Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Εγω λεω να μαζευτείτε να κάνετε ένα σενάριο να το πατε στο οπεν να γίνει σήριαλ καταλάβατε ολοι απο ενα βιντεακι που σκοπο ξεκάθαρα εχει να δείξει οτι ο ιβαν ειναι κομπλε οτι τελος οι μεταγραφες μπραβο κ εις ανωτερα.
Ποιος δεν αποδυναμωθηκε ρε Μπανε? Απο Γιαννουλη και Μπαμπα πηγαμε σε ενα ανενεργο αριστερο μπακ στοιχημα.Απο Ματος και Ουαγκε πηγαμε σε καποιον Τειλορ. Απο τον Τζολη των 16 γκολ και 10 ασιστ πηγαμε σε ενα παικτη απο mls και αραβια.Ακομα και σε σχεση με Κρμεντσικ ερωτηματικο ειμαστε.Μονη προσθηκη στην οποια ειμαστε σιγουρα κερδισμενοι ειναι ο Κουρτιτς.obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Aν δεν βγει ονομα και μαλιστα σχεδον τελειωμενο σημερα μην περιμενετε τιποτα αυριο...
Εγώ λέω ότι μάλλον,τελείωσαν οι μεταγραφές.
Γι'αυτό αφήνουν τον Μιτριτσα για αύριο, για να χρυσωσουν λίγο το χάπι.
Όπως προείπα,δε φαίνεται να υπήρχε προεργασία για τον έξτρα παίχτη που όπως έγραψε ο Ginola, θα ερχόταν μόνο σε περίπτωση ευρωπαϊκής πρόκρισης.
Ας είναι,πάμε να μετρηθούμε με όλους και να δούμε αν είχαν δίκιο όσοι έλεγαν ότι το ροστερ μας δεν είναι για πολλά.
Γιατί εδώ που τα λέμε,αν δεν αποδυναμωθηκαμε σε σχέση με πέρσι,δεν ενισχυθηκαμε σίγουρα.
Θετική σκέψη και πίστη στις ικανότητες και την φιλοδοξία του Λουτσεσκου και αυτών που κάποιοι θεωρούμε τελειωμένους.
-
Μάλλον είναι παλαιότερο και εννοεί τους τρείς πρώτους συν τον Ακπομπ.klainmein έγραψε:Τώρα αυτό το ΑΣΧΕΤΟ ΒΙΝΤΕΟ γιατί διέρρευσε; Για να μας πουν ότι ορίστε είναι ευχαριστημένος ο Λουτσεσκου για τους 3 τελευταίους παίκτες που ήρθαν και δεν θέλει άλλον; ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ;
- paokovios1974
ariskatiforos έγραψε:Εγώ δε βλέπω τέλος στις μεταγραφές αλλά ένα βιντεάκι π έχει άλλη σκοπιμότητα….σχετική με τα περί απουσίας ιβαν
Ωραίο το δίδυμο παντως
Ακριβώς και αφού βγάζετε και αυθερετα συμπεράσματα θα βγάλω κι εγώ το δικό μου.
Το βίντεο έχει και συνέχεια και θα τη δούμε αυριο
- Trilofiotis
jibbie έγραψε:οπως λεμε τα καλα για τον Αρωνιαδη, να πουμε εδω περα οτι το βιντεο με Ιβαν και Λουτσε ειναι οτι χειροτερο εχω δει απο αποψη επικοινωνιας μετα τον Δουκα και τον Κ2.
- stravostomis
Και τι νόημα έχουν τα φόρα άμα δεν γράφουμε την γνώμη μας για τα δρώμενα στην ομάδα; Μήπως είναι για να γράφουμε συνταγές της Αργυρώς;TheCursed έγραψε:Εγω λεω να μαζευτείτε να κάνετε ένα σενάριο να το πατε στο οπεν να γίνει σήριαλ καταλάβατε ολοι απο ενα βιντεακι που σκοπο ξεκάθαρα εχει να δείξει οτι ο ιβαν ειναι κομπλε οτι τελος οι μεταγραφες μπραβο κ εις ανωτερα.
Μήπως έπρεπε να πάρουμε και την άδεια σου και το ξεχάσαμε;
Δεν πα να φωναζεις... εχει παγιωθει η κατάσταση μας...joshua έγραψε:Aν μετα τα περσινα που η ομαδα εφτασε ενα βημα απο τους ομιλους χωρις επιθετικο και δεξι μπακ,τον προπονητη να ζηταει μεταγραφες και τον Ρεμπε να λεει πως ενω εκεινος ζητουσε χαφ,η διοικηση εκρινε πως δεν χρειαζεται,φετος χωρις ffp,με πωλησεις 20 μυριων,με ευρωπαικους ομιλους και προπονητη τον Λουτσεσκου που μεχρι τελευταια στιγμη δηλωνε πως ελπιζει για μεταγραφη,εμεις τελικα δεν κανουμε και μεινουμε με τον Μπισεσβαρ βασικο και τον Καντουρι εξω για 6 εβδομαδες θα μιλαμε για την απολυτη ΞΕΦΤΙΛΑ.
Ελπιζω να μην μας κοστισει φετος γιατι θα παμε παρα πολλα βηματα πισω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν είναι τόσο απλό… Το μόνο πλάνο που φαίνεται να υπήρχε ήταν η πώληση Τζολη και η πρόσληψη Λουτσεσκου ώστε να μπει μπροστά ασπίδα στο αγωνιστικό .. Ουσιαστικά κάναμε 4 συν 2 μεταγραφές αναγκαστικές λόγω φυγής Τζολη και τραυματισμού Ολιβέιρα. Πήραμε ένα δεξί μπακ που δεν είναι καλύτερος του Ροντριγκο, ένα αριστερό μπακ που ελπίζουμε να είναι καλύτερο του Βιειρινια, ένα χάφ που κάνει κυρίως βρώμικη δουλειά και τον Ολιβέιρα που τραυματίστηκε.. Ακπομ και Μιτριτα ήρθαν σαν αντικαταστάτες. Δεν ενισχυθήκαμε σίγουρα στην καλύτερη μείναμε στα ίδια.
Γράφεις για αδεια και για γνωμη και μετα λες τι νοημα εχουν τα φορουμ?η δικια σου γνωμη ειναι αυτη κ η δικια μ οτι λες αρλουμπες δεν καταλαβα θα σε ρωτησω γραφεις οτι γουσταρεις κ γω το ιδιο απλα πραγματα αν δεν σ αρεσει ignore.stravostomis έγραψε:Και τι νόημα έχουν τα φόρα άμα δεν γράφουμε την γνώμη μας για τα δρώμενα στην ομάδα; Μήπως είναι για να γράφουμε συνταγές της Αργυρώς;TheCursed έγραψε:Εγω λεω να μαζευτείτε να κάνετε ένα σενάριο να το πατε στο οπεν να γίνει σήριαλ καταλάβατε ολοι απο ενα βιντεακι που σκοπο ξεκάθαρα εχει να δείξει οτι ο ιβαν ειναι κομπλε οτι τελος οι μεταγραφες μπραβο κ εις ανωτερα.
Προσωπικά,κανένα βίντεο δεν με έκανε να πιστέψω ότι τελείωσαν οι μεταγραφές.
Η πραγματικότητα που ζούμε το έκανε.
Πηγαίνετε στο περσινό αντίστοιχο τοπικ,μια ημέρα πριν το τέλος της μεταγραφικής προθεσμίας.
Η πραγματικότητα που ζούμε το έκανε.
Πηγαίνετε στο περσινό αντίστοιχο τοπικ,μια ημέρα πριν το τέλος της μεταγραφικής προθεσμίας.
- stravostomis
Φέτος είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Μια κακή πορεία είναι καταστροφή για τον σύλλογο καθώς κλείνει την πόρτα του Τσάμπιονς Λιγκ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ελπίζω να το αντιλαμβάνονται αυτό στην ΠΑΕ και να τα παίξουν όλα για όλα, ότι καλύτερο προλαβαίνουν.
Για τρεις παίκτες λέειΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Μάλλον είναι παλαιότερο και εννοεί τους τρείς πρώτους συν τον Ακπομπ.klainmein έγραψε:Τώρα αυτό το ΑΣΧΕΤΟ ΒΙΝΤΕΟ γιατί διέρρευσε; Για να μας πουν ότι ορίστε είναι ευχαριστημένος ο Λουτσεσκου για τους 3 τελευταίους παίκτες που ήρθαν και δεν θέλει άλλον; ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ;
Ακπομ Σιντκλει και Μιτρτσα
- stravostomis
Αυτό που έγραψες δεν είναι γνώμη. Μας κουνάς το δάχτυλο με ειρωνεία σχετικά με το τι γράφουμε. Γνώμη είναι να μας έλεγες ότι προσωπικά πιστεύεις ότι δεν σημαίνει κάτι το βίντεο.TheCursed έγραψε:Γράφεις για αδεια και για γνωμη και μετα λες τι νοημα εχουν τα φορουμ?η δικια σου γνωμη ειναι αυτη κ η δικια μ οτι λες αρλουμπες δεν καταλαβα θα σε ρωτησω γραφεις οτι γουσταρεις κ γω το ιδιο απλα πραγματα αν δεν σ αρεσει ignore.stravostomis έγραψε:Και τι νόημα έχουν τα φόρα άμα δεν γράφουμε την γνώμη μας για τα δρώμενα στην ομάδα; Μήπως είναι για να γράφουμε συνταγές της Αργυρώς;TheCursed έγραψε:Εγω λεω να μαζευτείτε να κάνετε ένα σενάριο να το πατε στο οπεν να γίνει σήριαλ καταλάβατε ολοι απο ενα βιντεακι που σκοπο ξεκάθαρα εχει να δείξει οτι ο ιβαν ειναι κομπλε οτι τελος οι μεταγραφες μπραβο κ εις ανωτερα.
ενταξει ρε παιδια και προχθες διερρευσε φοτο με τους γιατρους δεν εγινε και κατι ...
-