Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Άντε και Καγκάβα Εσίτι να κάνουν χώρο....
Να έρθει ο μετρονόμος του Λουτσέσκου Φερνάντο, να έρθει ο playmaker Λιάγιτς και ο άνθρωπος γκολ και ασιστ Λούκας Πέρεθ Μαρτίνες....
Να έρθει ο μετρονόμος του Λουτσέσκου Φερνάντο, να έρθει ο playmaker Λιάγιτς και ο άνθρωπος γκολ και ασιστ Λούκας Πέρεθ Μαρτίνες....
- anekfrastos
-
Aν περσι ο Λιαγιτς εμοιαζε με τον καλο Φορτουνη τοτε στα καλα του ηταν καλυτερος απο τον Μεσιchri5ti9 έγραψε:O Λιαγιτς ακόμα και στην μέτρια χρονιά του πέρυσι θύμιζε τον καλό Φορτουνη παικτικα. Επομένως στα καλά του ο Παρτιζανος θα σπείρει.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περσι ηταν κακιστος. Αν πιασει την αποδοση που ειχε πριν 3 χρονια ειναι παικταρας αλλιως θα παιζει ο Μπισε βασικος
Ο Λιαγιτς ξερει μεγαλη μπαλα αλλα ειναι κωλοπαιδο!!
αν μπορεσεις και τιθασευσεις τον χαρακτηρα του θα κερδισεις πολλα! αυτη ειναι η γνωμη και του Μπλαντεν Φουρτουλα..που ειχε ερωτηθει παλαιοτερα
αρα ο σερβος ειναι ενα στοιχημα οπως ειναι ο
Τειλορ
ο Μητριτσα
ο Ολιβειρα
ο Ακπομ
ο Σιντκλει
δηλαδη ολες μας οι μεταγραφες!!!
τι να πω μακαρι να κερδισουμε το στοιχημα...αν και θα προτιμουσα λιγοτερο ρισκο, κανονικους ποδοσφαιριστες
αν μπορεσεις και τιθασευσεις τον χαρακτηρα του θα κερδισεις πολλα! αυτη ειναι η γνωμη και του Μπλαντεν Φουρτουλα..που ειχε ερωτηθει παλαιοτερα
αρα ο σερβος ειναι ενα στοιχημα οπως ειναι ο
Τειλορ
ο Μητριτσα
ο Ολιβειρα
ο Ακπομ
ο Σιντκλει
δηλαδη ολες μας οι μεταγραφες!!!
τι να πω μακαρι να κερδισουμε το στοιχημα...αν και θα προτιμουσα λιγοτερο ρισκο, κανονικους ποδοσφαιριστες
- ΑποστόληςΑ
+1Gospi έγραψε:Ο Λουκας ενιωθε απο τοτε ότι ειμαστε πολυ λιγοι για τα μουτρα του. Σιγα μην ερθει και σιγα μην εχει κινητρο αν ερθει.proedros έγραψε:O Σέρβος για να βρει ρυθμό στην ομάδα θα χρειαστεί κανένα μήνα και αν παίξει θα οφείλεται καθαρά στον Λουτσέσκου…Πηγαίνετε στα σίγουρα με Λούκας Περεθ…
Μας έκανε πόλεμο για να φύγει. έφυγε λοιπόν και να μην ξανάρθει ποτέ. Παίκτη που έδειξε τέτοια απαξίωση στον ΠΑΟΚ δεν θέλω ούτε να τον βλέπω.
Λιαιτς με τετοιες συμπεριφορές σίγουρα έχει την έγκριση του Λουτσέσκου?
Ας του βάλουν όρους καλύτερα στο συμβόλαιο του πχ, αν δεν κανει τις μισες συμμετοχές να έχουμε δικαιωμα λύσης αναίμακτα τον Ιούνιο.
Edit
Μετα τις διαρρηξεις, ειδαμε και προσαγωγή παικτη του γαυρου.
Ας του βάλουν όρους καλύτερα στο συμβόλαιο του πχ, αν δεν κανει τις μισες συμμετοχές να έχουμε δικαιωμα λύσης αναίμακτα τον Ιούνιο.
Edit
Μετα τις διαρρηξεις, ειδαμε και προσαγωγή παικτη του γαυρου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Δευ 30 Αύγ 2021, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ώρες περνάνε επικίνδυνα πάντως…Πιστεύω ότι είμαστε κοντά στον Σέρβο αλλά η έλευση του θα πρέπει να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες για να έρθει ο παίκτης αύριο διαφορετικα…
Ο Λιαγιτς απο φατσα παντως ειναι για...μπατσες
Για να δουμε τι θα κλεισουμε στο φιναλε,καποιο κουσουρι θα χει οποιος και να κλεισουμε αποτι φαινεται παντως

Για να δουμε τι θα κλεισουμε στο φιναλε,καποιο κουσουρι θα χει οποιος και να κλεισουμε αποτι φαινεται παντως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Δευ 30 Αύγ 2021, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω που ειμαι γκρινιαρης κλπ προτιμω μετριοτερος παιχτες π να γουσταρουν να παιζουν για την ΠΑΟΚΑΡΑ, παρα πριμαντονες μπλαζε παιχταραδες που να παιζουν λες και μας κανουν χαρη!
Για τον Λουκας αυτο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τον Λουκας αυτο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
35 μύρια το χρόνο δίνουν οι ομάδες τους. Για μας θα πήγαινε 50% πάνω.theodorsalonika έγραψε:Και γιατί δεν κάναμε πρόταση στον Μέσι;η έστω στον Ρονάλντο;
Αντε να δεχτω οτι Τειλορ και Σιντκλει μπορουν να χαρακτηριστουν μεταγραφες στοιχηματα. Οκ να πω και για Λιαγιτς που εχει θεματα με την συμπεριφορα του.
Οι αλλοι που αναφερεις @Athens, γιατι ειναι στοιχηματα;
Οι αλλοι που αναφερεις @Athens, γιατι ειναι στοιχηματα;
στο τηλεσπορ ο αβραμιδης ειπε εκλεισε ο λιαλιτς και ερχεται τις επομενες ωρες