Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Αστο εβριτη μην ασχολεισαι.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Για τον Λιαγιτς τα γράφετε αυτά ε; Σοβαρά τα γράφετε ε; Μάλιστα.
O Σέρβος για να βρει ρυθμό στην ομάδα θα χρειαστεί κανένα μήνα και αν παίξει θα οφείλεται καθαρά στον Λουτσέσκου…Πηγαίνετε στα σίγουρα με Λούκας Περεθ…
Το τουτομερκάτο λέει ότι η Μπεσικτάς δέχτηκε την πρότασή μας...
https://translate.google.com/translate? ... ch&pto=aue
https://translate.google.com/translate? ... ch&pto=aue
Toν Balde τον δίνουν ως σίγουρο με τριετές συμβόλαιο. Είναι κολλητός και του γιού του ιδιοκτήτη. Ο Balde στο ινστα ανέβασε ότι παρακολουθούσε τον αγώνα της Σαμπτόρια. Για τον Silva χτες έγραψαν ότι πήγε νέα πρόταση από Ελλάδα (όχι από ποια ομάδα), αλλά ότι δεν τον δίνουν. Έχουν καλή πρόταση και για τον Θόρσμπι. Αυτό που τους έκαιγε ήταν το φορ και κλείνουν βιαστικά τον Andrea Petagna από τη Νάπολη με οψιόν αγοράς.panpangr77 έγραψε:@seaman ο Balde που πάει??? Αφού η Σαμπντόρια πάει για άλλους ,ο Σίλβα μένει ακλόνητος εκεί.???
Τις τελευταίες ώρες ακούγεται ότι έχει δεχτεί πιεστική πρόταση για τον Damsgaard από τη Λίβερπουλ και προσπαθεί να τον κρατήσει και ότι ίσως μπορεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι απόκτησης του ακριβού Sofyan Amrabat.
Θα εξαρτηθεί και από άλλα συμβόλαια που θέλουν να απαλλαχτούν και παίζουν και σενάρια με τράμπες
Παπαριες καμαρωτές. Μια μέρα έμεινε και δεν υπάρχει ασφάλεια για καμία από τις δυο κινήσεις που έμειναν. Προσδεθείτε.
- PaokPatraG4
Φέρτε Λιάιτς να δούμε πόσο καλός ψυχολόγος είναι κ ο Λουτσεσκου....Γιατί σαν ποιότητα είναι καλός παίχτης.... Βέβαια το μπαμ του καλοκαιριού θα ήταν ο Κλαεσον αλλά τι να πεις....
- paok re niamou
ισως στις 6000 φορες βγει κανας υπευθυνος να μας ενημερωσει και υπευθυνα, ωστε να μην τρωνε ολο το βρισιμο οι ΑΡΔ, αφου μονο αυτοι ασχολουνται εντελει με την ομαδαTheCursed έγραψε:paok re niamou έγραψε:Τον Μάιο που φωνάζαμε οι αμπαλοι οπαδοί για καλό μεταγραφικό πλάνο ωστε να ερθουν και οι σωστοί παίκτες αλλα και έγκαιρα ώστε να μονταριστει νωρίς η ομάδα, μας λέγανε οτι οι υπεύθυνοι δουλεύουν αθόρυβα και ολα είναι υπο έλεγχο.
Τον Ιούλιο τα ίδια αφου υπήρχε αρκετός χρόνος.
Σήμερα μετά απο τοσο πολυ πολύτιμο χρόνο που πέρασε, οι μεθοδικές και αθόρυβες κινήσεις των υπευθύνων (όποιοι και αν ειναι αυτοί συμπεριλαμβανομένου και του Λουτσε που ήξερε μήνες πριν οτι θα αναλάβει) εφεραν κάποιους παίκτες που δεν ειναι αυτο που περιμέναμε οι περισσότεροι.
Και δεν περιμέναμε διότι είχαμε ακούσει και διαβάσει για μπάτζετ 20 μυρίων, κατι που δεν διαψεύστηκε απο κανεναν υπεύθυνο της διοίκησης ή των υπευθύνων επικοινωνίας της ομάδας.
Τώρα ακούγετε διαβάζετε κατα κάποιο τρόπο οτι το μεγάλο μπάτζετ δεν ειπωθηκε ποτέ.
Εγω θα περίμενα πιο υπεύθυνη και παντελονατη στάση και θα ημουν σχεδον απολύτως σύμφωνος αν μου το λεγανε απο την αρχή (κατανοώ τους πιθανούς λόγους για αυτό το φρενάρισμα των τελευταίων ετών) και οχι αυτο το διαρκες δούλεμα.
Αλήθεια ο Κυρ Κυρ και Δούκας τι ακριβως κάνουν ?
Με την επικοινωνία πάντως δεν πρεπει να τα πηγαίνουν και πολύ καλά....
Aν γραψεις αλλες 3000 φορες ποσο κακα στελεχοι εχουμε και ποσο κακια ειναι η παε ισως κ να αλλαξει.
-
Ο άλλος τον έχει βάλει 9 λεπτά συνολικά και στους δύο αγώνες . Να ονειρεύομαι???seaman έγραψε:Toν Balde τον δίνουν ως σίγουρο με τριετές συμβόλαιο. Είναι κολλητός και του γιού του ιδιοκτήτη. Ο Balde στο ινστα ανέβασε ότι παρακολουθούσε τον αγώνα της Σαμπτόρια. Για τον Silva χτες έγραψαν ότι πήγε νέα πρόταση από Ελλάδα (όχι από ποια ομάδα), αλλά ότι δεν τον δίνουν. Έχουν καλή πρόταση και για τον Θόρσμπι. Αυτό που τους έκαιγε ήταν το φορ και κλείνουν βιαστικά τον Andrea Petagna από τη Νάπολη με οψιόν αγοράς.panpangr77 έγραψε:@seaman ο Balde που πάει??? Αφού η Σαμπντόρια πάει για άλλους ,ο Σίλβα μένει ακλόνητος εκεί.???
Τις τελευταίες ώρες ακούγεται ότι έχει δεχτεί πιεστική πρόταση για τον Damsgaard από τη Λίβερπουλ και προσπαθεί να τον κρατήσει και ότι ίσως μπορεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι απόκτησης του ακριβού Sofyan Amrabat.
Θα εξαρτηθεί και από άλλα συμβόλαια που θέλουν να απαλλαχτούν και παίζουν και σενάρια με τράμπες
Θεωρώ ότι θα ρθει ο Σέρβος.
Για μένα προσωπικά είναι η καλύτερη λύση.
Σε καλή ηλικία, με γεμάτη καριέρα, χωρίς σοβαρούς τραυματισμους.
Έχει τα κουσούρια του σίγουρα και έρχεται από μια κακή χρονια.
Αλλα έχει την ποιότητα για να κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα εντασσομενος σε μια δουλεμένη και σωστά δομημένη ομάδα.
Μακαρι να ολοκληρωθεί η κίνηση, ειμαι θετικός.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για μένα προσωπικά είναι η καλύτερη λύση.
Σε καλή ηλικία, με γεμάτη καριέρα, χωρίς σοβαρούς τραυματισμους.
Έχει τα κουσούρια του σίγουρα και έρχεται από μια κακή χρονια.
Αλλα έχει την ποιότητα για να κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα εντασσομενος σε μια δουλεμένη και σωστά δομημένη ομάδα.
Μακαρι να ολοκληρωθεί η κίνηση, ειμαι θετικός.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φερτε Λιαιτς και αφηστε τα Σερβακια τους Παρτιζανους μπροστα να κανουν τις αλητειες τους....
Μαζι με την αλλη αλητοφατσα την Ρουμανικη απο αριστερα. Μιας που το εφερε η κουβεντα που ειναι αυτος; Ακομα;
Μαζι με την αλλη αλητοφατσα την Ρουμανικη απο αριστερα. Μιας που το εφερε η κουβεντα που ειναι αυτος; Ακομα;
Ο Λουκας ενιωθε απο τοτε ότι ειμαστε πολυ λιγοι για τα μουτρα του. Σιγα μην ερθει και σιγα μην εχει κινητρο αν ερθει.proedros έγραψε:O Σέρβος για να βρει ρυθμό στην ομάδα θα χρειαστεί κανένα μήνα και αν παίξει θα οφείλεται καθαρά στον Λουτσέσκου…Πηγαίνετε στα σίγουρα με Λούκας Περεθ…
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ποια σελίδα? Στο wiki δεν υπαρχουν εμφανισεις του το 2020 στη Μπεσικτας.kosths BXL έγραψε:
και υπαρχουν και καμια 50ρια που λενε οτι ειναι παικταρα...εγω προσωπικα δεν τον ειχα δει αλλα το ποστ του seaman που εξηγει την ιδιαιτερη για αυτον περσινη χρονια πιστευω οτι ειναι το πιο αντιπροσωπευτικο...
- theodorsalonika
Και γιατί δεν κάναμε πρόταση στον Μέσι;η έστω στον Ρονάλντο;πάρτε τον Αζάρ..πάρτε κάποιον τέλος πάντων..
Εάν πεταχτουνε μέχρι την Βραζιλία,Αργεντινή Μεξικό,Περού,εκεί στην δεύτερη κατηγορία έχει κάτι παικτακια.με 500.00 παίρνεις τον καλύτερο τους..δηλαδή άμα πάρουμε 6 ? 500.000χ6 μας κάνει 3.000.000. ο ενάμιση να σου βγει ..δηλαδή ποσοστό 25 τοις εκατό..είσαι μια χαρά....
Αλλά πού τέτοια..αν δεν μπορείτε εκεί στην ΠΑΕ..στείλτε εμένα..δέκα παιχνίδια να δω,δεκαπέντε κουτσομπολιά να ακούσω,δέκα εφιμεριδες να διαβάσεις θα καταλάβεις ποιος είναι ψιλοταλεντο..τον τσιμπάω και αριμπα μπουτσατσος..και στο κάτω κάτω έχεις φέρει παίκτες που χρυσοπληρωσες και δεν ακουμπησαν..γιατί δεν δοκιμάζουν μια διαφορετική προσέγγιση;δεκαπέντε παίκτες ακούω από την αρχή,μερικοί παίξανε σε μας..άλλοι Ελλάδα ,άλλοι ελεύθεροι..δηλαδή δεν υπάρχει τίποτα άλλο;ερε παρτε κόσμο και αμολυστετον στα βάθη της Αφρικής και της Ασίας και της Αμερικής να βλέπουν μπάλα..από τον καναπέ μεταγραφές κάνει και ο παππούς μου
Εάν πεταχτουνε μέχρι την Βραζιλία,Αργεντινή Μεξικό,Περού,εκεί στην δεύτερη κατηγορία έχει κάτι παικτακια.με 500.00 παίρνεις τον καλύτερο τους..δηλαδή άμα πάρουμε 6 ? 500.000χ6 μας κάνει 3.000.000. ο ενάμιση να σου βγει ..δηλαδή ποσοστό 25 τοις εκατό..είσαι μια χαρά....
Αλλά πού τέτοια..αν δεν μπορείτε εκεί στην ΠΑΕ..στείλτε εμένα..δέκα παιχνίδια να δω,δεκαπέντε κουτσομπολιά να ακούσω,δέκα εφιμεριδες να διαβάσεις θα καταλάβεις ποιος είναι ψιλοταλεντο..τον τσιμπάω και αριμπα μπουτσατσος..και στο κάτω κάτω έχεις φέρει παίκτες που χρυσοπληρωσες και δεν ακουμπησαν..γιατί δεν δοκιμάζουν μια διαφορετική προσέγγιση;δεκαπέντε παίκτες ακούω από την αρχή,μερικοί παίξανε σε μας..άλλοι Ελλάδα ,άλλοι ελεύθεροι..δηλαδή δεν υπάρχει τίποτα άλλο;ερε παρτε κόσμο και αμολυστετον στα βάθη της Αφρικής και της Ασίας και της Αμερικής να βλέπουν μπάλα..από τον καναπέ μεταγραφές κάνει και ο παππούς μου
Ο Λουκας ενιωθε απο τοτε ότι ειμαστε πολυ λιγοι για τα μουτρα του. Σιγα μην ερθει και σιγα μην εχει κινητρο αν ερθει.Gospi έγραψε:proedros έγραψε:O Σέρβος για να βρει ρυθμό στην ομάδα θα χρειαστεί κανένα μήνα και αν παίξει θα οφείλεται καθαρά στον Λουτσέσκου…Πηγαίνετε στα σίγουρα με Λούκας Περεθ…
Στάλθηκε από το Redmi Note 5
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Isi4 την Δευ 30 Αύγ 2021, 15:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.