid/

Λυπαμαι που το λεω αλλα σαν τον Αγιο φανουριο εχει γινει ο Ιβαν!Μακαρι η εικονα και οι φημες να ειναι ψευτικες!
Τι ζορι τραβας; να ειναι ψευτικες λες οι φημες αλλα τις διαιωνιζεις σχολιαζοντας τες. ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ
Ρε φιλε εισαι για δεσιμο?Ειδα κατι και το ειπα!Εχω να δω τον Ιβαν μηνες τωρα!Και η εικονα του δεν μου αρεσε!Τι
πρεπει να κανω ,να μη το σχολιασω γιατι δεν αρεσει σε εσενα?Υποτιθεται οτι ειμαστε οικογενεια,δηλαδη αν δεν το σχολιασω θα αλλαξει κατι?Σαν γκρινιαρα γρια κανεις!
Εσυ εισαι για δεσιμο που διαιωνιζεις ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΦΗΜΕΣ σε ενα οπαδικο φορουμ για την ομαδα μας, επειδη σε τρωει η ανασφαλεια. Θελεις να λεει ο καθενας τα ιδια για σενα; Αιντε κομπλεξικε παρε τηλ στο μετροπολις να πεις τα ιδια ολη μερα αυτα λενε θα με πεις και γρια
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Οκ. Είναι και αυτή μια οπτική. Την σκοπιμότητα δεν κατάλαβα. Δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρός ΠΑΟΚτσης που να θεωρούσε ότι ο Ιβάν έχει αποτραβηχτεί. Τεσπά δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε παραπάνω...
Την γνώμη μου για την αναγκαιότητα 10αριου την έχω παρααναλυσει σε βαθμό κουραστικό.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε:Οκ. Είναι και αυτή μια οπτική. Την σκοπιμότητα δεν κατάλαβα. Δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρός ΠΑΟΚτσης που να θεωρούσε ότι ο Ιβάν έχει αποτραβηχτεί. Τεσπά δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε παραπάνω...
Την γνώμη μου για την αναγκαιότητα 10αριου την έχω παρααναλυσει σε βαθμό κουραστικό.
Φιλε μου δυστυχως και σε αυτο το τοπικ και στο τοπικ του Ιβαν αυτο που λες το βλεπεις συχνα (οτι μας εχει παρατησει). Συμφωνω απολυτα για το δεκαρι, θα ειναι κριμα να μην απογειωθει η ομαδα τωρα που εχει μομεντουμ απο την προκριση
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

pagotatzis έγραψε:
nunies4 έγραψε:https://www.sdna.gr/podosfairo/873406_bolos-oi-deyteres-skepseis-pano-sto-metagrafiko-nima-gia-ton-ametatheto-ferari

Γιατί μου μοιάζει σαν να μας φωτογραφίζει;
αεχ και βαζελος τον θέλουν ειδικά οι περσινοί σαν τρελοί !
Αυτό ακριβώς αναφέρει όμως...Ότι προκρίνεται η λογική μη παραχώρησης τώρα (βαζελος και χαρτί τον θέλουν τώρα) αλλά πώλησης τον Γενάρη προς....άλλες πολιτείες.
Αυτό το άλλες πολιτείες μου έμοιαζε φωτογραφικο
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Δεν υπάρχουν ελεύθεροι . Μέχρι αύριο που είναι το παράθυρο θα βρεις μία πολύ καλή περίπτωση και θα τον πάρεις μάλλον δανεικό. Αλλά δεν βλέπω να ξεκινάει το πρωτάθλημα. Δεν πειράζει στις 15 παίζουμε στο Γιβλαταρ ?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

stravostomis έγραψε:
jibbie έγραψε:δεν υπαρχει καμια δικαιολογια, ενισχυστε την ομαδα η κοφτε το δουλεμα και τις υποσχεσεις. ειλικρινεια ρε, τοσο δυσκολο ειναι;
Που την ακούσατε αυτήν την υπόσχεση ρε παιδιά; Αυτήν την στιγμή που μιλάμε ο Λουτσέσκου μπορεί να πιστεύει ότι με Μπισεσβαρ και Καντουρι και Καγκαβα στο 10 θα βγάλει σεζόν με 3 διοργανώσεις και ότι πάει καρφί για νταμπλ.

Έγινε καμία συνέντευξη που είπε ο προπονητής ή κάποιος άλλος ότι "χρειαζόμαστε έναν μεσοεπιθετικό πίσω από τον φόρ";
το ειπε ο προπονητης μετα το ματς με τη Ριεκα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Να δειτε τωρα παραπανω εναν απο τους λογους γιατι ειναι χαζομαρα η κοινοποιηση του βιντεο.

Και εμενα μου φανηκε κομμενος ο Λουτσε ( απο την φωτο στοσδνα) Αλλα θα μου πεις ξενυχτησμενος ολη νυχτα στο τηλ να μιλαει με καναδα…..

Αντε ΠΑΟΚΙΑ μου θα κανουμε ομαδαρα. Φετος του χρονου θα δουμε. Στην τελικη τι σημασια εχει. Ο Ακμπομ ενας απο τα αζητητα ηταν και ζωγραφιζε. Και ο Πριγιο καθε χρονο αλλη ομαδα μετριες επιδοσεις και ηρθε και παστελωνε. Κι ο Ματος τα ιδια και και και.

Οτι ερθει καλο θα ειναι.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ο παστορε μόλις έμεινε ελεύθερος
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εκει στο ΜLS παιζει να δουλευουν λιγοτερο απο οτι στην Τουμπα ρε;
Αιντε στειλε τα εγγραφα να πουμε, κανε μια επισυναψη μεσω mail.
Ποσο δυσκολο ειναι;

Πτηση για Αμερικη να εκανε ενα μελος της ΠΑΕ, για να τα παρει χερι-χερι τα εγγραφα, προχθες που ηρθε ο παικτης, θα ειχαμε τελειωσει τωρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”