Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από nunies4 »

rainmaker έγραψε:
mbison έγραψε:Σωστά, άργησε ο Μιτριτά.
Του Μιχαι βγάζει νοημα γιατι έχουμε 4 ετοιμους στοπερ, αλλα και γιατι μπορει να ρθει ο Κυριακος για να μπαινει σιγα σιγα. Και να χαιρετησει καποιος Δεκεμβρη ή Ιούνη.
Ρε θα με τρελάνετε;

Πενήντα φορές έγραψα ότι ο παίκτης έχει κλείσει αλλά υπάρχει διαδικαστικό πρόβλημα με τη μεταγραφή του λόγω ομοσπονδιών Αμερικής Αραβίας κλπ
Rain το λες εδώ και μέρες συμπληρώνοντας το .."μακάρι να προλάβουμε". Είναι τόσο σοβαρό το θέμα που παίζει να μην προλάβουμε τις 31/8;

Με το 10 τι γνωρίζεις;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Για δέκα έγραψα δε ξέρω όνομα, μόνο το ότι η ομάδα ξέρει ότι χρειάζεται παίκτη εκεί και θέλει να φέρει

Για τον Μιτριτα αισιοδοξουν βάσιμα ότι θα λυθεί το θέμα γιατί το θέλουν όλες οι πλευρές. Παραπάνω όμως δεν ξέρω, είπαμε έχουμε πληροφορίες, δε μας δίνουν και ραπορτο κάθε μερα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

rainmaker έγραψε:Για δέκα έγραψα δε ξέρω όνομα, μόνο το ότι η ομάδα ξέρει ότι χρειάζεται παίκτη εκεί και θέλει να φέρει

Για τον Μιτριτα αισιοδοξουν βάσιμα ότι θα λυθεί το θέμα γιατί το θέλουν όλες οι πλευρές. Παραπάνω όμως δεν ξέρω, είπαμε έχουμε πληροφορίες, δε μας δίνουν και ραπορτο κάθε μερα
Ακόμα και για αυτό (τον Μιτριτσα και τα διαδικαστικά) ούτε ένα άρθρο από τους ΑΡΔ. Τίποτα σιγή. Κανένα ρεπορτάζ..
Τι σκατα....Σουκου το κλείνουν το μαγαζί όλοι;
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Μαλλον ανέλαβαν να καθαρίσουν τις ακτές της Χαλκιδικής από τις μέδουσες εισβολείς.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Υπάρχει άρθρο στην κεντρική του PAOKmania,
που αναφέρει ότι οι ανακοινώσεις για τον Μιτρίτσα αναμένονται αύριο και την Δευτέρα να ενσωματωθεί ο ποδοσφαιριστής στις προπονήσεις.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

invincible έγραψε:1.5 εκ τον χρόνο ζητάει ο μπαμπας μάνατζερ του Ζιβκοβιτς (είμαστε κοντά 1,2 εκ δίνουμε εμείς)
2,5 εκ ζητάει τον χρόνο ο Τζιοβίνκο 2 δίνουμε εμείς.
Αυτά μέχρι μέχρι χθες τώρα τι θα γίνει μετά.
Δεν ήμεθα καλά. Ούτε αυτός ούτε εμείς :shock:
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

PaokPatraG4 έγραψε:Στο τέλος με τις καραμπολες που ενδέχεται να γίνουν εάν τελικά δεν κλείσει ο Τζιοβινκο μην παραξενευτεί κανείς εάν κλείσουμε τον σχιζοφρενή τον Λιάιτς....Εάν τελικά κλείσουμε δεκαρι....Τον έχει για ξεφορτωμα η Μπεσίκτας...Παίχτης του γνωστού μάνατζερ Ραμαντανί....
Γιατί σχιζοφρενής;
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

boogeyman77 έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Στο τέλος με τις καραμπολες που ενδέχεται να γίνουν εάν τελικά δεν κλείσει ο Τζιοβινκο μην παραξενευτεί κανείς εάν κλείσουμε τον σχιζοφρενή τον Λιάιτς....Εάν τελικά κλείσουμε δεκαρι....Τον έχει για ξεφορτωμα η Μπεσίκτας...Παίχτης του γνωστού μάνατζερ Ραμαντανί....
Γιατί σχιζοφρενής;
Έχει αρκετά ψυχολογικά κ μέσα κ έξω από το γήπεδο....Εάν ερχόταν ποτέ εδώ θα καταλάβαινες το γιατί.... Παιχταρας μεν αλλά πλέον οι Τούρκοι θέλουν να τον ξεφορτωθούν γιατί όπως έχει γραφτεί έκανε τον τραυματία για να μην παίζει γιατί του χρωστουσαν λεφτά τσακώνεται με διαιτητές ενίοτε κ αλλα πολλα...Γενικά είναι σαν χαρακτήρας περίεργος πολύ....
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ettien26 έγραψε:
invincible έγραψε:1.5 εκ τον χρόνο ζητάει ο μπαμπας μάνατζερ του Ζιβκοβιτς (είμαστε κοντά 1,2 εκ δίνουμε εμείς)
2,5 εκ ζητάει τον χρόνο ο Τζιοβίνκο 2 δίνουμε εμείς.
Αυτά μέχρι μέχρι χθες τώρα τι θα γίνει μετά.
Δεν ήμεθα καλά. Ούτε αυτός ούτε εμείς :shock:
1.5ek με αυτές τις εμφανίσεις ρε τον Αντριγια.
Τωρα θ μου πεις ο Καντουρι και ο Σβι 900 καθαρίζουν.
Προσωπικά θεωρώ αρκετά γενναιόδωρο το 1.2 που δίνει ο Ιβαν, αλλά ίσως πρεπει να αρχίσουμε να ψαχνουμε για επιπλέον εξτρεμ;

Τζιοβινκο, δεν περίμενα κάτι καλύτερο και φάνηκε από το πως εξηγήθηκε με τους Άραβες.
Αν ισχύουν τα 2εκ ελπιζω να υπάρξει ρητρα συμμετοχών οπως με Χατζεριντι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Επειδή φέτος αναφέραμε ένα follow παίκτη προς τη σελίδα της ομάδας μας, να αναφέρω πως ο Μιτρίτσα ακολούθησε κι αυτός την ΠΑΕ στο Instagram.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ο Αντριγια και 1,5Μ να τον υπογράψουμε 3ετες σύνολο θα μας έχει κοστίσει 5,5Μ για 5 χρόνια. Ήρθε ελεύθερος.

Ο Εσίτι μας έχει κοστίσει ήδη 8Μ σύνολο. Έτσι πληροφοριακά.

Τον Αντριγια ότι ώρα θες τον πουλάς 6Μ οπότε δεν τον υπολογίζω καν σαν έξοδο. Οπότε και το 1,5Μ για εμάς δεν έχει και πολύ σημασία σαν νούμερο.

Στους υπόλοιπους που δίνουμε 1 μύριο δεν έχουν καμία μεταπωλητικη αξία, οπότε ένα συμβόλαιο στα 1,3 περίπου είναι αρκετά τίμιο deal.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτό το ήδη 8,για εξήγησε το λίγο ρε συ παρολε.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Bane, εννοεί προφανώς εννοεί
το πόσο που δώσαμε ως αγορά + τα 800 που παίρνει ετησίως
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Νταξ,
δεν βγαίνει το νούμερο που ρωτάει ο bane που θέλει
(και πολύ σωστά) ακρίβεια και ορθότητα στις διατυπώσεις αρκετές φορές,

αλλά στην ουσία, έχει δίκιο και ο parolos, στο νόημα έστω και καθ' υπερβολή.

Εγώ συμφωνώ με τον parolos, θέλω να μείνει ο Αντρίγια και να μετουσιωθεί σε ένα νέο Βιειρίνια του ΠΑΟΚ, σε έναν ακρογωνιαίο λίθο του νέου Πρωταθλητή Δικεφάλου.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Κι εγώ θέλω οπωσδήποτε Αντρίγια. Απότι καταλαβαίνω από τα νούμερα που διαβάζω και τις οικονομικές μας δυνατότητες και αυτός και ο Τζιοβίνκο είναι κοντά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”