Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- Metagrafakias
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
2,5εκ λεει ψαχνει ο Λουκας στα 32 του....αυτα μονο Κινα και Αραβια τα βρισκει...αν εχει βλεψεις για εκει ας παει εγω θελω παικτη να γουσταρει να ερθει να παιξει ανταγωνιστικη μπαλιτσα και οχι 5χ5 σαν φιλικο που παιζουν εκει....ειναι κριμα να μην ερθει ενας παικταρας εκει...δεν ειναι μαγος ο Ρουμανος ναι θα σου στρωσει την ομαδα αλλα αν θες κατι παρπανω θελεις εναν παικτη να σου κανει το απροβλεπτο εκει μπροστα και αυτη τη στιγμη δεν εχεις κανεναν...
οχι ξανα ο Καντουρι στα πλαγια δλδ δεν το βλεπει ο Λουτσε....αν τον βαλεις να τρεχει πανω κατω την θλαση την εχει στο τσεπακι του....υπερπολυτιμη η ποιοτητα του αλλα στα χαφ 8-10αρι...περυσι που επαιζε εκει εκανε 35 συμμετοχες...κριμα να τον καιμε ετσι εναν τετοιο παικτη...
Αποκαλυψη φετος πιστευω θα ειναι ο Μουργκ εχει προσαρμοστει εχει το γκολ επεισης και ποιοτικες εκτελεσεις με το αριστερο..
Ο Εσιτι θα εχει φετος ρολο τυπου που θα μπαινει για τη βρωμικη δουλεια στα χαφ χρεαιζονται και αυτοι...
οχι ξανα ο Καντουρι στα πλαγια δλδ δεν το βλεπει ο Λουτσε....αν τον βαλεις να τρεχει πανω κατω την θλαση την εχει στο τσεπακι του....υπερπολυτιμη η ποιοτητα του αλλα στα χαφ 8-10αρι...περυσι που επαιζε εκει εκανε 35 συμμετοχες...κριμα να τον καιμε ετσι εναν τετοιο παικτη...
Αποκαλυψη φετος πιστευω θα ειναι ο Μουργκ εχει προσαρμοστει εχει το γκολ επεισης και ποιοτικες εκτελεσεις με το αριστερο..
Ο Εσιτι θα εχει φετος ρολο τυπου που θα μπαινει για τη βρωμικη δουλεια στα χαφ χρεαιζονται και αυτοι...
- bersekeros
Ποιος έγραψε για 2,5Μ;
Βάλτε πηγή.
Edit: Τώρα το είδα, το inpaok.
Πολλά μου ακούγονται.
Βάλτε πηγή.
Edit: Τώρα το είδα, το inpaok.
Πολλά μου ακούγονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Κυρ 29 Αύγ 2021, 19:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
makispaspartou
Σιγά μη δίνει η Ραγιο και η Αλαβές 2,5 εκ.. Αν θέλει τόσα ας κάτσει με τα μισά Ισπανία.. Πάντως αν όντως θέλαμε Λουκάς ένα τηλέφωνο από Ιβαν θα αρκούσε λέω εγώ..
Φυσικα να ερθει ο Λουκας Περεθ!
Αλλα ως τι?
Εχει 143 ματς ως σεντερ φορ,
65 ως δεξι εξτρεμ, 33 ως δευτερος επιθετικος,
17 ως αριστερος εξτρεμ και 3 (ΤΡΙΑ) ΩΣ ΔΕΚΑΡΙ!!!!
Ετσι φεραμε και τον Ελ Καντουρι καποτε ως δεκαρι
και ακομα και τωρα καποιοι νομιζουν οτι ειναι δεκαρι
ή εξτρεμ ενω ειναι ΟΚΤΑΡΙ. Να δωσουμε δηλαδη συμβολαιο για 1-1,5 εκατομυριο
για κατι που δε χρειαζομαστε? Εκτος αν γιναμε τοσο
large ξαφνικα και παρουμε και τον Λουκας Περεθ
και δεκαρι.
ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ!
ΑΛΛΙΩΣ ......
ΥΓ. Ποσες αλχημειες θα κανει ακομη ο Λουτσεσκου?
Αυτες ειναι κινησεις εφοσον προοριζεται για δεκαρι
ή εφοσον θα βαλουν Ελ Καντουρι ή Ζιφκοβιτ στο δεκα
που δε φερνουν πρωταθληματα. Εκτος αν παρθει
για εξτρεμ ή φορ ή εστω δδευτερος επιθετικος
και παρθει και ΔΕΚΑΡΙ( μακαρι να μην ξυπνησω)
Αλλα ως τι?
Εχει 143 ματς ως σεντερ φορ,
65 ως δεξι εξτρεμ, 33 ως δευτερος επιθετικος,
17 ως αριστερος εξτρεμ και 3 (ΤΡΙΑ) ΩΣ ΔΕΚΑΡΙ!!!!
ή εξτρεμ ενω ειναι ΟΚΤΑΡΙ. Να δωσουμε δηλαδη συμβολαιο για 1-1,5 εκατομυριο
για κατι που δε χρειαζομαστε? Εκτος αν γιναμε τοσο
large ξαφνικα και παρουμε και τον Λουκας Περεθ
και δεκαρι.
ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ!
ΑΛΛΙΩΣ ......
ΥΓ. Ποσες αλχημειες θα κανει ακομη ο Λουτσεσκου?
Αυτες ειναι κινησεις εφοσον προοριζεται για δεκαρι
ή εφοσον θα βαλουν Ελ Καντουρι ή Ζιφκοβιτ στο δεκα
που δε φερνουν πρωταθληματα. Εκτος αν παρθει
για εξτρεμ ή φορ ή εστω δδευτερος επιθετικος
και παρθει και ΔΕΚΑΡΙ( μακαρι να μην ξυπνησω)
- paokovios1974
- paokovios1974
O Λούκας από την Αλαβές έπαιρνε 1.4 εκ. μικτά με 49% εφορία (τόσο είναι στη συνολικά στη Χώρα των Βάσκων). Δεν ξέρω βέβαια αν είχε πάρει κάποια αποζημίωση από τη West για να σπάσει το συμβόλαιο των 4+ εκ. λιρών που είχε. Η Αλαβές έδωσε 2,5 εκ για να τον αποκτήσει.
- FreeWatcher
- bersekeros
Δεν έχω και το τηλέφωνο του Ρουμάνου να σου το δώσω να τον ενημερώσεις γιατί ο ασχετος μόνο αριστερά ή στο 10 τον βάζειΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:
ή εξτρεμ ενω ειναι ΟΚΤΑΡΙ. )
Ολα καλά φίλε, γεννήθηκε και η κόρη με τη.. δεύτερη και όλα βαίνουν καλώς. Σε ευχαριστώ που ρώτησεςmakispaspartou έγραψε:Παρατηρώ ότι ο Ζινολα κατά πρώτο λόγο και ο Ρειν δευτερευόντως δεν πολύ σχολιάζουν.. Αν έχετε πληροφορίες παιδιά γράψτε.. Επίσης ρε συ Μαχο γράψε μια φορά να μας πεις πως είσαι .. Δεν χρειάζεται να έχεις ινσαιντ ινφο για να γράφεις!
Δεν είναι θέμα ινφο ή όχι. Είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου να γράφω περσι πως οι μεταγραφές είναι "δυναμικές" και πολλοί παράγοντες τις μεταβάλλουν. Φέτος φαίνεται ακόμη μια φορά.
Επιδοκιμάζω πλήρως τις μεθόδους των υπευθύνων ως προς τι μεταγραφές ;
Σίγουρα ΟΧΙ
Είμαι αισιόδοξος και σίγουρος για το αποτέλεσμα;
100% ΝΑΙ αφού η συντριπτική πλειοψηφία σε αντίθεση με την φαινομενική γενική πεποίθηση εργάζεται προς τη σωστή κατεύθυνση.
Υ. Γ. Ας αρχίσει να γράφει ο bane και no worries. Η αισιοδοξία φέτος είναι απολύτως βάσιμη
- FreeWatcher
Δεν είμαι αρνητικός για τον παίχτη εκτός του μυαλού του, αλλά 33 είναι! Για τη φόρμα του δεν εχω ιδέα μιας κ βλέπω μονο ΠΑΟΚ πλεον... Αν ερθει θα σου πωbersekeros έγραψε:Ναι, αλλά σε άριστη φόρμα.