Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
-
Jack_riper
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Όποιος έρθει στην παρούσα φάση θα έχει την έγκριση Λουτσεσκου.
Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει παίχτης χωρίς να δώσει την συγκατάθεση του ο Ρουμάνος.
Ως εκ τούτου όποιος και να έρθει, εφόσον τον θέλει ο Ρουμάνος, εγώ είμαι ΟΚ.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει παίχτης χωρίς να δώσει την συγκατάθεση του ο Ρουμάνος.
Ως εκ τούτου όποιος και να έρθει, εφόσον τον θέλει ο Ρουμάνος, εγώ είμαι ΟΚ.
και ο τέιλορ την συγκατάθεση του ρουμάνου είχε, αλλά σαν ποδοσφαιριστής δε λέει και πολλά απ'ό,τι φαίνεται
γενικά βλέπω ότι βασιζόμαστε όλοι σε μια φαντασίωση περί μαγικών ικανοτήτων του προπονητή, κι αυτό δεν είναι καλό
όχι βέβαια ότι έχουμε στην παε καλύτερες ποδοσφαιρόφατσες από τον λούτσο, αλλά ούτε κι αυτός έχει το αλάθητο
γενικά βλέπω ότι βασιζόμαστε όλοι σε μια φαντασίωση περί μαγικών ικανοτήτων του προπονητή, κι αυτό δεν είναι καλό
όχι βέβαια ότι έχουμε στην παε καλύτερες ποδοσφαιρόφατσες από τον λούτσο, αλλά ούτε κι αυτός έχει το αλάθητο
Θα ηθελα να ηξερα, αυτα τα μπαμ και τα μπουμ δεν βαρεθηκαν να τα γραφουν οι ρεπορτερ/δημοσιογραφοι;
Τετοια αρθρα βγαινουν και στο εξωτερικο ρε σεις; Με μπαμ και μπουμ σε καθε μεταγραφη;
Τετοια αρθρα βγαινουν και στο εξωτερικο ρε σεις; Με μπαμ και μπουμ σε καθε μεταγραφη;
Το αν λέει πολλά σαν ποδοσφαιριστης ή όχι ο Τέιλορ δεν θα το κρίνουμε μετά από ενάμιση ματς που τον είδαμε να παίζει.
Πέραν τούτου, προφανώς και ο Λουτσε δεν έχει το αλάθητο.
Αυτό που έχει κερδίσει όμως με το σπαθί του είναι το δικαίωμα επιλογής.
Αν η επιλογή θα του βγει ή όχι μένει να το δούμε εντός αγωνιστικού χώρου.
Πέραν τούτου, προφανώς και ο Λουτσε δεν έχει το αλάθητο.
Αυτό που έχει κερδίσει όμως με το σπαθί του είναι το δικαίωμα επιλογής.
Αν η επιλογή θα του βγει ή όχι μένει να το δούμε εντός αγωνιστικού χώρου.
To 24 τον παρουσιαζει σαν τον εκλεκτο πλεον....
Απο οτι καταλαβαινω απο το καθεστως...δανεικος; Με εμας να βαζουμε το 1,5 και η Μπεσικτας τα υπολοιπα;
Απο οτι καταλαβαινω απο το καθεστως...δανεικος; Με εμας να βαζουμε το 1,5 και η Μπεσικτας τα υπολοιπα;
Δεν έχω καταλάβει ακόμη το καθεστώς της μεταγραφής.
Οι Τούρκοι θα συμβάλλουν λογικά στο συμβόλαιο για ένα χρόνο.
Μετά ο παίκτης θα ρίξει τις απαιτήσεις του;
Ρεπορτάζ δημιουργικής ασάφειας.
Οι Τούρκοι θα συμβάλλουν λογικά στο συμβόλαιο για ένα χρόνο.
Μετά ο παίκτης θα ρίξει τις απαιτήσεις του;
Ρεπορτάζ δημιουργικής ασάφειας.
- PAOKevolution
Γιατί για το κάθε όνομα ψάχνεται να βρείτε κάθε ψεγάδι του; Δεν σας ευχαριστεί το γεγονός ότι πραγματικά ακούγονται εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών; Δε μπορώ να σας καταλάβω.
Δανεικός πως; αφού λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι.
Αν έρθει μάλλον πάμε στο ίδιο στυλ με το οποίο δώσαμε εμείς τον Ουαρντα στην Ανόρθωση.
Φέτος καλύπτουμε το συμβόλαιο μαζί με την Μπεσικτας και από του χρόνου αναλαμβάνουμε εμείς με πιο χαμηλό συμβόλαιο προφανώς και όχι 2.5Μ.
Αν έρθει μάλλον πάμε στο ίδιο στυλ με το οποίο δώσαμε εμείς τον Ουαρντα στην Ανόρθωση.
Φέτος καλύπτουμε το συμβόλαιο μαζί με την Μπεσικτας και από του χρόνου αναλαμβάνουμε εμείς με πιο χαμηλό συμβόλαιο προφανώς και όχι 2.5Μ.
Αντε ωραια, τα Σερβακια πιανουν σε μας.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο πετρωτος ειπε οτι ο λιαιτς σερνει να ρθει,ειναι διατεθειμενος να μειωσει πολυ τις απαιτησεις του ωστε να ρθει σαν ελευθερος με οριζοντα 3ετιας.πλεον φαινεται ξεκαθαρα οτι αυτος ειναι η επιλογη μας.
Μκαρι το παιδι να γουσταρει και να τραβηξει κουπι
Μκαρι το παιδι να γουσταρει και να τραβηξει κουπι
-
panpangr77
Καθαρά δουλειά προέδρου με Ραμαντανι είναι ,προς όφελος μας για μένα αλλά και για τον παίκτη που αν δεν ήθελε να έρθει δεν θα γινόταν συζήτηση. Σίγουρα ο παικτης δεν ήθελε να είναι στην Μπεσίκτας ,η Μπεσίκτας πήρε Τεξειρα το αγαπημένο παιδί του Μιρτσεα . Τέλος . Ίσως να πάρουμε κάνα παίκτη κι άλλον από τον Ραμαντανι.
Και απο του χρονου τι κανεις; Αφου αμειβεται με 2,8. Θα δεχτει απο του χρονου να συνεχισει να παιρνει 1,5 η μενει ελευθερος;JohnDag έγραψε:Δανεικός πως; αφού λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι.
- stravostomis
Άρα έχουμε και λέμε:
+ Τεχνική
+ Σέρβος, Παρτιζάνος, ξέρει τι του γίνεται
+ Καλή ηλικία για restart
+ Μπαλαδόρος
+ Καλή (τουλάχιστον για έναν χρόνο) τιμή
- Τεμπελόσκυλο
- Δεν έχει ρυθμό
- Ψυχολογικά προβλήματα