Διάβασε λίγο πιο πάνω, τι λέει ο rainCaballo Viejo έγραψε:Πάει μεσημέρι κι ο Μιτρίτσα πουθενά.
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Βρε εγω και εσυ μπορει να το πιστευουμε αυτο.stravostomis έγραψε:Μακάρι να μην φύγει ο Μιχαι. Είναι ο 2ος-3ος καλύτερος σέντερ μπακ. Είναι καλύτερος από Βαρέλα και Μιχαηλίδη σίγουρα.
Στα ματια του Ραζβαν ομως το Βαρελα-Κρεσπο-Ινγκι ειναι μπετον. Με 4ο τον Μιχαιλιδη.
Για αυτο ανεφερα οτι ο δανεισμος Μιχαι μπορει να βγει σε καλο, και απλα φερνεις εναν 5ο να συμπληρωσεις τα στοπερ
- buffalobill4
Καλά και για τους Βέρνμπλουμ χατσεριδη λέγανε ότι τους ήθελε.sourmenetes έγραψε:Είναι παίκτης που τον θέλει ο προπονητής.buffalobill4 έγραψε:Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω για ποιο λόγο έχουν κολλήσει να δώσουν ένα σκασμό λεφτά σε πρώην παίκτη σώνει και καλά.
Είχαμε αρνεσεν και Τούντορ θέλαμε δεκάρι φέραμε μπερμπατοφ. Ούτε καλή συνέχεια στην καριέρα του δεν του είπαμε όταν έφυγε. Πήγε Ινδία μετα από εμάς.
Θέλαμε 6αρι με μιχελ λουτσεσκου φέραμε Βέρνμπλουμ τρόμαξαμε να τον ξεφορτωθούμε στην Σουηδία, στο 8μηνο σταμάτησε την καριέρα του.
Θέλαμε σέντερ μπακ πάλι με μιχελ λουτσεσκου, φέραμε χατσεριδη έφυγε πριν τον χρόνο αφού μάσησε γύρω στο 1.2, ανάθεμα και αν παίζει μπάλα ακόμα.
Αφου δεν μας πάει αυτό το πατερν τι το παλεύουμε. Για να ξανακοκκινησει το φφπ;
Επίσης γιατί πρων παίκτης;;
Έτσι έγινε και ο Μπίσεσβαρ πέρυσι παλαίμαχος.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μπισεσβαρ ήρθε, έπαιξε πήρε τίτλους, πήρε τεράστια ανανέωση. Τον έχω ποδοσφαιρική καψούρα αλλά αν τον παίρναμε τώρα με 800 χιλιάρικα θα σφιγγομουνα. Και σκέψου ότι το βιογραφικό του έχει Ελλάδα γεμάτες χρονιές και Κύπρο μισή χρονιά. Όχι μια δεκαετία σε ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο τζιοβινκο θα είναι χειρότερος του μπισεσβαρ. Μπορεί να είναι ο καλύτερος παίκτης της λίγκας. Όμως το ρίσκο είναι τεράστιο και εμφανώς τέτοια σίριαλ δεν μας βγαίνουν.
Δηλαδη χαθήκανε οι παίκτες και εμείς εδώ και ένα δίμηνο έχουμε στόχο μόνο έναν 35χρονο που κάποτε ήταν παικταράς αλλά έχει 10 χρόνια να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο; και εμφανώς δεν ψήνεται και να έρθει;
Δεν αντέχω να μην το σχολιάσω.
Έχετε την εντύπωση ,ότι ο Ραζβάν δεν θέλει τον Bαρέλα και τον βάζει με το ζόρι ;
Έχετε την εντύπωση ,ότι ο Ραζβάν δεν θέλει τον Bαρέλα και τον βάζει με το ζόρι ;
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλή δύναμη για σήμερα και αύριο.
Πήρα ένα πληκτρολόγιο μόνο με F5 σε περίπτωση που καταλάθως σπάσει το αρχικό
Δεν μπορεί να μην δεν γίνει κίνηση, δεν μπορεί, πιστεύω θα ξενερώσει άσχημα ο Ρουμάνος.
Αν μου έλεγαν να επιλέξω απ'αυτούς που ακούστηκαν χτες, νομίζω πως ο Λούκας θα ήταν η πιο ορθή κίνηση.
Αλλά όλοι ξέρουμε πως είναι κάπως ιδιότροπος, παρ' όλα αυτά γνωρίζει το πρωτάθλημα μας.
Εχει όλα τα στοιχεία, μεγαλύτερη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, είχε μια χαρά χρονιές.
Ναι ως επιθετικός τις έκανε, όμως με τα χαρακτηριστικά του μια χαρά θα παίξει και ως SS.
Δυναμικός, δεν είναι φλωράκος, πρεσσάρει, για την τεχνική του περιττό να πούμε το οτιδήποτε, τα χτυπήματα του.
Είναι καλό πακετάκι.
Κι επειδή γνωρίζουμε πως δεν είμαστε του ρίσκου, και καλώς θα πω εγώ εδώ που φτάσαμε τελευταία στιγμή, μάλλον είναι η ενδεδειγμένη λύση.
Τέλος πάντων, πάρτε παίχτη!
Πήρα ένα πληκτρολόγιο μόνο με F5 σε περίπτωση που καταλάθως σπάσει το αρχικό

Δεν μπορεί να μην δεν γίνει κίνηση, δεν μπορεί, πιστεύω θα ξενερώσει άσχημα ο Ρουμάνος.
Αν μου έλεγαν να επιλέξω απ'αυτούς που ακούστηκαν χτες, νομίζω πως ο Λούκας θα ήταν η πιο ορθή κίνηση.
Αλλά όλοι ξέρουμε πως είναι κάπως ιδιότροπος, παρ' όλα αυτά γνωρίζει το πρωτάθλημα μας.
Εχει όλα τα στοιχεία, μεγαλύτερη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, είχε μια χαρά χρονιές.
Ναι ως επιθετικός τις έκανε, όμως με τα χαρακτηριστικά του μια χαρά θα παίξει και ως SS.
Δυναμικός, δεν είναι φλωράκος, πρεσσάρει, για την τεχνική του περιττό να πούμε το οτιδήποτε, τα χτυπήματα του.
Είναι καλό πακετάκι.
Κι επειδή γνωρίζουμε πως δεν είμαστε του ρίσκου, και καλώς θα πω εγώ εδώ που φτάσαμε τελευταία στιγμή, μάλλον είναι η ενδεδειγμένη λύση.
Τέλος πάντων, πάρτε παίχτη!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ginola λεγεε τι γίνεται με 10αρι και άσε τον Βαρέλα.
Κανείς δεν του τον φορτώνει το μόνο σίγουρο!

Καποιοι δεν εχουν καταλαβει τι ειπε ο Ραζβαν απο την 1η μερα. Θα στηριχτει στο ΓΚΡΟΥΠ. Αυτο θα ειναι και το μεγαλο του οπλο και πλεονεκτημα εναντι των αντιπαλων του.
Για αυτο και για τον Ραζβαν, ο Βαρελα, ο Αντρε, ο Κρεσπο, ο Ομαρ, ο Πασχα, ο Σβαμπ, Ο Μπιρσε θα εχουν πλεονεκτημα εναντι καποιων που στα δικα μας ματια φανταζουν καλυτεροι.
Και δεν τον αδικω. Τεραστιο πραγμα η ομοιογενεια και το να ειναι το γκρουπ μπετον.
Για αυτο και για τον Ραζβαν, ο Βαρελα, ο Αντρε, ο Κρεσπο, ο Ομαρ, ο Πασχα, ο Σβαμπ, Ο Μπιρσε θα εχουν πλεονεκτημα εναντι καποιων που στα δικα μας ματια φανταζουν καλυτεροι.
Και δεν τον αδικω. Τεραστιο πραγμα η ομοιογενεια και το να ειναι το γκρουπ μπετον.
-
Τον τσικινιο τον παιρνεις χθες αν μπορεις. Αλλα κλασικα θα τον χασουμε και σε δυο χρονια που θα παιζει εθνικη θα λεμε κοιτα να δεις.
- stravostomis
Το αντίθετο. Πιστεύω ότι τον θέλει και ότι αυτό είναι ένα από τα λίγα λάθη του. Πιστεύω πως είναι επηρεασμένος από την πρώτη του θητεία όπου ο Βαρέλα ήταν καταπληκτικός. Δυστυχώς πλέον έχει πέσει πολύ η απόδοση του όμως η εμπειρία παραμένει, ίσως εκεί να ποντάρει ο Λουτσέσκου.GINOLA έγραψε:Δεν αντέχω να μην το σχολιάσω.
Εγώ νομίζω ότι είναι αφελές να παίζεις με δύο σχετικά αργούς στόπερ όταν στα περισσότερα παιχνίδια θα έχεις 65% κατοχή και οι αντίπαλοι θα προσπαθούν να σκοράρουν στην κόντρα.
Ελπίζω να κάνω λάθος εγώ και να έχει δίκιο ο Ραζβαν, όμως.
Δεν ξέρω, κανείς δεν ξέρει εκτός του ίδιου του προπονητή που έχει δείξει την προτίμηση του στον Τζιοβίνκο αλλά αυτό δεν είναι καμία είδηση.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ginola λεγεε τι γίνεται με 10αρι και άσε τον Βαρέλα.Κανείς δεν του τον φορτώνει το μόνο σίγουρο!

Επίσης κάτι περιπτώσεις καμπέλα. Ρε είστε τρελοί ;
τέτοιες μεταγραφές με το καθεστώς στον ΠΑΟΚ το τωρινό μπορεί να γίνουν αποκλειστικά από τον ίδιο τον σαββίδη και φυσικά απλά θα ενημερωθούν οι υπόλοιποι και κανείς δημοσιογράφος η κάποιος από εμάς δεν θα γνωρίζει
2 μέρες έμειναν, δεν υπάρχει λόγος καψίματος για πληροφορίες.
Εάν μπει ρήτρα ότι ο Μιχαι θα είναι βασικός και αναντικαταστατος έχει νόημα να φυγει...να πάρει 6 παιχνίδια στην Ευρώπη και άλλα 30 στο πρωτάθλημα και να έρθει πίσω με εμπειρίες και φουλ σεζόν. Στην ηλικία του Μιχαι και για την θέση του αμυντικού πολλά συνεχόμενα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για την εξέλιξη της καριέρας. Στον ΠΑΟΚ φέτος θα πάρει μαξ 10 παιχνίδια. Προσωπικά νομίζω ότι έχει τα φόντα να είναι δευτεροτριτη επιλογή στα στόπερ του χρόνου, ειδικά αν κάνει φέτος φουλ σεζόν.sourmenetes έγραψε:Σαν έξτρα να τον πάρεις αλλά να δοθεί ο ένας και να φύγει ο άλλος δε νομίζω ότι έχει νόημα. Την ώρα που ο κυριακος δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι.joshua έγραψε:Και επειδη ειναι Ελληνας ο Κυριακος,ειδος προς εξαφανιση στο ροστερ και προβλημα για τη λιστα της Ευρωπης.
Να έλεγε κάποιος ότι ίσως τον βάλεις και σαν αμ. Χαφ ναι να το δεχθώ
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προτιμώ τον Μιχαι από τον Παπαδόπουλο...δεν τίθεται θέμα...απλά σκέφτομαι πάντα με γνώμονα το πως θα πάρουμε το μάξιμουμ από τον Μιχαι.
Καλημερα, ευτυχώς υπαρχει το deadline της πεμπτης γιατι αλλιως μεχρι 15/9 στο περιμενε θα μας ειχε ο Τζοβινος.
Απο οτι γραφτηκε θελει 1,5εκ € και δινουμε 1.3εκ.
Αν τον θελει με τα χίλια ο Λουτσεσκου τα 200χιλ ειμαι ξεφτηλα να ασχολησε φετος.
Τον κλεινεις και τον ενσωματωνεις.
Προσωπικα εχω bad vibes για τον Ιταλο. Μαρια βαλε ρητρες.
Θεωρω οτι ο Λουκας ή Καμπελα αν υπηρχε περιπτωση και τελευταια λυση ο της μπενφικα.
Παστορε ουτε για πλακα, εχεις Καβαγκα καβατζα για παλαιμαχο και Ροντριγκο/Καντουρι για θλασακιδες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν τον θελει με τα χίλια ο Λουτσεσκου τα 200χιλ ειμαι ξεφτηλα να ασχολησε φετος.
Θεωρω οτι ο Λουκας ή Καμπελα αν υπηρχε περιπτωση και τελευταια λυση ο της μπενφικα.
Παστορε ουτε για πλακα, εχεις Καβαγκα καβατζα για παλαιμαχο και Ροντριγκο/Καντουρι για θλασακιδες.
Γενικά αυτές οι μεταγραφές-σίριαλ ελεύθερων που το παίζουν ντίβες δε μας έχουν βγει.
Το deadline ειναι αυριο, γιατι αν οι εναλλακτικες εχουν ομαδα μονο μεχρι 31/8 μπορεις να τους υπογραψεις. Αν περασει η 31/8 και ο μερμηγκας μετα απαντησει αρνητικα τον ηπιαμε.....Мир έγραψε:Καλημερα, ευτυχώς υπαρχει το deadline της πεμπτης γιατι αλλιως μεχρι 15/9 στο περιμενε θα μας ειχε ο Τζοβινος.