Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από invincible »

28 ο Μιτριτσα γιατί το 11 θα το πάρει ο Τσιοβινκο ή ο αντιτσιοβινγκο.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

kataramenos5 έγραψε:
Gospi έγραψε:Να εισαι στην μεταγραφικη μς τα περισσοτερα εσοδα απο πωλησεις ποδοσφαιριστων και να χεις κινηθει μονο σε ελευθερους και δανεικούς. το λες και προκλητικο. Και μαλιστα τη στιγμη που το ροστερ δείχνει να χει κενα και ο προπονητης ζητάει ευθεως μεταγραφες.
Αν δεν γινει εστω μια ακομη κινηση, θα μιλαμε για τρελο δουλεμα εκ μερους της ΠΑΕ και καλο θα ειναι να βγει καποιος και να μας εξηγησει που θα οφειλετει ολο αυτο το καραγκιοζιλικι.
Και οχι δεν υπαρχουν δικαιολογιες ουτε για παιχτες που δεν ερχονται στο ελληνικο πρωταθλημα, ουτε για στενα χρονικα περιθωρια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εγω τους ιδιους προβληματισμους εχω.Απ την αλλη μετα τη μαρουπιαδα ισως να σκεφτονται οτι αν δεν αλλαξει κατι στην πολιτικη κατασταση δεν εχει νοημα ,δε γινεται να παρεις πρωταθλημα,Ειναι σα να ριχνεις φραγκα σε βαρελια δυχως πατο.Ισως ειναι καλυτερα να γραψει καποια εσοδα .Υπαρχει και το νεο γηπεδο ,ισως να το βλεπουν ετσι.
Ισως και γι αυτο παμε μονο σε δανεικους-ελευθερους και μεσα στη χρονια να παρουν συμμετοχες τα πιτσιρικια.Αλλιως δεν εχει νοημα.
Έτσι είναι, αλλά αν ειναι πάμε σε χρονιές εξυγίανσης, θέλαμε άλλον προπονητή που να αναδεικνύει τα ταλέντα μας, πχ Φερειρα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

kataramenos5 έγραψε:
Gospi έγραψε:Να εισαι στην μεταγραφικη μς τα περισσοτερα εσοδα απο πωλησεις ποδοσφαιριστων και να χεις κινηθει μονο σε ελευθερους και δανεικούς. το λες και προκλητικο. Και μαλιστα τη στιγμη που το ροστερ δείχνει να χει κενα και ο προπονητης ζητάει ευθεως μεταγραφες.
Αν δεν γινει εστω μια ακομη κινηση, θα μιλαμε για τρελο δουλεμα εκ μερους της ΠΑΕ και καλο θα ειναι να βγει καποιος και να μας εξηγησει που θα οφειλετει ολο αυτο το καραγκιοζιλικι.
Και οχι δεν υπαρχουν δικαιολογιες ουτε για παιχτες που δεν ερχονται στο ελληνικο πρωταθλημα, ουτε για στενα χρονικα περιθωρια.

Κι εγω τους ιδιους προβληματισμους εχω.Απ την αλλη μετα τη μαρουπιαδα ισως να σκεφτονται οτι αν δεν αλλαξει κατι στην πολιτικη κατασταση δεν εχει νοημα ,δε γινεται να παρεις πρωταθλημα,Ειναι σα να ριχνεις φραγκα σε βαρελια δυχως πατο.Ισως ειναι καλυτερα να γραψει καποια εσοδα .Υπαρχει και το νεο γηπεδο ,ισως να το βλεπουν ετσι.
Ισως και γι αυτο παμε μονο σε δανεικους-ελευθερους και μεσα στη χρονια να παρουν συμμετοχες τα πιτσιρικια.Αλλιως δεν εχει νοημα.
Μην εχεις τέτοιους προβληματισμους! Θα στιγματιστεις εδω μεσα [FACE WITH TEARS OF JOY]

Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Για Max Kruse ψήνεται κανένας ?
Мир

Δημοσίευση από Мир »

mbison έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:

Έτσι είναι, αλλά αν ειναι πάμε σε χρονιές εξυγίανσης, θέλαμε άλλον προπονητή που να αναδεικνύει τα ταλέντα μας, πχ Φερειρα
Όταν κάναμε χρονιές εξυγίανσης έκαναν συνέντευξη τύπου και έλεγαν παμε για πρωτάθλημα.
Μετα που μέναμε πίσω γινόταν η ομάδα μπουρδελο λόγο των αυστηρών απαιτησεων.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

sourmenetes έγραψε:
stravostomis έγραψε:

Οι απαντήσεις που θα λάβεις είναι ήδη γνωστές:

1) Κουμάντο στην τσέπη του Σαββίδη κάνετε, ρε αχάριστοι

2)Μήπως είσαι αλλόθρησκος;

3) Μήπως θέλεις το κακό του ΠΑΟΚ;
Είπε κάποιος που στο ημίχρονο του αγώνα έκραζε για παικτες

Και μετά το τέλος δεν έδωσε ούτε συγχαρητήρια για την πρόκριση.

Τι ωραία που τα λέτε βρε παιδιά...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοίτα τη δουλειά σου αντί να γράφεις ψέματα. Μπες στο τοπικ του αγώνα να δεις. Εκεί είναι ακόμα.
kos

Δημοσίευση από kos »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Zinos έγραψε:Διαβάζω άπειρα posts τα οποία αναφέρονται στα σημαντικά έσοδα της ΠΑΕ, και ότι είναι απαράδεκτο ότι αυτά τα ποσά δεν δίνονται για μεταγραφές φέτος. Επειδή σε μια εταιρεία εκτός απο τα έσοδα κοιτάμε και τα έξοδα, αρκεί κάποιος να δεί τον δημοσιευμένο ισολογισμό της ΠΑΕ και πολύ απλά θα καταλάβει γιατί είναι παράλογος ο ισχυρισμός των σημαντικών εσόδων. Για παράδειγμα την περυσινή χρήση που έληξε την 30.06.2020 η ΠΑΕ είχε ζημιές προ φόρων -26.904.651,02, δηλαδή σαν να λέμε ζημιές 27 εκ μέσα σε έναν χρόνο. Με τις συνεχείς αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, παρόλο τις σημαντικές ζημιές η εικόνα του ισολογισμού της ΠΑΕ είναι αρκετά θετική.

Θέλω να πω με τα παραπάνω ότι φέτος λόγω των αυξημένων εσόδων, μπορεί ο Ισολογισμός να έχει λιγότερες ζημιές ή ακόμα και να είναι ελαφρά κερδοφόρος. Σε καμιά περίπτωση όμως αυτά τα χρήματα δεν περισσέυουν, πόσο μάλλον αν λάβουμε υ΄πόψη και τα -129.195.395,94 που φέρνει η ΠΑΕ σαν αποτελέσματα εις νεο (δηλαδή οι συνολικές ζημιές μέχρι και 30.06.2020)
Ρώτα τον Gospi να σου τα εξηγήσει.
Ποια η αξία της εταιρείας τότε και ποια τώρα?
Τα 130 είναι τεράστιο νούμερο και είναι χρήματα που μπήκαν στην εταιρεία. Δεν είναι όλα πεταμένα λεφτά
Άβαταρ μέλους
stravostomis

@Sourmenetes:

https://ibb.co/FqzznXG για του λόγου το αληθές και για να βλέπουμε την τοξικότητα που κουβαλάτε εσείς οι ΠΑΟΚαρχες των σάιτ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ρε σεις, η ομάδα θα είναι ανταγωνιστικη φέτος και θα κάνει πρωταθλητισμο.

Με τις τελευταίες προσθήκες το ροστερ είναι καλό και γεμάτο και το βασικότερο όλων έχεις τον με διαφορά του δεύτερου τον καλύτερο προπονητή στην Λίγκα.

Το θέμα είναι να ρθει ένας παιχταράς στο 10 τώρα και να κάνεις αν χρειαστεί 2-3 προσθήκες τον χειμώνα για να αυξήσεις την πιθανότητα κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ουτε χρονιά εξυγίανσης θα είναι η φετινή, ούτε ανάδειξης νεαρών παιχτών.

Πάμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα και να κάνουμε -επιτέλους- μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Zinos

Δημοσίευση από Zinos »

kos έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Zinos έγραψε:Διαβάζω άπειρα posts τα οποία αναφέρονται στα σημαντικά έσοδα της ΠΑΕ, και ότι είναι απαράδεκτο ότι αυτά τα ποσά δεν δίνονται για μεταγραφές φέτος. Επειδή σε μια εταιρεία εκτός απο τα έσοδα κοιτάμε και τα έξοδα, αρκεί κάποιος να δεί τον δημοσιευμένο ισολογισμό της ΠΑΕ και πολύ απλά θα καταλάβει γιατί είναι παράλογος ο ισχυρισμός των σημαντικών εσόδων. Για παράδειγμα την περυσινή χρήση που έληξε την 30.06.2020 η ΠΑΕ είχε ζημιές προ φόρων -26.904.651,02, δηλαδή σαν να λέμε ζημιές 27 εκ μέσα σε έναν χρόνο. Με τις συνεχείς αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, παρόλο τις σημαντικές ζημιές η εικόνα του ισολογισμού της ΠΑΕ είναι αρκετά θετική.

Θέλω να πω με τα παραπάνω ότι φέτος λόγω των αυξημένων εσόδων, μπορεί ο Ισολογισμός να έχει λιγότερες ζημιές ή ακόμα και να είναι ελαφρά κερδοφόρος. Σε καμιά περίπτωση όμως αυτά τα χρήματα δεν περισσέυουν, πόσο μάλλον αν λάβουμε υ΄πόψη και τα -129.195.395,94 που φέρνει η ΠΑΕ σαν αποτελέσματα εις νεο (δηλαδή οι συνολικές ζημιές μέχρι και 30.06.2020)
Ρώτα τον Gospi να σου τα εξηγήσει.
Ποια η αξία της εταιρείας τότε και ποια τώρα?
Τα 130 είναι τεράστιο νούμερο και είναι χρήματα που μπήκαν στην εταιρεία. Δεν είναι όλα πεταμένα λεφτά
Την αξία της εταιρείας δεν μπορεί να την βρεί κάποιος απο έναν Ισολογισμό. Τα 130 εκ ειναι οι ζημιές της εταιρείας μέχρι 30.06.2020. Τα χρήματα που έχουν μπει στην εταιρεία είναι 148εκ (συνολικά, όχι μόνο επι εποχής Σαββίδη).
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

stravostomis έγραψε:@Sourmenetes:

https://ibb.co/FqzznXG για του λόγου το αληθές και για να βλέπουμε την τοξικότητα που κουβαλάτε εσείς οι ΠΑΟΚαρχες των σάιτ
Για του λόγου του αληθές την τοξικότητα την κουβαλάς εσύ!

Κανένας ΠΑΟΚ αρχής δεν το έπαιξα γιατί δε μίλησα για σένα!

Κοίτα να μάθεις να προσέχεις πως μιλάς

TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Κάθεσαι κ βλέπεις τους χάρτινους να πανηγυρίζουν γιατί κάνανε λέει μετάγραφες που δεν εχει ιδέα κάνεις αν πιάσουν τους κάνουν πλακά κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα έχουν χάσει 4 συνεχομένους τελικούς χάνουν από χωρια στην Ευρώπη, κάθεσαι βλέπεις τα σκουλικα πανηγυρίζουν γιατί κάνανε λέει μετάγραφες κ αυτοί 10 παιχτες ξερω γω χωρίς να λέει κάνεις αν είναι εύκολο να ενσωματωθούν ολοι μαζι έχουν να πάρουν τίτλο απο το 1023 περσι έγιναν ρεζίλι με τον μπουχαλακι το φάντασμα στο τέρμα έχουν αποκλειστεί στην Ευρώπη από ότι λιμο υπάρχει κ είναι μέσα στην τρελη χαρά για τον μάγκα πρόεδρο που εχουν.Στο γαύρο τους κράζει ολο το προταβοτοιημενο οπαδικο τους κίνημα και που τους έκανε πλακα η σλοβαν γιατί τους έκανε αλλα δεν βγαινει πουθενά στα σιτε εννοείται.Και μπαίνεις στο paokmania και βλέπεις ανακοινώσεις συνδέσμων για παρατημένες ομάδες και απόψεις οπαδων φουλ αρνητικές την στιγμή που η ομάδα κάθε χρόνο παίρνει τίτλο κανει πλακα στην χάρτινη κ σε ολους βασικά κ πέρασε κανονικά στην Ευρώπη κ λες τι φάση ρε φιλέ η εμείς είμαστε πολύ ελιτ κ οι αλλοι χαίρονται με το τίποτα η κατι άλλο παίζει απελπισία σε πιάνει.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Η πορεια στην Ευρωπη και το Κυπελλο,κρινονται οριστικα μετα την μεταγραφικη περιοδο του χειμωνα ( θεωρω δεδομενο παντα οτι θα βγουμε τουλαχιστον 2οι στο κονφερενς )

Ο τιτλος του πρωταθληματος επιρεαζεται αρκετα πριν την μεταγραφικη περιοδο του χειμωνα,ωστοσο οχι οσο παλιοτερα, λογω των πλευοφ. Οποτε οπως βλεπετε η ομαδα πρεπει να ειναι χωρις ποιοτικες και ποσοτικες ελλειψεις κατα βαση στο δευτερο μισο της σεζον.

Περσι, η ελευση Κρεμτσικ, Μπαμπα και Ουαρντα τον χειμωνα, μας εδωσαν ξεκαθαρα το Κυπελλο και την δευτερη θεση.

Εν κατακλειδι,ιδανικα κλεινουμε με ενα βαρβατο δεκαρι μεχρι 31 Αυγουστου και μετα ειναι περιοδος κρισης των παικτων οι επομενοι μηνες,μεχρι μεταγραφες χειμωνα. Μετα αποδεσμευεις/δινεις δανεικους παικτες που φανηκαν μαπα και καθολου βοηθιτικοι ( ακομα και ο Μιτριτσα να μην σου βγει πχ,τον δινεις δανεικο οπως δωσαμε περσι Μπισεσβαρ και Εσιτι ) και παιρνεις παικτες ποιοτητας εκει που φανηκε οτι ειχες προβλημα,οπως καναμε περσι και πας βουρ για διακρισεις.

Απλα ευχομαστε, οι οποιες ποιοτικες ανορθοδοξιες μας αυτη την στιγμη, να μην μας κοστισουν πολλους βαθμους στην κουρσα του τιτλου μεχρι τον χειμωνα.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

sourmenetes έγραψε:
stravostomis έγραψε:@Sourmenetes:

Για του λόγου του αληθές την τοξικότητα την κουβαλάς εσύ!

Κανένας ΠΑΟΚ αρχής δεν το έπαιξα γιατί δε μίλησα για σένα!

Κοίτα να μάθεις να προσέχεις πως μιλάς

Για τα ψέματα που έγραψες υπάρχουν δύο πιθανότητες: Η πρώτη είναι να μην το είδες και να έκανες ένα λάθος. Η δεύτερη είναι ότι είναι του χαρακτήρα σου να γράφεις ψέματα από το μυαλό σου για να πνιγείς τις άλλες απόψεις.

Όποια και από τις δύο αν είναι, άμα φορούσες παντελόνια θα ζητούσες συγγνώμη σαν άντρας.

Αφού δεν είσαι ΠΑΟΚαρχης γιατί να προσέχω εγώ και να μην προσέχεις εσύ;

Τέλος πάντων, επειδή εδώ μπαίνουν άνθρωποι να διαβάσουν για μεταγραφές, το κόβω εδώ. Το αν είμαι ΠΑΟΚ το έχω αποδείξει με τα διαρκείας που έχω στο πορτοφόλι μου και όχι σε έναν τυχαίο σιχαμερό τύπο στο ίντερνετ που κατηγορεί συνοπαδους του με ψευδή λόγια και τρέφεται από την εικονική εξουσία με μπαν και σιγαση. Αυτά από εμένα καλή συνέχεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stravostomis την Κυρ 29 Αύγ 2021, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πάντως οι αντίπαλοι μας κάνουν συνεχώς κινήσεις και ολες συμπαθητικά ονόματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”