Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Προτείνω να μην το δέσουμε κόμπο ότι θα έρθει κι άλλος μετά τον Μιτριτα.
Νομίζω είμαστε στο αν κάτσει.
Κλείνει το ρόστερ για μένα με τον Ρουμάνο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω είμαστε στο αν κάτσει.
Κλείνει το ρόστερ για μένα με τον Ρουμάνο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι σε αυτο εναποθέτω όλες τις ελπίδες μου, να υπάρχουν όντος εναλλακτικες με σοβαρους παικτες και να του βαλουν deadline.nunies4 έγραψε:Το deadline ειναι αυριο, γιατι αν οι εναλλακτικες εχουν ομαδα μονο μεχρι 31/8 μπορεις να τους υπογραψεις. Αν περασει η 31/8 και ο μερμηγκας μετα απαντησει αρνητικα τον ηπιαμε.....Мир έγραψε:Καλημερα, ευτυχώς υπαρχει το deadline της πεμπτης γιατι αλλιως μεχρι 15/9 στο περιμενε θα μας ειχε ο Τζοβινος.
Απο οτι γραφτηκε θελει 1,5εκ € και δινουμε 1.3εκ.
Αν τον θελει με τα χίλια ο Λουτσεσκου τα 200χιλ ειμαι ξεφτηλα να ασχολησε φετος.
Τον κλεινεις και τον ενσωματωνεις.
Προσωπικα εχω bad vibes για τον Ιταλο. Μαρια βαλε ρητρες.
Θεωρω οτι ο Λουκας ή Καμπελα αν υπηρχε περιπτωση και τελευταια λυση ο της μπενφικα.
Παστορε ουτε για πλακα, εχεις Καβαγκα καβατζα για παλαιμαχο και Ροντριγκο/Καντουρι για θλασακιδες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αλλα και ελευθεροι να ειναι ολοι οι εναλλακτικοί να μπει προθεσμια για Πεμπτη
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Κανονικα απο για οποιον ελευθερο ενδιαφερομαστε, μετα τις 31/08 θα πρεπει να πεφτει κατα 100 χιλιαρικα η προταση μας καθε μερα που περναει.
- buffalobill4
Το φοβερό είναι ότι έχεις στην θέση του 10αριου τον καγκαβα με απείρως καλύτερο βιογραφικό έναντι του τζιοβινκο, με σταθερη παρουσία σε ευρωπαϊκές λιγκες έστω και β εθνική Ισπανίας, νεότερο και παίρνοντας το ένα τρίτο από όσα ζητάει ο Ιταλός αλλά εκεί θες τον άλλον που δεν θέλει να έρθει.
Μακάρι να μας βγει σε καλό αλλά προσωπικά θα πω μακάρι να βρει μια ομάδα να πάει στην ευχή του Θεού να γλιτώσουμε και εμείς να γλιτώσει και αυτός.
Μακάρι να μας βγει σε καλό αλλά προσωπικά θα πω μακάρι να βρει μια ομάδα να πάει στην ευχή του Θεού να γλιτώσουμε και εμείς να γλιτώσει και αυτός.
- WestBlock4
-
Εν τω μεταξυ λεμε λεμε για 10αρι αλλα ο τζιοβινκο ουδεμια σχεση με 10αρι εχει
Σαν κρυφος δευτερος φορ παιζει, δεν εχει καμια σχεση με το 10αρι οπως φανταζομαστε που οργανωνει το παιχνιδι κτλ κτλ
Σαν κρυφος δευτερος φορ παιζει, δεν εχει καμια σχεση με το 10αρι οπως φανταζομαστε που οργανωνει το παιχνιδι κτλ κτλ
Να θυμισω για την υποθεση του στοπερ για αλλη μια φορα αυτο που εχει πει ο seamn.17 ξενους μπορουμε να δηλωσουμε στην ευρωπαικη λιστα και εμεις εχουμε 21 με την αποκτηση επιτελικου.Καπως ετσι η αποκτηση Κυριακου ειναι μονοδρομος αν αποχωρησει ο Μιχαι καθως 4 στοπερ ειναι πολυ λιγα και δεν υπαρχει δυνατοτητα αποκτησης επιπλεον ξενου.Βεβαια δεν νομιζω και εγω οτι στη παε θελουν τον Κυριακο οποτε τσαμπα συζηταμε...
Δεν ξέρω γιατί ο λαός περιμένει κάποιο άλλο όνομα. Το γεγονός είναι οτι 100% περιμένουμε έναν συγκεκριμένο παίκτη που θέλει ο προπονητής. Το ότι ο παίκτης δεν ήρθε άμεσα όταν έμεινε ελεύθερος, εμένα με έχει ξενερώσει τελείως.
Οδηγία για να βγαίνει σωστά το όνομα του Μιτρίτσα από smarthphone keyboard ώστε να μην χώνεται ο δαίμονας του autocorrect:panpangr77 έγραψε:Παίρνεις τον μικρό φέρνεις και τον Πάστορε και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο . Φανταστείτε τον Μετρητά αριστερά Τσικινιο κέντρο Ζιβκοβιτς δεξιά μπροστά Ακπομ και πίσω Πάστορε Κουρτίτς ,μέσα στην Τούμπα.
Γράφουμε τη λέξη "γκλίτσα". Αντικαθιστούμε το "γκλ" με "Μιτρ" και πατάμε την λέξη ώστε να σωθεί στο λεξικό.

-
ΕυχαριστώKourdos έγραψε:Οδηγία για να βγαίνει σωστά το όνομα του Μιτρίτσα από smarthphone keyboard ώστε να μην χώνεται ο δαίμονας του autocorrect:panpangr77 έγραψε:Παίρνεις τον μικρό φέρνεις και τον Πάστορε και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο . Φανταστείτε τον Μετρητά αριστερά Τσικινιο κέντρο Ζιβκοβιτς δεξιά μπροστά Ακπομ και πίσω Πάστορε Κουρτίτς ,μέσα στην Τούμπα.
Γράφουμε τη λέξη "γκλίτσα". Αντικαθιστούμε το "γκλ" με "Μιτρ" και πατάμε την λέξη ώστε να σωθεί στο λεξικό.

- pagotatzis