Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
wickerman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από wickerman »

WestBlock4 έγραψε:Πιο πιθανό είναι να είναι αλήθεια κάτι που βγαίνει από Αθήνα παρα από τους δικούς μας. Εγω αυτο βλεπω τοσα χρονια.
Όσο για το 10 αρι που θέλουμε όλοι εγω επιμένω ότι η επιλογή θα είναι πολύ μέτρια ΑΝ ΓΙΝΕΙ. Και οι δικαιολογίες άπειρες. Δεν είναι απαισιόδοξος απλα βλεπω το πλάνο της παε φέτος κ μονο αυτο μου βγαζει
Δηλαδή να το αλλάξουμε το σύνθημα στο " Αθήνα τιμημένη ο ΠΑΟΚ από σένα την αλήθεια μαθαίνει";
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Ας κάνουμε λίγες μέρες ή και ώρες υπομονή. Αν κατάλαβα καλά από αυτά που λένε τα παιδιά που έχουν inside info, είναι ειλημμένη η απόφαση να αποκτηθεί παίκτης στο 10 στα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Συμφωνω με την αυτάρκεια ως ενα βαθμο, σίγουρα δεν θελουμε να ξαναζήσουμε στιγμες μπατιρουδη ή γουμενου.

Αλλά να βγουν και να πουν ότι δεν χτυπαμε πρωταθλημα και στοχος ειναι η 4αδα πλεον.
Οχι να παιρνουμε Νινουα, Περειρα και να λεμε παμε για πρωταθλημα με -30 το Μαη.

Επισης δεν νομιζω να περιμενε κανενας προεδρος (πλυν χοντρου) να βγαλει κερδος απο την εμπλοκη στο ποδόσφαιρο.
Ειναι ενα ακριβό «χόμπι» προφανως

Sent from my iPhone using Tapatalk
kos

Δημοσίευση από kos »

kounavi έγραψε:
stravostomis έγραψε:
stravostomis έγραψε:12 εκατομμύρια από Τζόλη και 5 από Κόνφερενς αν δεν γίνει και τώρα μεταγραφή κανονική να βγουν να μας εξηγήσουν τι γίνεται επιτέλους. Φάγαμε την καραμέλα με το ΦΦΠ, αυτή η καραμέλα δεν τρώγεται, είναι πολύ πικρή
Και το ότι "δεν βρήκαμε κάποιον που να αξίζει τα χρήματα" δεν είναι εξήγηση
Αυτάρκεια. Δε γίνεται να δίνει 15 μύρια από την τσέπη το χρόνο, ειδικά σε περίοδο πανδημίας.
Υπέρ της αυτάρκειας 100% αλλά με νούμερα, όχι κουτουρου.
πόσο έκανε η περσινή ομάδα και πόσα ήταν τα έσοδα της???
Πόσο κάνει η φετινή ομάδα και πόσα είναι τα εγγυημένα έσοδα της???
Ξέρουμε ή πετάμε καραμέλες?
Τα τελευταία δύο χρόνια τα 100 που έβαλε έγιναν 170 και πριν βγει η χρονιά θα γίνουν 200... Κάπου μπαστα...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Мир έγραψε:Συμφωνω με την αυτάρκεια ως ενα βαθμο, σίγουρα δεν θελουμε να ξαναζήσουμε στιγμες μπατιρουδη ή γουμενου.

Αλλά να βγουν και να πουν ότι δεν χτυπαμε πρωταθλημα και στοχος ειναι η 4αδα πλεον.
Οχι να παιρνουμε Νινουα, Περειρα και να λεμε παμε για πρωταθλημα με -30 το Μαη.

Επισης δεν νομιζω να περιμενε κανενας προεδρος (πλυν χοντρου) να βγαλει κερδος απο την εμπλοκη στο ποδόσφαιρο.
Ειναι ενα ακριβό «χόμπι» προφανως
Δεν μπορούν να πουν κάτι άλλο. Αλλιώς ας κάνουμε απονομή στο γαύρο από τώρα.
Αν δεν πάμε εμείς για πρωτάθλημα, ποιος θα πάει ? Όπως και να είμαστε και οποίο ρόστερ και να έχουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Σάβ 28 Αύγ 2021, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

astral έγραψε:Δεν μπορούν να πουν κάτι άλλο. Αλλιώς ας κάνουμε απονομή στο γαύρο από τώρα.
Αν δεν πάμε εμείς για πρωτάθλημα, ποιος θα πάει ?
Ο Ολυμπιακος β

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Οκ...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή η όχι ακόμη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

theo G4 έγραψε:Ο Κ. Παπαδόπουλος νομίζω θα ήταν πολύ καλή επιλογή !
Τον θέλω κι εγώ τον Κυριάκο. Είχαμε κάνει μια κουβέντα μαζί του τον Ιούνιο...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Επικοινωνία με τον κόσμο.
Στόχοι και προτεραιότητες.
Διαχείριση προσδοκιών.

Δεν αρκεί να λες πάω για πρωτάθλημα. Αν έρθει ένας Κινέζος στην Λαμία και πάει το budget 200M, θα συνεχίσεις να στοχεύεις στον τίτλο? Ή πρώτη προτεραιότητα είναι η οικονομική σταθερότητα?

Πέρσι λέγαμε για εξορθολογισμό και πραγματικα χαιρομουν. Και με τη λογική των μεταγραφών Περέιρα, Νινουα, χαιρομουν. Αυτό άλλαξε; Γιατί φέτος παίρνουμε μόνο 25+ παίκτες. Αλλά από την άλλη έχουμε έσοδα από πωλήσεις και δεν έχουμε ξοδέψει ευρώ για μεταγραφή. Έχουμε συμβόλαια που λήγουν και μόνο μια ανανέωση μέχρι στιγμής.

Πρέπει η παε να επικοινωνήσει το πλάνο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Norte έγραψε:Μου είπε ένα πουλάκι για έναν παίκτη που θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ, αλλά μου είπε και το ιατρικό του δελτίο. Ρο ρίσκο σε συνάντηση με τα χρήματα, φαντάζει μεγάλο. Όμως ο παίκτης δεν είναι τυχαίος και έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Προφανώς είναι μία ζαριά. (FORZA)

ποιον λετε να εννοουν?
Ljajic?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Προφανώς δεν αρκεί, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην το κάνει σωστά , όμως η μοίρα του είναι να πάει για πρωτάθλημα.
Να βγουν να πουν ότι πάμε για τετράδα ?

Συμφωνώ ότι όλα αυτά προκύπτουν από κακή επικοινωνία προς τον κόσμο.
pavlaras k

Δημοσίευση από pavlaras k »

Όσες μεταγραφές και να κάνουμε, άμα η θύρα 4 δεν βάλουν τα μυαλά στα κεφάλια τους, δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε πολύ ψηλά. Κακά τα ψέματα, προσθέτουν μια άλλη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και θυμίζουν στους παίκτες οτι δεν παίζουν σε εταιρεία , ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ, με τους οπαδούς της και τα όλα της, να φωνάζουν και να χοροπηδάνε καλοκαίρια και χειμώνες. Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που δεν συμφωνεί με την απόφαση τους
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οταν κοιτας αποκλειστικά παιχτες ανω των 25, ειναι δεδομένο πως με τα λεφτα που ειμαστε διατεθιμενοι να δωσουμε, δεν παιζει να βρεθει κανενας. Μονο δανεικοι και ανω των 30+
Αν ανεβασουμε το μπατζετ μας στα 3-4 μυρια για αγορα τότε ισως βρεθει κανενας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Σύμφωνοι. Θεωρητικά προκύπτουν πολλά από αυτά από τους ισολογισμούς, αλλά θα ήθελα κάτι πιο άμεσο.

Είχε βάλει πρόσφατα ένα link ο σουριναμεζος με το ισοζύγιο των μεταγραφών που έδειχνε ότι είμαστε κερδισμένοι στην εποχή Σαββίδη. Προφανώς δεν είμαστε συνολικά κερδοφόροι αλλά καλό θα ήταν να ξέρουμε το συνολικό άνοιγμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”