Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Eπιμενω πως τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη δεν ξερει κανενας τιποτα,μονο πολυ συγκεκριμενα ατομα μεσα στη παε.Βεβαια καθε ωρα που περναει οι πιθανοτητες συνεχως μειωνονται...
Δε νομιζω οτι ηταν τελευταια επιλογη ο τεϊλορboogeyman77 έγραψε:Τι το παιδευουμε; Αφού την τελευταία επιλογή θα πάρουμε (αν πάρουμε) στο τέλος όπως έγινε και με τις μεταγραφές προηγήθηκανRexaris έγραψε:Συμφωνώ, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Σίγουρα ασχολούνται με 3-4 περιπτώσεις ταυτόχρονα και περιμένουν την απάντηση τού 1ου στην λίστα πριν προχωρήσουν.kosths BXL έγραψε:ηρεμηστε λογικα κατι καλο ετοιμαζουν για να μην βγαινει τιποτα...και ειπε και ο ρειν οτι ειναι ξεκαθαρο οτι θελουν κατι δυνατο
- bersekeros
απο που βγαινει αυτο ρε παιδια για τα 2 εκ . ;;;ειναι σιγουρο ;;
edit :seaman βρες μας κανα δεκαρι που παιρνει τοσα τον χρονο να τον φερουμε κατ εδω ..
edit :seaman βρες μας κανα δεκαρι που παιρνει τοσα τον χρονο να τον φερουμε κατ εδω ..
Ok δινουμε κοντα στα 2 εκ το χρονο. Αν και μεχρι προτινος διναμε 1,25 (στον Τζοβινκο).
Στην ομαδα δεν θα δωσουμε τπτ?
Στην ομαδα δεν θα δωσουμε τπτ?
ο τζαντζαρας στο viber λεει να παμε για μπανιο μεχρι την δευτερα γιατι απο το απογευμα και μετα αρχιζουν οι βροχες ...
Μαλλον τα 2εκ ειναι για ολόκληρο το 2ετες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τον χρόνο λεμέ να καταλαβαίνεται τι διαβάζετεМир έγραψε:Μαλλον τα 2εκ ειναι για ολόκληρο το 2ετες.
Τυχον αποχωρηση του Μιχαι παντως πραγματικα δεν βγαζει νοημα.Δεν ειναι δυνατον να μεινουμε με 4 στοπερ,2 στα 35 και 1 απο τραυματισμο που δεν εχει καν επιστρεψει και θεση για μεταγραφη ξενου δεν εχουμε.
- SePuLtUrA_4_
Επειδή δεν είναι ένα θέμα που μπορεί να συζητηθεί σε ένα φόρουμ πόσο μάλλον σε ένα τοπικό μεταγραφολαγνων το κλείνω εδώ. Το αν είμαι off topic εγω και η ΘΥΡΑ 4 άσε να το κρίνουμε εμείς. Εσύ μπορείς να παρευρεθείς αν θες στο γήπεδο. Δεν στο στερεί κανένας. Επιλογή σου είναι όπως και εμένα είναι επιλογή μου να αποφασίσω για τον εαυτό μου. Δημοκρατία έχουμε. Τι όχι?FreeWatcher έγραψε:Φίλε offtopic είσαι κ συ κ όλη η θύρα 4 αλλά δεν είναι της παρούσης...SePuLtUrA_4_ έγραψε:Μία χαρά έχει τα μυαλά στο κεφάλι η θύρα 4 και γενικά όλοι οι οργανωμένοι. Δηλαδή πρέπει να δεχτεί ο καθένας μας είτε σύνδεσμιτης είτε όχι τον βιασμό που ζούμε σε συνθήκες κανονικής χούντας? Κάποια πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από τα γούστα των 90 λεπτών. Δεν είμαι οργανωμένους αλλά αυτό που κάνουν οι σύνδεσμοι με εκφράζει απόλυτα. Όσο πιο εύκολα σε υποτασσουν τόσο πιο πολύ θα μας γαμανε.pavlaras k έγραψε:Όσες μεταγραφές και να κάνουμε, άμα η θύρα 4 δεν βάλουν τα μυαλά στα κεφάλια τους, δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε πολύ ψηλά. Κακά τα ψέματα, προσθέτουν μια άλλη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και θυμίζουν στους παίκτες οτι δεν παίζουν σε εταιρεία , ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ, με τους οπαδούς της και τα όλα της, να φωνάζουν και να χοροπηδάνε καλοκαίρια και χειμώνες. Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που δεν συμφωνεί με την απόφαση τους
Σορρυ για το offtopic
- WestBlock4
Ακριβως δημοκρατία έχουμε οποτε κανε αυτό που θέλεις κ ασε τη θύρα 4 να κάνει αυτό που θέλει... ο καθένας κανει τις επιλογές του κ ειναι σεβαστές
- SePuLtUrA_4_
-
Εν τω μεταξυ η 4 ηταν απο τους συνδεσμους που δεν υπεγραψαν την ανακοινωση 

bersekeros έγραψε:Κανένα παικτάκι από Ριέκα,
τώρα που βγάζει παίκτες στο σφυρί, να τσιμπούσαμε κανέναν σε προσφορά;
Μάλλον πάνε να σπρώξουν τον καλύτερο παίκτη τους τον Μούριτς (δεν έπαιξε με μας).
Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και δεν έχουν πολλά περιθώρια.
https://www.transfermarkt.com/robert-mu ... ler/226085