Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- invincible
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
1.5 εκ τον χρόνο ζητάει ο μπαμπας μάνατζερ του Ζιβκοβιτς (είμαστε κοντά 1,2 εκ δίνουμε εμείς)
2,5 εκ ζητάει τον χρόνο ο Τζιοβίνκο 2 δίνουμε εμείς.
Αυτά μέχρι μέχρι χθες τώρα τι θα γίνει μετά.
Πάντως δεν αποκλείω να πάρουμε κάποιον δανεικό μέχρι το τέλος αν δεν κλείσει ο Τζιοβίνκο.
Το θέμα είναι τερμα θα πάρουμε ? τερμα θέλω. εκεί τέρμα εκεί κολλάω εγώ
2,5 εκ ζητάει τον χρόνο ο Τζιοβίνκο 2 δίνουμε εμείς.
Αυτά μέχρι μέχρι χθες τώρα τι θα γίνει μετά.
Πάντως δεν αποκλείω να πάρουμε κάποιον δανεικό μέχρι το τέλος αν δεν κλείσει ο Τζιοβίνκο.
Το θέμα είναι τερμα θα πάρουμε ? τερμα θέλω. εκεί τέρμα εκεί κολλάω εγώ
TheCursed έγραψε:Мир έγραψε:Μαλλον τα 2εκ ειναι για ολόκληρο το 2ετες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τον χρόνο λεμέ να καταλαβαίνεται τι διαβάζετε
Παρά πολλά λεφτά για έναν παίκτη. Τώρα αν τον θέλουν οι προπονητές και τον χρειάζονται ΟΚ. Τι να πω. Εγώ θα προτιμούσα να διναν σε δυο από ένα μυριο σε ένα δεκάρι περίπτωσης Σβαμπ εννοώ με προσφορά αντίστοιχη των 500 του Σβαμπ και έναν ακομη ίσως αριστερό μπακ η ένα ταχύ δυναμικό εκεί στο κέντρο.
Αλλά αυτά είναι να είχαμε να λέγαμε. Πιστεύω πως γνωρίζουν καλύτερα ο Λουτσε και οι προπονητές τι χρειάζεται η ομάδα. Ας αποφασίσουν τι θέλουν.
Αναφορικα για Μιχαη τελείως κουφή η περίπτωση. Ίσως τον στέλνουν να πάρει παιχνίδια στο τσλ ίσως είναι κάτι άλλο. Αλλά εκεί αδειάζει το ρόστερ και οι αγωνιστικεσ Υποχρεώσεις μας είναι πολλές.
- FreeWatcher
WestBlock4 έγραψε:Ακριβως δημοκρατία έχουμε οποτε κανε αυτό που θέλεις κ ασε τη θύρα 4 να κάνει αυτό που θέλει... ο καθένας κανει τις επιλογές του κ ειναι σεβαστές
Πρώτη φορά βγαίνω οφ τοπικ και σόρυ απόλους αλλά επειδή τυγχάνει να είμαι δημοκράτης εκ συνειδήσεως και όχι εξ ανάγκης, ούτε έχω ούτε είχα την πρόθεση ποτέ να απαγορέυσω τίποτα σε κανέναν. Αυτή τη στιγμή οι μόνοι που απαγορεύουν είναι ο κούλης σε μη εμβολιασμένους με τεστ να μπούνε γήπεδο και η θύρα 4 σε εμβολιασμένους να μπούνε στη θύρα 4! Κ η θύρα 4 ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ στους συνδέσμους!!! Δυστυχώς ούτε η διοίκηση έχει αρχ...α, ούτε βέβαια οι ΑΡΔ να εναντιωθούν στους συνδέσμους. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι πηγαίνωντας πολλοί από σας με το ρεύμα δεν στερούμαι εγώ προσωπικά βασικά μου δικαιώματα. Χούντα όπως γράψατε κ παραπάνω...
- WestBlock4
FreeWatcher έγραψε:WestBlock4 έγραψε:Ακριβως δημοκρατία έχουμε οποτε κανε αυτό που θέλεις κ ασε τη θύρα 4 να κάνει αυτό που θέλει... ο καθένας κανει τις επιλογές του κ ειναι σεβαστές
Πρώτη φορά βγαίνω οφ τοπικ και σόρυ απόλους αλλά επειδή τυγχάνει να είμαι δημοκράτης εκ συνειδήσεως και όχι εξ ανάγκης, ούτε έχω ούτε είχα την πρόθεση ποτέ να απαγορέυσω τίποτα σε κανέναν. Αυτή τη στιγμή οι μόνοι που απαγορεύουν είναι ο κούλης σε μη εμβολιασμένους με τεστ να μπούνε γήπεδο και η θύρα 4 σε εμβολιασμένους να μπούνε στη θύρα 4! Κ η θύρα 4 ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ στους συνδέσμους!!! Δυστυχώς ούτε η διοίκηση έχει αρχ...α, ούτε βέβαια οι ΑΡΔ να εναντιωθούν στους συνδέσμους. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι πηγαίνωντας πολλοί από σας με το ρεύμα δεν στερούμαι εγώ προσωπικά βασικά μου δικαιώματα. Χούντα όπως γράψατε κ παραπάνω...
Το θεμα ειναι να βλέπουμε το δάσος κ το δάσος τη προκειμένη στιγμή είναι ότι τεράστια μερίδα του λαού δε πάει στο γήπεδο καλό ή κακό αυτό που έκανε η θυρα 4 το θέμα είναι πως θα σταματήσει ο διαχωρισμός
- nikospaok66
Τελικά θα ανακοινωθεί ποτέ ο Ρουμάνος;
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστά, άργησε ο Μιτριτά.
Του Μιχαι βγάζει νοημα γιατι έχουμε 4 ετοιμους στοπερ, αλλα και γιατι μπορει να ρθει ο Κυριακος για να μπαινει σιγα σιγα. Και να χαιρετησει καποιος Δεκεμβρη ή Ιούνη.
Του Μιχαι βγάζει νοημα γιατι έχουμε 4 ετοιμους στοπερ, αλλα και γιατι μπορει να ρθει ο Κυριακος για να μπαινει σιγα σιγα. Και να χαιρετησει καποιος Δεκεμβρη ή Ιούνη.
- FreeWatcher
mbison έγραψε:Σωστά, άργησε ο Μιτριτά.
Απτο στομα μου το πηρες για τον κυριακο...
Αν δωσουμε τον Μιχαι θεωρω σχεδον δεδομενο πως θα παρουμε Παπαδοπουλο,μην πω οτι για αυτο τον λογο εφυγε κιολας απο την ομαδα του.Δεν εχουμε θεση για αλλον ξενο παικτη ,εκτος και αν εχουν σκοπο να αφησουν εκτος λιστας τον Βαρελα και να παρουν πρωτοκλασσατο στοπερ.
- buffalobill4
FreeWatcher έγραψε:WestBlock4 έγραψε:Ακριβως δημοκρατία έχουμε οποτε κανε αυτό που θέλεις κ ασε τη θύρα 4 να κάνει αυτό που θέλει... ο καθένας κανει τις επιλογές του κ ειναι σεβαστές
Τα πράγματα είναι απλά φίλε μου.
1. Σε όλην την Ευρώπη η μαλλον σε όσες χώρες έχω διαβάσει επιτρέπεται η είσοδος σε εμβολιασμενους και σε όσους έχουν αρνητικό ραπιντ τεστ. Στην Ελλάδα οχι
2. Η διοίκηση διαχειρίζεται τα εισιτήρια και καμιά θύρα 4 και κανένας σύνδεσμος γενικώς.
3. Όπως έχω γράψει και παλιότερα κάθε παε μπορεί να έχει πληρότητα έως και 85%. Μην εκδίδοντας εισιτήρια για τη θύρα 4 ναι μεν χάνει σε θέμα πληρότητας αφού πρόκειται για πάνω από το 15% ωστόσο κερδίζει σε επίπεδο εσόδων αφού βγάζει απ έξω τα φτηνά εισιτήρια και εκδίδει μόνο ακριβά για την 1 2 3 5 6 και φθηνά για 7 8. Γιατί ο νόμος δεν λέει πληρότητα σε κάθε θύρα αλλά πληρότητα γηπέδου.
4. Όταν θα γίνει σολντ άουτ μαζί σου θα έχει κόψει γύρω στα 2-3000 (λαμβάνοντας υπόψη και την πληρότητα του 85% πάντα) εισιτήρια από ΠΑΟΚτσήδες το κλείσιμο της θύρας 4. Μέχρι τοτε το γήπεδο είναι ανοικτό για όλους όσοι θέλουν και μπορούν να πάνε.
Οκ Παπαδόπουλος, ο Βαρέλα εξάλλου έπιασε τα χρονάκια του, αλλά με Ιγκι τι γίνεται;
Ρε θα με τρελάνετε;mbison έγραψε:Σωστά, άργησε ο Μιτριτά.
Πενήντα φορές έγραψα ότι ο παίκτης έχει κλείσει αλλά υπάρχει διαδικαστικό πρόβλημα με τη μεταγραφή του λόγω ομοσπονδιών Αμερικής Αραβίας κλπ
- PaokPatraG4
Στο τέλος με τις καραμπολες που ενδέχεται να γίνουν εάν τελικά δεν κλείσει ο Τζιοβινκο μην παραξενευτεί κανείς εάν κλείσουμε τον σχιζοφρενή τον Λιάιτς....Εάν τελικά κλείσουμε δεκαρι....Τον έχει για ξεφορτωμα η Μπεσίκτας...Παίχτης του γνωστού μάνατζερ Ραμαντανί....
rainmaker έγραψε:Ρε θα με τρελάνετε;mbison έγραψε:Σωστά, άργησε ο Μιτριτά.
Πενήντα φορές έγραψα ότι ο παίκτης έχει κλείσει αλλά υπάρχει διαδικαστικό πρόβλημα με τη μεταγραφή του λόγω ομοσπονδιών Αμερικής Αραβίας κλπ
με τα διαδικαστικα στο χερι μειναμε

- nikospaok66
Και αυτό Rain αναμένεται να λυθεί ποτέ; Δευτέρα;