Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Γιατί είναι ο καλύτερος παίχτης του ρόστερ μας, μήπως?
Γιατί ναι έχει τη μεγαλύτερη μεταπωλητικη αξία.
Βρες αντίστοιχο με τα νούμερα του σε αυτή την ηλικία με κάτω από 6Μ και να το συζητήσουμε.
Ποιος κατά τη γνώμη σου αξίζει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα?
Βρες αντίστοιχο με τα νούμερα του σε αυτή την ηλικία με κάτω από 6Μ και να το συζητήσουμε.
Kαποια στιγμη πρεπει να αλλαξει σταση ο ΠΑΟΚ σε αυτο το θεμα.Δεν μπορει να ανταμοιβει με τρελα συμβολαια παικτες υπο το φοβο να τους χασει.Εχεις 600.000 συμβολαιο δεν εχεις φερει προταση πανω απο 2-3 μυρια,αντε με το ζορι παρε 700-800 και αν δεν γουσταρεις κατσε στο παγο να δουμε ποιος θα σε θελει μετα.Δεν το λεω συγκεκριμενα για καποιον αλλα γενικα ειμαστε η ομαδα που δινει τα πιο μεγαλα συμβολαια πολλες φορες αδικαιολογητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 29 Αύγ 2021, 09:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αδιανόητο να γράφετε ποστ για την ΠΑΕ που ξεκινάνε από την παραπλάνηση και φτάνουν στην εξαπάτηση.
Λες και είμαστε ανταγωνιστές οι και εχθροί και μάλιστα χρησιμοποιώντας ανήθικα μέσα.
Όλα αυτά ορμώμενος από τις διάφορες ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ που κάνετε και τις χρησιμοποιείτε ως γεγονότα , όπως έχω ξαναγράψει, για να ισχυριστείτε τα παραπάνω.
Μην ανησυχείτε, δεν θα σας πει κανείς πρόβατα ή ανίδεους αν δεν "προβλέψετε" τα...... κόλπα τους!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λες και είμαστε ανταγωνιστές οι και εχθροί και μάλιστα χρησιμοποιώντας ανήθικα μέσα.
Όλα αυτά ορμώμενος από τις διάφορες ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ που κάνετε και τις χρησιμοποιείτε ως γεγονότα , όπως έχω ξαναγράψει, για να ισχυριστείτε τα παραπάνω.
Μην ανησυχείτε, δεν θα σας πει κανείς πρόβατα ή ανίδεους αν δεν "προβλέψετε" τα...... κόλπα τους!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στον καλύτερο παίχτη μας και μάλιστα 24 ετών, ούτε μια πρόταση μεταγραφής?Parolos έγραψε:Γιατί είναι ο καλύτερος παίχτης του ρόστερ μας, μήπως?
Το καλύτερος παίχτης μας είναι η άποψή σου. Σεβαστή αλλά μετράει η άποψη των αρμοδίων.
Προσωπικά δεν τον θεωρώ τον καλύτερο.
Σημ. Είχαμε πρόταση για 6εκ και δεν το ξέρω?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Κυρ 29 Αύγ 2021, 09:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Εγώ θέλω αυτή τη φορά μετά από τόσο κόπο για ανανέωση συμβολαίου, αν τελικά τα καταφέρουμε και δίνουμε αυτά που θέλει ο Σέρβος να κλείσουμε με 4ετες. Να έχουμε κλείσει με μια θέση της ενδεκάδας για τα επόμενα χρόνια. Δηλαδή σου δίνουμε αυτό που ζητάς αλλά όχι σε 2 χρόνια να τα ξαναπερασουμε αυτά και να ζητάς περισσότερα αν έχεις πάει καλά.Πρεπει να τον πείσουμε πως σε αυτό το επίπεδο ξεχωρίζει και δύσκολα θα ξαναπαίξει στο επίπεδο μπενφικας κτλ.
Είναι μαζί με Σφιντέρσκι και Ινγκασον στην τριάδα των καλύτερων μας παικτών με μεταπωλητική αξία.
-
Που θα τον βάλεις???joshua έγραψε:Kαποια στιγμη πρεπει να αλλαξει σταση ο ΠΑΟΚ σε αυτο το θεμα.Δεν μπορει να ανταμοιβει με τρελα συμβολαια παικτες υπο το φοβο να τους χασει.Εχεις 600.000 συμβολαιο δεν εχεις φερει προταση πανω απο 2-3 μυρια,αντε με το ζορι παρε 700-800 και αν δεν γουσταρεις κατσε στο παγο να δουμε ποιος θα σε θελει μετα.Δεν το λεω συγκεκριμενα για καποιον αλλα γενικα ειμαστε η ομαδα που δινει τα πιο μεγαλα συμβολαια πολλες φορες αδικαιολογητα.
Στον πάγο????
Εδώ δεν βάζεις στον πάγο τον εσιτι γιατί θα πρέπει να τον αντικαταστήσεις....
Έβαλες στον πάγο τον μπισε και πλήρωνες το συμβόλαιο για να κάνει τουρισμό στην Κύπρο.
Στον αντριγια θα δείξεις την μαγκιά σου???
Άντε να σε δω. Το δελτίο στον τοίχο και φέρε τα νούμερα του με 600 χιλ.
- sourmenetes
- Moderator
Ναι καλημέρα!
Ναι μη μαματε το τόπικ!
Ναι ακόμα περιμένω αυτούς που περιμένουν μεταγραφές να δώσουν συγχαρητήρια για την πρόκριση!
Ναι ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Είδατε είμαστε ευγενικοι σήμερα...
Αντε να δούμε θα σκάσει αυτό το δεκάρι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι μη μαματε το τόπικ!
Ναι ακόμα περιμένω αυτούς που περιμένουν μεταγραφές να δώσουν συγχαρητήρια για την πρόκριση!
Ναι ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Είδατε είμαστε ευγενικοι σήμερα...
Αντε να δούμε θα σκάσει αυτό το δεκάρι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή δεν ξέραμε όταν ήρθε ότι έκλεισε με χαμηλό συμβόλαιο και ότι αν βγει θα πρέπει να ξηλωθουμε για να τον κρατήσουμε?
Ξανά ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι???
Δεν θα βάλουμε ποτέ μυαλό???
Ξανά ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι???
Δεν θα βάλουμε ποτέ μυαλό???
Μετα τις πωλήσεις περσυ κορυφαίοι ήταν ο Ζιφκοβιτς, Τζολης και μετα πρόσθεσαν ποιοτητα οι Κρεμτσικ και Μπαμπα.
Σβαμπ, Καντουρι ειναι κομβικοι αλλα έχουν καποια χαρακτηριστικά που τους περιορίζουν.
Ο καμαρα του γαύρου πάντος παίρνει 700 σε κλειστο 4ετες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σβαμπ, Καντουρι ειναι κομβικοι αλλα έχουν καποια χαρακτηριστικά που τους περιορίζουν.
Ο καμαρα του γαύρου πάντος παίρνει 700 σε κλειστο 4ετες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είδα όνειρο ότι ήμουν σε πισίνα με τον μπισεσβαρ και άρχισε να τρέμει και λέει "κομμένες οι 3 προπονήσεις την εβδομάδα για εμένα" και λέω πω ρε γαμωτο τώρα πρέπει να πάρουμε 2 δεκάρια.
Μπερδευεις να μην πω τι...Τι σχεση εχει η ανανεωση ενος παικτη που θελεις με εναν παικτη που εχεις στο ροστερ και δεν σου βγηκε? Αυτο που λεω ειναι πολυ απλο. Το συμβολαιο ενος παικτη πρεπει να ειναι αντιστοιχο της χρηματηστηριακης του αξιας.Παιρνει 500.000 ο Ζιφκο? Κανε προταση 1 μυριο.Αν τωρα αυτος θελει 1.5 το μεγαλυτερο συμβολαιο που εχεις δωσει ποτε θα πρεπει να σου εχει φερει και μια προταση τουλαχιστον 10 μυρια για να το δικαιολογει.Ειναι δυνατον με μιαμιση καλη χρονια ο Σφιντερφσκι να παιρνει 1 μυριο συμβολαιο ενω δεν εχει φερει προταση πανω απο 3 μυρια? Ποσα επρεπε με αυτη λογικη να ζητουσε ο Τζολης για ανανεωση?kos έγραψε:Που θα τον βάλεις???joshua έγραψε:Kαποια στιγμη πρεπει να αλλαξει σταση ο ΠΑΟΚ σε αυτο το θεμα.Δεν μπορει να ανταμοιβει με τρελα συμβολαια παικτες υπο το φοβο να τους χασει.Εχεις 600.000 συμβολαιο δεν εχεις φερει προταση πανω απο 2-3 μυρια,αντε με το ζορι παρε 700-800 και αν δεν γουσταρεις κατσε στο παγο να δουμε ποιος θα σε θελει μετα.Δεν το λεω συγκεκριμενα για καποιον αλλα γενικα ειμαστε η ομαδα που δινει τα πιο μεγαλα συμβολαια πολλες φορες αδικαιολογητα.
Στον πάγο????
Εδώ δεν βάζεις στον πάγο τον εσιτι γιατί θα πρέπει να τον αντικαταστήσεις....
Έβαλες στον πάγο τον μπισε και πλήρωνες το συμβόλαιο για να κάνει τουρισμό στην Κύπρο.
Στον αντριγια θα δείξεις την μαγκιά σου???
Άντε να σε δω. Το δελτίο στον τοίχο και φέρε τα νούμερα του με 600 χιλ.
Αυτά πού γράφετε είναι τα καθαρά, βάλτε μέσα και την φορολογία και ανεβαίνουν αρκετά τα νούμερα...Parolos έγραψε:Εντάξει ήταν υπερβολή όπως είπε κι ο Berse.obanebane έγραψε:tzo_1926 έγραψε:Bane, εννοεί προφανώς εννοεί
το πόσο που δώσαμε ως αγορά + τα 800 που παίρνει ετησίως
Ο παίχτης αγοράστηκε με 3,5 και 700 το χρόνο για τετραετες συμβόλαιο.
Την περσινή χρονιά,μεγάλο μέρος του συμβολαίου του πληρώθηκε από του Τούρκους (400-500 χιλιάρικα) και μενουν άλλα δύο χρόνια συμβολαίου.
Βγάλε μου εσύ τα 8 μύρια που έχει στοιχίσει ήδη.
4ετες με 700 χιλιάρικα+ 3,5Μ μας κάνει 6,3Μ το ακριβές νούμερο. Βγάλε και τα μισά που έδιναν οι Τούρκοι άντε 6Μ στρογγυλά.
Υπολογίζω και τα επόμενα δύο χρόνια καθώς δεν έχει βρεθεί ομάδα μέχρι στιγμής, οπότε αυτή τη στιγμή είναι αυτά τα δεδομένα.
Το πόιντ είναι ότι το συμβόλαιο που ζητάει ο Ζιφκοβιτς δεν είναι για να το σκεφτόμαστε και πολύ, κι όχι τόσο του Εσίτι που το ανέφερα ως παράδειγμα.
Βάλε όποιον άλλον θες, απλά τονίζω ότι του Ζιφκοβιτς τα λεφτά τα ρεφαρεις, είναι safe επένδυση.