Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
καλη κινηση για να αντιδραση ,αλλα διαφωνω να τραβηξει ολη την χρονια και μαλλον για εκει παει.....εγω στο γηπεδο θα πηγαινω ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ οποτε μπορω φυσικα ,οπως λεει ο ποιητης ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕ Η ΟΜΑΔΑ ,θελουμε τις στιγμες μας στην τουμπα πισω .......
kosths BXL έγραψε:ηρεμηστε λογικα κατι καλο ετοιμαζουν για να μην βγαινει τιποτα...και ειπε και ο ρειν οτι ειναι ξεκαθαρο οτι θελουν κατι δυνατο
Και εγώ αυτό πιστεύω...Δεν υπάρχει ούτε μισό αρθρακι σε όλα τα σάιτ ακόμα και τα δικά μας... τελευταίο Σουκου μεταγραφών!!!...Πολύ περίεργο...Μόνο αν είναι στα σκαριά κάτι πολύ καλό...
pavlaras k έγραψε:Όσες μεταγραφές και να κάνουμε, άμα η θύρα 4 δεν βάλουν τα μυαλά στα κεφάλια τους, δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε πολύ ψηλά. Κακά τα ψέματα, προσθέτουν μια άλλη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και θυμίζουν στους παίκτες οτι δεν παίζουν σε εταιρεία , ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ, με τους οπαδούς της και τα όλα της, να φωνάζουν και να χοροπηδάνε καλοκαίρια και χειμώνες. Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που δεν συμφωνεί με την απόφαση τους
Μία χαρά έχει τα μυαλά στο κεφάλι η θύρα 4 και γενικά όλοι οι οργανωμένοι. Δηλαδή πρέπει να δεχτεί ο καθένας μας είτε σύνδεσμιτης είτε όχι τον βιασμό που ζούμε σε συνθήκες κανονικής χούντας? Κάποια πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από τα γούστα των 90 λεπτών. Δεν είμαι οργανωμένους αλλά αυτό που κάνουν οι σύνδεσμοι με εκφράζει απόλυτα. Όσο πιο εύκολα σε υποτασσουν τόσο πιο πολύ θα μας γαμανε.
Σορρυ για το offtopic
Φίλε offtopic είσαι κ συ κ όλη η θύρα 4 αλλά δεν είναι της παρούσης...
Εγω την καταλαβαινω την αυταρκεια. Και καπου την θελω κιολας για την ομαδα μου. Οι πραγματικα μεγαλες ομαδες ειναι μεγαλες σε ολα τα επιπεδα. Πχ προπονητικα, εγκαταστασεις, γηπεδα, ακαδημιες, οργανωση διοικησης τεχνικου (ομαδες προπονητικου τιμ, σκαουτινγκν ιατρικα) και διοικητικου προσωπικου και τελος παικτες.
Επισης δεν θελω να ειναι η ομαδα μεσα 150-200 μυρια. Γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα σου κατσει στο μελλον.
Παμε τωρα στα αλλά.
Πραγματικα θα ηθελα να ξερω ποσο μεσα μπηκαμε ολα αυτα τα χρονια. Οχι πως εχω απαιτηση η ομαδα εχει ιδιοκτητη στην τελικη. Αλλα κατι θα ηθελα να ξερω.
Ας μου ελεγε καποιος τι παιζει. Επικοινωνιακα δεν ειμαστε καλα καθολου. Και εμεις επειδη καλως η κακως 40-50 χρονια μπορει και 60 χρονια ειμασταν περισσοτερο κοντα στην ομαδα ως οπαδοι και την κρατουσαμε οσο ψηλα γινοτανε χωρις καποια ισχυρη διοικηση ειμαστε μαθημενοι αλλιως. Κατανοω οτι αυτο τωρα στην ομαδα τωρα εχει αλλαξει υπαρχει ισχυρη διοικηση και καλος ιδιοκτητης αλλα…
Τελος και στα πλαισια της αυταρκειας χρειαζεται και η δημιουργια των προυποθεσεων καλων πωλησεων. Αυτο γινεται εν μερη αλλα το να αγοραζουμε ελπιδοφορους νεους και να τους εξελισουμε και να τους πουλαμε ακριβοτερα δεν μας βγαινει ευκολα. Πχ περσυ. Περειρα και Νινουα. Εξελιξη καμια. Εκει θελεις καλο προπονητικο και σκαουτινγκ τιμ.
Αυταρκεια χωρις Ευρωπαικες επιτυχιες δεν νοειται.
Τελος προσωπικα θα μιλησω οταν ζητω μεταγραφες το κανω γιατι γνωριζω οτι η ισχυρη ομαδα φερνει και χρηματα. Οταν φωναζα πριν τα προκριματικα ηταν για να περασουμε στους ομιλους. Το καναμε τωρα και πρεπει καπως να περασουμε στην επομενη πιστα. Για να γινει αυτο χρειαζεται ενισχυση σε συγκεκριμενες θεσεις. Αλλα πραγματικη ενισχυση. 1-2 ειναι σε αυτην την φαση. Ας το κανουν να τελειωνουμε. Κιαν δεν βρουν αυτο που θελουν ας το κανουν το χειμωνα. Στον ομιλο παντως του κονφερενς πρεπει να περασουμε πρωτοι.
kosths BXL έγραψε:ηρεμηστε λογικα κατι καλο ετοιμαζουν για να μην βγαινει τιποτα...και ειπε και ο ρειν οτι ειναι ξεκαθαρο οτι θελουν κατι δυνατο
Συμφωνώ, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Σίγουρα ασχολούνται με 3-4 περιπτώσεις ταυτόχρονα και περιμένουν την απάντηση τού 1ου στην λίστα πριν προχωρήσουν.
Τι το παιδευουμε; Αφού την τελευταία επιλογή θα πάρουμε (αν πάρουμε) στο τέλος όπως έγινε και με τις μεταγραφές προηγήθηκαν
Ο οποίος Πετρωτος αναφέρει την χρηματηστηριακη αξια που αναγράφεται στο transfermarkt. Ρεπορτάζ όχι αστεία...
Λες και αν όντως γίνεται διαπραγμάτευση δεν παίζει ρόλο ότι μπαίνει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου
mbison έγραψε:Eγω θελω να πιστευω οτι υπαρχει κλεισμενη περιπτωση, απλά για να έρθει πρεπει να φυγει ο Καγκαβα. Για να μην υπαρχουν 3 για 1 θεση (με Μπισε)
Δλδ του ειπαν κατσε αραξε κ μην το πεις πουθενα κ θα σου βγαλουμε εισοτηριο οταν φυγει ο νιντζα?
Ειναι αλληλενδετη η κατασταση. Με την αυτάρκεια που λέμε δεν μπορούμε να πληρώνουμε τόσους πολλούς. Περιμένουμε την αποδέσμευση του Ζαπάν και μετά ανακοινώνουμε τον παίκτη (ίσως είναι Βραζιλιάνος υπόδειξη Μιρτσέα και πιάνει θέση ξένου).
Επειδή το ακούω συνέχεια αυτό με την αυτάρκεια ως δικαιολογία για τις μεταγραφές και θέλω πολύ καιρο να το πω.
Απομονοωνουμε τη λέξη αυτάρκεια αλλά ξεχνάμε ολη τη δήλωση. Το λέω για είχε ειπωθεί οτι "αυτάρκεια δε σημαίνει μείωση εξόδων ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ"
Αυτο γίνεται με πωλήσεις, και πορείες στην Ευρώπη.
Το κακό είναι οτι δε το βλέπω αυτό στις μεταγραφές μας. Κανένας με μεταπωλητικοι αξια. Εκτος αν ειναι τοσο σίγουροι για τη πώληση Κουτσια .
Όσο αφορά την ευρωπη σκοπός έπρεπε να ηταν οι 8 αλλά ναι,μπωρει να παρεις 12-15 βαθμους και να μη περάσεις αλλα έστω αυτο θα ειναι 2,5 μυρια. Έχεις κάνει οτι περνάει απ το χερι σου για να το εξασφαλισεις;
Εν μερη με τις 3 τελευταίες μεταγραφες αλλα ΟΧΙ αν τσιγγουνευεσαι τη μεταγραφή στο 10 ( τουλάχιστον για να μη πω για χαφ τύπου Σίλβα που θα ήταν ιδανικο).