Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Καλα ρε θα μας τρελανεται εδω δεν ειχε γραφτει του γεφτιτς πριν κανα χρονο και γραφατε ποιος γεφτιτς ετσι δεν κανεις ομαδα με 3 γκολ σε 45 ματς τωρα π τον θελει η χαρτινη ειναι καλος ελεος πια.
- invincible
Για Max Kruse που λέγανε πέρσι τι λες ?seaman έγραψε:Από τα αριστερά μπακ που είχαν γραφτεί, ο Ρέτσα πήγε όπως αναμενόταν, με οριστική μεταγραφή, στη Σπέτσια. Το τέλος στα 2.5 εκ.
Τωρα καταλαβα το σατανικο μας σχεδιο… στειλαμε Τσολακ και Μιχαη να παρουν επμειριες Τσλ. Τον Πελκα στο Ευπορα. Τους δυο στην Πρεμιερ λιγκ. Μετα θα τους μαζεψουμε ολους πισω και θα κανουμε ομαδαρα με οσους απο το τρεχον ροστερ αποδειξουν οτι αξιζουν να ειναι σε αυτο.
Περα απο την πλακα εγω που νομιζω οτι εχουμε πιθανοτητες να παμε πολυ ψηλα στην Ευρωπη εστω και στο κονφερενς σκεφτομαι λάθος? Αρκει να βγουμε πρωτοι στον ομιλο πραμα που χρειαζεται και μια σχετικη ενισχυση στο ροστερ.

Περα απο την πλακα εγω που νομιζω οτι εχουμε πιθανοτητες να παμε πολυ ψηλα στην Ευρωπη εστω και στο κονφερενς σκεφτομαι λάθος? Αρκει να βγουμε πρωτοι στον ομιλο πραμα που χρειαζεται και μια σχετικη ενισχυση στο ροστερ.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν είπα αυτό ρε Δημήτρη.joshua έγραψε:Ε τότε να μη πάρουμε κανένα και να βάλουμε τον Κωνσταντελια η τι χαζομάρα κάνουμε που θελουμε Τζιοβινκο? Να πάρουμε τον Βασιλακάκη αφού όλα στο χορτάρι...sourmenetes έγραψε:Ακόμα ασχολείσαι με τη θεωρία Joshua??joshua έγραψε:Δεν είδα κάποιον να σχολιάζει αρνητικά τον Μιτριτσα αλλά στη θεωρία καλύτερο όνομα του Τζουμπερ δεν είναι.
Όλα στο χορτάρι λέω γω..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Caballo Viejo
Ας κοιτάξουμε να κλείσουμε τον Μιτρίτσα πρώτα, διότι πέρασαν δυο μέρες και τίποτα, και μετά βλέπουμε για τον Τζιοβίνκο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Κυρ 29 Αύγ 2021, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Όσο αστείο είναι να λιγουρευόμαστε τις μεταγραφές των άλλων ομάδων άλλο τόσο αστείο είναι και να τους βγάζουμε μέτριους. Καλώς ή κακώς με τα λεφτά των πωλήσεων και με Λουτσέσκου στο τιμόνι να δηλώνει το πρωτάθλημα ως στόχο περιμέναμε δυνατές κινήσεις που δεν τις είδαμε.
- bersekeros
Και ο Τσινγκρισκι ηταν 7 κλασεις ανωτερος του Κρεσπο στη θεωρια και τον αφησαμε οι χαζοι και πηραμε τον Κρεσπο. Συνεχεια κοροιδα μας πιανουνjoshua έγραψε:Δεν είδα κάποιον να σχολιάζει αρνητικά τον Μιτριτσα αλλά στη θεωρία καλύτερο όνομα του Τζουμπερ δεν είναι.
Ότι δεν τον δίνουνε με τίποτα. Δεν μπορέσαμε (δεν ξέρω και αν ήταν υπαρκτό το ενδιαφέρον) να τον πάρουμε όταν έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρ, θα μας τον δώσουν τώρα μετά τη χρονιά που έκανε?invincible έγραψε:Για Max Kruse που λέγανε πέρσι τι λες ?seaman έγραψε:Από τα αριστερά μπακ που είχαν γραφτεί, ο Ρέτσα πήγε όπως αναμενόταν, με οριστική μεταγραφή, στη Σπέτσια. Το τέλος στα 2.5 εκ.
Με όλο το σεβασμό οι αντεγκλησεις τύπου μου είπες σου είπα είναι παντελώς ανωφελες. Μεγαλα μπαρμπάδια είμαστε ρε, κρίμα να μαλώνουμε.
Ποδοσφαιροκουβεντα κάνουμε και μάλιστα στο αγαπημένο τοπικ των μεταγραφών. Γι αυτό τις περισσότερες φορές θα ποσταρω για παίκτες που δεν έχουν ακουστεί καν, έστω κι αν είναι ελαφρώς οφ. Προτιμώ αυτό παρά τη γκρίνια. Υπάρχουν σαφείς διαφορές με την κριτική.
Η ομάδα είναι καλά αλλά δίνει την αισθηση ότι ακροβατεί ορισμένες φορές ακατανόητα στο θέμα τον μεταγραφών. Ας κάνουν τις προσθήκες έστω την ύστατη ώρα όχι γιατί πήρε ο βάζελος τον τάδε και το λήκι τον δεινά αλλά γιατί χρειαζόμαστε τις τελευταίες πινελιές για να είμαστε στα ίσα διεκδικητες και να πάμε για κάτι καλύτερο Ευρώπη.
Ποδοσφαιροκουβεντα κάνουμε και μάλιστα στο αγαπημένο τοπικ των μεταγραφών. Γι αυτό τις περισσότερες φορές θα ποσταρω για παίκτες που δεν έχουν ακουστεί καν, έστω κι αν είναι ελαφρώς οφ. Προτιμώ αυτό παρά τη γκρίνια. Υπάρχουν σαφείς διαφορές με την κριτική.
Η ομάδα είναι καλά αλλά δίνει την αισθηση ότι ακροβατεί ορισμένες φορές ακατανόητα στο θέμα τον μεταγραφών. Ας κάνουν τις προσθήκες έστω την ύστατη ώρα όχι γιατί πήρε ο βάζελος τον τάδε και το λήκι τον δεινά αλλά γιατί χρειαζόμαστε τις τελευταίες πινελιές για να είμαστε στα ίσα διεκδικητες και να πάμε για κάτι καλύτερο Ευρώπη.
- sourmenetes
- Moderator
Γιατί στις περισσότερες κουβέντες μπαίνει το θέμα των πωλήσεων;;makispaspartou έγραψε:Όσο αστείο είναι να λιγουρευόμαστε τις μεταγραφές των άλλων ομάδων άλλο τόσο αστείο είναι και να τους βγάζουμε μέτριους. Καλώς ή κακώς με τα λεφτά των πωλήσεων και με Λουτσέσκου στο τιμόνι να δηλώνει το πρωτάθλημα ως στόχο περιμέναμε δυνατές κινήσεις που δεν τις είδαμε.
Μία πώληση έγινε ουσιαστικά.
Δηλαδη αν δεν γινόταν η πώληση και είχαν έρθει οι ίδιοι παίκτες με τώρα θα λέγαμε διαφορετικά πράγματα;;
Εγώ λέω ότι θα λέγαμε τα ίδια ακριβώς.
Μα ο Μιτριτσα, ο ολιβειρα, ο sidcley, ο ακπομ, ο κουρτιτς αν δεν ηταν στη ληξη των συμβολαιων τους η δανεικοι, για να ερθουνε θα επρεπε να δωσουμε μια 10αρα 15αρα εκατομμυρια.Gospi έγραψε:Το θεμα δεν νομιζω ειναι ποσα δινεις, αλλα κατα ποσο, το οτι δεν εισαι διατεθειμένος να δωσεις, σε αποστερει απο σοβαρες επιλογες και σε οδηγει στο να μην καλυψεις τα κενα σου εγκαιρως ή και καθολου.barlow4 έγραψε:Παντως το πιστευω πως αν πχ παιρναμε τον μιτριτσα με 3 μυρια ξερωγω θα τον βλεπαμε με αλλο ματι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το θεμα θεωρω δεν ειναι αν ξοδευονται χρηματα. αν οι επιλογες ειναι καλες, τοτε αν η αποκτηση τους δεν απαιτει χρηματα, νομιζω ολοι μπραβο θα (επρεπε να) πουμε. αλλα δεν πηραμε κανεναν Μιτριτσα και κανεναν Sidcley, τους δανειστηκαμε. εχει μεγαλη διαφορα σε οτι αφορα το χτισιμο ομαδας. τουλαχιστον αυτο δειχνει το track record στη δικη μας περιπτωση σε οτι αφορα τους δανεικους, οτι στην πλειοψηφια τους ειναι και αγυριστοι.
-
Αυτόν οι άλλοι γιατί τον άφησαν ελεύθερο
https://www.transfermarkt.co.uk/kang-in ... ler/557149
Εγώ τον Κυριάκο θα τον έφερνα βασικός της Εθνικής είναι .Αυτά.
https://www.transfermarkt.co.uk/kang-in ... ler/557149
Εγώ τον Κυριάκο θα τον έφερνα βασικός της Εθνικής είναι .Αυτά.