Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Αν δεν βγει παντως κατι σημερα το ξεχναμε,ελευθερο η οχι...Καποιος που δεν απανταει μεχρι σημερα,δεν θα απαντησει σε 2 μερες,θα περιμενει μεχρι τελος...
-
τον παστορε 8ρι ? οχι ρε φιλε πλεον δεν μπορει καποτε μπορουσε και επαιζε κατι σαν 8-10ρι αλλα πλεον ουτε καν...αν παρουμε τον παστορε τοτε τον βαζεις στο 10 να κανει τα δικα του ουτε τον τρεχεις ουτε τον βαζεις να μαρκαρει πολυ ...αν παρουμε τον παστορε παντως πρεπει να παρουμε και τον τσικινιο γτ ο παστορε θα χρειαστει χρονο μεχρι να μπει και ειναι και στοιχημαpanpangr77 έγραψε:Παίρνεις τον μικρό φέρνεις και τον Πάστορε και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο . Φανταστείτε τον Μετρητά αριστερά Τσικινιο κέντρο Ζιβκοβιτς δεξιά μπροστά Ακπομ και πίσω Πάστορε Κουρτίτς ,μέσα στην Τούμπα.
Γκουχ γκουχ γκουχ γκουχ δεν το θυμόμουν αυτο[/quote]omerta76 έγραψε:Γκουχ γκουχ γκουχ... ελεύθερος ήρθε μετά από δύο μήνες που τον άφησε η Μπενφικαpaokovios1974 έγραψε:Γκουχ γκουχ Ζιβκοβιτςomerta76 έγραψε:Παίχτη από την Μπενφίκα δεν πρόκειται να πάρουμε ...ποτέ όσο παίζει ο γαύρος τις αλλαξοκωλιες με μάνατζερ εκεί...χάσιμο χρονου

- black_star_ninja
Καλημερα σε ολους. Στο σπορταιμ γραφουν μεταξυ αλλων οτι τα προβληματα με τον μανατζερ του Τζιοβινκο γεφυρωθηκαν. Δε τους πιστευω γενικα, απλα ειναι ενδιαφερον να μαθουμε αν οντως λυθηκε το ζητημα με το νεο μανατζερ του.
Φανταζομαι το ξερουν αλλα καλου κακου οποιος εχει καποια ακρη δεν λεει στην ΠΑΕ οτι μεχρι Πεμπτη δηλωνουμε ευρωπαικη λιστα;
Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχει και νοημα να δωσεις 1,5εκ συμβολαιο σε παικτη που θα παιζει μονο ελληνικο πρωταθλημα.
Αντε Τζιοβινγκο μου, αντε αγορι μου.....μπαλονια μας τα εκανες
Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχει και νοημα να δωσεις 1,5εκ συμβολαιο σε παικτη που θα παιζει μονο ελληνικο πρωταθλημα.
Αντε Τζιοβινγκο μου, αντε αγορι μου.....μπαλονια μας τα εκανες
Από όσα μας έχει δείξει ο λουτσεσκου μέχρι στιγμής πιστεύω πως ο παίκτης στο 10 θα είναι περισσότερο χάφ παρά κρυφός φορ.
Κατά συνέπεια δεν πιστεύω ότι θέλει να φορτωθεί Λούκας Πέρεθ που περισσότερο θα πέσει πάνω σε αντριγια και απκομ. Το ίδιο ισχύει και για τζιοβινκο.
Τα 15λεπτα του παστορε δεν είναι αυτά ψάχνουμε.
Πιστεύω θα έρθει κάποιος που δεν έχει ακουστεί.
Κατά συνέπεια δεν πιστεύω ότι θέλει να φορτωθεί Λούκας Πέρεθ που περισσότερο θα πέσει πάνω σε αντριγια και απκομ. Το ίδιο ισχύει και για τζιοβινκο.
Έχω χόρτασα καγκαβα .αν είναι να πάρω παιχτη και να εύχομαι να μπορεί να περπατήσει ας μην πάρω κανέναν έχω τον μπισεσβαρ. Αν είναι σε καλή κατάσταση ,δεν εννοώ κατάσταση παρι. Εννοώ να βγάζει άνετα 90λεπτο και ας μην τους περνάει όλους 3 φορές ας είναι από τους διακριθεντες ας βγάζει σε κάθε ματς ασιστ πχ τότε ναι ας τον πάρουμε αυτόν.icue έγραψε:Για τον Παστορε δεν χρειαζεται ουτε βιντεακια να δουμε, ουτε τιποτα. Γνωστος παικτης που αν παρακολουθουσε καποιος ευρωπαικα πρωταθληματα σιγουρα τον ηξερε. Το θεμα ειναι σε τι κατασταση βρισκεται τωρα.
Πάντως από αυτούς που ακούγονται τον τ(σ)ικινιο δεν τον ξέρω , αλλά επειδή έχω καεί και με Μπερμπάτοφ εγώ προτιμώ Λουκάς (βασικα καμπελα και μετά Λουκάς) και μετά τους παλιούς μάγους της μπάλας που τώρα είναι ερωτηματικά….
-
Μονο Καμπελα και μετα Λουκας αξιζουν.
Για Τσικινιο δεν εχω αποψη.
Τζιοβινκο θυμιζει παρα πολυ Βερνμπλουμ - Καγκαβα φαση.
Παστορε παιχταρας αλλα τελειωμενος.
Για Τσικινιο δεν εχω αποψη.
Τζιοβινκο θυμιζει παρα πολυ Βερνμπλουμ - Καγκαβα φαση.
Παστορε παιχταρας αλλα τελειωμενος.
- Caballo Viejo
Τον Τζιοβινγκο θελει. Σαν τρελος. Αυτον ηθελε απο την αρχη αυτον εξακολουθει και θελει. Και ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ. Αρα εχει την καλυτερη αποψη απο ολους μας για το τι θα του προσφερει.kos έγραψε:Από όσα μας έχει δείξει ο λουτσεσκου μέχρι στιγμής πιστεύω πως ο παίκτης στο 10 θα είναι περισσότερο χάφ παρά κρυφός φορ.
Εγω εκτιμω οτι σοβαρη προσπαθεια γινεται μονο για αυτον. Ελπιζω μονο να υπαρχει τελεσιγραφο ως αυριο για να προλαβουμε την ευρωπαικη λιστα.
απο τα ονοματα που εχουν βγει στους αρδ η καλυτερη περιπτωση ειναι με διαφορα ο τσικινιο που ειναι και στην καλυτερη ποδοσφαιρικη ηλικια (26)
προσωπικα δεν καταλαβαινω καθολου την εμμονη με τον τζιοβινκο που ειναι φανερο πως δεν εχει το ποδοσφαιρο στις πρωτες προτεραιοτητες του και κυνηγαει το χρημα με καθε τροπο
προσωπικα δεν καταλαβαινω καθολου την εμμονη με τον τζιοβινκο που ειναι φανερο πως δεν εχει το ποδοσφαιρο στις πρωτες προτεραιοτητες του και κυνηγαει το χρημα με καθε τροπο
- stravostomis
Ρε δεν πάει να είναι και κρυφός του γιός; Άμα δεν παίξει Ευρώπη τι να τον κάνω;nunies4 έγραψε:Τον Τζιοβινγκο θελει. Σαν τρελος. Αυτον ηθελε απο την αρχη αυτον εξακολουθει και θελει. Και ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ. Αρα εχει την καλυτερη αποψη απο ολους μας για το τι θα του προσφερει.kos έγραψε:Από όσα μας έχει δείξει ο λουτσεσκου μέχρι στιγμής πιστεύω πως ο παίκτης στο 10 θα είναι περισσότερο χάφ παρά κρυφός φορ.
Εγω εκτιμω οτι σοβαρη προσπαθεια γινεται μονο για αυτον. Ελπιζω μονο να υπαρχει τελεσιγραφο ως αυριο για να προλαβουμε την ευρωπαικη λιστα.
Αυτο λεμεstravostomis έγραψε:Ρε δεν πάει να είναι και κρυφός του γιός; Άμα δεν παίξει Ευρώπη τι να τον κάνω;nunies4 έγραψε:Τον Τζιοβινγκο θελει. Σαν τρελος. Αυτον ηθελε απο την αρχη αυτον εξακολουθει και θελει. Και ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ. Αρα εχει την καλυτερη αποψη απο ολους μας για το τι θα του προσφερει.kos έγραψε:Από όσα μας έχει δείξει ο λουτσεσκου μέχρι στιγμής πιστεύω πως ο παίκτης στο 10 θα είναι περισσότερο χάφ παρά κρυφός φορ.
- stravostomis
Εμείς το λέμε αλλά επειδή προκύπτει από την κοινή λογική, μην το δένεις κόμπο 

Γιατί δεν είναι ήδη εδώ???nunies4 έγραψε:Τον Τζιοβινγκο θελει. Σαν τρελος. Αυτον ηθελε απο την αρχη αυτον εξακολουθει και θελει. Και ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ. Αρα εχει την καλυτερη αποψη απο ολους μας για το τι θα του προσφερει.kos έγραψε:Από όσα μας έχει δείξει ο λουτσεσκου μέχρι στιγμής πιστεύω πως ο παίκτης στο 10 θα είναι περισσότερο χάφ παρά κρυφός φορ.
Ακόμη παζάρια κάνουν? Δεν το έχουν εξαντλήσει???
Αυτός μπορεί να ψάχνει κάτι άλλο. Μπορεί να το βρει την άλλη εβδομάδα.
Εμείς μπορούμε να περιμένουμε?
Δεν ξέρω...